• DummyBoy
    Razer DiamondBack miniteszt:

Szóval ... amikor kezdtem belefáradni, hogy az MX700-al 6-8 óra játék után rendesen elfárad a kezem, gondoltam veszek valami jobb egeret, ezért felmentem Pestre a Pixelbe (Ki lehetett próbálni egeret + padokat, ezért oda ...), ráadásul épp hullámvölgyben is voltam ezért úgy voltam vele, hogy veszek magamnak valami ajándékot ...

Kinéztem előtte: MX-518, MX-500, Razer DiamondBack ...

Elmentem, kipróbálgattam az egereket és a padokat, majd elindultam haza Egy DiamondBack + eXactMat kombóval + egy csomag HyperGlide talp a Razer-hez, csuklótámasz nekem nem jött be ...

Olvastam hogy sokaknak fájt a csuklójuk a Razer használata után (Nekem csak vezetéknélküli Logitech-ek voltak, szerettem őket, csak hát nehezek :( ) úgyhogy ettől kicsit féltem ...

Hazaértem, kicsomagoltam, teszt ... VÁÁÁÁÁÁÁ ... mint olajozott kéz a híg f.sboan ... úgy csúszott ... kénytelen voltam az asztalhoz ragasztani pár helyen az amúgy eszméletlen könnyű kábelt mert lehúzta az egeret a padról ...

Pontosságra is 5-öst adok, sajnos emiatt már nem foghatom az egérre a bénaságomat :) Hihetetlenül kényelmes, künnyű és nagyon jól csúszik a padon (Szerény véleményem szerint ezzel a paddal volt a legjobb, kölcsönadtam havernak mielőtt megvette a CopperHead-et ... Ő is meg volt bolondulva érte, sőt Ő a SteelPad mellé vett eXactMat-ot mert valahogy azon jobban ment!), kellett vagy egy hét amíg megszoktam ... Barátnőm nem is tudta, neki nagyon csúszik, Ő az MX700-ast használja a mai napig ... Én viszont annyira megszoktam hogy rendesen kényelmetlen az MX700 (A melós gagyi Dell optikai + 7 éves szövetről nem is beszélve ...)

USB port hekkeléssel megoldható a 250-500-1000Hz-es USB frissítés (Ez a mici bírja az 1000Hz-et) Megcsináltam, ha már lúd, legyen kövér, hááát ... lehet hogy valamivel jobb lett,nem tudom ... olyan frisebb-lágyabb-jobb :) Mindenki eldönti maga ... De a CPU terhelés 1000Hz-nél már jelentősen megnő!

Driver is kap egy 5-öst ... Érzékenység mindkét irányban KÜLÖN állítható (gyk: vízszintes - függőleges!), On-The-Fly Sensitivity is király : lenyomsz egy gombot majd hozzá a görgőt és játék közben tudsz Sensi-t állítani ... Értelme: Ha beszállsz egy Tank-ba vagy repülőbe vagy Sniperként (Talán inkább itt, mert a többi ugye menüből állítható ...) ha pontosabb célzás kell eccerűen letekerem a sensit és kész ...

Oldalsó 4 gombhoz keyeket, Win billentyűket ÉS MACRO!!!-kat lehet rendelni ami főleg bejött :) Én a közepes (magyarul kicsi ... de ki tudja ...) kezemmel elérek a 4-ből 3-at + a negyediket ha akarom, de a 3-at azt biztosan, reeflexből tudom nyomni ... (Emiatt nem vettem Coppert ... azon csak 2-t érek el ...)

Az egér talpai már gyárilag teflonból vannak, ha elkopnak akkor HyperGlide-al lehet helyettesíteni őket, ugyanolyan lesz mit újkorában ...

Szóval nekem nagyon bejött ... azt sajnálom hogy a bénaságomat és a kellő tapasztalat hiányát nem tudja 100%-ban ellensúlyozni :)

Esetleg még valami érdekel valakit?