172102
  • uHs Gerzson
    Ja egy MP7-nek én is örülök de maradok a shotgunál :)
  • Landor
    Igazából Zerottól kérdeztem a sebzések összehasonlítása végett, de azért köszönöm a véleményed. :)
    Nekem az F-2000, az MP7 és Flashbang miatt megérte. Na meg jól mutat a többi doboz mellett :))
  • koschwarz
    mikor kezembe került egy elesett katonától zsákmányolt f2000, nem voltam hanyatt vágódva tőle. lehet, hogy azért, mert szokatlan volt, de távolra kifejezetten rosszabbul lőttem vele, mint m16-tal. a gránátvetője ha jól vettem ki, folyamatosan lövi a skulót, az teccett, nem volt annyi idő a töltögetés. meg jó hozzá a flashbang. ennyi. mindenesetre rájötem, hogy csak ezért kár megvenni a spec. forces-t
  • koschwarz
    asus-osama? ez hogy jött ki?

egyébként az AK távolabbra nem olyan pontos, mint az m16, egyes lövéseket nézve. az AK közelharcra jobb mint az m16, a fullauto miatt, szerintem.
  • Landor
    Az F2000et próbáltad?
  • koschwarz
    újabban soxor voltam USA-val, és medic-kel nyomultam m16-sal. szinte biztos, hogy azért, mert jobban célzok már, mint korábban, de egész megszerettem az m16-ot, egyes lövéssel iszonyat pontos (meg 3-as sorozattal is). a legviccesebb az, hogy hamarabb kilövök vele egy ellenfelet, mint a sniper bármelyik puskájával.
  • haxoror
    Pedig elvileg az AK47-nek kéne a legerősebbnek lennie
  • haxoror
    AsuS>Osama

Ezzel a nickkel jópár szerverről ki fognak rúgni
  • Zs0lt1
    helyesirás rulz :P
  • dronkZero
    Nem akarok nagyon a lelkedbe gázolni, de ez így nem fog menni. Hányan vagytok? Ketten-hárman? Ahhoz, hogy 12 meccsekre stabilan ki tudjatok állni cirka 20 aktív játékos kell. Már most több klán van itt a környéken, mint amennyi egészséges lenne, már így is sok a warképtelen kis klánocska. Jó úton haladsz afelé, hogy létrehozz még egy ilyet. Én a helyedben nem erőltetném a dolgot, inkább keress a haverjaiddal egy szimpatikus társaságot, és csatlakozz hozzájuk.
    Nem baszogatás jelleggel írom ezt neked, csak mint tanácsot.
  • dronkZero
    Rendszerpartíció:\Documents and Settings\Userneved\Documents\Battlefield 2\Profiles\Profilod száma\controls.con
    Ha nem tudod a profilod számát, akkor a global.con fájlban megnézheted.
    A controls.con fájlban minden van defaultból, egérgomb, -görgő, axis, stb. Talán a joy nincs, de ha játékon belül belekonfigolsz joyt amit tudsz, mintának, utána kézzel bele lehet kókányolni a többit.

Az unlock fegyvereket pont tegnap teszteltük (a medic cuccait, fejre):
    AK101 : egyből halál
    M16 : 3 csík marad a 20ból
    L85A1 : 2/20
    G36E : 2/20
    Ak47-et nem néztük, de az kb az M16-tal lehet egy szinten.

Testre is hasonló a tendencia, kevlárra lőttünk, két-két lövést minden fegyverből, ugyanezekkel az eredményekkel, tehát a kevlárral védett testrész pont kétszer erősebb, mint a fej. Végtagokat nem néztük, de ott kevesebbet sebeznek, mint testre (kevlár esetében jobban fáj a lábseb!)

Ezekből nekem az jön le, hogy az AK101 (MEC assault, medic) a legpraktikusabb, az ereje és a full auto miatt.
    A másik, hogy ezek szerint mégis erősebbek az unlock medic fegyverek, legalábbis az M16nál és az AK47-nél erősebbek. Nem mintha számítana valamit is. Szerintem az L85A1 a távcső miatt, a G36E meg a nagy G36 szabványironsight miatt kevésbé frankó, mint az alapcuccok. Én szeretem, ha ki is látok a fejemből, mert így is kevés az a 90 fok amit a képernyőn lát az ember (ugye IRL ~180fokot látunk), benagyítva ez olyan 60 körül lehet, amiből takar a távcső, vagy az i.s. is.
    Az tuti, hogy nem fogom használni őket, mert azt tényleg nem lehet mondani, hogy jobbak, mint az alapcuccok, és waron általában no unlock szabályokkal játszunk, szal értelmetlen is lenne azokkal publicolni. Így legalább lehet arcoskodni, hogy "Nem az unlock teszi az embert" ;)

Nem vagyok benne biztos, de mintha az 1.0ban még gyengébbek lettek volna a fegyverek, mintha a peccsek változtattak volna a cuccok erősségén. De az is lehet, hogy csak hozzászoktam, és pontosabban lövök.
  • koschwarz
    vágom. de mit is?

nagyon keményen nem értem...
  • eX RambO
    Hallod te tényleg ennyire szarul írsz?? vagy csak én nem vágom mi ez a "megvesszünk majd azért fun klán vágod és a megvesszünk akkor tudunk játszani" ??? Idióta.
  • Sam16

Erre az a megoldas hogy megvesszünk majd azért fun klán vágod és a megvesszünk akkor tudunk játszani vágod de tod mit mondok változtaok ERedeti BF-esek ide!!!
  • Büdipupu
    Valóban lehet szépet nézelődni, de csak otthon singlebe. :)
    Nekem multiba jobban bejön, hogy pölö a tank mögött lévő porfelhőt nem látom, de az ott sunnyogó gyalogost meg igen. :)
    Szóval 800x600, minden butítva, csak a távolság legyen a legnagyobb. :)
  • koschwarz
    télleg nem azért, de ha komolyabban akarsz klánkodni, akkor inkább csak eredetisekkel kezdj. még akkor is, ha fun-nak indul .
  • koschwarz
    ööö, miből is? egy vizuális orgiából?egyébként már tervezem, hogy kicsit magasabbra veszem a beállításokat, csak mindig elfelejtem, amikor meg már játékban vagyok, nem akarok emiatt kilépni, meg várni az optimalizálásra.
  • Sam16
    Tisztelt fórum látogatok!

Mától tagfelvételt hírdetünk az újjonan alapult AsuS fun clan. De szeretnénk ha kinőné magát egy egy igazi belevaló csapattá és már nem csak fun klán lenne. Szóval várjuk a jelentkezőket.
    Oldalunk: www.asusclan.atw.hu
    A kórhatár: lehetőleg 16-17 évtől.
    Eredeti illetve tört Bf-esek is jöhetnek.
  • koschwarz
    be kellett volna írnod, hogy a pac man-t..., elvégre mindenki azzal kezdte

egyébként a láma az angol lame-ből jön, ami valami ilyesmit jelent, hogy gyökér, béna...
  • Crem
    off

Ki a legnagyobb láma és noob?

Aki tegnap az EA HU-n beírta, hogy milyen programot kell letölteni, hogy Ő is ilyen skilles játékos legyen!!!!!

grat...
  • Running
    akkor nem tudod miből maradsz ki...
  • koschwarz
    nálam minden low, 800x600, minden kikapcsolva. így röccenésmentesen fut az amd64+ 3000-9800pro-1 giga memóriás gépemen
  • uHs Gerzson
    kecseg
  • erdos
    BUÉK!!!!
  • Ahhoj
    take :o
  • Ahhoj
    nekem meg a
  • Ahhoj
    kinek a pap, kinek a külföldi player-ek :)
  • Ahhoj
    addikt
  • Promi #54996
    Nekem az a par is sok.:)
    Inkabb kulfoldiekkel jatszok.
  • TS Zolly
    Nekem szépem ment akadás nélkül 1024x768-ba. Oszt Meow egy postja után, csak kiprobálásként, lejjebb vettem 800x600-ra. Igaza volt. Sokkal jobban megy a halálosztás. Picit csunya, de nem gyönyörködni akarok, hanem gyilkolni. Bár tankba egy picit szar. De gyalog jó. Már egy hete ezzel a felbontással gémelek.
  • Ahhoj
    csak az nem találja meg az összes magyar szervert, ase igen ;)
  • Promi #54993
    "ja magyar szerver van?"

BF2 indit, szerver keresobe beir
    EA_HU
    Voila talalsz magyar szervert.
  • Ahhoj
    természetesen priviben nem válaszolok, ne várd el
    ha valaki életszerűségre vágyik, az játszon ww2online-t, vagy menjen paintball-ozni, vagy ilyenek, itt a pörgés, az arcade játékstílus megy, direkt nem életszerű, csak van egy pár az életből átvett ötlet... mondjuk 1-1 jármű hasonlít vmi olyasmire, ami valójában is létezik, stb

unlockolható fegyverek elvileg nem erősebbek, csak másabbak...
    én spec csak kicsit játszottam unlockolt medic-kel, emlékeim szerint vmivel pontosabb, viszont kevesebbet sebez
    magyar szerver van, használj ase-t,nem hinném hogy nem tudod mi az, így inkább csak annak írom, akinek szintén hasonló problémája van, és olvasa ezt, hogy: hasnálj ase-t!
  • steweee
    na jó, pontosítok az első hozzászólásommal kapcsolatosan. szóval jó kis game ez, de baromira felidegesített a config gagyisága. most már jó be tudtam állítani úgy hogy kitöröltem mindent és a saját igényeim szerint állítgattam be. igaz, a joyomat továbbra sem hajlandó használni, ha mozgatom is a tűzgombokat "látja" az axisok helyett, de nem olyan nagy probléma, mert a helikopter irányítás sokkkal könyebb lett mint az egyben, jó neki az iránnyíl+egér kombi is.

amúgy a graf nagyon szép, ami zavar hogy az árnyékokat nem lehet teljesen kikapcsolni. modjuk a sebzésmodell nem ugyanolyan mint az egyben volt, kevésbé életszerű, de elmegy éppen. azért jobb lett volna hagyni a fegyverek sebzését reálisabbra mint az előző részben, de ha jól látom akkor itt a ranggal lehet majd jobb fegyvereket is szerezni, azok meg gondolom erősebbek lesznek, talán emiatt volt erre szükség hogy az alapfegyók gyengécskék. ti már biztosan tudjátok rá a választ, de én még csak most kezdek vele játszani. ja magyar szerver van? ha igen mi a címe? természetesen priviben
  • Robogo
    Hát nekem teljesen lowon úgy szokott laggolni,hogy az kesz.De az a szerencse,hogy már megszoktam.:)Néha kicsit idegesítő amikor több másodpercre megáll a game...
  • vsly
    Nekem cseppet sem laggol full brutál highon(1280x1024),de pár dolgot leveszek mediumra,pl.lighning,shadows.
  • Verzoo
  • schrank

• schrank
    bírom ezeket az embereket fullon megy a game csak ez medium meg az nincs bekapcsolva meg izé az a full amikor minden maximumon van ÉS NE LAGGOL !!!úgyhogy ne is áltassátok magatokat
  • steweee
    midjárt megnézem. ha lehet törölni a megadott configot akkor könnyű lesz beállítani a dolgot