FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
steweee #54991 na jó, pontosítok az első hozzászólásommal kapcsolatosan. szóval jó kis game ez, de baromira felidegesített a config gagyisága. most már jó be tudtam állítani úgy hogy kitöröltem mindent és a saját igényeim szerint állítgattam be. igaz, a joyomat továbbra sem hajlandó használni, ha mozgatom is a tűzgombokat "látja" az axisok helyett, de nem olyan nagy probléma, mert a helikopter irányítás sokkkal könyebb lett mint az egyben, jó neki az iránnyíl+egér kombi is.
amúgy a graf nagyon szép, ami zavar hogy az árnyékokat nem lehet teljesen kikapcsolni. modjuk a sebzésmodell nem ugyanolyan mint az egyben volt, kevésbé életszerű, de elmegy éppen. azért jobb lett volna hagyni a fegyverek sebzését reálisabbra mint az előző részben, de ha jól látom akkor itt a ranggal lehet majd jobb fegyvereket is szerezni, azok meg gondolom erősebbek lesznek, talán emiatt volt erre szükség hogy az alapfegyók gyengécskék. ti már biztosan tudjátok rá a választ, de én még csak most kezdek vele játszani. ja magyar szerver van? ha igen mi a címe? természetesen priviben