172102
  • neménvoltam
    köszi a segítséget!
  • TS Zolly
    Csak párhoz kell. Itt megnézheted a pontok alapján adott rangokat.
  • Pharolas
    Menj fel a bf2s-re, és a saját statlapod alján ki lesz írva, hogy milyen kritériumokat kell teljesítened az új rangod érdekében.
  • TS Zolly
    Tényleg? Assztem a sima rangokat pontszám alapján adja. Kiv ugyi a spec rang.
  • neménvoltam
    tehát meg kell szerezni különböző medálokat? v. hogy érted?
  • TS Zolly
    Hm? Passz.
  • schrank
    nem csak a csík a lényeg hanem kell teljesíteni "dolgokat is hozzá" ez általába a "csík" fölé van írva
  • neménvoltam
    helló! egy talán elléggé láma kérdés, de még kezdő vok. Tehát: játszom ranked szervereken, és ugye van egy csík, ami jelzi, hogy mennyi van még a következő fokozatomig. Na ez a csík már egy jó ideje maximumon stagnál, de mégsem léptet át a következőre. Ez miért van? Előre is köszi!
  • schrank
    na meg a nagyszopás amikor kocsival átmennek a claymore-n azt mindenki meghal de a kocsi nem robban fel
  • WOLF2
    BUÉK! Tud valaki cd key-t adni Special Force-hoz? THX
  • TS Zolly
    F2000-et én csak azért ánlokkoltam ki, mert a tököm televolt, hogy messziről a sültkruplijával kirobbantottak. Most én is robbangatok.
  • Pharolas
    Hát érdekes irományok vannak erről a GL témáról, az biztos.

Én speciel egyáltalán nem tartom lámaságnak ha valaki az assault fegyverrel "bummangat". Ennyi erővel minden olyan embert le lehetne lámázni, meg noob-ozni (+ ezek cifrább megfelelői), aki tankba ül, mert hát milyen láma dolog páncél mögül lőni az emberkéket.

Ha valaki jól tudja használni, akkor tegye. Ne kezdjük ezt a tipikus magyar hozzáállást, hogy ha ő killel le, és nem én, akkor keresem az igazolást, hogy mért vagyok mégis én a jobb.

Amikor volt ez a nagy f2000 unlock láz, én is megszereztem, tényleg brutál egy fegyver, de távolra nagyon pontatlan (legalábbis a g36c-hez képest).
    Nézzétek a másik oldalról, közelharcban végre van ellenfele a DAOnak
  • Danee
    gránátvetővel 1 lövésre is le lehet 3at :))
  • koschwarz
    hát a g3 csak először volt nekem egy csoda, de aztán szépen leszoktam róla, mert hiába erős, nem pontos és tényleg csak közelebbről volt biztos a lövés. igazi közelharchoz meg kevés benne a skuló. olyat mindenesetre nem tuttam vele megcsinálni, mint a sima m16-tal pl. nemrég mustáron, amikor az ablakból védtem a market-et (az a zászló, ami az oszlopos épületnél van, előtte tér, és a közeli ház tetjén kempel mindenki), két 3-as sorozat elég volt az ott ugráló elleneknek, akiknek ráadásul ahhoz nem volt eszük, hogy oszlop mögé bújjanak. ilyen sorozatokkal lőttem le egymás után 3 embert.
  • schrank
    kemény vagy geccc
  • Death90
    mármint a Bf-hez a peccset vagy az Sf-et kell patchelni? melyik az utolsó patch :D ?
  • schrank
    én a következő peccsbe azt javítanám hogy nem lehet lőszert meg gyógyszert eldobálni csak feltölteni és ezt a szkvados rászületéses fasságot is kiszedném a gémből viszont minden mapon fixek lennének a főbázisok nem lehetne őket elfoglalni ja és csak 64 -es mapokra tennék repülőket a 32-esre elég a heli is helyette
  • dronkZero
    Nem maga a GL a láma cucc, azt tartom überláma dolognak, hogy jön VérPistike, hasbaszúr a puskacsővel, de azért csak megnyomja a tűzgombot. Mindegy neki, hogy meghal, illetve ha van medik a környéken, még jól is jár. Ehhez nem kell tudni célozni, nem kellenek reflexek, nem kell ismerni a fegyvert, kiszámítani/betippelni az ellenség mozgását. Elszántság kell hozzá, mák, meg hogy a retkes gránátvető 3 méterre már nem sebez. (Lehet, hogy azért nem, mert a lámája a levegőben van. Asszem éltem már túl GL-t azért, mert felugrottam)
    Szerintem az ilyen a repülős kamikazékkal van egy szinten.
    Egyébként azzal semmi bajom, ha csak simán lelő vele, és túléli.
  • Büdipupu
    De akkor vedd ide plz a faláda mögé bebújó spec.opot is, aki egy 5 méterre dobja a gránátot, vagy C4-vel hinti az ellenfélt egy fakerítés mögül (lásd MC - Power Plant) nagyon virgoncan tovaszaladva.
  • Danee
    te csak helizni tudsz, meg tankozni, ja meg assaultozni, ja meg repülözni.... ja meg anti tankozni...... hülye
  • badsec
    Hát ja...Amúgy köxi!...
  • Büdipupu
    Az utolsó patchet újra rá kell telepíteni még egyszer. Nekem is szutyogot, de utána jó lett.
  • schrank
    ez a badsec táblázata csak ő bal..asz volt belinkelni
  • DummyBoy
    FREUD-I :)
  • dronkZero
    Grenade Launcher :P
    Szerintem a Vietnámos medpack-téma azért nem okés, mert ott voltak medszekrények, itt meg nincs egy darab se, csak a medikek eldobált pakkjaiból tudsz tölteni. Az sem csodafegyver, mert onnantól, hogy kiesik a kezedből, még vagy 5 másodperc kell, mire hat rád a csomag. Így nem is sokat ér, ha már lőnek rád. Szerintem az is hülyeség, hogy magad alá dobálsz egy kupac pakkot, azt' úgy gondolod, hogy úgy örökké élsz. Medpakkolni szvsz csak fedezék mögött éri meg, de ott sem feltétlen eldobálva, hanem kézből. Ugyanis ha be van kapcsolva a 3Dmap, az ellenség medpakjait is látni a falon keresztül. Nemigen előnyös, ha emiatt tudnak becserkészni.

BFV-BF2 fegyverek szerintem mostanra elérték a Vietnámos erejüket, szerintem csak pontatlanabak picit, és csak full autoval. Az egyes lövés, ha eleget vársz két golyó között, akkor mindegyik halálpontos.
    BFVben is szerintem tökugyanez volt az arány az AK-M16 közt, ugyanúgy fejlövés halál illetve egy nagyon pici marad effekt volt ott is. Itt BF2ben van kevlár, ami miatt szarabbnak érezheted a fegyvereidet, meg ugye a csodás lagkompenzáció+bugos hitbox kombó miatt kell néha álló ellenség hátába több mint egy tár, vagy 6(!) szúrás késsel.
  • DummyBoy
    Akkor én is "pór" akarom mondani "pró" vagyok ?

(Ferudi elgépelés volt, de úgy döntöttem meghagyom :) )
  • TS Zolly
    Mint helivel anyahajót kempelgetni.
  • Death90
    mit kell tenni ha a Special Forces telepítés után kidobál az asztalra és nem akar működni? nem kell ehhez crack vagy valami ilyesmi? (bocs ha már valamikor leírtátok)

• joebacsi
    pedig az igazi pro-k medicel nyomulnak, eztmár odin óta tudjuk
  • joebacsi
    gp30/m203/gl mind láma cucc a mostani formájában, így ahogy most van ki kéne irtani a pitsába a játékból (távolra teljesen jó, valóságban is erre találták ki, de ha ugrik egyet a csóka, és magaalá durrant, akkor fekükjön már meg ő is a sikátorban, neúgy mint most...)
  • Danee
    a gránátvetővel igazábol fél óra alatt minden lama meg tud tanulni lőni.
    de bevallom miota megvan az expert engineer, én is kezdek rászokni :)
  • DummyBoy
    Szerintem az Assi fegyverek közül magasan a G3 a legjobb ... de mivel én noob medic szoktam lenni ezért ritkán használom :)

G3 póvaaaa!
  • Büdipupu
    A GL miért láma cucc? Nem értem... Rövid időn belül már másodszorra futok ezzel össze. Pedig szerintem ezt csak az mondja, aki nem harcolt még vele. Próbáljon meg esetleg egy épület harcban GLezni, aki ezt állítja. Vagy még jobb egy nyílt utcai harcban, mondjuk egy jó 30-40 méterről. Ott egy lövésed van és ha nem jön össze, akkor nézheted ahogy aki lelőtt elszalad, te meg pihizel hanyat.
    A G3 magasabb sebzése szintén közelharcba jön ki alaposan, amikor több ellenfélt kell egyszerre kikapcsolni. Ott nem mind1 meddig lősz egy célpontra. Persze aimbottal minden sokkal gyorsabb lenne.
    Javaslom, aki nem hiszi szaladjon be egy jó kis Warlord mapra, majd rájön mind a kettő dologra.
  • Danee
    nekem egyszer volt olyan, hogy átváltott csak fehér és feketére, azokbol is csak egy árnyalatra, de pár mp után hejrejött azóta semmi
  • Landor
    Gondolom neked nem kell bemutatnom a BFV és a BF2 közti fegyverek sebzésének a külömbségét.. Szóval én nem vagyok hajlandó felidegelni magam a BF2 fegyevereinek a használhatatlanságával. Az alább általam említett fegyerek megütik nállam azt a szintet, amiért érdemes egyáltalán lespawnolni velük. A többi ezért vagy azért, de leves kategória.
    Mi az a GL? :) Én pont a medpackos varázslókat tartom lámázásnak. Legalább ne egy mpack tolná fel 100%-ra az életerejét a delikvensnek nem tudom miért nem lehetett a bevált Vietnamos megoldást alkalmazni..
  • atwe
    Horda egy mixcsapat amely főleg SG Fórumos embereket tömörít egybe. A Horda nem klán, nincsenek kötelező feladatok és szabályok. A csapat résztvesz tét mérkőzéseken és funwarokon is.

A csapat alkalmazott Prefixe: Horda_

>>>JELENLEGI HORDA TAGOK:
    1. meow
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. [SG]Gundark
    5. [SG]atwe
    6. -mNz-Jean
    7. {TLD}Gaboca
    8. (HUN)SzabFer
    9. [SG]keke77
    10. digitalenjoy
    11. [SG]Szigi
    12. [SG]Drachomir
    13. Tomsteel
    14. Piedon_GHT_
    15. -tRs-Gerzson
    16. [HUN]csome
    17. CB Crem

Holnap=kedd :) gyakorlás lesz az sg szerveren minden hordás jolenne ha jönne
    19:00 óratol mindenki jöhet tesztelni a hordásokat :::::::::D
  • dronkZero
    Ja, meg nem csak meghalni utálok a GL-től, használni is rühellem. Béna DC-s gránátvető-módot tették bele ebbe is (tehát külön fegyvernek számít, át kell rá váltani). BFVben kényelmesebb volt az XM, bár annak meg a tárazása volt kényelmetlen, meg hogy nem lehetett vele zoomolni.
    Részemről az Infiltration UTmodban volt először és utoljára jól megcsinálva a GL, ott volt egy gomb, amit megnyomva átfogott a GLre, de kb egy pillanat alatt. Utána nem kezdte automatikusan tárazni, csak ha megnyomtam a reload gombot, és _gyorsan_ vissza lehetett váltani puskára. Az egész GLezős procedúra lassú és körülményes nekem, addigra tuti lelőnének.
    Másik fele, hogy mindig ki akarom várni a megfelelő pillanatot, hogy jókor puffantsam el, de általában túlkombinálom. Nem nekem való. Golyó az ellen fejébe, vagy kés a hátába. :]
  • dronkZero
    Mé', alap assault cuccokkal már egy picit sem szoktad tolni? (Vagy te is GLláma vagy? :P) Csak mert annak a pufka része tökugyanaz, mint ami a medicnél van.
    Szerintem a medic csak simán assault light, megtoldva örök élettel. Szvsz sokkal többet ér a medpack, mint a kevlár.
  • Jancsik
    tudom
  • W4r3Z
    Nem, valami németen asszem, mondjuk én lepődtem meg a legjobban ez hogy sikerült így.Csak ellövöldöztem a helire, mondom esélyem sincs lelőni, de ha már benne ülök akkor miért ne.