FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Grenade Launcher :P
Szerintem a Vietnámos medpack-téma azért nem okés, mert ott voltak medszekrények, itt meg nincs egy darab se, csak a medikek eldobált pakkjaiból tudsz tölteni. Az sem csodafegyver, mert onnantól, hogy kiesik a kezedből, még vagy 5 másodperc kell, mire hat rád a csomag. Így nem is sokat ér, ha már lőnek rád. Szerintem az is hülyeség, hogy magad alá dobálsz egy kupac pakkot, azt' úgy gondolod, hogy úgy örökké élsz. Medpakkolni szvsz csak fedezék mögött éri meg, de ott sem feltétlen eldobálva, hanem kézből. Ugyanis ha be van kapcsolva a 3Dmap, az ellenség medpakjait is látni a falon keresztül. Nemigen előnyös, ha emiatt tudnak becserkészni.
BFV-BF2 fegyverek szerintem mostanra elérték a Vietnámos erejüket, szerintem csak pontatlanabak picit, és csak full autoval. Az egyes lövés, ha eleget vársz két golyó között, akkor mindegyik halálpontos.
BFVben is szerintem tökugyanez volt az arány az AK-M16 közt, ugyanúgy fejlövés halál illetve egy nagyon pici marad effekt volt ott is. Itt BF2ben van kevlár, ami miatt szarabbnak érezheted a fegyvereidet, meg ugye a csodás lagkompenzáció+bugos hitbox kombó miatt kell néha álló ellenség hátába több mint egy tár, vagy 6(!) szúrás késsel.