172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #56231 Sajna az első 100 még messze van,de az első 200 az igaz:) -
Neoncsoves #56230 Valaki segitsen lécci! -
Gratula, ha igen -
Te verzoo /ex/, te voná, aki benne volt az első 100-ba az összesített listán? -
én meg a kergetőzős rész Benny Hill-es változatát keresem:)az iszonyat
ja és aki most csapott bele a videókba az a Monty Python féle verziót se hadja ki
peace:) -
Verzoo #56226 Még mondja valaki,hogy nem jó kaszt a snipa 

-
Neoncsoves #56225 Szevasztok! Tudom elég lama kérdés de hogyan lehet felvenni, és mivel a BF2ből ha nincs a serveren battlerecorder? Tehát ugyanugy felveszi mint a battlerecorder ugyanugy freecamerazhatunk meg minden, csak te veszed fel a saját gépedre... ha lehet ilyet válaszoljatok pliz! -
Megnéztem ezt a videót http://video.google.com/videoplay?docid=-6796096796295815549&q=battlefield2, beszarás, olyan. Ezt mndenkinek látna kéne. -
haxoror #56223 Ez se szar, azoknak akik szerint az M95 nem elég jó :)
BUUMHEDSÁT!! -
haxoror #56222 Valaki tud repülni! :o -
Sziasztok !
Segítsetek légyszi egy apró kérdésben !
Most léptem át a 2500 GP-os rank-ot, és két fegyvert ajálott fel a játék UNLOCK-ra. Az első -elfogadása után- meg is jelent, de a másik /igencsak szuper fegyver volt/nem. Arra gondoltam, hogy a következő UNLOCK-ra jelöltem ki egy stukit. Vagy nagy hülyeség? Más mi a p*** lehet?
Üzizzen mán valaki rám, ha ilyennel találkozott. /Sokan átlépték mán a 2500-öt/
Előre is köszi !
[HUN]SWAT azaz ex SubZero -
Ehh ez rohatt jó videó :D:D:D
És megvan a videjó is :) -
Amikor a "Subtitles" van a 3 irakival az egy fun videó volt azt tudja valaki hogy hol lehet megtalálni? :) -
Pumee #56218 Sziasztok!
Következő problémám volna, ha tudtok légyszi segítsetek!
Coop vagy multi játékba, mikor már minden betöltöt és a join gomb megjelenik egyszerűen kitesz az asztalra! Ati 9800 pro-m van, legújabb driver. single-ben minden ok, hozzám tudnak csatlakozni, csak kicsi az up-om és nagyon lagol Jah a patch sem oldotta meg a problémát!
Légyszi ha tudtok valamit írjatok! Már minden FAQ-ot supportot elolvastam, de nem segített...
Köszi előre!
Pumee
-
Jódarabig keresztet lehet vetni a Battlefield sorozatra. Jelenleg dúrván csak az emberek lehúzása számít náluk. -
Maagyarázkodni piszkosúl tudsz, de azt hogy miért teszem be a képet egyáltalán nem érted. A kiskorúak gondolkodásmódjával rendelkezel. Ez van, vagy elfogadod vagy lázadozól és lejáratod magad. Ha ennél jobban is le lehet. -
HU.man butcher #56215 Én most láttam először, de nagyon kész:D:D -
volt már, de télleg jó! -
bocs h ha volt már de az egyik kedvenc videóm:) egy kis vidámság a kemény harcosoknak:D
link -
Indeed! ;)
jah nézem énis...hát ha lehet használni majd sima rankeden, úgyis benne lesz az 1.28-as pöcsben, és akkor lesznek bütykölt szerverek, ahol unlockolhatod majd magadnak, ha meg nemlehet használni, csak spéci kiegszervereken, akkor meg leszarom :)
szóval feltolhatják szépen az íjések maguknak mind a 2 kieget :)
-
Nahát?Joebacsi itt a p90 
Stargate fanok előre!
-
azért mert ddany lekempelt a reptére 15*örre? XX
és akkor őt zavarja ha kinyirják a reptéren... -
Akiket csak az unlockolás érdekel azok ne vegyék meg a kieget mert néha beengedi a törtet is!
én is kaptam az alkalmon és jónéhányat megcsináltam.
szerintem a legnagyobb előrelépés nem az f2000 hanem az MP-7 (enginer) unlock:)
igy már 3 lépésnél nagyobb távolságról is van esélyed h túléled a támadást:DD
-
SF után, nem veszek emg semmit, majd ha ők fizetnek :) -
www.battlefield.hu
kihíreztem magyarul tessék nézegetni -
GYILOKOLI #56206 kösz -
Hat ez mar tiszta orulet komolyan ez a gecisok kiegeszites meg patch faszsag
Mennyi lovet akarnak meg ezek lehuzni az emberrol -
létszives vki forditsa le me nemtok nemetul :( -
Hallo alle zusammen und ein frohes neues Jahr wünschen wir euch.
Heute haben wir eine wichtige Nachricht, die wir euch unbedingt mitteilen möchten:
Als erstes, eine News über 2 neue Booster-Packs, welche die Schlachtfelder von Battlefield2 bereichern werden:
Battlefield2:Euro Force
Battlefield2:Armored Fury
Euro-Force wird am 8.Februar erscheinen und die europäische Armee mitsamt 3 neuen Maps beinhalten. Jeder Euro-Soldat wird mit einer neuen primären Waffe ausgestattet sein, angefangen bei der FNP90, bis hin zur taktischen Benelli-Schusswaffe. Des weiteren wird es 4 neue Vehikel geben, unter anderem den berü�hmt (berü�chtigten) Euro-Fighter.
Die drei neuen Maps heißen "Operation Smoke Screen", " The Great Wall Of China" und " Taraba Quarry".
Armored Fury wird am 28.März erscheinen. Dessen Schwerpunkt wird auf großen, maschinenlastigen Schlachten liegen - ähnlich der "El Alamein"-Map aus Battlefield 1942 . Es wird 3 neue Maps geben, "Midnight Sun", " Operation Harvest" und "Operation Road Rage", aber auch 2 neue Fahrzeug-Klassen. Attack-Jets und Recon-Helicopter werden zum ersten Mal auftreten. Diese können unter anderem feindliche Einheiten, welche sich in der Nähe befinden, aufspü�ren.
Ebenso wie auf die Booster-Packs, werden wir uns selbstverständlich weiterhin darauf konzentrieren, Updates fü�r Battlefield 2 bereit zu stellen. Wir können es nicht oft genug betonen, vielen herzlichen Dank diesbezüglich fü�r eure Unterstü�tzung und Hingabe!
Patch 1.2 wird im Augenblick einem öffentlichen Beta-Test unterzogen und sehr bald veröffentlicht werden.
Wie bei der ersten Liste, wird die nun folgende zweite Liste ausschließlich einige bestätigte Fixes beinhalten:
Serverfilter-Suche arbeitet nun ordentlich
Alle Minen (Claymore, Anti-vehicle, C4) können nun mit der "G"-Taste von der selben Klasse aufgesammelt werden, die sie hat fallen lassen.
Minen können nun nicht mehr mit anderen Sprenstoffen vernichtet werden
Flashbang Effect-Radius verringert
Freischaltung für Sniper- und AT-Kits hinzugefügt
Fixed: der Bug im Terrain-Rendering mit Nachtsichtgeräten, wodurch das Terrain in dunklen Umgebungen dunkel blieb
Fixed: ein Bug, wodurch Mods, welche nicht BF2 oder das xpack sind, zufallsbedingt die Shader optimierten wenn ein Level geladen wurde
Fixed: ein Bug, wodurch non-xpack Mods keine xpack-Shaders nutzen konnten
Fixed: der Bug in den TV-Guided-Missiles des Havoc Helikopters
Fixed: der Bug in der MP7-Feuerrate. Munition erhöht und Magazingröße sowie Schaden verringert
APC Update – “Chinesen und MEC APCs können nun durch durchlässige Materialien schießen". Dieser Fix war ein Missverständnis mit dem Patchteam. Änderungen bei den Chinesen und MEC APC’s rückgängig gemacht und der LAV25 kann nun nicht mehr durch durchlässige Materialien schießen.
Fahrzeuge verschwinden nun nicht mehr wenn man aus Fahrzeugen mit HUD schaut (Panzer z.B.)
Performance erhöht, durch Änderung beim Static Mesh Rendering
Detonations-Radius des Granatwerfers wurde reduziert
Granatwerfer-Projektile haben nun eine Mindestzeit bevor sie scharf sind
Dies ist lediglich eine Auflistung von bestätigten Fixes - wir schauen auch weiter und werden es euch zum nächstmöglichen Zeitpunkt veröffentlichen.
Wie immer, danke für eure Unterstützung und sprecht weiter mit uns - wir hören euch zu.
Eure Freunde von EA und DICE -
de ezek lesznek az uj kiegek euro force es meg vmi -
Mi a tököm az az Euro force booster pack, belépek a jatekba erre ennek a hirdeteset loki ki.
csak nem megint egy kiegeszites? -
a gránátvetője az f2000-nek miben különbözik a gp30-tól?
Én csak annyit vettem észre, hogy azzal nem birok eltalálni senkit :) -
nekem a patch felrakásnál ez az ablak elöjön de semmi nem történik HELP -
mi az a bf2 european forces, vagy mi?
Valmi új kieg? Ha bejelentkezek akkor azt adja ki
-
haxoror #56197 F2000 közelre nagyon pontos ÉS távcsöves ami nálam jópont, amcsi oldalon az M16 helyett jobb mint a G3 a gránátvető miatt szvsz -
jaa az f2000.Ha megveszed az sf-et akkor játszol benne és kapsz unlocokat.Kiválosztod a sima BF2-be visszatérve és kész.
Sajnos ha nincs meg az SF akkor...háát sajna.
Ezért volt felháborodva mindenki,jogosan.Persze szerintem nem olyan jók azok a stukkerek.
-
haxoror #56195 PoE, DC, FH2 csak jönnének mááár
-
haxoror #56194 -
haxoror #56193 Játszanod kell SF ranked szerveren hogy unlockolhasd. -
GYILOKOLI #56192 Távcsöve van nagyon erős és pontos