172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #56271 Ja, kéne küldeni nekik egy leirást arról, hogy mi a penetrable szó jelentése.... -
lammaer #56270 Ezt most nem teljesen vágom: az új patch nem ingyenes lesz hanem fizetős? Úgy várom már hogy letápolják a heliket meg a repülőket...
Vagy adnak ki külön patchet meg új kiegészitőt? -
* APC Update – “Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials”. This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.
Istenem, ezek komolyan faszok... PENETRABLE azt jelenti, hogy ATLOHETO... erre, sajnos elbasztuk a folyoson a meetinget a peccstimmel 2 cigi kozott, de mar rajottunk, hogy akkor ugy legyen, hogy egyik APC se tudjon atloni az ATLOHETO targyakon. AAAAAAAAaaaaaaaaaaa -
ja, ez már nem újdonság. EA 

-
bejelentettek egy europian war booster packot a kecsegek. -
jol néz ki az az AT unlock -
Challanger 2:
Angol katona:
-
HK21, L85A2, P90, L96A1 ... Én ezekre vagyok kiváncsi ...
Asszem elkezdem a singleben gyúrni a snipertudásom :) Snájperlámer leszek :) -
Ez maga a büntetés Challenger 2 és Leopard 2A6 a 2 kedvenc modern tankom
-
Na akkor úgy döntöttem, nem szenvedek tovább a kis képek meg url kombival ...
A modemesek megölnek ...
-
steweee #56261 húha, mintha csak telepata lennék, de pont ilyen hibákat soroltam fel. akkor ezek szerint holnap nem fognak lebaszni hogy ha nem tetszik ne játsszak vele, úgy tűnik másoknak is gondjaik akadtak ezekkel nemcsak nekem. hát igen, a fejlődéshez is kritika kell. jó kis játék lesz ebből hamarosan!!:)) -
Sírok mindjárt :)
3 New Maps
Operation Smoke Screen
Taraba Quarry
Great Wall
4 New vehicles
Main Battle Tank - Leopard 2A6
Main Battle Tank – Challenger 2
Fighter – Eurofighter (Typhoon T1)
Attack Heli – Eurocopter Tiger (Tiger HAP)
7 New Weapons
HK53A3
Famas
SA80 L85A2
SA80 L85A2 with UGL (AG-36)
HK21
Benelli M4
P90
L96A1
1 New Army
European Union
1 new award
European Union Special Service Medal
-
Holnap hogy fognak engem utálni ...
Famas:
Nagyobb kép ...
P90:
Nagyobb kép ... -
Egy kis kiegészítés ...
* Helicopter now carry 8 missiles rather than 14
* TV-Guided missile now have a shorter range
* Support kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
* Sniper kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
* Anti-Tank kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
* "Dolphin Diving" is no longer possible
* The Sa80 weapon has been improved
* The G3A3 weapon has been improved
* Reload while sprinting has been enabled
* Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials
* Damage decreased for the M134
* Medic defibrillator paddles have been adjusted. They now reload while not in use.
* Server search filters now work properly
* Mines can no longer be destroyed with other explosives
* Flash bang effect radius decreased
* Fixed a bug in terrain rendering with night vision, whereby terrain was still dark in dark areas.
* Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded.
* Fixed a bug whereby non-xpack mods cannot use xpack shaders.
* Fixed bug in TV guided missiles of Havoc helicopter
* Bug in MP7 fire rate fixed. Ammo count increased and mag count and damage decreased
* APC Update – “Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials”. This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.
* Vehicles no longer disappear when viewed from some vehicles with a HUD (e.g. Tanks).
* Performance gain found in static mesh rendering.
* Detonation radius from grenade launcher explosions has been reduced.
My personal favorites:
* All mines (Claymore, Anti-vehicle, C4) can now be picked up by the same class that dropped it by using the “G” key.
* Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.
* Added unlocks for Sniper and AT kits
* Players can no longer jump and shoot at the same time
* "Prone Spamming" is now fixed
* "Sprint exploit" is now fixed
* Hit points on all air vehicles has been reduced
* AA missile lock has been improved -
steweee #56257 most hogy már picit játszogattam vele és pár ranggal feljebb léptem a tapasztalataim a következők:
az ágyúzást ki kellene iktatni a játékból, nagyon zavaró és rontja a játékélményt, semmi szükség rá, inkább lennének katyusák vagy tarackok mint az egyben és meg lehetne nekik jelölni a célt meg a találati helyet a térképen hogy az alapján korrigálhasson. látszik hogy nagyon odavoltak maguktól a fejlesztők hogy ők most hú de mekkora dolgot találtak ki, de nem kellene ennyire favorizálni a commandert mert eddig is megoldható volt a hangkapcsolat aki akarta és akire kellett arra hallgattak a többiek. utálom mikor bemondom hogy enemy armor spotted és a marhája már dobja is a saját emberei nyakába a tüzérséget mert arra gondol hogy most jól elkapja. pedig dehogy, azért mondom be hogy megjelenjen a térképen és figyelmeztesse a többieket hgoy honnan jön, és felkészüljön rá akinek van páncéltörő fegyvere akinek meg nincs bújjon el
meg lehetne úgy oldani hogy mondjuk apc(1db) és csapszáll heliből (4db)lehetne le/kidobni csomagot, amit aztán egy saját bázison lehetne újratölteni és vinni máshová is
a support emberke fegyvere irtózatosan szar, tulajdonképpen csak közvetlen közelre jó belevágni vkibe, HASALVA!!! középtávon is hamarabb lelőnek assault fegyverrel mert az nem szór ha jól lő vele vki. ez meg túlságosan is
a healinget meg a lőszer adását vhogy meg kellene jobban oldani mert így nagyon idétlen. mondjuk lenne 5 db lőszerestáska és slussz míg fel nem tölti egy saját bázison, a medic meg akármennyit gyógyíthatna és nem kellene külön újraélesztés csak a healing bag táska
ami nagyon jó hogy könnyebb irányítani a helikoptert, így legalább olyan lámák is tudnak már vele közlekedni mint én aki csak földön jó, harcolni úgysem tudok vele ezzel a tudással de legalább közlekedni már igen
a tank tornyának fordulása vmi katasztofálisan idétlen, alig fordul, úgy kell hengergetni az egeret ha mögülem lő vki rpg-vel
végre már meg kellene oldani hogy AZONNAL lehessen tüzelni a gránátvetőből, mert így semmi értelme az assaultnak. addigra míg vacakol az irányzékkal soxor elszalasztódik a cél. a kézigránátra ua vonatkozik, ráadásul nagyon le van butítva a dobási ív és távolság is
amúgy a fegyók karakterisztikája elég élethű kivéve a supportot. még bele lehetett volna rakni hogy aki nagyon kifutja magát annak pár lihegés erejéig még rángatózik a célkereszt mint az opfban
végül: hogyan kell jól lőni a mesterlövészfegyverekkel,a bf és dc-ben meglehetősen jól lövök velük, itt nem sikerült még rájönnöm hogy mikor miért talál illetve nem talál a lövés. mondjuk kivárok velea célon és még úgysem. vagy itt esése van a golyónak? -
ÁÁÁÁÁÁ ... 

Szakértő Parancsnok????
-
Hysteria híre englishül ... + orig oldal ...
Euro Force + Armored Fury + 1.2-es peccs
1.2-es peccs idáig elfogadott változtatásai ...
- Server search filters now work properly
- All mines (Claymore, Anti-vehicle, C4) can now be picked up by the same class that dropped it by using the "G" key.
- Mines can no longer be destroyed with other explosives
- Flash bang effect radius decreased
- Added unlocks for Sniper and AT kits
- Fixed a bug in terrain rendering with night vision, whereby terrain was still dark in dark areas.
- Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded.
- Fixed a bug whereby non-xpack mods cannot use xpack shaders.
- Fixed bug in TV guided missiles of Havoc helicopter
- Bug in MP7 fire rate fixed. Ammo count increased and mag count and damage decreased
- APC Update – "Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials". This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.
- Vehicles no longer disappear when viewed from some vehicles with a HUD (e.g. Tanks).
- Performance gain found in static mesh rendering.
- Detonation radius from grenade launcher explosions has been reduced.
- Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.
A többi meg a linken ... de kiváncsi vagyok minek a Primary fegyója lesz a P90-es :) Érkezések: február 8: Euro Force, március 28 Armored Fury ...
Jöhetnének ... kiváncsi vagyok :)
Pár dologra kiváncsi vagyok ... főleg a szerverkeresőre és az AT + Sniper unlockokra ... lassan úgy is előléptetődöm, és eddig a DAO-n filóztam ... majd kiderül most mi lesz :) -
-
Hát mit kéne??Ajjj...A Teamkills-t!!!! 

Ilyen nekem is van csak assaultba!:) -
Verzoo #56252 Ja hogy ez ilyen Besenyőpoén :) -
Besenyő N.N.T.K István aki vagyol ...
(Nagyon-nagyon tehetséges költő ...)
-
Verzoo #56250 Ezt én sem értem 

-
gondolkodni gondolkodhatsz csak a szádba ne vedd
-
a lónak is van belőle mégsincs öt lába pedig belebotlik
ezen még gondolkodom

-
Verzoo #56247 Jaja köszi:) -
másnak is van kilengése és a lónak is van belőle mégsincs öt lába pedig belebotlik
-
na meg persze a toronydarunak is van kilengése
-
hát én nem úgy vettem észre de ha arra célzol hogy állva jobban billeg egy ember mint hasonfekve igazad van
-
Retrieve account? -
haxoror #56242 Nem számít hogy fekvő vagy álló helyzetből lősz, csak az a fontos hogy közben ne mozogj. -
Vagy 15 másodpercig bambultam a képet, hogy mit is kell nézni... :) -
hááát itt az álló és térdelő M95-tel való lövéseket nem vágom mert már térdelve is pontatlan állva meg még egy házat sem lehet vele eltalálni a legpontosabb az M24 a két komcsi félautomata puska meg kalap szart sem ér a játékban
-
én már láttam ezek videok nagy részért de mindig élvezettel töltel ha megnézem öket ujra és ujra:)
sok-sok jo video -
arra emléxem, de ne én legyek a téma...
-
haxoror #56237 Gondolom a korábbi kettő jelszavára sem emlékszel, micsoda véletlenek vannak...
-
Na ügye, csak egy 100-ast tévedtem. De azért jó érzés, hogy valaki megnézte mi :) -
LÁL, újraraktam a átékot, és nem tudom az accountom jelszavát...
ha nem jut eszembe megint új accom lesz
-
gratulálok -
Koszonet erte: Boxernek a hatekony legvedelemert
MBalintnak a soforkodest
Mbalanak a foldi navigacioert
-
Neoncsoves #56232 De jó lenne ha valaki segítene...