172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
all:
miért lagolnak mostanában a ranked szerverek?? -
steweee #56592 vitázni nem is fogok és nincs is miről. a bf nem a TELJES realitás játéka, hanem egy realitáson alapuló háborús játék. nyilván nem egy q vagy ut, de nem is opflash, szerencsére.pont jók az arányok, azért játszanak vele sokan
az hogy párszor megemlítettem tesómat nem azt jelenti hogy überspíler és hogy mindenkinek ismernie kellene, én sem tudom melyik szerveren játszik csak néha összefutok vele publicon. amúgy vmi külön szerveren lévő rangsort emlegetett. majd megkérdezem ha érdekel.én nagyon nem folglalkozom ezzel a játékkal azon kívül hogy belépegetek egy alacsony pingű lehetőleg dc-s szerverre napi egy órát. assaultos pályán átalában középmezőnyben vagy az élen végzek a német szervereken pl berlin. persze nem tudom ott milyen emberek játszanak a klánwarosokhoz képest, hogy rosszabbak e vagy nem , de nem is érdekel. nekem a lényeg a játék -
Könnyű idegen tollakkal ékeskedni!!! Mások miért nem pakolásszák fel ide a kitüntetéseiket??Miért csak te?És miért minegyiket,ha annyira nem érdekel?? Na akkor most ki is az OkosTojás??? -
"és csak azért lebutítani mondjuk a puskagránát robbanásának erejét és rádiuszát a mert egyesek 95%-os pontossággal telibelövik az ellenfelet és annak azonnal annyi, na hát ez butaság"
ehh még mindig nemérted mi a gondunk...azzal semmi baj, hogy ha arra használja valaki a gránátvetőt, amire alapból kitalálták: középtávoli célpontok biztos leküzdésére...a gond ott kezdődik, mikor vérpistike ugrálva bemegy vele a sikátorba, és amint meglát valakit maga alá durrant, megölve a célpontját, ám mindezt sértetlenül megúszva...(meccsen sajnos kénytelenek vagyunk mi is használni, hidd el, nem egy nagy élmény...)
a bf2 realiszikusságáról meg ne kezdj el vitázni, mert már fáradt vagyok hozzá :)
"többször nyerte el a legjobb assault karakter címet összesítésben több szerveren"
öö ilyesmi statisztikáról nemnagyon tudok 42ből, illetve speciel nekem az immáron többször emlegetett überspíler Zennon tesód se mond nekem túl sokat :)
amúgy ha hiszed ha nem, csapatban játszani nem azt jelenti, hogy éjt nappallá téve tolod a játékot, nálunk sok tag bőven belefér az általad említett "meló után ledöglök 1 órát játszani" kategóriába, csak többé kevésbé van heti 2-3 fix este (2-2.5 óra), amit a csapatnak kell szentelnie, és ezzel is lehet eredményeket elérni...a publik mindig is túl bohó marad a klánmeccsekhez képest :) -
steweee #56589 nos nem kételkedem a hozzáértésedben, ti bizonyosan magas szinvonalon játsszátok a játékot. de van két külön kategória, ezt ne feljetsd el
1: azok akik úgy mint ti nagyon profin és rendszeresen játszotok vele, klánokban, összehangolt csapatmunkával, együttműködésben hangkapcsolattal. ráadásul egyesek szinte emberfeletti teljesítménnyel akár földön, akár levegőben (pl:tesóm Zennon a bf-ben nagy spíler, többször nyerte el a legjobb assault karakter címet összesítésben több szerveren, igaz ő még csak nem is klántag mégha sokfelé is hívták, és azért assault mert ahhoz semi nem kell csak ügyesség és menni előre)no nektek külön modokat kellene fejleszteni
2:az olyanok mint én, akik a játékosok NAGYTÖBBSÉGÉT KITESZIK, hogy ugyan szeretnek napi fél egyórát játszani ezzel is, de annyira komolyan azért nem érdekel a dolog. sztem az alapjátékot az ilyen emberek igényeihez kell igazítani, és ha nem is vagyunk überprofik szeretünk szép és realisztikus játékkal játszani, és csak azért lebutítani mondjuk a puskagránát robbanásának erejét és rádiuszát a mert egyesek 95%-os pontossággal telibelövik az ellenfelet és annak azonnal annyi, na hát ez butaság
mondon a megoldás a különböző igényekre a különböző modok lehetnének. mert pl az sem hiszem hogy normális jelenség, hogy vki az ég egy pontjából megmondja nogy neki egy bázis tüzeléséhez hogyan kell lőnie úgy hogy nem is látja a célt.én mondjuk örültem mikor sikerült egyáltalán eltaláni így egy bázist, és a legtöbben be sem ültek ilyen harcjárművekbe mert nem értettek hozzá -
AmcsiGyilok #56588 jah és azA8n sli premium újabb verziói már hítpájpos hűtős megoldás...ezt is megveheted és már lehet is kapni szerintem nem érdemes +"X-re várnui nincs benne sok extra csak ha nem 2 dual gGPU-s 780GTX-et akarsz belerakni
-
AmcsiGyilok #56587 hát igen az SLI miatt nehezen fér be egy nagyobb borda
egyébként szvsz nincs gond az NF4-esekkel csak az asus hűtője negyon hangos pl az MSI és a DFI lapjain nagyon csendesek és még szabályozni is lehet őket hőmérséklettől függően....amit az Asusból megintcsak kihagytak nem tom mér pedig a Q-Fan az egyik legjobb automata szabályozórendszer szerrintem.....
ebból valami kisebb zalmann borda lesz a PH!-n írták hogy valameik felmegy rá és opcionálisan lehet rá halk ventit venni..gondolom jó drága -
Kari: 2 passzívat tudok ami NF7-e ok ... az egyik a Zalman chipsetbordája, a msáik pedig a Revoltec-é ...
Ha bemész és azt mondják a Revoltec nem megy rá NF7-re, akkor attól függetlenül megveheted nyugodtan, nekem is ezt modnták, de direkt úgy lett kitalálva, hogy mindenre felmenjen :) A zalman nagyobb, elméletileg jobb is ... nekem most NF3-as lapon az van, előtte volt Intel 875-ös meg 865-ös, azokon volt Zalman és Revoltec is, mindkettő elég volt még tuninghoz ...
NF4-hez már kevesek, ráadásul az okos mérnökök gondoltak ránk is ezért olyan helyre tették a chipsetet, hogy trükközni kelljen vele ...
Én addig nem veszek NF4-es lapot amíg be nem jönnek a hítpájpos cuccok (AN8 32x-re gyúrok :) ) mert én elég háklis vagyok a hangra ...
Procira VGA-ra meg akik érzékenyek: Arctic Cooling cuccokat tudom ajánlani ... Kedvesem huga Silencert és Copper Silentet kapott karácsonyra, halkítás céljából és még én is meglepődtem milyen jó halkak :) -
AmcsiGyilok #56585 Király! 
Na így már megfelel?
Most nincs logóm
-
De bazeg, addigra valamelyik kurva instance melyere lesz eltemetve, valami csapos bizbaszokkal meg ilyenekkel, oda mar keves lesz a poe2 hogy kirobbantsuk :) -
Majd ha lesz PoE2 akkor jön igaz ezt nem én mondtam :) -
Geronimonak valamelyikotok alarugna, hogy jojjon beefkettozni?:) -
"jah, és válts már logót, mert a mostani kicsit égő ;-)"
Hát ez kibaszott nagy.:D -
-
"jah, és válts már logót, mert a mostani kicsit égő ;-)"
FLame szagot érzek :DDDD -
tsá Amcsi!
Üdv ismét a köreinkben!
Gerzsi említette a piálást, természetesen benne vagyok.
jah, és válts már logót, mert a mostani kicsit égő ;-) -
#56575 miatt nem kapsz semmit csak 1 szép c4-t a pofádba a tegnapiért :DDDD -
Nekem köll!!Mennyibe lenne???Nekem ingyé ad ám hisz tod....
-
:D -
Akkor most máshol kell mint légiosnak szolgálni ez nagy gebasz :DDD
(Amugy kinek kell az RDHA csítje olcson adom) -
Landor #56573 Szasz Amcsi!
Üdv a BF2ben!
Milyen jókat röhögtem rajtad nosztalgiázva tegnap, mikor kinyírtalak vagy 5*
-
bazzeg gerzsi, mondtam, hogy a csítjeink közül a harakiri csítet csak a legvégső esetben használd!
-
akkor má ha lehet segitsetek nekem is légyszives abit nf7.es alaplapom van kissé vinnyog már az alaplapi hütö ventim már olajoztuk de egy idö után megint csinálja,szeretnék valami venti nélküli hütöbordát, -
az 1.03mal elindul??
-
Bazz :D -
AmcsiGyilok #56568 jah jó is lenne:)
csak ha meg veszek rá egy jókora passzív bordát akkor meg nem fér be a VGA
gariztatni meg nem akarom mert elszarakodnek vele egy hónapot is:( -
Vegyél rá valami normális chipsethűtőt ... Bár NF4 igencsak forrófejű, de tuti arra is van megoldás ... ha más nem akkor :
-
Helyes!
Ezt kellene itthon is
-
AmcsiGyilok #56565 különben hali mindenkinek jó újra köztetek:D
-
AmcsiGyilok #56564 hát igen egy évig tartott de feléledtem:D:D -
Nem is tudtam,hogy én vagyok v-sly.:D -
A medic defibrilátorával felélesztetem és visszahoztam a Bf életbe :DDDD -
Monitor drivert is rakd fel(sztem) -
Death90 #56560 légyszi segítsen már valaki! újraraktam szinte mindent! de csakfekete képernyő, a monitor "felbontást vált" és kilép az asztalra. -
Jéééé,Szeva Amcsi
,mizu?
Úgy néz ki,hogy ma a "holtnak hittek mégis élnek" nap van
-
Az történt meg,hogy c4-el öltelek meg tegnap.:D
Csak úgy szálltál el a tankal.:) -
Ohh AmcsiGyilok hali!!!A régi szép BFV-s idők!:) -
Ilyen lámpa is csak te lehetsz 
-
AmcsiGyilok #56555 Nekem meg pont most lett csapágyas a 40e-es alaplapomon az a kis két miniméteres vacak chipsethűtő venti olyan hangja van mint egy porszívónak:D -
AmcsiGyilok #56554 LOL:D