172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
valaki fél bf2-ben az AA-tól
-
egyébként omanon szerintem ki lehet jutni bh-val, ha a part felé nézünk az anyahajóról, akkor a jobb szélen, a piros részben kell repülni alacsonyan, majdenm víz felett. ott nem fog be AA, főleg hogy nem is szoktak arra nézni vele általában. persze eleve a jobb szél irányába kell elrepülni a hajóról, nem a part felé, és úgy kanyarodni, mert nyilván észrevesznek. vadászgép így is lelőhet, de ha egy ember kijut, aki szakaszvezető, elbújik, máris lehet ráspawnolni.
csónakkal kicsit lassabb, és a pirosba sem lehet annyira belemenni, de talán azzal is lehet ugyanígy próbálkozni. -
elméletileg ez az a videó amin vitatkoztok hanyatt esik az áldozat vagy sem
-
tudod van négy pontszám első az össz: 20 team: -20 combat: 40 dead: 3
-
ez szar, ne is nézd meg -
Hopp ... ez nem neked ment volna hanem schrank-nak :)
Szóval ami még eszembe jutott ... igen, ki lehetne jutni, de ahhoz kell egy kis idő, főleg ha az enemy gyorsabb és jobb is ... de 150 vagy mennyi ticket nem igazán elég rá ... főleg ha a többiek elindulnak a partra a dugig tömött BH-kkal, persze egy sem jut el oda ...
2. alkalommal kilőtték alóllunk a csónakot, csak rossz oldalon voltunk ... kiúsztunk a partra, mire odaértünk az enemyhez lejárt a ticket ...
És mégvalami ... a nagyarcú "csak a lámák nem jutnak ki" szövegek elég erősek ... ugyanis egy jól összeszokott csapat, jó taktikával valszeg bárkit bent tudna tartani ... hát még akkor egy public "csürhét"? (Ebbe én is beletartozom ...)
Én személyesen nem ismerem DonC-t, játékban sem magyon találkoztam vele, de érdekesnek tartom, hogyan mondhat egy admin ilyen hülyeségeket ...
-

-
Ja láttalak, le is lőttél párszor, aztán usaként hajókáztál a map szélén.:) Vagy az nem is te voltál? Na mind1. Mindenesetre azt láttam, schrank erős vitában volt Donc-vel mikor az anyahajót darabokra bc-zték. -
még nem néztem meg de IRAQ-os -
mondom, nem hiszem hogy rosszindulatból rugtak ki, bár először azt hitem, mert éppen a helijüket zargattam. inkább örülök, hogy végre nem tökölődnek, és kirúgják akiket kell, egyértelmű szabályok alapján. -
persze, én is ezt gondoltam inkább, egyébként nem nehezteltem rájuk egyáltalán, amígy is ideje volt, hogy ágyba külgyenek 
-
télleg? sirály, én aszittem ez feature...
-
Mekkora hülye ... és ilyenek alkotnak szabályokat? Ja ez nem az, de máskor igen és én csinálhatom, de te nem, meg most szabályos, máskor meg nem ... VÁÁÁ!!!
Mellesleg csatlakozom Runninghoz, tegnap én is ott voltam, ominozus anyahajós eset ... belépek, spawnolok, China oldalra tesz ... várok semmi ... MAP a mienk ... az összes létező cucc pedig az anyahajót és az onnan induló dolgokat lövi ... na mondom ez így unalmas ... kérdezem semmi taktika? Erre ... képtelenség kijutni ... Gondoltam átállok, hátha kijutunk ... Átálltam erre lejárt a ticket ... nembaj ... következő kör ... mire kijutottunk, addigra elfogyott a ticket, bár foglaltak egy bázist, de nem tudták megtartani :(
Ehhez hozzáteszem, hogy nem vagyok nagy skilles-taktikás gamer, de ilyen esetben az lenne a logikus, hogy ne vigye el a majom a csónakot egyedül pl.: Azután meg én voltam kénytelen elvinni, mert mindenki a helikre várt ... stb ... néha ki lehet fogni ilyet is ... -
Elméletileg az új peccs ezt a hibát is ovosolja majd ... -
Nem hiszem hogy barmi ilyenert kirugnanak, valoszinusitem inkabb a kick a helyert, vagy kick a teambalancert opciokat. -
tegnap ománon tudtam meg Donc-tól hogy az anyahajó bombázása az nem BC mert az nem bázis hanem hajó és ők nem fognak várni amíg kirepülünk a partig mondta ezt úgy hogy volt 20 pontja meg még -20 team pontja ...
-
egyébként roppant bosszantó tud lenni, ha az ember rossz csapatba kerül. most nem úgy értem ezt, hogy én kiemelkedek a tudásommal vagy ilyesmi, csak van, amikor az egyik team nagyon ott van, a másik meg extrán béna. és azt vettem észre, hogy publicon a kettő között mindössze az teszi a különbséget, hogy az ügyes team-ben van 1-2 együttműködő szakasz, a másikban meg nem hajlandók szakaszban dolgozni. így aztán erőlködhet az ember.
masturon tegnapelőtt: a powerplantnél védekezünk, egyetlenegy zászlónk sem maradt már, még éppen megjelent a tank, mikor a zászlót már majdnem lehúzták és fehér lett, be akarok ugrani a tankba (engi voltam), erre előttem egy medic beleugrik, és ahelyett hogy ott maradna, hogy még gyorsan talán visszafoglaljuk azt a zászlót, elporzik az ottani hídon át a túloldal felé. na ilyenkor téptem az arcomat, és az első adandó alkalommal - szép, nem szép - átálltam, és visszaálltam abba a tök jó szakaszba, amiben az előtt voltam, mielőtt átdobott volna. -
Ja itt is volt egyik oldalt vagy 5 frx-es, akik rendet raktak rendesen. Másik oldalt is volt 1-2. Sose láttam még ennyi frx-eset együtt.
-
Tegnap felmentem véletlenül magyar ranked III.ra. ELég szomorú volt a játék. Nem is inkább lehangoló. Megszületek, lebombáznak, megszületek leartyznak, megszületek lelőnek azonnal helivel...stb...ez nem gond előfordul...de az hogy a csapat olyan tehetségtelen hogy egy árva pontot nem képes megtartani 10 emberrel...hihetetlen. A csapatból majdnem mindig második voltam, úgy hogy legfőképp gyalog voltam, néha tankkal, apc-vel, ha épp nem bombzáztak telibe. Le is léptem a szerverről mert untam, hogy a BHKing a legjobb gyalogos a csapatban.
-
semmi mástól elvileg, próbálgasd, hogy ha nem egyenesen az ellenfél felé nézel, ahnem kicsit elforgatod az irányt, akkor fog feltűnni a kép szélén az ellen. így a hasznodra tudod fordítani ezt. ez ilyen programozási dolog. -
monnyuk tegnapelőtt éjaszaka engem is kirugtak a II.-ről, elvileg összevissza egy bombázós tk-m volt (
), viszont zavartam frx matyit és frx sectort a helizésben, valsózínűleg ez volt a probléma, nem tudom...
a lenti szabályokból egyet sem sértettem meg, az biztos

-
lammaer #57495 Aztat szeretném megkérdezni, hogy a view distance-on kivül még milyen beállitástól függ az, hogy milyen messziről látom meg az ellenséges APC-ket és tankokat.
Tegnap - ugyancsak APC-ben ülve - csomószor előfordult, hogy el-eltünedezett az ellenfél APC-je a folyó túloldalán, néha megjelent (felvillant) néha eltűnt. Mindig ott volt - mert egymást lőttük - csak néha nem látszott. View dist természetesen 100-on... -
Romel #57494 Adjatok linket pls a rangléta eléréséhez szükséges pontokhoz! -
ő állította össze, és ő kempel...
-
nekem ez sose lesz meg sztem :) sose ulok kocsiba, csak ha nincs más :)
260 óra játékom van, és 8 óra transport :) -
TS Zolly #57491 Nem. Csak gondolom sokan nem olvassák a battlefiels.hu oldalát. DonC irta ezt a szabályt. És nagyonis egyetértek vele. -
Akkor utolsó szó jogán :(
IGEN elhiszem, hogy nem vágódik el, igen elhiszem, hogy azzal a mozgási energiával, amivel a .50-es bogyó megy nem elég hogy hátralökje az embert ...
DE... tegnap szereztem egy M95-öst ... nem akartam hülyeséget mondani ... de mostmár tuti hogy jól emlékeztem ... Az M95-ös az ÖNTÖLTŐ fegyver ... azaz NEM KELL FELHÚZNI!!! Ebbe már csak nem köt bele senki ... Váááá -
velünk is lett volna war a dr.nak, de nem jöttek be a szerverre... -
:D
Hol tartasz? -
Grat!
Én egyik nap Kubra Dam-on elkocsikáztam a MEc főbázisra, látom, hogy 8-10 ember vár a bombázóra Ebből 6-ot elütöttem, de nem kaptam semmit, mert nem volt meg a time!:(((((((( -
Ha gondolod, adunk tanácsot hogy melyik 2 magyar csapattal lehet értelmes gyakorlást összehozni:) Legközelebb kérdezzetek, mi már lefutottuk ezeket a köröket kb 3 hónapja. -
nah jó8,minnyá kelhetek 
-
ez a Diótörő gépe,ezzel zúzta le a patkánykircsit -
ez mekkora lol
-
Eh... A bombát meg a másodpilóta kézzel biztosítja, meg dobálja kifele!!!
-
Ezek a mostani pályák sem olyan egetrengetően nagyok a fórgázhoz... :) -
és ez?
-
lassú dög...sry :) -
:) -
Ez jól össztejött!!!!! LOL