FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mekkora hülye ... és ilyenek alkotnak szabályokat? Ja ez nem az, de máskor igen és én csinálhatom, de te nem, meg most szabályos, máskor meg nem ... VÁÁÁ!!!
Mellesleg csatlakozom Runninghoz, tegnap én is ott voltam, ominozus anyahajós eset ... belépek, spawnolok, China oldalra tesz ... várok semmi ... MAP a mienk ... az összes létező cucc pedig az anyahajót és az onnan induló dolgokat lövi ... na mondom ez így unalmas ... kérdezem semmi taktika? Erre ... képtelenség kijutni ... Gondoltam átállok, hátha kijutunk ... Átálltam erre lejárt a ticket ... nembaj ... következő kör ... mire kijutottunk, addigra elfogyott a ticket, bár foglaltak egy bázist, de nem tudták megtartani :(
Ehhez hozzáteszem, hogy nem vagyok nagy skilles-taktikás gamer, de ilyen esetben az lenne a logikus, hogy ne vigye el a majom a csónakot egyedül pl.: Azután meg én voltam kénytelen elvinni, mert mindenki a helikre várt ... stb ... néha ki lehet fogni ilyet is ...