FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egyébként roppant bosszantó tud lenni, ha az ember rossz csapatba kerül. most nem úgy értem ezt, hogy én kiemelkedek a tudásommal vagy ilyesmi, csak van, amikor az egyik team nagyon ott van, a másik meg extrán béna. és azt vettem észre, hogy publicon a kettő között mindössze az teszi a különbséget, hogy az ügyes team-ben van 1-2 együttműködő szakasz, a másikban meg nem hajlandók szakaszban dolgozni. így aztán erőlködhet az ember.
masturon tegnapelőtt: a powerplantnél védekezünk, egyetlenegy zászlónk sem maradt már, még éppen megjelent a tank, mikor a zászlót már majdnem lehúzták és fehér lett, be akarok ugrani a tankba (engi voltam), erre előttem egy medic beleugrik, és ahelyett hogy ott maradna, hogy még gyorsan talán visszafoglaljuk azt a zászlót, elporzik az ottani hídon át a túloldal felé. na ilyenkor téptem az arcomat, és az első adandó alkalommal - szép, nem szép - átálltam, és visszaálltam abba a tök jó szakaszba, amiben az előtt voltam, mielőtt átdobott volna.