172102
  • rohadt alma
    A private ranking mit jelent?

"Egy "gond" volt csak - az ilyen "tartom a zászlót" hozzáállással viszonylag kevés pontot lehet szerezni, de ez legyen a legnagyobb baj :)"
    Valakinek azt is meg kell csinálni.Néha amikor MEC vagyok sikerül egyedül elfoglalni a Sharki Peninsulán a TV Stationt.Aztán a játék végéig egyedül védem 1 C4-el a zászlot.Na az elég unalmas várni mikor jön az ellenség.Ha a létrán jön akkor lőni kell ha az lépcsőház felöl akkor robbantani.
  • Zs0lt1
    "jön a tank bújjunk el, várjuk meg mig elmegy"
    már bocs, de ezt a 11 éves keresztfiam, minden tanítgatás nélkül alapból tudja, szal tényleg kezdem azt gondolni, hogy néhány ember abszolút nem gondolkodik a pályán és ész nélkül rohangál össze-vissza, aztán meg megy a csodálkozás, hogy melyik köcsög csapattárs rakta alám az aknát már megint, gyorsan meg is punish-olom :ÐÐ
    Az ilyeneknek kb mennyi idő kell, hogy megértsék, hogy védd a bázist vektoron?
  • lammaer
    Lehet bennem van a hiba, de többször előfordult már, hogy úgymond "újoncokkal" álltam összes, és tanitgattam őket az alapokra. Pl: "én vagyok a lead, szüless mindig rám" vagy "jön a tank bújjunk el, várjuk meg mig elmegy" stb. Viszonylag hamar megértik az alapokat és utána bőven megtérül a befektetés, mert igyekeznek tartani magukat a szabályokhoz.
    (mondjuk rankeden én is újoncnak látszom - nemrég vettem eredeti BF2-t - ezért sokszor hiszik hogy lámer vagyok :) név alapján :)) )

Eddig a második legtöbb pontomat (olyan 80-90 körül, pure gyalogos) akkor értem el, amikor medikként másodhegedüs voltam egy csapatban: a lead valami shuriken nevű csákó volt, és ha bárki bejött a squadba, szépen gépeltem neki, hogy mik a szabályok a squadban (ez valami külföldi szerver volt, ezért nem erőltettem a mikrofonban az angolt :) ) meg minden pálya elején emlékeztettem a népeket hogy maradjunk együtt.

Akinek nem tetszett az hamar lelépett (nem sajnáltuk), aki viszont maradt, az együtt játszott. Igy a kezdőknek is volt esélye fraggelni.
  • Frankie
    "ui: őszintén remélem jót tesz majd DDanynak egy kis igazi klánlevegő"

Szvsz mindenki nevelhető, szal mi is így gondoljuk :)
  • koschwarz
    nem jáccom el a hőst, persze akkor nem álltam volna át, ha nagy lenne az egyenlőtlenség.
  • koschwarz
    hát én annyit szoktam tenni, hogy beírom, hogy ezt a zászlót bizony meg kellett volan tartani. na meg azt is általában, hogy lúzer banda.

ugye ez nem számít anyázásnak?

de pl. szombat délután, már nem emléxem melyik magyar szerver volt, de többségében csak tapasztaltabbak voltak fenn, hát az durva volt. majdnem megvolt a purple heart, de annyit nem tuttam ölni.
  • koschwarz
    (saját hátát korbácsoló-szmájli)

ja, hallom kedden lesz a tegnapi war
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy ez mire eszembe jut addigra annyian átálltak már, hogy egyszerűen nincs bőr a képemen ... ráadásul néha el lehet magyarázni az embereknek mit kell csinálni ... De a koptersznájper meg az elviszemegyedülajárműveketmerköll megint kezd divatba jönni ...

Múltkor is jó elbújt a sniper ... ott volt a háztetőn Dailan Planton, mögötte a BH Elég volt a BH-t kilőni ...
  • DummyBoy
    Jaja :) Tegnap este valahol mi is zászlótartósat játszottunk páran ... Spec ops kollégák szaladgáltak befelé C4-es kocsikkal, volt kezdő sniper és komolyabb sniper is :), AT, APC, minden és elég sokáig tartottuk ... asszem 2 AT, 1 Support és 1 Medic.
    Elég jól pörgött, de egy idő után elkezdték hanyagolni a támadást a srácok ekkor mindenki elment, és persze hogy egyedül nem bírtam tartani :(

Egy kérdés: Ha jön a C4-es Buggy és kiszedem AT raksival, de a szele elvisz akkor miért minden esetben ő kapja a killt? Nem mintha érdekelne, de tagnap vagy 2-3-szor előfordult, és hiába láttam, hogy bekapja a rakétát és robban, kiírta hogy kinyírtak C4-el ... ráadásul volt olyan is ahol nem is értettem én miért halok meg, elég messze volt ... biztos kevés életem volt ...
  • Running
    Rossz ember vagy fújjjj....
  • koschwarz
    írtátok, hogy karácsony óta több a kezdő. télleg így lehet, mert alapvető taktikákat nem tudnak soxor egész team-ek, vagy legalábbis a team-ből a többség. mint pl. hogy zatar wetlands-en a középső zászlót nem csak elfoglalni kell, hanem meg is kell tartani.

férfiasan bevallom, átállok inkább a másik oldalra, mert nem akarok szívni a kezdők miatt.

• koschwarz
    mocskos-hátulról-sniperrel-odalopakodós-ellenséges-fekvő-mitsemsejtő-sniperek lepisztolyozásával. még többet is összeszedtem, mint 5 kill, és naggyából ugyanazokat az embereket, ugyanott!!! csak várnom kellett, mikor jön megint. hm-hm, az emberek nem tanulnak semmiből
  • lammaer
    Jaja, én is voltam már olyan szakaszban, ahol kiscsákó állandóan rinyált hogy: gyógyitsatok, meg élesszetek már fel (előtte persze nyilt terepen kirohant egy tank elé hogy majd lelövi - persze hogy legázolták). Pár perc után szóltam neki, hogy jó lenne ha befejezné a nyavajgást, mert a medic az látja ha valaki sérült vagy halott és ha tud akkor fog segiteni, ugyanis ezért kap pontot.
    SZVSZ a srác még nem volt tisztában azzal, hogy is működik a medic/support/engineer etc, kaszt.

Egyébként érdekes, de én nem nagyon találkoztam ilyen anyázós emberekkel. Igaz, rankedon keveset vagyok, az idő nagy részét az SoldiersPlayGround és társai féle private ranking szervereken töltöm. Szombaton pl sikerült egy nagyon jó szakasszal összetalálkozni (arty, Z$OZ$O és a többiek) ahol összedolgozó emberek voltak. Többször állt úgy az oldalunk (full szerver, 64 ember), hogy csak az a zászló volt meg amit mi tartottunk (meg a befoglalhatatlan főbázis) és hiába jött az ellen mindennel, nem tudtak kiüzni minket. Pedig jött az arty (amig szét nem kaptuk), ejtőernyős blackhawk támadás, helik, apc-k...
    Nagyon jó feeling volt - az ember csak beszolt hogy "APC a bejáratnál" és egy pillanat múlva vagy 2-3 antitank raksi repült a támadó felé... még a heliket is elkergettük APC és géppuskás össztüzzel.

Egy "gond" volt csak - az ilyen "tartom a zászlót" hozzáállással viszonylag kevés pontot lehet szerezni, de ez legyen a legnagyobb baj :)
  • Running
    Gratula, hogyan sikerült a megszerezni?
  • Running
    Ettől a hsz-től fogva aki ismét személyeskedni kezd, már 100x berakott szövegekete, képeket rak be az a hsz törlésén kívül még még büntetőpontra is jogosult lesz...utoljára írom le:

1. ez nem csetszoba, a 2 szavas beírásokat innentől lehet mellőzni.
    2. ddany+albertó meg egyéb emberkék irományait próbáljuk hanyagolni, szerintem elégszer volt már bent, nem kell ismételni. Ha van valami izgis új, az természetesen jöhet.
    3. szintén rájuk vonatkozó hsz-ekből is elég volt. Mindenki tisztában van az értelmi képességükkel.
    4. anyázós, baszogatós hszek szintén felejtősek.

Kb ennyi...további jó topicozást.....ja és a csupa nagybetűs hsz-eket azonnal törlöm a fentebb említettekkel együtt.

Köszönöm szépen a figyelmet.
  • koschwarz
    megvan a pisztolyos!!! már csak a késes kell
  • Kovács legény
    elindul az csak gyors:)
    a regeditbe ird be a CDkulcsod kötöjel nélkül és utánna inditsd el a CDkeycuccos.exe-t
  • TS Zolly
    Tegnap csinyátam egy szakaszt. Pár perc mulva már fullon volt. Nem tom megmondani kik voltak bent vékonyhanguak, zavart a nyávogásuk, és csinyátam egy másik szakaszt. Majd az értelmesebbje követett. Egyszerüen nem tom elviselni ezeknek a vérpistik nyávogását, kik állandóan csak beszélnek.
  • DummyBoy
    Sajnos azt vettem észre, hogy az ilyen pályákon a kínai/mec csapat fele álltalában átmegy amcsinak, elfoglalnak mindent azután goto főbéz és lőnek mindennel ... Este adtam egy utolsó esélyt még és bementem valamelyik rankedre ... és megint jót játszottam ...
  • Mersant
    jah, ezzel a hülyegyerekkel ne foglalkozz ,tegnap le TKzott, majd le DTKzott és még ő ugatott hogy miért kap punisht...hasonló kedves szavakkal illetett engem is..:-) lófaszjóska
  • FRe4k
    miért van az hogy azt írja ki hogy cd key invalid?????
    pedig eredeti a játékom.....a cdkeycheck el sem indul
  • Landor
    nincs mit ;)
  • FCH kari
    köszi valami rémlik de irhattam volna (aszt-oszt-aztán )stb.....
  • Landor
    De azért mégiscsak minősítettél nyomdafestéket nem tűrő jelzővel.. No de nem baj, nem is érdekel, le vagy te..írva ;]
    Én csak annyit jegyeznék meg, hogy a srác nem a PT-t minősítette (mivel ahogy írtad, valszinűleg nem is ismerhet titeket), hanem DDany-t ismeri "hírből" és ezáltal levonta a (hibás?) következtetést a dícsőseges klánaddal kapcsolatban.
    Maximum ezt róhatod fel neki és az utánna megszólaló DDany híveknek is.
    Azért elismerésre méltó tett bevállalni egy ilyet, csak akkor vállaljátok a vele járó dolgokat, hogy volt DDanynak előélete és nem kell rögtön a flémet kelteni drága Zajcev elvtárs.
    ui: őszintén remélem jót tesz majd DDanynak egy kis igazi klánlevegő
  • Kovács legény
    nincs ember akit még ne kurvaanyázott,buzizott,köcsögözött stb. volna le ...
    szerintem nem vagytok rászorulva!
  • vsly
    Mert a gránát nem számít.
    Csak C4,akna,Claymore.De lehet ezeknek a kombinációja.

Egyébként nekem is pont ma lett meg.64es Karkandon Mec-ként Claymoroztam a berohamozó amcsikat.Jahh és elsö lettem,pedig kaptam,vagy 3 punisht.(csak nehogy mostantól mindenki ezt csinálja,mert még elterjed a Claymore-láma jelző)
  • Cobra.
    Ugye csak ugratsz minket, hogy az a hülyegyerek (ez ugye tény és nem személyeskedés ) valóban PT-s lett. Az #57987 meg nem hiszem hogy a PT felé irányult, inkább a DDany félék felé.
  • badsec
    Mivel a képfeltőltés.hu napok óta szar, itt a link ha valakit esetleg érdekel.üzenet...:(
  • vsly
    Jesszusom
    (részvétem)
  • rohadt alma
    Most jönne a Veteran Explosives Ordinance Badge

IAR: 23 Kills with any combination of C4/Claymore/AT-Mine
    50 kills with explosives (C4/claymore/AT-mine) √
    Basic Explosives Ordinance Badge √

Egy körben most öltem meg 33 embert vegyesen gránáttal meg C4-el.Végig specforceos voltam.Miért nem adja meg?
  • badsec
    Játszottam ma kicsit a magyar 1-es szerveren. Most én is megtapasztaltam, amiről itt mások már sokat beszéltek. Ez a srác ott kempelt a zászlónál egy APCvel. Foglalni nem akart, csak ölte az odaszületőket. Beugrottam az APCbe a pontunkon és lelőttem. Cserébe ezt írta nekem. üzenet
    Én türelmes embernek tartom magam. Elviseltem hogy az ellenfélnél 4-5 emberrel mindig többen voltak, hogy megállás nélkül támadták a nem foglalható bázisunkat. Mielött valaki elkezdi hogy a BC a jobb csapat jutalma, stb baromságokat, közlöm hogy Dragon Valleyn alapból egy nem foglalható pontja van az USMCnek. Nem hiszem hogy azt valaki élvezi hogy odaszáll a helivel és mindenkit kinyír aki odaszületik. De ez sem zavart, mert valahogy kitörtünk. Csak azt szeretném tudni, ha valakinek ennyire gyengék az idegei és nem tudja elviselni, ha lelövik/meghal, stb, akkor még miért akarja elrontani más ember szórakozását?!
  • 505thZajcev[PT]
    Ma benn lattam TS-en, es nagyon kulturaltan jatszott.
  • vsly
    Ha már itt vagy elárulhatnád,hogy igaz-e a hír...(DDany)

(énseakaromelhinni)
  • joebacsi
    haggyad zacskó, nemlátod hogy az ea szponzorálja? :D
  • Running
    Kultúráltabb hozzászólásokat kérnék.
  • digitalenjoy
    Mai meccseink

JCSR-GBC
    Oman
    375-131
    291-234
    penninsula
    349-0
    311-203
    ----------------
    1326-568

JCSR-CoR-sFB
    oilfields
    342-113
    326-101
    Shongua
    311-268
    302-248
    -------------
    1281-730

köszi a gamékat COR-sFB, GBC :)
    Gratula a JCSR-nek, ma esti maratoni derbin nyújtott teljesítmény kitűnő volt.
  • 505thZajcev[PT]
    Kedves kimondhatatlannevu baratom
    Nem tudok szemet hunyni a hozzaszolasod mellett, mert erosen ugy erzem a PT-t erosen diszkriminativ jelzokkel illetted. A szoveged serti mind az en, mind a klantarsam lelket, es ez nagyon rosszul esik. Mig rolad soha az eletben semmit nem hallottam BF kapcsan, holott ugy erzem jol ismerem a scenet, igy jogos lehet a kerdesem, ki a fasz vagy te hogy beszolsz nekunk, ugy hogy egyikunket se ismered?
    Varom a bocsanatkero hozzaszolasod, mert ha nem, kenytelen leszek elkonyvelni teged egy nyomdafesteket nem turo jelzovel. Koszi.
  • Running
  • vsly
    Azért nem küldtem hozzátok
  • joebacsi
    nem NORMÁLIS klánokra volt kíváncsi?