• lammaer
    Lehet bennem van a hiba, de többször előfordult már, hogy úgymond "újoncokkal" álltam összes, és tanitgattam őket az alapokra. Pl: "én vagyok a lead, szüless mindig rám" vagy "jön a tank bújjunk el, várjuk meg mig elmegy" stb. Viszonylag hamar megértik az alapokat és utána bőven megtérül a befektetés, mert igyekeznek tartani magukat a szabályokhoz.
    (mondjuk rankeden én is újoncnak látszom - nemrég vettem eredeti BF2-t - ezért sokszor hiszik hogy lámer vagyok :) név alapján :)) )

Eddig a második legtöbb pontomat (olyan 80-90 körül, pure gyalogos) akkor értem el, amikor medikként másodhegedüs voltam egy csapatban: a lead valami shuriken nevű csákó volt, és ha bárki bejött a squadba, szépen gépeltem neki, hogy mik a szabályok a squadban (ez valami külföldi szerver volt, ezért nem erőltettem a mikrofonban az angolt :) ) meg minden pálya elején emlékeztettem a népeket hogy maradjunk együtt.

Akinek nem tetszett az hamar lelépett (nem sajnáltuk), aki viszont maradt, az együtt játszott. Igy a kezdőknek is volt esélye fraggelni.