172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nemsokára jön az új peccs, megint mi lesz itt...
-
Keress vissza, 1000x le lett írva, használd alul a keresőt. -
willis #58686 oké de hogyan kell a temp könyvtárat áttenni másik meghajtóra? -
Olvass vissza és okosodj! -
azért ha kiderül a kocsi hibája írd már be légyszi, mert most már tényleg kíváncsi vagyok...thx. :-) -
Blave #58683 Nah a special forces cd-n volt egy patch ami 1.12 ha jol láttamés azzal megy. -
willis #58682 valaki segítsen!!!!!
#58680 -
lammaer #58681 Istenem, ha ez a mellékhatás, ráveszem az összes rokont/ismerőst aki velem javittatja mindig a rühes, széjjelkattingatott, tudatlanul átkonfigurált gépét, hogy lépjen be egy kicsit BF2-zni, és tankkal kergetem végig karkand utcáin :)
-
willis #58680 hali
hogyan tudok még helyet csinálni a rendszerpartíció mellé? mert a 6gb-ból 1 a szabad! légyszi segíts -
Amugy amiota bf2-ok mar nincsenek se barataim, se haverjaim, utalnak mint a sz*rt sok bc br stb miatt.
De en a jo oldalat latom, nem kell a sza*os gepukkel foglalkozni.
Gondolkodj pozitivan :) -
Az egesszel arra probaltam celozni, hogy nem igazan pontos a hiba leirasa, de latom itt mindenki autoszerelonek szuletett, es egybol megmondta a frankot :) -
Kb ket hete kiprobaltam en is az AI-t eloszor, az tetszett a legjobban beszukult helikopteres fejemnek, ha a foldon volt, ha a levegoben, ha az AI vezette a helit, ha csak gunner volt, szo es feltetel nelkul hallgatott a BAIL OUT parancsra :)
Bar lebegni tud feleslegesen az AI-s heli,ha kell ha nem, de a tv raketara nem birtam ravenni, hogy hasznalja.Mondjuk olyan szinten vezeti a helit, hogy lepofozom a farokrotorral az egbol, annyira buta szegeny.
Bar o nem ragott be, nem is szolt vissza hiaba irkaltam neki, hogy lama vagy, netan o is csak kiment epp ropiert ? :)
-
hidd el ha sokat gyakorolod akkor lesz az 3-4 mp is
-
lammaer #58675 De legalább nincs BC/BR
-
Írd le eddig mit csináltál... -
Blave #58673 Még mindig a 2mp es fekete képernyővel szarakodok 

-
Hát én sok public után feltettem legnehezebb fokozatra és élvezet volt játszani. Sorba szedtem le az ellent, sajátokkal nem foglalkoztam. A végén kb 10x annyi pontot, kill összehoztam mint a sajátjaim. Kb ilyen agyaggalamb effektus volt. -
DieHard #58671 pláne mikor késsel rohan feléd 100 méterről :-D -
DieHard #58670 én mondtam neki hogy tegyen egy uj particiora egy angol sp2 azzal nem lesz baja, de szarik rája, csak gondoltam megkérdem hátha... :) -
DieHard #58669 :D telepítse újra. amugy önindító szvsz... -
lammaer #58668 Höhö.... tegnap gondoltam belövöm poénból a gamecommandert, kipróbálandó, hogy mennyire működik a hangvezérlés a BF-ben... tesztelés céljából inditottam single karkandot, hogy elökörködök a botokkal miközben konfigurálom a GC-t...
Hát gyerekek, komolyan mondom, a botokba több együttműködés és teamplay szorult mint sok emberbe a public szervereken. Szakaszvezetőként hallgattak az utasitásokra, ha védelmi parancsot kaptak védekeztek, ha támadtak akkor együtt mentek, a commander bot tette a dolgát (nyomta a scannert, dobta a supplyt meg az artit ahogy kell) stb stb. Esküszöm, teljesen korrekten lehetett nyomni velük, igazán élvezetes meccs volt - pedig úgy emlékszem, régen tök hülyék voltak a gépek... lehet, ezeken is javitottak? Vagy csak a public játék után volt meglepő a gépek összmunkája?
Akárhogy is, felüdülés volt az AI-val játszani :) Aztán persze mentem az SPG-re, mert ott sokkal élvezetesebb, amikor elképzelem, hogy anyázhat az ürge, amikor már harmadszor szedem le... aztán persze csak elkap ő is, és akkor meg én anyázok... magamban persze, nem a chaten :)
-
Nagyon össze vagy kavarodva:)
Én sose bc-zek:)
Max spawnkempig megyek de az már nagyon alternatív eset.
Nem lovat adok alá, inkább a nyavajgásotok ellen vagyok. -
ááá, mondom, hogy én sem problémázok már, ha kemp van, bevallom ha reménytelen a helyzet, akkor vissza se spawnolok, inkább megvárom míg lefut a kör, elmegyek wc-re vagy ropiért...szerintem is mindenki a saját vérmérsékletétől függően reagálja le a dolgokat. én is így értettem. de mindig lesznek olyanok, akiket az ilyen dolgok, mint BC roppantul idegesít, és dühösek, mert a szórakozásból, amit a játéktól várnak, nem lett semmi, mert percekig csak a visszaszámlálást nézi.
és én ezt megértem, még akkor is, ha én beletörődtem már, hogy sajna ilyen helyzetek is adódnak.
(a tv rossz, a U2 is megmondta
, spektrumot, discoveryt, paprikát meg hbo-t nézek, a tv2-től és az rtl-től kifordul a belem. na jó, a Lost-ot is nézem
az a vicc, hogy néha olyanok szólnak be, hogy mit jáccom annyit, akik meg mónika-sóra izgulnak
)
-
DieHard azt üzenik újra kell telepíteni a winfost!!!
-
uwu #58664 LYÚLY ez nem is ellipszilonos. Az előső hsz-ben véletlenül elírtam valamit. -
:)
Jo, akkor mond meg neki telepitse ujra a windowst :)
-
aksi behalt a -20 tól...:-) -
uwu #58661 Leírnám én is a véleményemet. Nem azért, hogy rábeszéljelek, mert már nekem is megvan a saját álláspontom, és ilyen a helyzet_szerinem_:
-Nem egyértelmű mi minősül BC,BR-nek.
-Ezért ha ez ki van írva, az admin azt vág ki akit akar. (mint a kis kocsmákban a klub témályú feliratok)
-Ha simán megy a kempelés, és az admin nem tesz semmit, akkor lófaszt se ér a szabály. (pedig ez a jellemző)
-tehát fölösleges bármilyen kiegészítő szabályt hozni, ez egy virtuális háború nem a valóság, és egy háborúban amit meg tusz csinálni azt megteheted, ha győztök úgyse ítélnek el, ha vesztesz háborús bűnös vagy.
-A megoldás az, ho
gy a következő körben visszaadod, vagy átmész másik szerverre. -
Ha erre megmondod a valaszt akkor elarulom neked is a valaszt a kerdesedre !
Haveromnak ma reggel nem indult az autoja, kulcs elfordit aztan se kep se hang, mi a gondja ? :) -
Ez meg aztán tényleg egyéni szoc. prob., hogy hogyan reagálod le. Én úgy, hogy "Na, most kempelődés van", megvonom a vállam, és várok, hogy: a, kijusson egy squad leader; b, le tudjak spawnolni, és kerülő úton légicuccal, dzsippel, vagy gyalog ki tudjak jutni, és squadot csinálva foglalni; c, alt-f4, majd később jövők, pá.
Vannak akik idegeskednek, csetbe anyáznak - qrvasok értelme van: még ha épp le is tud spawnolni, akkor is csak áll, mint egy f*sz - , átállnak TK-zni... Igen, lehet ilyet is csinálni, de értelme mi van, hm?
Nem a basecampet propagálom, nem is művelem, rengetegszer leírtam már, hogy medic vagyok, gyalog. Úgy tényleg, _nehéz_ kempelni, és nem is éri meg. Legtöbbször dzsippel körbe-körbe járőrözve lehetetlenítem el az ellenség foglalási kísérleteit. Persze a csapat nagyobb része ilyenkor már kempel. Nem feltétlen mi csináljuk, hanem a teljesen tökátlagos public játékos. Ez ilyen, de mindig, és mindenhol.
Csak azt rühelleném, ha valami kissebségi komplexusos admin kivágná a csapat felét valami mondvacsinált okból (egy olyan szabály alapján, amit ahány ember, annyiféleképpen értelmez), mikor véletlenül épp olyan szerencsétlenek, hogy beszoruljanak a főbézre.
(kb 7 éve nem nézek tévét.) -
DieHard #58658 kérdés: havernak a bf2 amikor belépett egy szerverre, egy-két mp mulva kilép OS hibát ír ki. magyar sp2 winxp van fent. mi a gondja? -
A szivatas az szivatas, az egyik fel sose rohog rajta, max a kinomban rohogok igaz ra.
A kedvenc musoroaidban is azert rohognek a szivatottak, mert sok zsét nyomnak a zsebukbe, hogy vagjanak jo pofat hozza :)
Netan elmonjdak masoknak is, mert ugy nem erzik olyan kinosnak az egeszet.. stb -
DieHard #58656 az a helyzet hogy visszairt a rendszergizda hogy megcsinálja... átirja a singlit multisra. ha igy sem jó feltétlen kipróbálom az átirást. köszi -
haxoror #58655 Akkor elnézést kérek de vmiért úgy rémlett hogy nem olyan rég azt írtad hogy már csak warozol és nem publicozol :)
A lényegen mondjuk nem sokat változtat mert te és Zero is meghülyültetek az utóbbi időben ezzel a kemp izével, engem sem érint mert szinte nulla az esélye hogy valaha is összefutok veletek szerveren, az egyetlen amiért zavar hogy lovat adtok a pistikék alá és amikor átjönnek majd rankedról mod-szerverre rengeteg dolga lesz velük az adminoknak. -
Vagy a rendszerpartíción kell csinálnod ennyi helyet, vagy átrakni a Temp könyvtár elérését egy másik partícióra, ahol van ennyi hely. Nézd meg a FAQ-ot, talán benne van hogy kell. -
van az a szivatás, amikor minden játékos (akit szivatnak, az is) jót röhög rajta, és tulajdonképpen szórakoztató. és van az a szivatás, amikor az, akit szivatnak, nem röhög rajta, sőt, jól megutálja azt, aki szivatja.
hiába, a mai fiatalok az olyan értelmiségi műsorokon nőnek fel, mint punk'd, meg a teganp debütált "mindenkinek lehet egy rossz napja" vagy valami ilyesmi. nem tudom, nem láttam, de utálom már a műsor fajtáját is.
-
Sajátgép/tulajdonságok/rendszer visszaállítás...(vagy mi a f*szom)fülecske és ott lekapcsolás az összes meghajtón azt lesz helyed. -
Nyilván nem magamnak címeztem, csak az előző hsz-om folytatása... -
JAAAA!! Ultizni szeretek még nagyon!!! Na, ha valami, akkor az kizárólag a szivatásról szól. És akkor még mindig társasjátékokról beszélünk, ahol veled szemtől szemben ülve is simán szarrászivatnálak, ha épp úgy adódna. -
Nem játszok BF2-vel?:)
Elösszőr ha lehet tudakozódj aztán kezdj el állításokat összerakni:)
Rezervátum kis indián, harjá hajrá:)