172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rendben. -
Ma este ígyis úgyis összefutunk ts-en szal akkor majd megbeszéljük ha az jó neked:)
-
GameOverrr #59692 Kösz a jó tanácsot, de több idQt töltöttem helikopterben, mint Te összesen a játékban ranked szerveren, úgyhogy tudom, mit csinálok. Ha van egy normális gunnerem, nekik simán megvan az 1-2 death-jük mellé a 35-40 kill ebben a helikopterben.
-
Morfy #59691 Szerintem a Tescoba,új játékért!
-
ha a hang jobb minőségre van állítva bf1942-ben mint amit elbír a hangkártya akkor az még laggolni is szokott sokan a ilyen-olyan szuper gépükkel csodálkoztak miért szaggat a kép aztán rályöttek hogy hiába van videoton VGA meg meg másfél giga DDR ha az alaplapi AC97"5.1" hangkártya nem bírja a 44KHz-et sem ők meg persze 64-re állították
-
Temporal Vortex #59689 Running,
Nekünk jobb a kedd! Úgyhogy nem gond.
-
frx lehet ráérne, dobsz valami infót? -
Ő már csak ilyen. :) -
nem lehet hogy te voltál béna mert a "hétvégi pilóták" hajlamosak lógatni a heli orrát ami kis túlzással azt jelenti hogy a gunner csak mögétek tud lőni és nem szabad gyorsan sem repülni mert az is sokat ront a helyzeten úgyhogy ha segíteni akarsz a gunnernak repülj lassabban és a gép orra mindíg legyen kb. 30 fokos szögben felfelé
-
Báááázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeegggggggggggg ne má. Vasárnap lesz meccsünk JCSR ellen. Ha elmarad akkor lehet, de még SOG-éket is át kell pakolni keddre akkor. -
Aha a lámáknak, elég sok zászlót buktunk emiatt apafej.
-
Srácok, most vasárnap ráér valamelyik Magyar csapat egy kis gyakra?
Horda,CoR - s^FB Coalition,RDHA,GBC,Vény vagy akárki?
-
Bocs, de ez a squadporgetes a lamaknak valo :P -
Ne mond hogy nem szóltam maki. 
Tegnap különben is vagy 1000x megszopattál hogy nem léptél ki squadból mikor meghaltál.
Ja meg lelőtted mindig előlem a célpontokat szóval jobb ha meghúzod magad, mert a bögyömben vagy.
Ja nem is meséltem srácok. Képzeljétek MEOW hétvégén bulizott, jól lerészegedett, verekedésbe keveredett és a randőrök kiverték gumibottal két fogát. A héten megy megcsináltatni azért nem tud játszani.
-
zutty 
-
miért, nem ebbe a topic-ba kerültek a punkbusterrel a vinyódon megtalált képeid? 

-
próbáld frissíteni a hangkártya driverét első lépésben.
aztán megpróbálhatod a játékban a hangoknál állítani a hangminőségen (kisebb hz-re kell venni), bár valószínűleg nem ez a baj.
ha ez sem jó, akkor ajánlom vegyél egy hangkártyát, egy pár ezer forintos is megteszi, mert gyanítom, hogy alaplapba integrált hangkarid van, azok általában nem a legjobbak.
-
Valagbaruglak ha megegy kommentemet kitorlod b+ -
Legújabb sound driver esetleg? -
Micsoda álnok vagy te koschwarz.
-
Hellotok!
Van egy apró, de nagyon zavaró problémám, igaz nem Battlefield 2- vel, hanem az első részével kapcsolatban. Nem vagyok topon játék ügyben, hátha ti már sok mindent megértetek. A fiamnak feltelepítettem, de a játék közben, kb. 2-3 perc múlva a hangszóróból sistergő hang jön ki elég zavaró, ha egyszer elkezdte, abba sem hagyja, ezzel párhuzamosan a játékban lévő hang utasítások is torzítottak.
Eddig semmilyen hanggal kapcsolatos problémám nem volt, minden eszköz, program jól működik, csak a Battlefield 1 -el van probléma. Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítségeteket! -
lammaer #59671 Alapvetően én is egyetértek velet - ne fikázzuk az újakat - de ebben az esetben a másik oldalon vagyok: gyakorolni otthon, szingliben vagy üres szerveren illik. A lebegősre gondoltam... a lövészkedés az más, azt nehéz egyedül gyakorolni (mert kell pilóta) de azért ott is lehet jelezni, hogy "noob vagyok, használd a rakétáidat pubi". Mondjuk a géppuskázáson tényleg nincs mit gyakorolni :) -
nem lehet írni farok témában? akkor át kell menni running gay-topicjába 

-
na jónak tűnik a patch, de nem egészen derült ki, hogy miért vannak vegyes érzelmeik a tesztereknek...szerintem jó lesz 

aki meg nem tudott máshogy jáccani, mint hogy ugrál és lövöldözi maga alá az m203-as gránátot, az kezdhet gyakorolni.
-
Őszintén ehez a névhez nincs hozzáfűznivalóm:) -
Hát nem tudom, de szerintem tévedsz 1 csöppet:)
-
alunni?? miaz??
-
Ilyen korán keltél,vagy későn feküdtél le ;) ! -
Utoljára mondom srácok, aki hozzá akar szolni a farock támához az írjon neki privit...szerintem eleget személyeskedtünk. Ez a topic nem róla szól hanem a játékról.
Irtani fogom az ezzel kapcsolatos hszeket. -
nem érted meg hogy NINCS, vaéaki már leírta egyszer láttam -
I.Magyar BF2 Kupa - helyzetjelentés -
Tudod nem mindenki születik profinak egyből!Sztem azt nem kellene elfelejteni, hogy ez csak egy játék és nem kellene mindent ilyen komolyan venni.Ahogy Te is írtad, van aki csak gyakorolni szeretne, mert nem tudja hatékonyan használni a légi járműveket.Gondolom neked sem ment elsőre minden.Inkább segíteni kellene,nem pedig kritizálni!
Magyar rankeden jártam úgy, hogy gunnerként ültem e heliben és a pilótám egészen a pálya széléig repűlt velem, ahol is megvárta, míg a pálya elhagyás miatt szépen lassa kimúlok, aztán meg teljes lelki nyugalommal ment tovább helizni.Mikor kérdeztem, hogy ez mire volt jó csak hallgatott( pedig még angolúl is megtettem).
Egyesek betegesen meg vannak veszve a légtérért.Kérdem én, hogy miért?
Én elismerem az olyan játékost,aki azért repűl, hogy azzal a saját gyalogjait védje.Ez lenne a lényege az egésznek és nem az amit pl.: DDanyka művel a kis gyermek agyával.
A lényeg az, hogy Én nem szólom le azokat akik repűlnek, mert tudom, hogy nem is olyan könnyű jól csinálni de néha kicsit bosszantó, hogy levegőt sem lehet venni tőlük.
De nem baj egyszer minden leesik....
és aztán majd gyalogosan
-
FaRockHUN #59659 Köszönöm szépen a bizalmat, már akitől megkaptam...
Amennyiben ez bármikor előfordulna, akkor ennek fejethajtok..
Köszönöm... -
Ez sztem kicsit eros kijelentes, mert pl a legnagyobb magyar cs csiter az vigan foadmin per pill Cshu-n..... -
GameOverrr #59657 Ilyen nincs!!! Még ilyen szar játékot, mint a mai. Úgy gondoltam helizek egy kicsit, nagy nehezen sikerült is szerezni egyet, de máris három vadászgépnek zavartam a légterét -pedig mennyivel egyszerqbb bombázni szegény bokorugrókat-, mivel tQlünk senki sem akart repülni és még az egyik gépünket is lenyúlták. Mikor végre valaki beleszállt az egy szem megmaradt repcsinkbe, az is a lebegést gyakorolta. Hogy a francba lehet lebegéssel indulni??? Ki az a marha...? Úgy kikapják, mint a pintty. Na a barátunkat sem kell félteni, Q sem sokáig lebegett... 
Ha meg valami kapitális véletlen folytán nálunk vannak a jobb pilóták, tuti, hogy senki sem akar beszállni a Mi-28 -ba lövésznek. Pedig ahhoz még ész sem kell, csak nyomni az az átkozott tüzgombot
. Nagy nehezen sikerült valakit felszeddni, de az is akkora amatQr volt, hogy tisztára rosszul voltam tQle. Egyszer egy kiskocsit üldöztünk végég a fél pályán,de mégsem sikerült kilQnie azzal a géppityuval, ami gyakorlatilag 3 másodperc alatt a tankon kívql mindennel végez. Ugyan mi a f...-t lQtt???
Máskor meg mindenáron a TV rakétával akart lQni, mikor lentrQl 4 antitankos lövöldözött ránk és forogtunk össze-vissza nehogy leszedjenek.
Hogy a francba lehetnek egyesek ekkora amatQrök???
-
Tényleg nem tud senki olyan szervert, ahol nincs limitálva a kill szám?
Vagy ahol csak kés v pistoly használata a megengedett? -
Ne bassz fel, na és milyen a seggem?
-
juuujjj, de nagyon hasonlit ez vietnámra.
Talán öt is felveszitek, mint...?
A lényeg: mindenki farok, aki csítet használ! :) -
Az mind semmi ... már külön topikja is van a fotódinak ...
-
Na ilyesmire voltam kiváncsi :) Természetesen nem kötekedni akartam ... ha a PB elkezdi keresgetni a csíteket a gépemen, nosza rajta ... (jóleldugtammindent
) Sőt ... ha ezen múlik akér még 8 ilyen programot felrakok ... csak legyen leírva mit :)
Köszi az infót :)