172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
-
Olvass vissza és felejtsd is el, hogy szóba került... -
Bocs már mindenkitől, kicsit hisztis vagyok, első munkanap, 2 míting után 
Természetesen senkinek se offense :) -
mi ez a wolfguy téma?
valaki küldje el az üzenet számát, ahonnan elindult -
Olvastad amit írtam?
A lényeg nem a GL-en van ... aki ezért sír az megérdemli :)
Hanem a bugjain ... magam alá vagy elé lőve alig sérülök, a fél város meg kipusztul ...
Supportkén bújok a védő csapat mögött, oszom a csomagokat, meg fedezem az egyik kisuccát, bebunnihoppol a Tuber, és 1 méterről kikrumpliz, majd fut tovább ... Na ez az idegesítő ... -
Ezt nem értem különben ... miért is kell gyengébb fegyver a medicnek mint másnak? Vagy Specops-nak erősebb?
Specopsnak logikusan kicsi-megbízható-halk(hangtompítós) fegyver lenne szükséges, amik általában gyengébbek mint az Assi fegyó ...
Realsteel környezetben sniper ok, AT ok (neki is minél kisebb és könnyebb kell ...), support ok, Enginek majdnem mindegy (Gondolom egy engineer nem szaladgál a frontzvonalban, csak ha nagyon kell ...)
A medic és az assi fegyverei gyak. ugyanolyanok ... csak az assinak van rajta GL ...
Tény, hogy emiatt táp lett a medic, ugyanis tudja magát gyógyítani, de nem érzem törvényszerűnek, hogy egy medicnek gyengébb fegyóval kellene szaladgálni ...
És hogy egy kicsit borzoljam az idegeket :)
Kiváncsi vagyok, hogy az Euro Force fegyverek használhatóak lesznek-e unlockként :) (Bár gyanítom nem mivel egy + "nép" fegyverei ... de ki tudja ... EA ugye :) ) -
Na hát erről van szó! Azt lehet használni, ami benne van a játékban! Szépen rá kell jönni a lehetőségekre! -
Február vége, ennyit közöltek :( -
GameOverrr #61740 Én nem értem ezt a sok nyígást a krumplizás miatt. Gondolom a krumpli az assault gránátvetője lenne. Abszolút nem vágom a témát, de ez talán látszik is(ritkán vagyok assault, vagy inkább sohasem). De nem értem miért kell nyígni
.
Kezdetben én is az assaultot erőltettem, de ha jött egy tank, akkor csak ott áltam tehetetlenűl. És mivel ritkán nyomom csapatban, rájöttem, hogy messze a leghasználhatóbb kaszt a spec-ops(mivel sok a páncélozott jármű csak az antitank, vagy a spec-ops jöhet szóba, de az antitank fegyvere katasztrófa és még gránátja sincs így marad a spec-ops). Szóval mikor assault voltam, nekem is úgy tűnt, hogy ez a leghatásosabb gyalogos ellen. Odabaszok neki egyet a gránátvetőből aztán viszlát haver. De akár löhetném az antitank vizipisztolyával is, biztos hatékonyabb lenne.
Ha egyszer a gyalogság ellen ez a leghatásosabb, akkor miért háborodnak fel sokan azon, hogy ezt használják. Ez van és kész. Az emiatti nyígás kb olyan, mint amikor becsörtetek egy tankkal egy zászlóhoz ott kinyírok mondjuk egy mediket, erre az antitankként éled újra. Erre én meg elkezdenék nyígni, hogy de szemét, miért nem sniperként éledt újra és dobálná alám a kis aknáit meg a gránátjait. Csak azért, hogy nekem könnyebb dolgom legyen? Na ne nézzük már hülyének egymást gyerekek. -
Na ja de a GL-t nem az ereje miatt baszogatják, hanem azért mert sajnos ha felugrasz és magad elé lősz akkor mindenki meghal te meg nem is sérülsz :(
Unlockokra visszatérve :) Az a kár hogy nem lehet őket cserélegni ... mert pl.: az M95-öt majd szivesen cserélném el az L96-osra, hogy maradjon még 1 lockom ... sniper ritkán vagyok, csak a múltkor annyira feidegesített, hogy mindig bevillan az Unlockválasztós ablak, hogy kiválogattam azokat a fegyókat amik "esetleg" kellhetnek még a jövőben ... M95-öt meg nem szeressem ... de így viszont legközelebb 3 fegyó közül kell kiválasztanom 2-t :(
MP5-ön remélem javítanak normálisan, megigérték, majd a peccsben kiderül ...
Akkor derül majd ki hogyan változnak a support fegyók (Ez érdekel legrégebben, egyik kedvenc kasztom :) )
Télleg ... valami infó, hogy mikor jön? Febr. vége? Elméletileg ugye 8 lett volna de elhalasztották 2-3 héttel ... azóta semmi infó? -
Danee, ha mar a haverod wolfguy emlitsd mar meg neki itt rola megy a tema, de mivel regen irt is ide, valosziun olvassa is, mar csak a reakcioja hianyzik.
Bar nekem sem tunt fel, hogy csalna, mert hullott rendesen az egbol.
Bar heliben, max aimbot segitene, hogy talaljanak a raketai, de nem tudom, hogy ilyen letezik-e, mivel o sokak szerint tapasztalt roka, meselhetne errol :)
Bar visszatert a nagy mastakillachilla2, akit meg csak joy hianyaban a nagyreszt foldrol tudtam szemugyre venni, de miutan a jo kis gunnerem egyedul letevezte parszor, es el kezdett sirni, hogy "kuzdejetek ugy mint egy ferfi" kiderult, nem tudja mi fan terem a tv guide, Aztan szamomra igen hihetetlen modon tobbszor is, latomezon kivulrol leraketazott mint pilota /nem tv-vel/, felmerult bennem, hogy letezik ilyen cheat.De gyava modjara meg leszedtuk parszor, en a foldrol probalkoztam, a "kuzdejetek mint ferfi" modszere az volt, hogy atallt, hozzank es nem volt hajlando visszallni, mert a lama segge csak a cobraban erezte jol magat, majd mely hallagtasba borult.Mivel mi ketten voltunk, minket meg sajna nem engedett at.
De ma lesz mar joyom, a vegere jarok annak a nemet superheronak... akivel szerintem nincs minden rendben. -
a G36E -t azért hoztam fel mert mindenki a GL-re mérges pedig ez így van jól hogy az assault-nak ilyen erős fegyója van az AT-t se baszogatják ha pofánbasz valakit rakétával
ami irrális az igenis hogy a medic SF unlock
-
Ez így más azért :)
Nekem (eddig) nem volt olyan eset, hogy nem használhattam unlockokat ...
Van 2 accom, egyiknek vannak unlockolt fegyók, a másiknak nincsennek :)
Én az M95 vs. PKM meccseket szeretem :) Múltkor 0-3-ra nyertem :)
A lényeg, mint ahogy párszor szóvá tettem, én utálom az Aramlite szériát, valszeg főleg az idióta 3-as sorozatok miatt ... ugyanis az AK-val lehet lőni 1-2-ket is sorozatlövésen ... Na ezt amcsiként nem lehet ...
Amúgy meg nem a fegyver a lényeg, hanem aki mögötte van ... egy jobb snipert a büdös életbe nem szedek ki support fegyóval, főleg nem úgy hogy ő lőtt elősször :) -
az a gáz, hogy meccsen nincsenek unlockok, így nagyon elkényelmesedsz :)
én speciel még örülök is az unlockoknak, mert így vérpistikét is kihívás kivakarni a g36e-je mögül m16al, igaz kdrnek nem tesz jót, de azt meg ki nem sz@rja le :) -
Én is szarláma "G36E" noob
vagyok (inkább voltam ...), mostanában inkább DAO - PKM ...
Nem teccik? Akkor menj unrankedekre játszani ... én spec. a dolphin divinget jobban utálomm ...
Nekem jobban bejön a G36E mint az Mvalahány ... Most kezdjem el szarláma noob
-özni a "Armalámákat" ?
Gondolkodjál egy picit mielőtt leírod a baromságokat légyszives!
Miért zavarnak az unlockok? Az a szerencse, hogy nem rajtam múlik, ugyanis akkor még legalább 50 fegyót beletettem volna ... -
Na jó, de mitől függően kaptak a többiek pontokat? -
jah, főleg hogy sose használtam azt a fegyvert. Bár asszem már minden unlockolva van. -
Azok a zöldek, amiket te tettél be! A többi bekerül! Ha jól tudom:) -
GaBóCa egyenlőre erős küzdelemben áll a jellappal, meg a csapat felosztásával és még nem küldött semmit. Az osztályozás segít nekünk valamelyest besorolni csoportokba a klánokat.
-
Kell is, de főleg AT-nél gáz warokon, hogy mp5 lóf*szjóska stukival kell bohóckodni, a DAO helyett...brühühü...assaultnál mondjuk mind1 volt melyikkel krumplizol...infantry-n kíváncsi leszek mi lesz...c4 hajigálás elég rúl dolognak igérkezik.
-
Nekünk (GBC) miért nincs pontunk? Agyálatlán mi alapján van ez? -
Természetesen nincs gond, csak azt nem értem, hogy miért mondod! ha ti nem használnátok, megérteném! De szeritem nem használtunk többet, mint ti! Én állandóan repülő kumbulákat láttam száguldani felém, hát viszonoztuk!:) -
te nem használsz unlock-ot pfffff te vagy a legnagyobb G36E 
-
Hmmm ... a ranked szerverek lényege, hogy a megszerzett pontjaid alapján kapott + cuccokat használhasd ...
Kicsit ellentétes, hogy pont egy rankeden ne lehessen unlockot használni ...
Arra ott vannak az unranked serverek ... azokon lehet hekkelni ...
Erről jut eszembe ... Utálom a Zarmalájtot :( Tegnap PRMM serveren mindig Amcsinak tett a szerver ... Jáááj ... :(
Én ezért unlockolok ... egész egyszerűen nem szeretek egy pár fegyót ... meglesz a next rangom, lehet hogy be is fejeztem a rankedelést, inkább olyan serverekre megyek ahol "jó" a játék :) 12000 pontot az én tempómban összeszedni ... Asszony már így is utálja a BF-et :)
-
nnna a sok szarláma G36E nobb
-öt jól le...patnám az biztos
-
Ez miért zavar téged? Nem az a lényeg hogy ők mivel rohangálnak hanem hogy te.
Én pölö mindig magyar rankedon játszok a lagg és sf unlock ellenére és még soha nem használtam unlockot. Illetve 1x-2x mikor valaki beáll a repcsim elé jön a tk, átadom neki és mikor felszáll villanó gránátot kap. Kb ennyi:D -
TS Zolly #61722 Nekem mondod? Tegnap csak azért léptem le szerverről, nehogy megkapjam a bibor szivet. :D Mivel a nép inkább rankedol, ezért jó lenne, ha belenne egy álnok án-ánlok ranked is üzemeltetve. Privát rarkedon is már mindeni f2000-el futkos. Vagy valaki tud illen szerver ip-t mondani? -
Verzoo #61721 Még van idő gyakorolni 

-
Sima alapfegyverekkel játszani álnok ánlokk fegyverek után komolyan mondom büntetés.
-
TS Zolly #61719 Álnok ánlok!
-
OPC, T4Ce nem jön...gs.bf2,PT-6,s'FB még nem tudja jön e. Easy+Wing klánt ha látjátok rankedon szóljatok neki h jelentkezzenek. -
Verzoo #61717 Ánlok vagy álnok?? -
TS Zolly #61716 Csak egy hüle kérdés. Belehet ugy lőni egy rankedot, hogy ne lehessen használni ánlok fegyvert? -
Running nem a JCSR hivatalos álláspontjára vagyok kiváncsi, hanem Wolfguy véleményére.
-
TS Zolly #61714 Azta! Ez igen! Jó kis csaták lesznek! Bár egy klánt még mindig nem látok a felsoroltak közt. Sejtem mér. GSdc nálam igazoltan van távol. :D -
willis #61713 megpróbálom aztis cserélni thx -
Nemsokára JCSR nyilatkozik, ha sikerült nevezőre jutniuk a kérdésben...
-
willis #61711 aham ok thx
-
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezek után engem nagyon érdekelne Wolfguy álláspontja is.
Kiváncsi lennék rá ő mit mond.