• alma2
    Danee, ha mar a haverod wolfguy emlitsd mar meg neki itt rola megy a tema, de mivel regen irt is ide, valosziun olvassa is, mar csak a reakcioja hianyzik.
    Bar nekem sem tunt fel, hogy csalna, mert hullott rendesen az egbol.
    Bar heliben, max aimbot segitene, hogy talaljanak a raketai, de nem tudom, hogy ilyen letezik-e, mivel o sokak szerint tapasztalt roka, meselhetne errol :)

Bar visszatert a nagy mastakillachilla2, akit meg csak joy hianyaban a nagyreszt foldrol tudtam szemugyre venni, de miutan a jo kis gunnerem egyedul letevezte parszor, es el kezdett sirni, hogy "kuzdejetek ugy mint egy ferfi" kiderult, nem tudja mi fan terem a tv guide, Aztan szamomra igen hihetetlen modon tobbszor is, latomezon kivulrol leraketazott mint pilota /nem tv-vel/, felmerult bennem, hogy letezik ilyen cheat.De gyava modjara meg leszedtuk parszor, en a foldrol probalkoztam, a "kuzdejetek mint ferfi" modszere az volt, hogy atallt, hozzank es nem volt hajlando visszallni, mert a lama segge csak a cobraban erezte jol magat, majd mely hallagtasba borult.Mivel mi ketten voltunk, minket meg sajna nem engedett at.
    De ma lesz mar joyom, a vegere jarok annak a nemet superheronak... akivel szerintem nincs minden rendben.