FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #61740 Én nem értem ezt a sok nyígást a krumplizás miatt. Gondolom a krumpli az assault gránátvetője lenne. Abszolút nem vágom a témát, de ez talán látszik is(ritkán vagyok assault, vagy inkább sohasem). De nem értem miért kell nyígni
.
Kezdetben én is az assaultot erőltettem, de ha jött egy tank, akkor csak ott áltam tehetetlenűl. És mivel ritkán nyomom csapatban, rájöttem, hogy messze a leghasználhatóbb kaszt a spec-ops(mivel sok a páncélozott jármű csak az antitank, vagy a spec-ops jöhet szóba, de az antitank fegyvere katasztrófa és még gránátja sincs így marad a spec-ops). Szóval mikor assault voltam, nekem is úgy tűnt, hogy ez a leghatásosabb gyalogos ellen. Odabaszok neki egyet a gránátvetőből aztán viszlát haver. De akár löhetném az antitank vizipisztolyával is, biztos hatékonyabb lenne.
Ha egyszer a gyalogság ellen ez a leghatásosabb, akkor miért háborodnak fel sokan azon, hogy ezt használják. Ez van és kész. Az emiatti nyígás kb olyan, mint amikor becsörtetek egy tankkal egy zászlóhoz ott kinyírok mondjuk egy mediket, erre az antitankként éled újra. Erre én meg elkezdenék nyígni, hogy de szemét, miért nem sniperként éledt újra és dobálná alám a kis aknáit meg a gránátjait. Csak azért, hogy nekem könnyebb dolgom legyen? Na ne nézzük már hülyének egymást gyerekek.