172102
  • vsly
    Valamiért éreztem,hogy kevés a "RAM"od,hogy eljusson az agyadig
  • GameOverrr
    A repcsinek valóban mutatja, de a helinek nem(csak a TV rakéta esetén).
    Egyébként meg éppen az ilyen esetek elkerülése végett szoktam spottolni az enemyt, ha van rá idő.(Márpedig, ha a "halálfaszáról" lő valakire az ember, akkor van rá idő.) Nyomom a spotted parancsot a másik helire, aztán ha azt mondja, hogy "Enemy forces spotted", akkor, ha meg azt, hogy "Enemy helicopter spotted", akkor mehetnek a rakéták.
  • schrank
    jááááááá a végén még megsajnálom szegény bombázós noob-okat
  • vsly
    Igen,meg az üres(enyhén sérült) jármüveket is ellenségként jelöli,ami a repcsisek teamkilljének min 40%áért felelös!Kb 10%teamkill-aránynak felel még meg a "saját csapattárs néha nemjelölése a minimapon" bug is.További 30%ot fel lehet róni a hökövetö rakáta agyatlan rendszerének.A többi meg az "elédállok és megpunishollak,mert te vitted el a repcsit" bloodsteveknek lehet köszönni.
    Ha ezek a dolgok nem lennének,akkor egy gyakorlott repülősnek 100ad ennyi TKja nem lenne....
    Tudom,hogy meghaladja az értelmi szintedet,hogy ezt felfogd,inkább azoknak szól,akik járatlanok a repülésben és kapásból punisholnak,ha egy repcsis leTK-a öket...
  • schrank
    nem kell jampizni a repcsinek meg a helinek mutatja a monitor melyik ellenség melyik nem a gyalogosnak nem mutat semmit nem egy TK-t csináltam kubradam-on ez miatt mert már akkora keveredés volt hogy melyik csapat használja a másik helijét én meg lőttem mind a disznó kovsival a halálfaszáról még a név sem látszott aztán egyszercsak két TK
  • Verzoo
    Én személy szerint köszönöm,hogy beraktad ezt az idézetet.Nem foglalok állást senki mellett és nem is nagyon érdekel ez az egész de szerintem ennyi kijárt azoknak az embereknek akikkek szemben esetleg csítelt Wolfguy.Szerintem ez így tiszta mert ha már használta és megbukott akkor kötelessége vállalni a nyilvánosság előtt....
  • GameOverrr
    "A kopterlámáknak pedig csak annyit, hogy ne statozgassunk ... mutasátok meg ugyanezeket a pontokat egy magyar serveren, gyalog ..."
    Félreértés ne essék, minden tiszteletem a gyalogosoké. Rájuk még az utolsó hülye sniper(nem sértésnek szántam) is veszélyt jelent, úgyhogy le a kalappal az előtt, aki képes gyalog jól harcolni. Na meg a zászlófoglalásban is főszerepet játszanak. Ha egy bombázó játszana példáúl egy gyalogos ellen, hiába bombázná le a repcsis a gyalogost százszor, akkor is a gyalogos "csapat" nyerné a kört.
    Én nem vagyok valami spéci gyalog, viszont a helizés egész jól megy. Éppen azért helizek, mert így tudok a csapat leghasznosabb tagja lenni. Nyugodtan megkérdezheted a képen látható bármely csapattársamat, hogy hány ellenséges helivel, tankkal, APC-vel találkozott. Szóval attól, hogy itt "statozgatok", még igenis hasznos tagja tudok lenni a csapatnak. Még ha ez a teamwork pontjaimon nem is látszik, mert nem dobálom az elsősegélycsomagokat. Azt csinálja az, aki abban jó.
    "Teamwork"-ölni én úgy szoktam, hogy a csapattárs (a gyalogos) bemondja, hogy "Enemy armor spotted", de -kis túlzással- a "spotted" még el sem hangzik a tank már nincs is ott, mert egy ilyen magamfajta "kopterláma" szétkapta. Gondolom Te is örülsz, ha a csapatodban lévő helis ilyen "kopterláma".
    Apropó "kopterláma", vagy "akármilyenláma". Attól, hogy valaki jó valamiben, azt miért kell lelámázni? Erre nem tudok mit mondani.

"bár úgy tűnik mintha láma lett volna kicsit az enemy"
    Na persze, nekem se lett volna 49/0-ás K/D-m, ha nem lett volna olyan az enemy, mint amilyen. Persze, hogy rengeteg múlik azon, hogy milyen a felhozatal.
    Elég lett volna, ha játszik egy bizonyos CrashTsc nevű illető, a demóban általam látott messze legjobb repülőgép-pilóta. Egészen elképesztően nyomta a srác(már rég nem láttam, hál' Istennek)Ha ő egyszer, felszállt fél perc múlva üres volt a légtér.
  • mohus
    na végre
    Wolf csalt, csak ki akarta próbálni én ezt elhiszem

de én sem a cigit sem a meleg pasikat nem próbáltam ki mégcsak kiváncsiságból sem (agem 31)...remélem nem teszik ezeket a dolgokat marhaliberálisok majd x év múlva kötelezővé

emberi gyengeség:(
    roló le...
  • misaab@a
    Rodat mi vagyunk a genyók! Látod ez lett a vége :)))
    Ennyi álszent embert...

Kornél, megmondalak anyunak ha így beszélsz velem! :)))
  • mesor
    Azt ígértem nem fogok ide írni és biztos hogy ennek a hsz-nek is következménye lesz de mind1.
    Elöször is fogalmam sincs hogy wolf csalt-e vagy sem nem is ismerem nem is akarom védeni. A hsz-edben ott van hogy a JCSR hiába is mondana bármit te meg páran biztos azt mondanák hogy persze persze csak magyarázkodtok tehát ők ebből jól nem tudnak kijönni nálatok!
    Másik DonC-nak meg a többieknek nem abból áll az életük hogy itt magyarázkodjanak nektek és szerintem ha jónak látják informálnak mindenkit mindenről. (Amúgy DonC nem tartózkodik otthon jelenleg)
  • digitalenjoy
    Tessék te majom.
  • JCSR ODIN
    "Sziasztok!

Úgy érzem, hogy úgy a legbecsületesebb a dolog, ha én magam vállalom fel és mondom el pontosan, hogy mit és miért is csináltam, már ha ilyen helyzetben, amiben most én vagyok, lehet egyáltalán becsületességről beszélni.

Az első és legfontosabb kérdés, amire válaszolni szeretnék: Wolfguy tényleg cheat-elt?
    A válaszom igen, egyetlen egyszer méghozzá 2006. január 20.-án 16 óra körül. Megmondom őszintén magam sem tudom már, hogy mit raktam fel, mert azon kívül, hogy a pb egymás után 4-szer levágott, nem vettem észre semmi változást a játékban.
    És hogy miért is raktam fel a cheat-et?
    Furcsa és igen kellemetlen, hogy ezt meg kell indokolnom, mert személy szerint én is, teljes mértékben elutasítok mindenféle illegális segédeszköz és csalás használatát a játékban. De mégis megtettem, mégpedig azért, mert mint mindenki én is nagyon kíváncsi voltam, hogy mégis hogyan működik a dolog gyakorlatban. Mint már említettem ez csupán egyszeri alkalom volt, és még aznap le is töröltem mindent. Tudom, hogy ez nem mentség a cselekedetemre, de tényleg nagyon bánom, hogy ilyet tettem, és legfőkképp azt sajnálom, hogy csapatomat a JCSR-t ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam.”

JCSR Wolfguy

------------------------------------------------------------------------

Ami a JCSR álláspontját illeti:

1. Wolfguy továbbra is tag marad, amellett, hogy klánon belüli büntetése természetesen nem marad el.

2. Hogy miért nem reagáltunk eddig… az eset történte után a dolog egyeztetésre került az illetékessel, akinek ezúton is köszönjük korrekt hozzáállását.

3. A további megjegyzésekre nem kívánunk reagálni, részünkről a dolog lezárva.
  • misaab@a
    Hát kimerítő válasz volt a semmire. Ezen agyaltatok 2 napig? :)))
  • misaab@a
    Hát kimerítő válasz volt a semmire. Ezen agyaltatok 2 napig? :)))
  • misaab@a
    Az igazság kiderült és azért hallgat minden érintett. Hiszen minek magyarázni a bizonyítványukat... Ennyi. Nincs mit ezen ragozni. Annyi bőr nincs a képükön, hogy ideköhögjenek valamit az ügyben. Ez is felér egy válasszal. Szerintem homokba dugják a fejüket és remélik, hogy gyorsan elfelejti mindenki az egészet ha nem reagálnak rá. (Se JCSR se DonC se Wolf) Ők ezt a taktikát választották.

Granulálunk nekik!
  • digitalenjoy
    Rodat!

Először is: elmondanád, de őszintén hogy mi bajod van a JCSR-el? Mintha valaha bántottunk volna téged, meg a cimboráidat.

Másodszor: akkor és ott mondunk, azt és úgy ahogy akarunk. Ezt nem egy ilyen kis unszimpatikus figura fogja meghatározni (hála az égnek), mint te. Ez itt nem valami bíróság. Bár lassan Kafka regénybeli kezd lenni ez az egész baromság. Ha úgy gondoljuk, hogy állást foglalunk valamilyen témában megtesszük, ha úgy véljük, nincs rá szükség, nem tesszük.

Harmadszor: a JCSR-ben leginkább nem tizenévesek, hanem már dolgozó emberek vannak. Amikor össze tudjuk egyeztetni az időnket és össze tudjuk hozni a találkozót a vezetőség és Wolfguy között, megbeszéljük hogy mi történt és ha úgy gondoljuk, elmondjuk itt is. Ha nem akarjuk, akkor nem fogjuk. Ezt sem ti határozzátok meg.

Felőlünk aztán pampoghat itt az egész flémkeltő banda, baromira nem hat meg nálunk senkit. Inkább a játékkal, meccsekkel és a kupákkal foglalkozunk. Ennyi.
  • mNzJean
    Engem meglep ez a halgatás ,nagyon örülök ,hogy nem foglaltam állást
    már a csit ügy kirobbanásakor , pedig akkor még teljes mellszéleségel kiálltam volna a JCSR mellet , gondolván ,hogy náluk ilyen nem fordulhat elő ,mostmár elbizonytalanodtam ,és nem értem ,hogy ha nem igaz amit Rodat állit akkor miért nem állnak ki egy emberként a játékostársuk mellet, ha a mi klánunkból valakit ártatlanul ilyenel vádolnának nagyon komolyan kiálnánk mellete minden forumon, én még mindig bizom Wolfguy ártatlanságában , remélem kiderül ,az igazság.
  • vsly
    Haggyadmá!Péntek van,ez az ö napjuk
  • Pharolas
    Na de gyerekek, ez nem az a topic
  • Robogo
    Én is téged!
  • mohus
    azé mer szeretlek:)
  • Robogo
    Hehe ebbe én is benne vagyok vagyis a képen rajta vagyok!:)
  • mohus
    én is inkább csapatjátéknak fognám fel, mint önálló öldöklősdinek
  • TS Zolly
    Hány admin jog van kiosztva a magyar rankedokra? Mert az a két frx-es nem állt a helyzet magaslatán az egyik szerveren.
  • TS Zolly
    Én még türelmesen várok.
  • Svindler
    Running nem gondolom azt amit írtam hanem tudom! Kitől? DonC, frx irc, Morfi stb!

Danee pár év és neked is bántja majd a füledet ha igy válszolnak vissza neked hogyan azt Te tetted!

Miért nem válaszol JCSR Wolfguy??? hmmm? Nem érdekes? JCSR-nek kell összeszedni a gondolatát, hogy válaszoljanak? lolka! Vagy esetleg arra válaszolnak majd, hogy miért nem dobtak ki egy csalót? Ebben az esetben érdemes várni!
    Na mind1 lehet továbbra is hazugnak nevezni engem meg a többieket akik szintén tudják ( nem gondolják ) az igazságot!

Ha meg ebben a témában a normális, trágár szavakat mellőző, hsz-t moderálják az igencsak szánalmas és szégyenteljes lesz! Szerintem!
  • DummyBoy
    Hogy miről is szól egy háború? Általában pénz vagy területszerzés, vagy politikai érdekek tisztázása ... Csupán a gyilkolás vágya miatt még nem nagyon volt háború ...

Bújjad még egy kicsit a törikönyvet ....

Megjegyzem hogy megnézném a háborúról papolók nagyrészét, teljes menetfelszerkóban, fegyverben futkározni meg ugrabugrálni :)

Ha enyém az összes zászló akkor b@szhatod a sokk killt ... szóval ha csak killelgesz, de nem foglalsz akkor bukta van ...

A kopterlámáknak pedig csak annyit, hogy ne statozgassunk ... mutasátok meg ugyanezeket a pontokat egy magyar serveren, gyalog ...

Kiváncsian várom az új peccs hatását az 50 kill 0 halálra ... bár úgy tűnik mintha láma lett volna kicsit az enemy ...
  • GameOverrr
    Én örülnék neki a legjobban ha megmutathatnám rankedon is. Megvan ugyan a teljes is, ráadásul eredetiben, de valamiért annyira szaggat, hogy játszhatatlan.(Gondolom a gyenge gépem miatt.) De ha esetleg összedobnátok egy erőműre... Számlaszámomat majd megadom Runningnak. Thx.
    Egyébként meg atwe üzenetére reagálva: egy komoly waron a felszállásra készülő heliben olyan nagy spílerek ülnek, hogy ők nem halnak meg egy TV rakétától??? Nem hinném. Ezt csak azért kérdem, mert ilyen teljesítménynek ez az egyik kulcsa.
  • mohus
    irjad akkor
  • ERykk
    Nem akarlak mergsérteni, ezért inkább nem mondok semmit...
  • Jancsik
    és miért nem akartátok hogy én játszak?
  • ERykk
    Hát eleje és a vége nemigen jött nekünk össze:D
  • Robogo
    GBC vs [HTS] gyakwar
    Oman:
    101-0
    45-55
    Karkand:
    64-64
    173-0
    --------
    383-119

Jók voltatok grat mind a kettő klánnak.GG!
  • schrank
    jaaaa running áll terpeszben
  • atwe
    Na most fogsz örökös bant kapni sg forumrol
  • schrank
    én guggolok de te térdelsz
  • atwe
    Igen te gugolsz :D
  • schrank
    teamwork
  • atwe
    Ja igy van schrank de érdekes hogy nekünk van legtöbb gyakunk és warunk magyar klánokhoz viszonyitva :)
    És már nem Comanderkedek hanem teamwork munkának szerves része vagyok
  • schrank
    ííííííííííí 2x waroztál életedben de abból az egyik race volt a másikon meg kommander voltál