• JCSR ODIN
    "Sziasztok!

Úgy érzem, hogy úgy a legbecsületesebb a dolog, ha én magam vállalom fel és mondom el pontosan, hogy mit és miért is csináltam, már ha ilyen helyzetben, amiben most én vagyok, lehet egyáltalán becsületességről beszélni.

Az első és legfontosabb kérdés, amire válaszolni szeretnék: Wolfguy tényleg cheat-elt?
    A válaszom igen, egyetlen egyszer méghozzá 2006. január 20.-án 16 óra körül. Megmondom őszintén magam sem tudom már, hogy mit raktam fel, mert azon kívül, hogy a pb egymás után 4-szer levágott, nem vettem észre semmi változást a játékban.
    És hogy miért is raktam fel a cheat-et?
    Furcsa és igen kellemetlen, hogy ezt meg kell indokolnom, mert személy szerint én is, teljes mértékben elutasítok mindenféle illegális segédeszköz és csalás használatát a játékban. De mégis megtettem, mégpedig azért, mert mint mindenki én is nagyon kíváncsi voltam, hogy mégis hogyan működik a dolog gyakorlatban. Mint már említettem ez csupán egyszeri alkalom volt, és még aznap le is töröltem mindent. Tudom, hogy ez nem mentség a cselekedetemre, de tényleg nagyon bánom, hogy ilyet tettem, és legfőkképp azt sajnálom, hogy csapatomat a JCSR-t ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam.”

JCSR Wolfguy

------------------------------------------------------------------------

Ami a JCSR álláspontját illeti:

1. Wolfguy továbbra is tag marad, amellett, hogy klánon belüli büntetése természetesen nem marad el.

2. Hogy miért nem reagáltunk eddig… az eset történte után a dolog egyeztetésre került az illetékessel, akinek ezúton is köszönjük korrekt hozzáállását.

3. A további megjegyzésekre nem kívánunk reagálni, részünkről a dolog lezárva.