• GameOverrr
    "A kopterlámáknak pedig csak annyit, hogy ne statozgassunk ... mutasátok meg ugyanezeket a pontokat egy magyar serveren, gyalog ..."
    Félreértés ne essék, minden tiszteletem a gyalogosoké. Rájuk még az utolsó hülye sniper(nem sértésnek szántam) is veszélyt jelent, úgyhogy le a kalappal az előtt, aki képes gyalog jól harcolni. Na meg a zászlófoglalásban is főszerepet játszanak. Ha egy bombázó játszana példáúl egy gyalogos ellen, hiába bombázná le a repcsis a gyalogost százszor, akkor is a gyalogos "csapat" nyerné a kört.
    Én nem vagyok valami spéci gyalog, viszont a helizés egész jól megy. Éppen azért helizek, mert így tudok a csapat leghasznosabb tagja lenni. Nyugodtan megkérdezheted a képen látható bármely csapattársamat, hogy hány ellenséges helivel, tankkal, APC-vel találkozott. Szóval attól, hogy itt "statozgatok", még igenis hasznos tagja tudok lenni a csapatnak. Még ha ez a teamwork pontjaimon nem is látszik, mert nem dobálom az elsősegélycsomagokat. Azt csinálja az, aki abban jó.
    "Teamwork"-ölni én úgy szoktam, hogy a csapattárs (a gyalogos) bemondja, hogy "Enemy armor spotted", de -kis túlzással- a "spotted" még el sem hangzik a tank már nincs is ott, mert egy ilyen magamfajta "kopterláma" szétkapta. Gondolom Te is örülsz, ha a csapatodban lévő helis ilyen "kopterláma".
    Apropó "kopterláma", vagy "akármilyenláma". Attól, hogy valaki jó valamiben, azt miért kell lelámázni? Erre nem tudok mit mondani.

"bár úgy tűnik mintha láma lett volna kicsit az enemy"
    Na persze, nekem se lett volna 49/0-ás K/D-m, ha nem lett volna olyan az enemy, mint amilyen. Persze, hogy rengeteg múlik azon, hogy milyen a felhozatal.
    Elég lett volna, ha játszik egy bizonyos CrashTsc nevű illető, a demóban általam látott messze legjobb repülőgép-pilóta. Egészen elképesztően nyomta a srác(már rég nem láttam, hál' Istennek)Ha ő egyszer, felszállt fél perc múlva üres volt a légtér.