172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nemtudom biztos,leszedtem a magyaritást majd kiderül,azért kiváncsi lennék ha arab vagy más nyelven jelenne meg a játék hányan magyaritanák?? -
Zolly nem nagyon akarok ezzel a továbbiakban foglalkozni, mégis megtisztellek annyira, hogy válaszolok a kérdésedre. Az egyik: mivel az NT-t a múlt hét szerdán oszlattam fel, ami előtte elhangzott bárhol is az maximálisan az előzőekben leírtakkal zárt logikában van. Ettől függetlenül megvártam volna a kupa végét is ezzel, ha mások erőszakosan nem szarnak a ventillátorba.
A második: az NT nem emiatt esett szét hogy wolfguy mit csinált, mert őt már az első emccs után jobbára kivontam a forgalomból, hanem azért mert a résztvevő csapatoknak olyan szinten ütközött a többi eventje az NT-vel, hogy értelmetlen lett volna folytatni. Persze néhány emberről kiderült megintcsak, hogy csak a szája járt az NT tekintetében is ellenben szerepelni nem annyira óhajtott vagy szart az egészre, vagy csak fikázott. Mindenesetre itt utólagosan is köszönet a T4Ce, eX, GBC, frx és JCSR tagoknak, hogy elb@szták az idejüket erre amit sajnálok, hogy nem jött össze.
Harmadik: én a döntéseimnél nem a "lehetséges, hogy majd nem lesz kihatása más folyó dolgokra" és a "valószinüleg nem lesz balhé" típusú lehetőségekre alapozok, hanem általában a legrosszabból indulok ki. A döntéseimért pedig vállalom a felelősséget. Ezért is. Vagyok annyira gerinces gyerek.
Negyedik: amikor a JCSR-hez bementem még azon a napon TS-re, elmondtam a leadereknek is, hogy az NT és a folyó kupa miatt nem csinálok ügyet viszont ha esetleg kiderül vagy olyan a helyzet akkor Wolfguy bejelenti, hogy csítelt. Ez megtörtént, igaz némi behatás árán.
Mindegy a lényeg az, hogy egyelőre rövidtávon úgy látom nem okoz ez nekünk scene szinten gondokat. Remélhetőleg hosszabb távon se. Emiatt az MBL-t is bevezettük és úgy látom az új kupa is jó úton halad. Innentől kezdve még egyszer és utoljára arra koncentrálok, hogy Running srácnak segítsek ha kell, és ebből legyen egy normális, korrekt valami ami a széthúzást amit tapasztalok már régóta, egy kicsit összébb tereli.
Az meg, hogy ki mit gondol rólam az mindenkinek a magánügye. Le is köphet bárki, letörlöm azt megyek tovább. Nagy gyakorlatot szereztem benne, hogy leperegjenek rólam ezek a típusú vélemények. Az életben, de ebben a "sceneben" is annyi emberben csalódtam már, hogy nem rökönyödök meg különösebben ha még páran rámfordulnak. Leginkább nem érdekelnek, átnézek rajtuk meg a véleményükön is. -
Hát hogyne:D
Én semmit nem változtattam és még 1 szerver se dobott ki eddig.
Te megtetted téged ki is vágott. Arra nem gondoltál hogy épp most pont a magyar szerver müxik tökéletessen?:) Lehet hogy a külföldi szarul van beállítva:D -
Szúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááá
-
Emeld fel mindkét kezed, fogd meg a fülcimpáidat, kezd el maszírozni és mond Te is szúúúszááá!
-
ja egy pár orát játszottam magyar szervereken magyaritással akkor miért nem vágott ,ki???????????????, -
Érdekes ... nekem van felrakva BF2 + SF + AI + PRMM + 1918 for BF2 + Modern Warfare + Coop V4 ...
Mivel a modok eleve nem a ..\mod\BF2 mappába rakódnak hanem a ..\mod\xyz-be, ezért azokért nem nagyon rinyálhatna (elméletileg ... de nem is szokott ...) a PB ... -
hát igen én ráérö idömben a mod könyvtárbanlévö fileokat modositgatom,érdekes hogy a magyaritással külföldi szervereken nincs baj söt semmivel sincs baj,elárulom neked hogy semmijen más mod nincs feltelepitve még az sf sem,lehet hogy a PB-t kellene megnéznie a hozzá értönek:) -
én felraktam a magyarítást. de csak hogy megnézzem milyen. azóta dobál a játék az asztalra, naponta kb5*. nem szabad modolni, mert SZAR -
Hagyd, kell a magyaritas. Akkor nem kell a piciny agyukat eroltetni azon a 12 szon ami elofordul a jetekban angolul. -
Szegény gyerek. évekig nem tud aludni. megértem ha útálni fogja az apját -
Valamit nem értek.
Módosítgatjátok ezeket a fájlokat, az egész játékot modoljátok, magyarosítás meg szar mappack csomagokkal aztán jaj miért dobott ki...
Nem tudom felfogni hogy miért is megy a szájtátás... -
a gsbf2 szerveren rendszeresen nem lehet szakaszba allni... -
Mester01 #62107 Akinek meg van ez segitsen hogyan sikerüét megszerezni a "Basic Air Defense Badge" bementem 1 64fös Wake Islandra beültem a Stingerbe 16 percig (nem öltem senkit) nem kaptam semit. Utána Kubra Damra váltot beültem a Linebackerbe (az AA ugye?) öltem 3 player és bent ültem 8 percig megint nem kaptam semmit!
5let? -
Nnna Operation Clean Sweep-nél a Client.zip (asszem méretével?) van gonggya ...
Leegyszerűsítve: CSÍÍÍTER
off: (Énnn hülye ... nem mintha nem lenne itt mindegy) KAri: Allied Intendet nyomod még? Találtam a múltkor full szervert :)
-
most dobottki az sg.bf2 magyar szerver azért érdekes hogy csak magyar szerveren van ilyen -
Landor #62104 jó kis vasárnapi ravatal
-
rohadt alma #62103 Temetkezési vállalkozó vagy?
-
peccs még nincs, gondolom
-
igen, sajnos nem az olasz hegyekből egy netcaféból irtam
-
Landor #62100 Bazeg ne mutogass ilyeneket, hangos röhögésben törtem ki az ügyfelek legnagyobb megdöbbenésére!
-
omg -
Mivan veled drága rendőr kolléga...
Hazagyüttél már?
-
szerintem ez egy igazi geci gyökérség, levágnám a farkát annak aki így megijeszt egy kissrácot. faszkalap. 
sziasztok.
-
McKalton #62096 Én csak azért szívtam emiatt mert épp rangot léptem "volna" és 4 szer kaptam meg a Sergeant Major rangot. És elég érdekes volt mert a BFHQ-ba mindig a régi volt. Szal EA
-
Nem hiszem, hogy a gyerek az elkövetkező pár évben sűrűn ül gép elé! Nagyon brutál!
-
misaab@a #62094 szerintem a faterja :)) -
Figyelem ma 17:00-tól 19:30-ig kb az SG szerver kódolva lesz huncup meccs miatt. Sorry a kellemetlenségekért!!! -
Vazze amikor ezt a játékot valaki belinkelte, asszem sly este én is összeszartam magam:D Hát még ez a kisgyerek -
Ultra brutál!
-
uhh szegény...gratulálok a gyökérnek, amelyik odaültette... -
Ez egy másik topicból van, de szerintem nagyon ide illik.
Fiatalkori reflexfejlesztő
ez az -
de milyen áron szerzed meg
-
hmm ami pontokat csináltam tegnap arany ezüst stb az mind meg is van -
McKalton #62086 Nekem is hasonló problémám volt tegnap délelőtt 9-től nem volt frissítés az EA szervereken, de ma reggelre minden helyre állt és amit szereztem és amit ti is szereztetek azt meg kellett hogy kapjátok. Frissült a bf2s.com is. -
TS Zolly #62085 Hát vagy megkod, vagy nem. Isten, vagyis akarom mondani, az ea szerverek utjai kifürkészhetetlenek. -
WOLF2 #62084 Van egy hülye kérdésem: Amiket összesed az ember pontot meg minden jot az majd ha jó lesz az EA server akkor megkapjuk???????????????????????? -
vagy olyan szerveren szerezted ami csak látszólag ranked, mert ha nem tartja a kapcsolatot az EA főszerverrel akkor hiába volt, elvesztek azok a pontok stb.
-
Köszönet Drangnak amiért megpróbálja tartani bennem a lelket, valamint csapatával együtt mégis részt vesznek a kupán. Sok sikert és jó meccseket kívánok nektek!!! -
1. Horda
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX)
4. Force-X eSport Division (frx)
5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
6. Highly Trained Soldiers (HTS)
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
8. Corps Of Rebels (CoR)
9. Red Devils Hungarian Army (RDHA)
10.Th Doctors super battlefield 2 Clan (Dr.)
11.Punisher Clan Elite Force (PCEF)
12.Hungarian Barmy Army[H[BA]
13.Alien vs Predator [AvP]
14.Speci al Operations Squad (S.O.S.)
15.<<Dragon>>
16.Great BaseCampers Elit Team (GBC*ET)
17.Grade Squad [GS.BF2]
18.Hungarian Elite Force (hef)
19.Thunderforce Multigaming Clan (t4ce)
Kérdésesek:Wing,Easy,PT-6, s'FB