172102
  • GameOverrr
    A "normálisan"-t úgy értettem, hogy nem megyek oda,amíg még vannak elfoglalható zászlók. Tehát ha "normálisan" játszom, akkor is odamegyek, csak később. Én már csak ilyen vagyok. Mint már írtam, így a legkönnyebb megvédeni a zászlókat.
  • Me0w
    Pedig nagyon szepen lehetne jatszani ez alapjan, kar hogy az embereknek alig 1%-a erti, hogy mi az 'unsportsmanlike conduct'.
  • Kovács legény
    magyarul is és megmondom:)
  • FlatlineHun
    Itt egy érdekes tournament szabályzat...

rules
    ----------------------------
    A) Base Camping: Under certain circumstance, as outlined below, a rule against Base Camping comes into effect that offers one army or the other the opportunity to play with a fair chance of continuing the battle.
    i) The Conditions: The rule against base camping will only apply when the following two conditions co-exist:
    a) The map must have at least one un-cappable spawn point.
    b) No flags are owned by the army that is being base camped.
    c) If these conditions are not met then the un-cappable spawn points are treated like any other flag and are subject to any and all forms of attack.
    ii) The Rule: Once these two conditions apply then, and only then, will the following actions not be allowed.
    a) Planes and Helicopters can not bomb/missle attack or strafe anything that is in the base. Once it leaves the base it is fair game.
    b) C4/grenades can not be used to blow up players while they are spawning in.
    c) Armor can not be driven into this un-cappable spawn point and attack the players as they spawn in. This also applies to stolen armor.
    d) Artillary may not be used to shell the base.
    e) Small arms fire is not allowed to be directed at the base.

B) Kamikazing: This is defined as deliberately flying a plane into another vehicle with the intention of disabling or destroying the said vehicle. This is in violation of the Global Conflict Rules Section One Paragraph Four regarding unsportsmanlike conduct.

As defined in Section 9 E), the following tactics are illegal;

Army Dumping
    Squad Leader Cycling
    Squad cycling

E) Definitions:

Army Dumping: Where an individual or squad leader allows a group of players to spawn on him/her with the intention of creating further squads to allow for further spawn points.

Squad Leader Cycling: Where a squad leader upon death relinquishes his squad leader position in order to allow another living squad member to take the position and allow for a renewed spawn point.

Squad Cycling: Where an individual switches to another squad with the singular intention of using another squads spawn point to further his immediate and desired goal.
    -----------------------------------

Mutass egy olyan klánt, aki ezen taktikák közül egyet sem használ....
  • FlatlineHun
    Hát én rákerestem a google csak úgy ontotta a bf2 tournament találatokat, az hogy van egy-kettő, ahol tiltva van, aligha támasztja alá az "összes nagyobb tournament" érvelést. Jah, mellesleg ha tényleg nem ezt akarták a programozók, akkor nagyon könnyen javítható lenne (pár spawnpont hozzáadásával, ami a kempelést is megoldaná).
    Ellenben a bunnyhoppingot javítják a következő patchben, ez elég ékes bizonyítéka annak, hogy nem ezt akarták elérni. Akkor most elmondható, hogy a bunnyhopping egy exploit? Többen állítják, hogy az ugrálás a célzást nem nehezíti meg túlságosan, viszont a bf2 motor hitbox hibája miatt jóval kevesebb golyó talál mint kellene. Szerintem exploit. Egyértelműen. Nyakazzunk le mindenkit, aki ugrálni mer... pláne, ha jobban csinálja, mint mi.

Valamint az általad linkelt oldalról:"'Exploiting' refers to exploiting a bug in the game itself to gain an advantage. This may take the form of setting a variable to a value that gives an unexpected result, using a 'hole' in the map that was not expressly designed to gain access to an area etc. Anything beyond what the programmers intended is considered a bug, and using a bug to gain an advantage is considered an exploit."

Tehát ha tudom, hogy hogy kell feljutni a Karkandon az amcsik domboldalára, máris exploiter vagyok, vagy ha ismerem a surranót a Sharquin, ahol észrevétlenül be lehet lopakodni a városba, szintén.

Netán én is indíthatok egy tournamentet, ahol nem lehetne futva gránátot dobni, hiszen így messzebbre lehet elhajítani, mint a programozók azt akarták.....

Az meg, hogy kinek mi az exploit, szubjektív. A BH-s pontfoglalást is körömszakadtáig védték az emberek, de mivel kijavították, ezzel gyakorlatilag elismerésre került, hogy az is egy exploit.

Egy szónak is száz a vége, egy versenyen nem lehet részt venni egy másik verseny szabályzata alapján. Pont.
  • schrank
    lya tényleg malyd lyövő héten lyelentkezem megint
  • TS Zolly
    Jukat kifelejtetted!
  • alma2
    Ha annyira csak teged akar leszedni, mar teljesen elvakultan, azokat a repcsiket a legkonyebb leszedni helivel./persze nem a gunnernek/.Ha nem megy konnyen belerantod a gepet, bar ez altalaban forditva szokott lenni, es akkor mehet a lamazas, mert mindig a repcsis a bena :)
    Eleg sokat valtoztattak mar a demo ota, pl a heliken es a legvedelmen, persze sokak szerint nem eleget, de mar joval konnyebben potyog azota sajnos... szoval az "eles" jatekban is ki kene probalnod magad !
    --
    De kicsit bosszanto, ha nezed a pontokat, mindig a gunner nyer, statisztikaban az elso 10-ben 9 nem is tud vezetni, mert nincs kulon veve stb.
    De akit o lelo az ot akarja kiszavazni, akit te losz le az meg teged, plusz aki nem tud leloni semmivel sem teged az egbol, az is teged fog kiszavazni, sot mivel a te neved latszik, azt jegyzik meg az is teged akar kiszavzni... valahol van azert egyensuly, de igaz tobbet latom a kickvotenal a gunner nevet.
    Ez van, de mig napokig el tudok repkedni, a gunnerkedest nem elvezem, szoval lemondtam errol az oromrol.
    De siman az egyik legjobb gunner ed101, mar jo sokan utalhatjak, na meg a csunya szaja miatt, de sajna magyaron nem igazan mukszik rendesen a tv, valoszinu lag miatt, szoval mostanaban az osztrakokat boldogitjuk, ott igen jo serverek vannak, bar nem valami jo jatekosokkal, de legalabb az egod az eget verdesheti, hogy sose lonek le.
    Es amit Flatline irt, kiegiszitenem azzal, a heliben van a legnagyobb csapatmunka, es a legjobban osszeszokott parosok, szerintem.
  • schrank
    miért csak a karkand mustár omár pályák mennek állandóan kurvára unom
  • TS Zolly
    You are not allowed to use a NO-CD crack as this will conflict with MD5-checksums.
    Spawn blocking will be considered an exploit; any teams found using this will forfeit their match.
  • schrank
    nekem anno elég volt az 5-ös helyesírás érettségin hogy 3-as legyen a nyelvtan a többire szarok rá amúgy meg a lovodozik az helyesen lovoldozik
    múltkor valamelyik gyökér állandóan azt írogatta a szerveren hogy .... halyón ellenség van !!! legalább 5-ször írtam neki hogy hajó meg mindenféle j-betűs szavakot hogy észhezkapjon :malyom;lyaguár;lyuh;haly stb.
  • Me0w
    Sajat magad valaszoltal ra:

"...hogy én valami baromi nagy bc mániás vagyok, szoktam normálisan is játszani"
  • Me0w
    http://bf2.worldtournament.net/?page=rules

http://www.ggl.com/view_league_rules.php?CompetitionId=136
  • alma2
    Nem valami jo eredmeny hiaba kerted a word helyesiras ellenorzo segitseget :)
    De latom a muszaj szot meg mindig nem sikerult helyesen leirnod...
    Sebaj jo pap holtig tanul, toltsd ki ujbol :)

• GameOverrr
    LOL

Egyébként meg írj egy okot akár, hogy miért ne. Én értelmes embernek tartom magom, úgyhogy meg fogom érteni, ha ésszerű érvet hozol fel a bc ellen. Bár ebben a kérdésben, kissé nehezen tudnál meggyőzni, mert minden bc ellen folhozott érved mellé tripla annyit tudnék mondani, ami mellette szól, de azért kiváncsian várom.

Meg egyébként is ebből nehogy azt szűrd le, hogy én valami baromi nagy bc mániás vagyok, szoktam normálisan is játszani. Ez az egész nekem onnan ered, hogy én ugye általában helizni szoktam, de egyszer összefutottam egy ellenséges repülőgép pilótával és ha ő felszállt, maximum leperegni lehetett fentről. Egészen elképesztően nyomta a srác. Általában többször is rám kell repülniük az ellenséges gépeknek, vagy egyszerre több helyről is kell, hogy lőjjenek rám, ahhoz, hogy leszedjenek. Ennél a fazonnál ez 1-ből 1 volt, aztán heli volt, heli nincs.
    Nagyon szeredtem volna bosszút állni, de amíg ő a levegőben volt esélyem sem volt. Így egyszer mikor végre leszedték(egy csapattársa véletlenül:)), én rögtön ott teremtem a repcsiknél, ami történetesen főbéz volt és nem engedtem felszállni, gondolom érthető okok miatt. Aztán kicsit rá is szoktam erre a módszerre.

Sajnos sokszor játszom úgy hogy csak az ellenség használja a vadászgépeket. Ilyenkor egy hangyányit zavaró 10 másodpercenként a hülye gépeiket, meg annak rakétáit kerülgetni. Ilyenkor nagyon nagy emberek és ilyenkor valamiért nem nyíg a szájuk. Aztán, ha lezuhannak én jövök: Kölcsön kenyér visszajár, ekkor én basztatom őket egy jó darabig. Én szó nélkül megállom, hogy állandóan lőnek rám(mondjuk nem is lenne nagyon időm irogatni) és, hogy ők vannak nyerő helyzetben vadászgéppel a heli ellen. Ök miért nem? Rögtön nekik áll feljebb ha én vagyok fent, ők pedig lent.
    Nem csinálnám, ha lennének nálunk is pilóták és ellennének egymással, de amikor látom, hogy mindenáron engem akar leszedni, ahelyett, hogy mondjuk bombázná a gyalogságunkat, amivel ráadásul sokkal könnyebben szerezhetne frageket, akkor nincs mit tenni: nem szabad hagyni felszállni őket. Vagy ők vagy én ennyi.
  • FlatlineHun
    Linket is adj, plz, ne csak linkelj, jó? Nevezz meg egy "tournament"-et, mutass egy szabályt. Danke.
  • Hatt
    Addig nem érdekel amíg azon nem minősűl annak amin mi résztveszünk.
    Mi csak ilyen kis CB-n veszünk részt.
    Mellékesen nem vagyok meggyöződve afelől hogy expoit.
    Nem egyszerű alkalmazni és kivédeni se. Mind2-t gyakorolni kell.
  • FlatlineHun
    Véleményem szerint viszont (általánosságban) a pilóta és a gunner egyformán fontos, és ami ennél is fontosabb, hogy kommunikáljanak, és ismerjék egymást, és együtt játsszanak, ne csak egy helikopterben...
  • Me0w
    Meg jo, hogy a CB-n kivul az osszes nagyobb tournamenten exploitnak minosul, hasznaljatok egeszseggel.
  • schrank
    nesze kecseg
  • Hatt
    Nem is kell beírni, mindenki dolgozzon meg érte.
    Annó azt hittük hogy ez bug kihasználás, most már tudjuk hogy nem így néha bevetjük. pölö tegnap.
    Még véletlenűl ilyen HTS féle csapatok is megtanulják... Ez nem az üdvhadsereg.
  • Hatt
  • Me0w
    Remek ember vagy te, mar latom. Meg jo, hogy a demon kivul nem vagy megtalalhato. Grat. az anyahajo kemphez is, tokos csavo vagy!
  • GameOverrr
    "kerdezgette nem akar-e a gunner belepni a "klanjukba".
    Téged nem zavar, hogy mindig a gunnert istenítik? Különösebben engem nem, de azért egy kicsit mégiscsak.
    Egy leírásban is olvastam, hogy a gunner sokkal fontosabb, mint a pilóta. Nahát ezzel abszolút nem értek egyet. Ha a gunner béna, attól még a pilóta tud kaszálni, de ha a pilóta a béna, akkor lehet akár milyen király a gunner, az egészet megette a fene.
    A múltkor is, az anyahajó basecampelése közben(nem volt több zászlójuk, én meg nem győztem kivárni még elérnek a szárazföldig) mikor szitává lőttünk mindent és mindenkit, a gunneremet akarták kiszavazni. Pedig ha én nem kerülgetem az antitankosok rakétáit, akkor hamar végeszakadt volna a mulatságnak és a gunner fele akkora pusztítást sem végezhetett volna. Legalább annyit írtak volna, hogy "F*ck you GameOver". Rögtön tudtam volna, hogy jól csinálom, amit csinálok.
  • alma2
    Hmm, akkor rossz fele tapogatozok, latom be kell vetnem a jo oreg google-t, hogy valaszt kapjak...
    Ennek a sok gyaloghuszarnak, meg ajanlanam a day of defeatet sourceot, hetvegen kiprobaltam, egy az egyben zaszlo foglalos moka, mint itt, de tenyleg csak gyalog. De nagyon profin kivitelezve.Legalabbis a fejloves es ilyenek mukodtek.
    Sajna a publiknak viszont semmi ertelme, mert hiaba az az elso aki a legtobb zaszlot foglalja, a csapat 90 %, csak all es lovodozik, eleg idegesito...
  • KáTéCé
    Ez 8vs8 infantry volt, tehát feltehetőleg tankok nem voltak használatban viszont a térkép 16-os, ami az esetek túlnyomó részében azt jelenti, hogy minden zászló foglalható. ;)
  • alma2
    Annyi mod keszito csapat, van jo, ha 20-bol egy megeri az alfa verziot, osszekene fogniuk akik hasonlo teman dolgoznak, sokkal hasznosabb lenne a mi szemszogunkbol nezve...
  • alma2
    Jo, akkor valami ilyesmi lehet :)
    De csoda, hogy ez nincs megtiltva.
    De pl csinalod, egy elfoglalhato zaszlonal, mig mondjuk ketten allnak a zaszlo alatt, masik 5 meg all ezeken a pontokon, hogy mig feher nem lesz addig veletlenul se tudjanak megjelenni.
    De, ha az az 5 ember is odaall, akkor aztan olyan gyorsan tietek lesz, a zaszlo, hogy nem lesz idejuk megszuletni sem.
    Vagy mar csak a fobezukon szorakoztok ezzel, hogy tepjek a hajukat, de gondolom BC-t meg nem lehet, tehat ez is kizarva.
    Ne hagyj ketsegek kozt, helivel, csak ezert meg ugyse szallok le,hogy ezzel toltsem az idot, szoval ird meg akkor priviben koszi :)

• vsly
    Titok
    (ha ide beírom,minden kis bloodsteve ezzel fog szórakozni publikon.Mi is csak waron használjuk)
  • alma2
    A spawnblocking alatt, azt kell erteni gondolom, hogy pl tankkal odaallsz, arra a helyre ahool megszuletne az ellen, de igy nem tud ?
    Bar a mai napig nem tudom, de szinte minden egyes zaszlonal van vagy 5 spawn pont, de a jelek szerint tevedek ? :)
    Ti csinaltatok, vagy ok ?
    reszleteket kernenk.
  • alma2
    Schrank, ha csak 20 pontot elersz a szazbol, mar azt mondom erdemes volt belinkelnem, de attol tartok a kozelebe sem fogsz erni :)
    Hejes-ijás gyakorlatok
  • T4CeOBiNet noob

gartula a JCSR, eX és GBC klányoknak a hétvégi jó szereplésért
  • alma2
    Abban az "easy"-ben valogatott marhak vannak, vagyis akikkel eddig talalkoztam,
    pl
    hitman01: elvisszuk a helit, irtunk erre lelo a sajat tunguskank, hitman01 vezeteseben, mondom elofordul az ilyen nyomok forgive-t, a gunnerem mar nem ilyen jo lelku. Megjelenunk ujbol a helinel, nezem mar hitman is ott van, mondom biztos veletlen o is meghalt, beulunk a helibe. Mindig elgondokodam a lama pilota miert jelenik meg sniperkent, ha csak nem a tetore akar kiugralni, de hamar megkaptam a valaszt, mert kilott a fulkebol.Ezt eljatszotta vagy 2-szer boldogan latom banolta a szerver ! Mondom vegre, ha mar jatszahtatlanul lagolnak a magyar serverek, legalabb ez jol be van allitvra rajtuk.De sajna a kovetkezo korben megint ott viritott az idiota.
    A szuper baratja faceoff vagy valami hasonlo nevu, elotte meg kerdezgette nem akar-e a gunner belepni a "klanjukba".
    Mondom ilyen idiotak koze, plusz meg par szep jelzo. Erre azt mondta, legalabb mi osszetartunk...
    Tenyleg jo lenne a lokalis ban orokre, vagy legalabbis jo par napra, estere mar teljesen jatszahatoak lennenek a serverek, mire elfogynak az idiotak :)

• Running
    Ez odab*sz!
  • TBW
    Hát igen A10 Warthog! Rulez!
  • uHs Gerzson
    Én csak 2 képet szeretnék megosztani az A-10-ről :)

• Hatt
    Azt én is:)))
  • eX RambO
    Azt is csodálom, hogy írni tudsz :)))
  • Hatt
    Nem szól be okossan néz:)
    Az a gond hogy soha nem figyelem melyiket nyomom le aztá ez a vége. A helyesírásom maga a csoda:)
  • Landor
    Jajj.. Inkább ne használj ékezeteket..