• GameOverrr
    LOL

Egyébként meg írj egy okot akár, hogy miért ne. Én értelmes embernek tartom magom, úgyhogy meg fogom érteni, ha ésszerű érvet hozol fel a bc ellen. Bár ebben a kérdésben, kissé nehezen tudnál meggyőzni, mert minden bc ellen folhozott érved mellé tripla annyit tudnék mondani, ami mellette szól, de azért kiváncsian várom.

Meg egyébként is ebből nehogy azt szűrd le, hogy én valami baromi nagy bc mániás vagyok, szoktam normálisan is játszani. Ez az egész nekem onnan ered, hogy én ugye általában helizni szoktam, de egyszer összefutottam egy ellenséges repülőgép pilótával és ha ő felszállt, maximum leperegni lehetett fentről. Egészen elképesztően nyomta a srác. Általában többször is rám kell repülniük az ellenséges gépeknek, vagy egyszerre több helyről is kell, hogy lőjjenek rám, ahhoz, hogy leszedjenek. Ennél a fazonnál ez 1-ből 1 volt, aztán heli volt, heli nincs.
    Nagyon szeredtem volna bosszút állni, de amíg ő a levegőben volt esélyem sem volt. Így egyszer mikor végre leszedték(egy csapattársa véletlenül:)), én rögtön ott teremtem a repcsiknél, ami történetesen főbéz volt és nem engedtem felszállni, gondolom érthető okok miatt. Aztán kicsit rá is szoktam erre a módszerre.

Sajnos sokszor játszom úgy hogy csak az ellenség használja a vadászgépeket. Ilyenkor egy hangyányit zavaró 10 másodpercenként a hülye gépeiket, meg annak rakétáit kerülgetni. Ilyenkor nagyon nagy emberek és ilyenkor valamiért nem nyíg a szájuk. Aztán, ha lezuhannak én jövök: Kölcsön kenyér visszajár, ekkor én basztatom őket egy jó darabig. Én szó nélkül megállom, hogy állandóan lőnek rám(mondjuk nem is lenne nagyon időm irogatni) és, hogy ők vannak nyerő helyzetben vadászgéppel a heli ellen. Ök miért nem? Rögtön nekik áll feljebb ha én vagyok fent, ők pedig lent.
    Nem csinálnám, ha lennének nálunk is pilóták és ellennének egymással, de amikor látom, hogy mindenáron engem akar leszedni, ahelyett, hogy mondjuk bombázná a gyalogságunkat, amivel ráadásul sokkal könnyebben szerezhetne frageket, akkor nincs mit tenni: nem szabad hagyni felszállni őket. Vagy ők vagy én ennyi.