FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #62276 Hát én rákerestem a google csak úgy ontotta a bf2 tournament találatokat, az hogy van egy-kettő, ahol tiltva van, aligha támasztja alá az "összes nagyobb tournament" érvelést. Jah, mellesleg ha tényleg nem ezt akarták a programozók, akkor nagyon könnyen javítható lenne (pár spawnpont hozzáadásával, ami a kempelést is megoldaná).
Ellenben a bunnyhoppingot javítják a következő patchben, ez elég ékes bizonyítéka annak, hogy nem ezt akarták elérni. Akkor most elmondható, hogy a bunnyhopping egy exploit? Többen állítják, hogy az ugrálás a célzást nem nehezíti meg túlságosan, viszont a bf2 motor hitbox hibája miatt jóval kevesebb golyó talál mint kellene. Szerintem exploit. Egyértelműen. Nyakazzunk le mindenkit, aki ugrálni mer... pláne, ha jobban csinálja, mint mi.
Valamint az általad linkelt oldalról:"'Exploiting' refers to exploiting a bug in the game itself to gain an advantage. This may take the form of setting a variable to a value that gives an unexpected result, using a 'hole' in the map that was not expressly designed to gain access to an area etc. Anything beyond what the programmers intended is considered a bug, and using a bug to gain an advantage is considered an exploit."
Tehát ha tudom, hogy hogy kell feljutni a Karkandon az amcsik domboldalára, máris exploiter vagyok, vagy ha ismerem a surranót a Sharquin, ahol észrevétlenül be lehet lopakodni a városba, szintén.
Netán én is indíthatok egy tournamentet, ahol nem lehetne futva gránátot dobni, hiszen így messzebbre lehet elhajítani, mint a programozók azt akarták.....
Az meg, hogy kinek mi az exploit, szubjektív. A BH-s pontfoglalást is körömszakadtáig védték az emberek, de mivel kijavították, ezzel gyakorlatilag elismerésre került, hogy az is egy exploit.
Egy szónak is száz a vége, egy versenyen nem lehet részt venni egy másik verseny szabályzata alapján. Pont.