172102
  • mesor
    A baj az hogy a patch elött 100-ból egy stinger találta el a helit mert a többi megmagyarázhatatlan módon elkanyarodot! (Lehet hogy a felszálló madarakra nem tudom)
    Amúgy meg tudom DC-ből hogy milyen helis voltál szal' szerintem a patch miatt nem lesz sokkal nehezebb dolgod.

Akinek meg nem tetszik a játék a patch után (a levegő fenegyerekeire gondolok) azoknak nem muszály játszani. Ezt a patch elött sokszor megkaptuk mi is "gyaloghuszárok".
  • Svindler
    Egyébként enlkezz csak vissza milyen volt a taktikánk dc-ben? Ott helivel csak a másikat kerestem? Ugyan! Azt mindíg DonC vagy Goro vadászta lefelé! Más foglalkozott velük? Nem! Többiek tudtak foglalni? Igen! Ki segített? A Repülő meg a heli! Vagy én emlékszek már rosszul?
  • BEAST #62918
    " többet EA/DICE játékot nem veszek, az biztos."

ha tudnád én hányszor mondtam már ezt :Ð
  • GameOverrr
    "Ha a realitásnál tartunk akkor a heliknek egy tank lövéstől darabokra kellene hullaniuk."
    Ezzel nem is lenne semmi bajom, hiszen így lenne reális. Mint már írtam én örülnék neki a legjobban, ha valósághű lenne a játék, hiszen az az igazán jó játék, amelyik olyan. Csak ezzel a javítgatásosdival nem vagyok kibékülve.

"Aki meg a demoval játszik javaslom rakja fel a teljest low grafikán."
    Feltettem: minden low, minden off, mégis úgy szaggat, hogy ki sem látok a heliből.
  • FlatlineHun
    Egyébiránt, ha már többen is vették a fáradtságot, hogy hosszabban leírják a véleményüket:
    Eddig minden patch után fontolgattam a játék abbahagyását, különböző okok miatt (szerverböngésző tönkrebaszás, TV rakéta kép tönkrebaszás, csapattársat pirosnak látós TB, saját csapatot artizós kommanderes TB, grafikai teljesítményt TB, minimap kinagyítós elváltogatós TB, Zatar wetlands térkép TB )
    A mai napig (akár el tetszik ismerni, akár nem) TELE VAN CSÚNYA BUGOKKAL AZ EGÉSZ.
    TK rendszer, szavazás rendszer, kliensoldali találatjelzés, idióta autobalance probléma és mindegyikre legalább 3 jó megoldási javaslatot olvastam külföldi fórumokon.

Erre most kijön egy patch, amivel kiherélik a helit, kellően megnehezítik a repcsizést, javítját az assaultot, snipert és a supportot, hányadékkeltően kinéző UAV jelenik meg fölöttünk 5 poligonból összerakva és boruljak le előttük?

Lófaszt. Fél éve vagyok az EA fizetés nélküli bétatesztere és kicsit kivan a tököm. Egyikőtök sem gondolkodott még el azon, hogy konzolokra miért tudnak kiadni úgy játékokat, hogy nem kell patch-elni?

Lassan itt a második kiegészítő, miközben az alapjáték még mindig BETA minőségű!
    Gondolom nektek sem kell ecsetelni, hogyan nézne ki egy rendes patch. (aminek vannak hibaüzenetei nem csak patching failed) vagy.. láttatok már olyat, hogy UT2004 leáll? Én igen. Kb 3x két év alatt, mindháromszor részletes debug információval, amiből nekem laikusnak is kiderült, hogy egy mutator okozta a hibát. Itt meg program kilép minden hibaüzenet nélkül....

Biztos én vagyok a buta, de én ettől a patchtől legalább azt elvártam volna, hogy a fent említett NAGYOBB BUGOKAT orvosolja. Nem, helyette csupa tweak, meg feature az egész. Hát kapják be, többet EA/DICE játékot nem veszek, az biztos.

Már nagyon sajnálom, hogy belekezdtem az egészbe...
  • Svindler
    Örülök, hogy végigolvastad és értelmezted! :)
    Nem azt mondtam, hogy minden földinek a helikkel kell foglalkoznia! Én azt mondtam, hogy a helinek nem az a feladata, hogy csak a másik helivel foglalkozzon!!!! 1 fav-al simán lehet darálni a helit + kap 1-2 stingert és már vége is! És nem azt mondta, hogy nem akarják lelőni őket! Egyszerűen szörnyű amikor egy zászló alatt már 3x darálja végig a heli a brigát és az még arra sem képes, hogy egy rohadt antiarmorral kelljen fel!
  • Me0w
    Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy a palyakon kiskocsis kommandokat kene alakitani, es fel le rohangalni veluk a tankok es apc-k kozott hogy leszedjunk 1-1 helikopter. Vagy nektek ezt jelenti hogy "nem akarjak leloni oket"? Grat!
  • Svindler
    Így van!!!
  • mesor
  • Svindler
    Hehe! Emlékszek azokra az SA3-kra! Rohadt jó volt kerülgetni meg beléjükszaladni!

Zero kicsit el vagy tájolva! Nem a pilótán múlik minden! Rengeteget számt,í hogy milyen a gunered! Ha egy alam akkor nincs sok esély! Ez már nem dc amiben elég volt 1 ember a helibe! Sokkal nagyobb csapatmunka kell, hogy az a rohadterős ( amit simán le lehetett vadász pecs elött is ) helikopter fent tudjon maradni és tudja támogatni az földi csapatokat! 1-2 ember tévhitben van azzal kapcsolatban, hogy a helinek az a feladata, hogy a másikt helit megkeresse és azzal harcoljon! Hát marhára nem az, csak sajna jópár embernek az a mérvadó, hogy 2 heli harcoljon egymással és aki többször szedi le a másikat az a jobb! Nagy faszság! A heli támogató egység és nem 1-2 személyes rambó kommandó! A legnagyobb amikor helivel elkezdenek foglalni ugy, hogy alattuk már ott van 3-4 földi egység! Remek emberek az ilyenek csak ne egy csapatban legyek velük! :)
    A jó pilóta az aki összeszokottan tud harcolni a gunerrel, figyelmes a csapatára, támogatja azokat, és képes felmérni a terep adta lehetőségeket, hogy hogyan is tudná kikerülni a légelhártókat!
    Szerintem!
  • Me0w
    Nem, csak olvass vissza. Szerinte az egesz peccs azert tortent, mert a sok kis lama akik a foldon szaladgalnak nem tudta kiloni a szent helikoptert.
  • lammaer
    Miért raktad a P betűt hátulra?
  • lammaer
    Jól beszéltél, egyetértek.
  • BEAST #62907
    kisebbségi komlexus? :P
  • lammaer
    HWSW forum bazárban most árulja valaki 7K-ért, szerintem még lehet belőle faragni. Én úgy 3 hónapja vettem kéz alól 5K-ért, nem bántam meg (bár tartottam tőle picit, nem volt hátulütője).
  • vsly
  • koschwarz
  • Me0w
    Az a baj vele, hogy te a gyaloghuszart ugy erted hogy "Az a sok kis hulye lama aki nem eleg jo ahoz, hogy a szent helikoptert vezesse", mikozben a helivezeteshez kb. 10 perc gyakorlas kell. Kicsit tulertekeled sajat magadat, nem gondolod?
  • alma2
    Meow -> gyaloghuszar, a tobbi gyalogos katonara, meg valami artalamatlanabb nevet fogok kitalalni :) Bar a huszarokkal nem tudom mi a baj, eleg nagy tiszteletnek orvendtek anno, persze a macskak erzkeny joszagok, tudom, mert ketto is van beloluk :p

• FlatlineHun
    GYALOGHUSZAR!! :) Ez gondolom nem a "gyalog? hu! szar!"-ból jön :)
  • BEAST #62900
  • alma2
    NE a tort jatekra fogd, ha beruhazol egy eredetire, akkor is minden ugyanigy lesz, szoval most sporoltam neked '14000' forintot a felet elkuldhetned :)
  • Me0w
    Semmi gaz, de ha megegyszer beirja hogy "sok gyaloghuszar -> sok siras" akkor a kovetkezo bf talin szajbabaszom egy korsoval.
  • alma2
    Ezen mit nem ertesz ????

" sok gyaloghuszar -> sok siras -> arra fele megy el a jatek."Te tényleg ekkora barom vagy? Eddig ez nem jött le az írásaidból. Helid/repülőd lila fellegeiben így elszálltál?"
    Ha pl egyszerre kezdene el sirni mindenki, a helibuzi, a helikert, a gyalogos a bakancsaert, egyertelmu a gyalogosoknak kedveznek, a Tomeg ereje cimen, mert a tobbseget kell kielegiteni.Meg is tortent.
    Ami itt el van tulozva azaz arty, nem mas.De ez is nezopont kerdese.

pl, Nezd mar meg hany gyalogos spottolja a repulot, szazalekuk kozelit a nullahoz, altalaban kik azok akik ezt megteszik a heli/repcsibuzik, akiknek epp nem jutott jarmu.Ahelyett, hogy pisztollyal lonek, spottolnak helyette es ha ertelmes a pilotajuk, akkor mar megy is ra, vagyis en igy mukodom.Nagyon sokszor, ha tavol van, vagy csak bug, hallom hogy enemy aircraft spot vagy epp amit mond, de semmi piros repcsit nem latok, egybol elojon fullra a terkep es nezem ki az aki meg sargan villog, mert valoszinu ott lesz a kornyeken.
    Arrol, hogy kevesen csinaljak igy, nem tehetnek azok akik probalnak normalisan jatszani.

miert allna tavol, itt is az erosbb kutya b*szik :)
  • berci206
    Running és a többiek akik segítettek nekem járpár nappal ezelőtt: Köszi mindent de feladom ezt a tört játékot, elegem van hogy hol elindul hol nem, majd ha nem 14000 lesz mindenütt hanem jóval kevesebb talán beinvesztálok egy eredetibe de addig felejtős ez a játék! További jó war-okat meg bajnokságot!

Császtok
  • koschwarz
    érdekes ez az egész, mert úgy vettem észre, ahogy olvasgatom a fórumokat, hogy többé-kevésbbé mindenkinek tetszik a peccs, és ennek így is kellett lennie, ha már tényleg a játékosokra hallgattak. egyedül azoknak nem tetszik, akiknek a földön töltött idejük abból tevődött össze, hogy elfutottak/elautóztak a reptérig.

személy szerint én minden járművel és minden kaszttal valamilyen szinten elvagyok. igaz, nem vagyok egyikben sem expert, de nem is esem kétségbe, ha véletlenül be kell ugranom a kilőtt pilóta helyére, de az se baj, ha nem jutok járműhöz.

úgy tűnik, vannak olyanok akiknek egy kicsit egyoldalúvá vált a játék, pedig nagyon sok lehetőség van még a tankon/helikopteren kívül.
  • Newyorker
    Írtam neked PM-et!
  • mesor
    Szerintem teljesen jó lett a patchel a játék!
    Amúgy meg az igazán jó pilóták még mindig életben tudnak maradni és nem sirnak a légvédelem miatt, legalább nekik is van egy kis kihívás a játékban.

GameOverrr:
    Ha a realitásnál tartunk akkor a heliknek egy tank lövéstől darabokra kellene hullaniuk. A repülők tényleg nem zuhannak le a valóságban olyan sokszor de miért? Azért mert nem pár száz méter magasan repkednek mint a játékban. Hidd el ha olyan alacsonyan repülnének a valóságban mint a játékban akkor sokkal több repülő esne áldozatul a légvédelemnek.

Úgyhogy szerintem nem kéne sírniuk a heliseknek egyáltalán. Annyira nem lett megnehezítve a dolguk csak most kell egy kis tudás is a vezetésükhöz.
    Aki meg a demoval játszik javaslom rakja fel a teljest low grafikán. Próbálja ki a játékot hogy mit változott a demo óta és utánna lehet okítani a népet hogy szerinte miért szar és miért jó!
  • dronkZero
    Hát, nagyon kiakasztott. Szerettem volna éreztetni. :P :)
  • dronkZero
    Ja, meg úgy általánosságban:

Ahogy nézem, itt jópáran kissé el voltak szállva maguktól. Egy pilóta akkor jó, ha: 1. nem zuhan le, 2. nem lövik le, 3. öl valami hasznosat.
    Na, eddig, mivel a kettes pont automatikusan teljesült (helit le lehetett lőni: repülővel, helivel, dzsippel; repülőt: repülővel), ebből következően a hármas is. Ha valaki nem zuhant le, nyugodtan elhihette magáról, hogy jó pilóta. Na, ez sajnos nem így van. Lehet elkezdeni hozzászokni.
    Végre.
  • BurnBaby
    úgy szeretem amikor ilyen indulatmentesen, kulturáltan nyilvánultok meg egymás irányába :P
  • PENGEinno3d
    Hali! Felraktam az 1.12-es patch-et, de nem tudok felmenni egy szervere sem, mert
    azt írja ,hogy cdkey not valid!!!
    Próbáltam már a cdkeycheck-et is, de semmi változás!!
    Plz help!!!
  • GameOverrr
    Elolvastam és meg is értettem a problémát. Igazad van.

Egyébként meg ha legalább 16 ellenség van, akkor a legritkább esetben szoktam gyalogosra lőni(gunner hiányában szinte soha). Egész egyszerűen azért, mert a páncélozott nehéz járműveket könnyebb eltalálni, nameg erre amúgyis a heli a legalkalmasabb. A gyalogosokat a gyalogosok is le tudják lőni.
  • dronkZero
    " sok gyaloghuszar -> sok siras -> arra fele megy el a jatek."
    Te tényleg ekkora barom vagy? Eddig ez nem jött le az írásaidból. Helid/repülőd lila fellegeiben így elszálltál?

"Amikor hangsulyozzak ez egy csapat jatek, akkor nem tudom egyesek miert szeretnek elerni, ha mindenhatoak lennenek, mint egy single playeres jatekban. "
    Na ezaz b+! A heli, de főleg a repülő _mindenható volt_, pont úgy, mint egy single playeres játékban! Értem én, hogy fáj, hogy megfosztanak ettől az istenszerű létezéstől. Szar, mi?

"Ugyertem a taplaleklanc aljarol, ne akarjon mar megkuzdeni a foemlossel, nekik is megvan erre az ellenszeruk vessek be azt/a masik foemlos/."
    1. Az ellenszere pont nem a "másik főemlős". Volt rá ellenszer, igen, csak éppen használni nem lehetett. Most már lehet.
    2. Ez a táplálékláncos-főemlősös(Inkább csúcsragadozó, nem? Főemlős a csimpánz, gorilla, ember...) hasonlatod meg igencsak faszság, a háború eléggé távol áll a természettől.
  • T4CeOBiNet noob
    játékfüggő??!
    nahh ő vezeti az ea ranglistát 2025óra játékkal és ebből 1800 karkand 600 snájper ... ennyi fekvés után szerintem komojj felfekvései lehetnek
  • koschwarz
    ááá, inkább tanuljatok meg helizni

• FlatlineHun
    Amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ami kellő durvítás a repülő ellen, az overkill a heli ellen. (amit azért eddig sem volt nehéz leszedni)
  • GameOverrr
    "De mindjart leszedem a demot egy kis nosztalgiara, amikor meg istenkent tiszteltek a heliket erzesert :)"

De ha megvan feltétlenűl írj nekem. Ismerek egy-két ídőkorlát nélküli szervert.
    Úgyis kevés az igazán jó pilóta a demóban, így legalább lehetnék gunner és rendet rakhatnánk.
  • koschwarz
    remélem elolvasod az egyel lentebbi hsz-t, mert nem ez a baja a gyalognépnek.

kicsit elkendőzitek azt a tényt, hogy a repülő és a heli egy átlagos szerveren egy átlagos körben általában nem azzal tölti az idejét, hogy az ellenség repülőjét, helijét vadássza, hanem inkább a sokkal több frag-gel kecsegtető gyalogsági gyülekezőhelyeket látogatja bombákkal, gépágyúval...

ezért olyan ideges a nép
  • koschwarz
    na tessék, lehet ezek szerint így is csinálni. egyébként én a repülő cuccban mindig medic vagyok, főleg akkor jön jól, ha nagyon kicsúszom a repülővel és elkezd büntetni, mert akkor magamat gyógyítom, és értékes mp-ket nyertem vele...nem tudom ez feature vagy bug, de így van.