Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szídjátok egymást leszóltok mindenkit aztán tudás meg nuku.
Tisztelet a kivételnek.
Remélem idetéved majd egy illetékes és megcáfolja/megerõsíti. Nagyon kíváncsi vagyok.
mellesleg külföldi szerver volt, és 1 x sem nyomtak érte nekem punish-t, úgyhogy biztos hatásos volt a 10 sorry :-)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
tegnap strike at karkandon volt 2 tank a híd utáni bázison,én meg kilõttem mind a 2 tankot, egy jobb tankos simán kibírt volna lõni engem.

-tRs-Landor
honnan hallottad ezt az okosságot amúgy?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Itt igazabol azokra gondolok, akik szarnak nagyivben a csapatra, butak, sotetek, semmi erzekuk nincs a jatekhoz. Ezektol kellene valahogy megszabadulni :(
Together we'll fly someday...
de legalabb oda mertek lepni tankok ele:P igaz 64\62 voltunk
DE mégegyszer megismétlem:
NINCS EGY ROSSZ SZAVAM SEM HOZZÁJUK, HA NEM KAPTAK KIZÁRÓLAGOSSÁGOT!
HA KAPTAK, AKKOR VISZONT SÚLYOS A GOND, MERT AZ AZT JELENTI, HOGY ELLEHETETLENÍTIK AZOKAT, AKIK ESETLEG JOBBAN SZERETNÉK CSINÁLNI!
grrrr
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Már-már azon voltam, hogy leTKzom a g*cibe...
Volt egy jó commanderünk (HUN_ZOLI) erre folyamatosan ment ellene a lázadás. Utolsó meccset 3:0-ra nyertük.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ahogy a kliensben is hegyekben állnak a bugok, ugyanolyan a szerver része is. Az üzemeltetõk max annyit tehetnek az ügy érdekében, hogy jó gépet tesznek alá, és beállítgatják amit be lehet. De a bf2 még a beállitások terén sem enged túl sok játékteret. Kerek perec kimondva: a szerver része fapados, kényelmetlen, bugos, és fele annyi lehetõséget sem nyújt alapból, mint mások.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sajnos tény, hogy rendszeresen ilyen-olyan gondok vannak a battlefield.hu által üzemeltetett ranked szerverekkel. (laag, highping, teambalance,stb.)
Igaz-e az a VoIp pletyka, hogy a battlefield.hu 3 hónapos kizárólagosságot kapott magyarországi ranked szerverek üzemeltetésére az EA-tõl? Ha igen, miért?
Ha igaz, akkor igen csúnya dolog azt a néhány szervert ilyen -finoman szólva- hanyagul üzemeltetni!
Ha nem igaz, és az érintettek pusztán emberbaráti szeretetüktõl vezérelve dolgoznak értünk, akkor természetesen más a gyerek fekvése!
Ugyanakkor ha már üzemeltet valaki egy szervert, akkor érdemes az alábbiakon elgondolkodni:
-illik gondoskodni annak legkörültekintõbb beállításáról(pl. teambalance)
-nem árt egy idõnként elérhetõ admin(kickek,banok a vérpistékéknek,dtksoknak,stb...)
Várom a válszt! Üdv EW
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Elmeletileg ezen a linken vhol volt regebben (par hete) hir arrol, hogy mar csinaltak uj palyakat, de szerintem ne varj toluk sokat ,hisz 1 honapja jott talan ki az editor?
ACER Aspire 5738ZG
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ACER Aspire 5738ZG
íme a nagy BF2 különítmény.
Zajci
Echo
Neo1974
Torrente
ez pipa a javából :))
az ünnepi kaki...
Aki meg a stat pontjai veri az meg is erdemli :P
de végül ez is lecsitult magától...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki egy jól sikerült meccs után felrakja a shotot, hogy lám, 10 vs 20-ban is megállta a helyét. Ezért a játékostársaktól elismerést érdemelne, pláne, ha a csapata nyert. Arról kicsit nehezebb shotot felrakni, hogy "milyen remek játék volt, igaz, 20x haltam meg, és 15-öt öltem, vesztettünk, de azért jó volt a game". ÉÁs távol álljon tõlem, hogy Landor érdemeit kétségbe vonja, de 44 kill, 1 halált nem lehet összehozni, ha jó az ellenfél. Azt tényleg csak Vérpistikék ellen lehet, akik akkor sem hajlandóak AT-re váltani, amikor 4x lövi ki öket ugyanaz a tank. Landor sem olyan komment-tel rakta fel, hogy íme, agyonöltem egy csomó jó játékost...
Szerintem ha valaki panaszkodik, lámázik, és csíterezik, "szájjákiatankodból"-ozik mert ötször kilõtték tankkal az maga a mesterláma.
PT-sekkel kevésszer játszottam, de akkor kivétel nélkül nagyon jól játszottak.
Akkor magyarázzátok már el nekem, hogy miért ez az egymástfújolás, meg pippantatás ahelyett, hogy játszanátok egy jót egymás ellen? Elvégre Landor ledobta a kesztyût, nektek csak fel kellene venni...
Én nagyon zöld vagyok még a klántémához, szóval kérlek avassatok be...
Zajcev: Landor tényleg ilyet csinált?
Es ezt a fajta mentalitast semmilyen formaban ne vedje senki, mert elkapjuk es pippanthat a srac.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
max azért kell fizetni h külön szerver és teamspeak legyen
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!