Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és néha elnézést kérni sem árt, ha már mégis elkövettem egy hibát a jobb arcok ezt értékelik!

Nem ítélkeztem senki felett csak elég nevetséges néha ami itt megy.
Szídjátok egymást leszóltok mindenkit aztán tudás meg nuku.
Tisztelet a kivételnek.

Tudod ez annak is köszönhetõ, hogy jobb helyeket kialakult bizonyos játékkultúra és nem csípõbõl nyomják a punish-t, mondván hogy "vérláma módjára már harmadjára rohanok bele a gárnátjába, artyjába annak a köcsögnek na most jól meg is büntetem érte" <#ravasz1> Szóval oda kellene eljutni, hogy meggondolom, nem e esetleg az én hibám az a TK, vagy nem tehetett róla (pl a tankba hátulról akartam beszálni amikor épp tolattak vele,stb) szóval akkor lenne igazi a játék szerintem.

G@be
Én csak szeretném tudni, hogy igaz-e? Tudod rá a választ?

Remélem idetéved majd egy illetékes és megcáfolja/megerõsíti. Nagyon kíváncsi vagyok.

koschwarz
nemrég én is nagyon elszégyeltem magam, mekkora gyökér vagyok, nyomtam is vagy 10 sorry-t: egy meccsen 2x is sikerült a saját másik helikopterrel ütköznöm. van ilyen, aznapra hagytam a repülést :-)

mellesleg külföldi szerver volt, és 1 x sem nyomtak érte nekem punish-t, úgyhogy biztos hatásos volt a 10 sorry :-)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
Figyellek ám! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát igen MMO...kitalálom, WoW? :)

fr3ddy14
néha olyanok viszik el a tankot, akik bánni sem tudnak velük!
tegnap strike at karkandon volt 2 tank a híd utáni bázison,én meg kilõttem mind a 2 tankot, egy jobb tankos simán kibírt volna lõni engem.

TDC Geronimo
:DD

TDC Geronimo
BSZN Rusid!

Boldog születésnapot Rusid!

-tRs-Landor

joebacsi
jah szerintem is bbék kemény 100ezreket fizetnek havonta, hogy csak õk szopathassák a népet :)
honnan hallottad ezt az okosságot amúgy?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

glkFox
Ja es nem ertem miert csak 4-5map megy a szerveren ??????<#falbav>
Me0w
Figyelj, nem avval van baj ha valaki neha elszurja. En is sokszor voltam ugy hogy egy-egy gyors akcio soran veletlenul elgazoltam valakit. Pl. mikor kiugrott a jarmubol hatrafele, en meg epp tolattam mert nem akartam a fullra tomott hummert a t90 orra elott hagyni. Ossze is gyujtottem 1000 koruli killre 30 tkt sajna :P

Itt igazabol azokra gondolok, akik szarnak nagyivben a csapatra, butak, sotetek, semmi erzekuk nincs a jatekhoz. Ezektol kellene valahogy megszabadulni :(

Together we'll fly someday...

glkFox
Tegnap voltam kulfoldi szerveren eleg mokas mindenki rasolt helik fullra tele voltak kocsival is megvartak ami magyar szerveren nem mondhato el : ) )))
de legalabb oda mertek lepni tankok ele:P igaz 64\62 voltunk
G@be
Én meg úgy gondolom, hogy ha más szervereken nincsenek ilyen gondok, akkor csak az emberi tényezõ a felelõs!
DE mégegyszer megismétlem:

NINCS EGY ROSSZ SZAVAM SEM HOZZÁJUK, HA NEM KAPTAK KIZÁRÓLAGOSSÁGOT!

HA KAPTAK, AKKOR VISZONT SÚLYOS A GOND, MERT AZ AZT JELENTI, HOGY ELLEHETETLENÍTIK AZOKAT, AKIK ESETLEG JOBBAN SZERETNÉK CSINÁLNI!

Hysteria
erdekes ma nemakarja egyik szerver sem megadni a pontot pedig szereztem egy badget es egy medalt

grrrr

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

vsly
Ahamm,mindgyá spawnolnak.Most bekempellek geciek

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Sajna egyetértek....me0w-val is. Tegnap nekem is sikerült lámáznom kicsit a magyar szerveren: helivel 3x zuhantam le (2x elb*tam + 1 lag) utána inkább hagytam, hogy más vezesse... + sikerült egy nagyon csúnya tk-t is összehoznom. Ott volt a dzsihadman007 vagy valami ilyesmi gyerek.... hát az theodoro-val felérõ kecseg. Ha nem tudott beszállni a helibe, légvédelemmel lövöldözgette... amikor én mentem be a légvédelembe (mert ellenséges BH-t spottolt a commander) akkor meg elémállt.
Már-már azon voltam, hogy leTKzom a g*cibe...
Volt egy jó commanderünk (HUN_ZOLI) erre folyamatosan ment ellene a lázadás. Utolsó meccset 3:0-ra nyertük.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Marhára nem a szerver üzemeltetõi a felelõsek azért, hogy a bf2 szerver (és kliens) szoftver egy rakás szar.
Ahogy a kliensben is hegyekben állnak a bugok, ugyanolyan a szerver része is. Az üzemeltetõk max annyit tehetnek az ügy érdekében, hogy jó gépet tesznek alá, és beállítgatják amit be lehet. De a bf2 még a beállitások terén sem enged túl sok játékteret. Kerek perec kimondva: a szerver része fapados, kényelmetlen, bugos, és fele annyi lehetõséget sem nyújt alapból, mint mások.
Me0w
A 3 mostani rankeden nincsenek allo hullak es hasonlok. Ami engem idegesit az a verlamasag, elviszi sniperrel a tankot, elhagyja mint kutya a szarat, az ellenfel elviszi, nalunk nem spawnol ujra ugye mig az ellenfel megtartja... medickent elesztek, majd mig tarazok addig athajt rajtam a kedves tars, megolve engem, plusz akit felelesztettem, hogy odaerjen valahova... de az a baj, hogy az ilyen verlama faszok sosem fognak eltunni a szerverekrol mig egy jatek popularis :(

koschwarz
a battlefield2.hu-n az adminok csak azt mondogatják, hogy dolgoznak a problémán, stb....engem már a magyarok -tisztelet a kivételnek - játékmentalitása is idegesít, nemhogy az állva maradt hullák, úgyhogy egyelõre még nem sokat játszottam magyar szerveren. :(

fr3ddy14
ez nem mod editor?

fr3ddy14
ittvagyok
miért?

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
Honnan lehet letölteni a bf2 mapeditort??

Danee
Landor a hungary(dani) az egy 10 éves kis nyomorék... Freddy, itt vagy?? <#mf2>

uHs Gerzson
Ment PÜ ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

G@be
Ha már itt tartunk, talán a szerverek üzemeltetõi is megérdemelnének egy kis feddést!
Sajnos tény, hogy rendszeresen ilyen-olyan gondok vannak a battlefield.hu által üzemeltetett ranked szerverekkel. (laag, highping, teambalance,stb.)

Igaz-e az a VoIp pletyka, hogy a battlefield.hu 3 hónapos kizárólagosságot kapott magyarországi ranked szerverek üzemeltetésére az EA-tõl? Ha igen, miért?
Ha igaz, akkor igen csúnya dolog azt a néhány szervert ilyen -finoman szólva- hanyagul üzemeltetni!

Ha nem igaz, és az érintettek pusztán emberbaráti szeretetüktõl vezérelve dolgoznak értünk, akkor természetesen más a gyerek fekvése!
Ugyanakkor ha már üzemeltet valaki egy szervert, akkor érdemes az alábbiakon elgondolkodni:
-illik gondoskodni annak legkörültekintõbb beállításáról(pl. teambalance)
-nem árt egy idõnként elérhetõ admin(kickek,banok a vérpistékéknek,dtksoknak,stb...)

Várom a válszt! Üdv EW

Kérném a forgatásban részt vett embereket, hogy PM-ben írják meg, hogy milyen nicken szeretnének a credit-ben lenni! ;) Köszönöm.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Haha flame rulz ;) Azon gondolkozom melyik oldalt kene fikazni... namajd napkozben eldol :)

505thZajcev[PT]
http://www.battlefield.hu/
Elmeletileg ezen a linken vhol volt regebben (par hete) hir arrol, hogy mar csinaltak uj palyakat, de szerintem ne varj toluk sokat ,hisz 1 honapja jott talan ki az editor?

vki
<#rinya>Jólvan na! Azé mert még nem jártam ki minden pályát, azért még nem kell leb****i. Mellesleg ON-LINE már játszottam, és 64-es szerveren is.

ACER Aspire 5738ZG

schrank
mit akarsz újmapokat B+ fogadjunk hogy még azt a 12 sem ismered ami online van sõt te csak a single 10db pályán voltál és ott se 64-esen úgyhogy elõször gyere fel onlájn játszani aztán keresgessél mapokat [ amúgy bf2.hu ] mág 1 ember aki számára a google név teljesen ismeretlen <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vki
Hi! Honnan tudnék leszedni a játékhoz MAP-okat? (Ha egyáltalán már vannak)

ACER Aspire 5738ZG

505thZajcev[PT]
Esetleg egy kis power-gel alulra =D

505thZajcev[PT]
Te meg az infantry? Ezen meg a jamrik-power se segit :D

OIC.

na az a nagy helyzet, hogy szívesen játszik a PT-6 bárki ellen de max 4 vs 4 -es infantry-t, mert a klán többi része MMO-zik.

íme a nagy BF2 különítmény.

Zajci
Echo
Neo1974
Torrente

ez pipa a javából :))

az ünnepi kaki...

505thZajcev[PT]
pontjaira

505thZajcev[PT]
Flatline ennek semmi koze a klantemahoz, ez egyedi emberi hozzallas. Maga a trs klan remek arcok sokasaga, meg bf42ben sokat toltuk veluk, de nemis veluk van a baj, ugyanis a felhaborodasom targya egy szemely.

Aki meg a stat pontjai veri az meg is erdemli :P

joebacsi
ok, nem álflém, akkor csak a szokásos pt arogancia, hogy nehogymár 2 hsz legyen egy flame (mégha igazatok is van, ha tényleg így volt) :)
de végül ez is lecsitult magától...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Anélkül, hogy szeretnék elmerülni a Landor vs PT-6 vitában, ha szabad, elmondanám a véleményemet:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki egy jól sikerült meccs után felrakja a shotot, hogy lám, 10 vs 20-ban is megállta a helyét. Ezért a játékostársaktól elismerést érdemelne, pláne, ha a csapata nyert. Arról kicsit nehezebb shotot felrakni, hogy "milyen remek játék volt, igaz, 20x haltam meg, és 15-öt öltem, vesztettünk, de azért jó volt a game". ÉÁs távol álljon tõlem, hogy Landor érdemeit kétségbe vonja, de 44 kill, 1 halált nem lehet összehozni, ha jó az ellenfél. Azt tényleg csak Vérpistikék ellen lehet, akik akkor sem hajlandóak AT-re váltani, amikor 4x lövi ki öket ugyanaz a tank. Landor sem olyan komment-tel rakta fel, hogy íme, agyonöltem egy csomó jó játékost...
Szerintem ha valaki panaszkodik, lámázik, és csíterezik, "szájjákiatankodból"-ozik mert ötször kilõtték tankkal az maga a mesterláma.
PT-sekkel kevésszer játszottam, de akkor kivétel nélkül nagyon jól játszottak.
Akkor magyarázzátok már el nekem, hogy miért ez az egymástfújolás, meg pippantatás ahelyett, hogy játszanátok egy jót egymás ellen? Elvégre Landor ledobta a kesztyût, nektek csak fel kellene venni...
Én nagyon zöld vagyok még a klántémához, szóval kérlek avassatok be...
Zajcev: Landor tényleg ilyet csinált?

3TOMI3
külön ts szerver pénzbe kerûl

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

koschwarz
még csak a demo volt meg, de volt olyan, hogy az anyahajó légvédelmi ágyúját foglalta el a pöcs, és onnan irtotta a saját spawnoló csapattársait, nagyon gáz volt, és senki nem rúgta ki arról a szerverrõl.

koschwarz
értem én, mi a baja egyeseknek ezzel a statrendszerrel, de akkor is jó találmány. én marhára örülök, amikor kiírja játék közben, hogy valamilyen medált kaptam, de ettõl függetlenül abszolut nem erre megyek, nem is olyan jó a statom, sõt...nem ezzel van sajnos a probléma, hanem azzal a sok gyökérrel, akik pontfarmolnak. én csak azt nem tudom megérteni, hogy mi zajlik egy ilyen embernek a fejében ilyenkor. "jó sok pontom lesz, és felvágok a virtuális világban a többiek elõtt???" milyen az ilyen csalóknak az igazi élete? aki egy szaros játékban képes csalni, az hogy viselkedik a valós világban, vagy milyen felnõtt lesz belõle. szánalmas, és ez ellen sajnos nem lehet mit tenni...

505thZajcev[PT]
Felreertes ne essek, ez nem alflame. Egyenesen nem turom a szandekos TK-t,ahogy szerintem senki sem. Mert azert remelem nem ez lesz a bevalt modi, ha vki ugy erzi gyengebb a csapata akkor atall "erositeni" oket.
Es ezt a fajta mentalitast semmilyen formaban ne vedje senki, mert elkapjuk es pippanthat a srac.

Töröltem a levelet, már foggalmam sincs. Nem hivatkoztak szerver és teamspeak-re. A teamspeak miért kerül pénzbe?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

3TOMI3
loool ezt hol hallottad???
max azért kell fizetni h külön szerver és teamspeak legyen

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Jahh, valamikor hallottam olyanról, hogy fizessek azért, hogy a csapatba bevegyenek, ezt felejtsük el!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!