Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Ezt a pontvadászatot én sem értem. Igaz csak kezdõ vagyok, de a játék élményért jövök, és tulképp azt sem tudom, hol kell megnézni mit produkáltam. Nekem elég a játék végén látnom a statisztikát, és már nagyon boldog vagyok, ha 16-ból, 10. helyen végzek :-)))))
Érdekelne egy csapat, aki kicsit kiokitana, cserébe szivesen beszállnék hozzájuk. Gyakorlatilag minden este van lehetõségem játszani. Végre eredeti játékkal is rendelkezem. Természetesen van mikrofonos fülesem, + 2500/512-es hozzáférésem.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A nagyszájúak hol vannak a listán?????
Elég szánalmas statok vannak a ranglistán.
Szégyent hoztok a MAGYAR BF Társadalomra.
zajciéknek meg épp kicsit nosztalgiázhatnékuk volt, és toltak egy kis álflémet a régi szép idõk emlékére, ezzel is egy kis színt víve a "hogykelllõni??" "szarajáték" "ezháborúbazzeg" "mánvanszemélyimcsinálokhcproklánt" hozzászólásokon vegetáló topikba 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kontakt: pü/irc
üdv
-trs-Landor
-tRs-Landor
na meg ezt a pippantásos dolgot sztem hanyagolhatnátok..
személy szerint semmi bajom a melegekkel, de azért ez a bf2 topic.. szerintem.. 😄D
-tRs-Landor
jaa es pippanthatsz
-tRs-Landor
PT-6|Torrente
az ünnepi kaki...
Skandallum!!!
PT-6|Torrente
amugy 1 hete ugy játszunk minden nap úgy, hogy 6-8 emberrel vagyunk kevesebben a saját oldalunkon. ha ez minket minõsít, akkor mi kérünk elnézést...
az ünnepi kaki...
ez nem rólam szólt, hanem a teambalance hiányáról
majd ha felnõttél, akkor visszatérünk a dologra! 😉
te sem nyertél felvételt a PTbe,de azért jó próbálkozás volt!
sztem kapsz egy pirospontot! 😄
-tRs-Landor
Nem nyertél hangszórót! Fogd fel végre...
az ünnepi kaki...
köszönjük mr Torrente 😄
de buzulás nuku! <#wave>#wave>
-tRs-Landor
Torrente
az ünnepi kaki...
"ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna"
Torrente
az ünnepi kaki...
Torrente
az ünnepi kaki...
Én is váltig meg vagyok gyõzõdve, ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna az us oldal ellen! Mert a szavaidból az következik hogy biztos ti is oda álltatok volna.. ;>>>>
Tényleg! Gratulálok a tegnapi késõ esti játékotokhoz! Én is menõ dolognak tartom, hogy beálltok hárman egy oldalra plussz csapódik hozzátok még 1-2 skilles játékos és úgy toljátok végig a pályákat, hogy a másik oldal elsõ helyezettje még csak meg sem közelíti bármelyikõtök pontját. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Remélem nem csökkentettem nagyon a játékélményeteket azzal, hogy ezt kicsit illuminált hangulatban vulgárisan szóvá mertem tenni.. Búcsúzóul, tegnapról egy kedves kis szösszenet. (mert ugyebár meg lettem fenyegetve hogy mától nem fogok többet játszani..
)-tRs-Landor
Minden második faszláma azt hiszi hogy jol megy neki...
Mindenki csítel, ezt meg kell szokni
Elastic An-usZ Boys
defibrivel könyebb õlni mint késsel😊
Elastic An-usZ Boys
Szal ezek után nem csodálkozom az ilyesmiken.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A G3 unlockot megvárom, ha az se váltja be a hozzá fûzöt reményeimet és egy esetleges patch sem orvosolja ezt a 'hibát', akkor mint tankos fogom képviselni a tRs színeit.. Hiányzik az assault de ez igy nem jó.. <#szomoru2>#szomoru2>
-tRs-Landor