Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3TOMI3
én személy szerint sehol mert alig (szinte semmit se) bf2zöm inkább megyek wowozni mert meguntam sok tkzos,statramenõs nagyszájú,0.75 k/dre mellét verõs vérlámát,teambalance nukú meg még sorolhatnám

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Sziasztok!

Ezt a pontvadászatot én sem értem. Igaz csak kezdõ vagyok, de a játék élményért jövök, és tulképp azt sem tudom, hol kell megnézni mit produkáltam. Nekem elég a játék végén látnom a statisztikát, és már nagyon boldog vagyok, ha 16-ból, 10. helyen végzek :-)))))

Érdekelne egy csapat, aki kicsit kiokitana, cserébe szivesen beszállnék hozzájuk. Gyakorlatilag minden este van lehetõségem játszani. Végre eredeti játékkal is rendelkezem. Természetesen van mikrofonos fülesem, + 2500/512-es hozzáférésem.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

uHs Gerzson
Vezoo ki vagy te itt hogy a BF társadalom felet itélkezel ahogy gero is mondta tudod vannak olyanok hogy azért játszanak mert szeretik a játékot és nem azért hogy juj van egy ilyen meg olyan kitüntetésem és jaj már csak ennyi meg ennyi pont kell ehez és ahoz

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csak akkor vajon miért te mosod az õ kezüket...
TDC Geronimo
A "nagyszájúak" nem a statra verik, mint egyesek. Tanuljatok már meg azért játszani ami és ne a pontjaitokat számolgassátok...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pharaoh
pl nem ranked szerveren játszanak.

Mi ez a lol?
A nagyszájúak hol vannak a listán?????

Zs0lt1
lol pfff

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Pharaoh
Robi a 460., az szerintem nem olyan rossz. De lehet van aki elõbre jár nála.

Vita helyett inkább gyakorolnátok 😊
Elég szánalmas statok vannak a ranglistán.
Szégyent hoztok a MAGYAR BF Társadalomra.

joebacsi
már rég az, csak ennek "support" a neve, a lényeg ugyanaz 😊
zajciéknek meg épp kicsit nosztalgiázhatnékuk volt, és toltak egy kis álflémet a régi szép idõk emlékére, ezzel is egy kis színt víve a "hogykelllõni??" "szarajáték" "ezháborúbazzeg" "mánvanszemélyimcsinálokhcproklánt" hozzászólásokon vegetáló topikba 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pluskast
Na ez a fórum is ott végzi majd mint a Mohaa fórum. Gumiszoba....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

505thZajcev[PT]
En pedig nem egy olyan fereggel aki 11vs19 ben atjon a 11-es csapatba, hogy TK-zon mert meg igy is jobb a 11-es csapat. Egy szanalmas luzer vagy ocsem, undorodom az olyen majmoktol mint te.

TDC Geronimo
<#zavart2>

TDC Geronimo
Neked shhh! 😊

Ok, téma részemrõl lezárva. Ennek itt és így értelme nincs. Egy játéknak ellenetek viszont örülnék, és akkor most a trs nevében is szóltam.
Kontakt: pü/irc

üdv
-trs-Landor

-tRs-Landor

de, kifejtettem.. 😄
na meg ezt a pippantásos dolgot sztem hanyagolhatnátok..
személy szerint semmi bajom a melegekkel, de azért ez a bf2 topic.. szerintem.. 😄D

-tRs-Landor

505thZajcev[PT]
Hogy utana rancold a homlokod es csiterezz? Kimeld meg magad ettol a kudarctol...

jaa es pippanthatsz

Remélem hamarosan alkalmam lesz játszani ellenetek a trs színeiben... <#papakacsint>

-tRs-Landor

nem baj, azért ügyes kis fickó vagy... (bár a burkolt önpippantás esete azért fenn áll.)

PT-6|Torrente

az ünnepi kaki...

505thZajcev[PT]
Kedves Landor, es mond miert jottel at TK-zni es utana alltal vissza? Ezt meg nem fejtetted ki.

Pfujj csiter PT, egy oldalon játszanak egymással...
Skandallum!!!

PT-6|Torrente

amugy 1 hete ugy játszunk minden nap úgy, hogy 6-8 emberrel vagyunk kevesebben a saját oldalunkon. ha ez minket minõsít, akkor mi kérünk elnézést...

az ünnepi kaki...

látom még mindig nem érted nagyfiú..
ez nem rólam szólt, hanem a teambalance hiányáról
majd ha felnõttél, akkor visszatérünk a dologra! 😉

te sem nyertél felvételt a PTbe,de azért jó próbálkozás volt!
sztem kapsz egy pirospontot! 😄

-tRs-Landor

Tök érdekes, hogy én még egy PT-s tõl sem láttam itt olyan screenshotot amin a saját fa*kát pippantja a publikum elõtt, hogy mennyire ász csóka. Te meg itt jössz a szánalmas shotjaiddal amin véletlenül mindig elsõ vagy toronymagasan.

Nem nyertél hangszórót! Fogd fel végre...

az ünnepi kaki...

hát igen.. az irónia megértéséhez fel kell nõni.. 😊
köszönjük mr Torrente 😄
de buzulás nuku! <#wave>

-tRs-Landor

VérPistikék rémálma vagy. Gratulálunk!

Torrente

az ünnepi kaki...

milyen igazad van...
"ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna"

Torrente

az ünnepi kaki...

Pippanthatsz most is ! ! !

Torrente

az ünnepi kaki...

Boxer HUN
Szeretem. De tényleg.. Mennyi TK-val is lettem kirúgva?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Azért a mentalitás ott van a szeren nállad is! 😄
Én is váltig meg vagyok gyõzõdve, ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna az us oldal ellen! Mert a szavaidból az következik hogy biztos ti is oda álltatok volna.. ;>>>>
Tényleg! Gratulálok a tegnapi késõ esti játékotokhoz! Én is menõ dolognak tartom, hogy beálltok hárman egy oldalra plussz csapódik hozzátok még 1-2 skilles játékos és úgy toljátok végig a pályákat, hogy a másik oldal elsõ helyezettje még csak meg sem közelíti bármelyikõtök pontját. <#eljen><#eljen>
Remélem nem csökkentettem nagyon a játékélményeteket azzal, hogy ezt kicsit illuminált hangulatban vulgárisan szóvá mertem tenni.. Búcsúzóul, tegnapról egy kedves kis szösszenet. (mert ugyebár meg lettem fenyegetve hogy mától nem fogok többet játszani.. )

-tRs-Landor

Hatt
Ilyesmin tényleg csak szorakozni lehet...
Minden második faszláma azt hiszi hogy jol megy neki...
Mindenki csítel, ezt meg kell szokni

Elastic An-usZ Boys

Hatt
De jó is lenne ha csak ez lenne hiba, pedig pont nem ez a hiba.
defibrivel könyebb õlni mint késsel😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Neked is ez a bajod? Megértelek<#szomoru1>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
<#nyes><#taps><#nyes><#hawaii>

Elastic An-usZ Boys

Promi
Miert lenne ez bug?
Igy csinaltak meg.
Zs0lt1
pigrirõl csak annyit, hogy annó a trs-be is akart jönni, persze nem vettük fel, utánna menbt az fb-hez. Pigri szerint van egy kibaszott nagy bug a játékban miszerint a medicnél lévõ defibrillátorral lehet ölni.
Szal ezek után nem csodálkozom az ilyesmiken.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

vgez
Hi!
pontosítok; ötödik jézus <#wave>

-=v.gezus=-

505thZajcev[PT]
Erdekes mindig csak akkor vannak ilyen kepek amikor mi nem jatszunk...

fr3ddy14
ez nem sisztinek ment 😄
hanem vgez-nek

Cobra.
Én most vettem egy Logitech Extreme 3D pro-t és nagyon más, mint a régi Saitek Cyborg 3D-m (R.I.P.) Teljesen más a gombkiosztás, más a központosító erõ, ezért már jónéhányszor csaptam oda háznak/fának a helit, pedig a régi joy-jal mér egész jól ment. Heli nagyon más, mint a repülõ, azt meg kell tanulni érzésbõl vezetni (na ez jó ellentmondásos lett <#vigyor4>).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

fr3ddy14
szia JÉZUS 😄DDDDD

vgez
Saitek cyborg 3D gold, de szerintem nem is a típus a lényeg hanem hogy neked jól kézre álljon, tolókar, és oldalkormány legyen rajta meg persze vagy 10 gomb fegyvereknek fegyverváltásnak ...

gergod
Az a király! én is avval nyomom

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Pharaoh
Pedig nrm árt jó assaultnak is lenni, a túl specializáltság veszélyes.

Boxer HUN
Logitech - ATTACK 3 (De csak ritkán repülök) Vezetni jobban szeretek.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Promi
G3 szerintem jo, (ez volt a 3 .-unlockom) csak qrva hamar kifogy a loszer.
MS Sidewinder FFB 2

Azt kell hogy mondjam hogy sajnos mással nem tudok menni.. Az assault fegyverek nevetségesek a Vietnamhoz képest és Te legyél a megmondhatója hogy ott igyencsak jól teljesítettem assaultként.. 😉
A G3 unlockot megvárom, ha az se váltja be a hozzá fûzöt reményeimet és egy esetleges patch sem orvosolja ezt a 'hibát', akkor mint tankos fogom képviselni a tRs színeit.. Hiányzik az assault de ez igy nem jó.. <#szomoru2>

-tRs-Landor

joebacsi
a spájzban sem voltak németek 😊