Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
Together we'll fly someday...
De ha tudok, megyek persze.
Viszont nekem v.szeg a beépített voip marad, mert félõ összekavarodik a ventrilo a játékéval.. (Legalábbis a Teamspeak-kel volt gond..)
Mondjuk nem értem, ha ilyeneket használ valaki, akkor mért nem képes a B gombot is lenyomni.. <#wilting>#wilting>
Minden jog fenntartva!
De azért nagy különbség, hogy a zászló mellett kell lebegnie, vagy csak egy pillanatra megállni, esetleg csak lassítani a cél felett. Ráadásul mindegy, milyen magasságból ugrálnak ki az emberek.
Bár én magam részérõl örülnék egy olyan pilótának, aki képes lenne az egész csapatot kitenni a háztetõre...
Minden jog fenntartva!
a lényegen már nem változtat, hogy kiszállnak-e a katonák a helibõl vagy sem,
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
csapatot szállítani gyorsan, oda ahol szükség van rá.
Minden jog fenntartva!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
lenne egy kérdésem a desert combat címû játékot gondolom ismeritek hogy kel felrakni hogy fusson is
amugy már sok pályát letoltottem de nekem csak az a gátas kéne!
Ehhez képest, sokszor azt látom, hogy ott áll a heli, és ha odamegyek, hiába várok pilótára. (Én nem jutnék vele messzire. <#shakehead>#shakehead>)
Sõt! Sokszor ott toporgunk többen, de nincs senki aki elvezesse a gépet..
-Nem.
-És te?
-Én sem....
-És ti?
-Mi sem..
<...>
-Ott egy APC! vigyük azt!"
Most a Blackhawk nem kelendõ ennyire, vagy csak én fogom ki mindig ezt a helyzetet? <#nemtudom>#nemtudom> <#conf>#conf> <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden jog fenntartva!
egyébként én nem tudok sokat játszani - legalábbis másokhoz képest -, hetente talán max. 3 alkalommal/max. 2-3 órát. de ez nagyon jó esetben. van összesen 43 global hourom (ebbõl egyébként 5 óra a lone wolf, ez még fõleg az elsõ idõkbõl származik), pedig a megjelenés napjától megvan a gém. szóval ehhez képest én meg vagyok elégedve magammal, mivel ez számomra teljesen fun dolog, de örülök, ha egyszer-egyszer sikerül jól teljesítenem, és hasznos tagja lehetek a squadnak.
Repcsiböl telepített légvédelemre bün "pogácsát" pazarolni.Azok a pogácsák a páncélosok ellen kellenek,amiket nem fog a golyó.Na meg az egy kupacban rohangálók ellen.<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
khumbula
Termeszetesen a sorrend: bf2 alap telepit, miniimage bemountol, 1.02 patch.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
amugy hogy lehet ujabb pályákat és fegyvereket szerezni???
khumbula
Egyébként a vicces az az, hogy anno nagyon sokat szívtam a veteran pistol megszerzésével, aztán le is tettem róla. (aanyi halált gyûjtöttem be...) Míg egy játékban (karkand) úgy nem alakult, hogy specopsként a hotel (2.pont) tetején kifogyott a lõszerem az ak-74U-ból, elfogyott a gránátom, és c4 sem volt több már, erre alul bejött egy 4 fõs csapat, abból 2 medic. Mire a hangtompítós pisztollyból is kifogyott a skuló, 6 killt szereztem, szerencsére a 2 medicet is sikerült megnyúvasztani. Erre kést rántottam, és leugrottam hogy lekéseljem a maradék embert...... Nem nyílt ki az ernyõ. Gondolom nagyon csodálkozhatott az ipse: fekszik, egyszercsak mögött halálsikoly, majd egy hulla a földön :))
Pedig mekkora rambózás lett volna ha sikerül fölvenni utána valaki kitjét!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
szerintem
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
A teljesben az új pályákon pedig asse tudtam néha hol vagyok, merre kell menni. Nekem volt türelmem nem feladni és a helizésre is a jobbak tanítottak meg, vaderék, meg chopperkill volt a mesterem.:)
De altalaban hamarabb elborul az agya a verpistikenek ha pl ketszer nem jut gephez, es elkezd tk-zni, na akkor eleg hahmar rovidre zarjuk az eletet :)
szerintem
http://72.36.152.26/bf2nights_client_v0.9.zip
Aki kipróbálta azoktól véleményeket várok!
szerintem
Es itt tenyleg nem olyan kicsi tavolsag mar a ket pont kozott sot, el se latok odaig.szerintem ez akkor sincs rendben igy :)
Mi meg kileptunk a palya vege elott bar csunya szokas, de annyira uncsi volt olyan kevesen.De mint irtam atalltunk vagy haromszor, amikor minden mec zaszlo volt akkor amcsik voltunk es fordiva,/altalaban akkor voltak kevesebben is a masik oldalon/, hogy ne legyen vege hamar mert milyen igazad van nincs meg az osszes custom map, ugyis kivagott volna :)
szerintem
én azon csodálkozom, hogy hogy nem kaptam még Basic Re-supply Badge-t, 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy 5 ammunition re-supply pontot már egy csomószor összeszedtem egy kör alatt (a szuppi a kedvenc kasztom, mellesleg, sõt sokkal többet is
jo dolog ez a lövészkedés amugy...
Teged idezve, "a te fajtadtol mentsen meg az eg"
persze csak az eletdben... a jatekben az ilyeneknek jol elkenik az arcat :)
szerintem
Nameg amikor átrepültem a hid alatt, és túl korán húztam fel :P
piros = elsõdleges ellenség (mert visszalõ)
kék = másodlagos ellenség (mert elviszi A JÁRMÛVEMET!!!!)
:))