Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
PoE2 Update:
A német csapatszálitó helikopter az Nh-90:

A németek egyik hírhedt gépfegyverének az MG-42-nek a NATO kompatibilis változata az MG-3:

És az ukránok csapatszálitó dzsipje a Dozor-B:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

fr3ddy14
lehet jelentkezni? :)

0Fritz0
Szpemmer! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Me0w
Szivesen segitek ha gyakra ember kell

Together we'll fly someday...

geri15
mail ment^^

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Rusid
Nya most jó :)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsõsorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság elõny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

GCR
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10947738161125779000.jpg&x=1024&y=768&galeria=bf2

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Rusid
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsõsorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.

Rusid

dronkZero
Hát, kábé 50-50%, skill függvényében. Ha még nem tûnt fel, akkor az ilyen pályák úgy vannak összerakva, hogy míg a sokzászlós csapat hadianyaga elszóran és messze van, a támadó(!) csapatnak meg koncentráltan, egy zászlónál. Ha ebbõl nem tudnak kijönni(pláne publicon), akkor megérdemlik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alma2
Pedig a BH pilotak szerintem nagyon nem szeretik, ha szepen eltunnek az utasok hatulrol... szereljen dobaljon lojjon javitson, egy teli helivel par masodpercen belul tied a zaszlo :)

szerintem

alma2
mi teamspeaket hasznalunk, es hogy nyomjam a gombot, ha minden szabad ujjam a joyon van ? persze azt is at lehet oda allitani :)

szerintem

alma2
Ebben igazad van, de olyan kihalt volt az a nagy palya, mar lassan lejart a szavatossagi ideje, igy utjara engedtem :)
Na meg ennek nagyobb a lelektani hatasa, hogy par golyo darabokra szed az nem olyan felelmetes, mikor a torkodon probaljak lenyomni a bombat :)

szerintem

<#wave>

crazyclone
én aszt nem tom hogy kee
én csak a bfhq-ba a play now-ra mentem s annyi de nem tom nem láttam semmit csak hogy mien katonával mennyek top 20 stb. de ien szervereket nem láttam
na mind1 ugyis ma éjjel meek tengerre ugyhogy ne édekel
na csá!

Me0w
Nem. Menjel tort szerverre. Csak az eredeti jatekhoz jar olyan cdkey ami beenged a ranked szerverekre.

Danee
Nem ismer valaki DEBRECENI BF2-est?

crazyclone
mit jelentsen ez?
csinájjak uj felhasználonevet?

crazyclone
mit jelentsen ez?
csinájjak uj felhasználonevet?

crazyclone
vazzzzzeee a BFHQ-ba elinditottam a jatekot es ezt irta (tettem magyaritást):
a CD-kulcs már használatban van. kérjuk lépj kapcsolatba az Electronic Arts vegfelhasznaloi tamogato rendszerével, ha azt gyanitod hogy a CD kulcsodat ellopták

Nekem olyan pilóta kellene, aki viszonylag nagy sebességgel megközelíti az épületet, gyorsan meg tud állni egy pillanatra (2-5 másodperc) közvetlen a tetõ felett (hogy egyszerûen ki lehetten lépni rá) majd elhúz minél gyorsabban.
Mindezt lehetõleg úgy, hogy alacsonyan megy be/jön ki, és a tetõ felett stabilan megtartja a gépet, hogy ne üssön agyon senkit..

Ugyanis sok olyan épület van, amire csak így lehet feljutni. <#eplus2>

Illetve mindezt fordítva, eljön összeszedni a csapatot anélkül, hogy közben a helivel bedarálná..

Minden jog fenntartva!

Fõként az RDHA-ra, meg mostanság párszor az f2k|City Maps-ra.
Mondjuk engem a repülõgépek annyira nem izgatnak, lévén vezetni nem tudom, a pilótán kívül meg nem túl sokan férnek be. Meg jobban is élvezem a földfelszinen zajló harcot. Még ha tízszer is lelõnek, mire valakit leszedek.

Legutóbb azt hiszem pont me0w-ékkal toporogtam a heli mellett..

Minden jog fenntartva!

Danee
de jó lenne ez minden szerveren igy lenne
meg egy xp telepitõ cd is jó lenne :) nem lakik vki debrecenben??

Crem
érdekes, hogy eu servereken nagyon ritkán találkozok ilyennel. Komolyan mondom szinte iratlan szabály lett a 2 üléses gépeknél a: 1x te lõsz én vezetek ,aztán fordítva...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Észrevettem, hogy aki ilyen kis szemétláda, azok általában 100 méter után oda is vágják a gépet a földhöz. Persze megint eléd áll, hogy megint õ repülhessen.

A magyarok között Topiman nevü butagyerek játszotta ezt elég sokat...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Naná! Olyat is láttam már, hogy A srác beugrott, B eléállt, A kiugrott, felC4-ezte a gépet, B beugrott, A eléállt, B elütötte, A újraszületett, felvette a kitjét, majd robbantotta a srácot.
Csapat ezt látta:
B teamkills A
A teamkills B
Gondolom punisholták is egymást, viszont így a B gyerek esett ki elõbb...
A srác egyébként rendes, vele többször is játszottam már, csak akkor csinál ilyet, ha eléállnak... :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vgez
mi múltkor hiába heliztünk jól a repülõs gyerek 3x jött belénk persze mindháromszor 6 ember után kapta a pontot, utána meguntam és nem heliztem <#wink>

Crem
melyik szerverre jársz??? megyek én is oda! Én csak olyannal találkozok, hogy versenyfutás, majd a vesztes a gép elé áll és nem enged felszállni...

koschwarz
ez így van, becsületkérdés, hogy lehetõleg senki ne basecampeljen (azért mondom, hogy lehetõleg, mert velem történt olyan a karkandon, hogy pont az egyik spawnpontnál sikerült fedezéket találnom, és azt veszem észre, hogy már nem a mienk a zászló, és folyamtosan jöttek vissza az ellenek, és egyszerûen nem tudtam mozdulni onnan. hát inkább lelõttem, akit tudtam,)de egy-két spec opos besunnyoghat felrobbantani ezt-azt :)különösen ha az amcsiknak anyahajójuk van, ahová még nehéz is besunnyogni(illetve nehéz lenne, de arra ritkán figyelnek, hogy valaki odafelé motorcsónakozik)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Érdekes módon viszont az amcsikat nem b*k ki amikor õk kempelik a fõbázist ugyanazon a pályán. Életem legrosszabb baserapingelését ott kaptam. Amcsik ellopták mindkét repcsit + a helit, (eddigre 26 vs 6 volt a "balance") szóval képzeld el úgy megszületni, hogy 4 repcsi + 2 attack heli gyak, közben BH ott köröz a zászló felett, dombok tele sniperekkel meg specopsokkal és a bázisban van kb 1 tank + 2 dzsip. LOÁL.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Ez sosem erdekelte oket, csak elvezik hogy lehet kit loni :) Hagyd rajuk :)

Nyugodtan. Legalább tele lesz a szerver :) Sima kis gyakorló összejövetel lesz, tehát az egyeztetett idõpontban lesz fent több SG-s.
kezdõ vagyok, de ha jól tudom, alapbázist nem támadunk. Szerintem nem árt elolvasni a neten fellelhetõ okositásokat a játékkal kapcsolatban. Van olyan pálya, ahol csak egy bázisról indulhat a játék, ha a Te csapatod összes tagja itt éledhet, mennyi az esélyed egy kizárólag ezt a bázist támadó ellennel szemben???

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Danee
Ha Borg se tuggya mi az oka a tématörlésnek akkor ujra itt a BF2 Movie Makers szoba!

péntek 19:00 mi lesz, lehet jönni? vagyunk kb. 10-en

Pénteken 19:00 órakor lesz legközelebb. Már szervezett.
De a szerver public, szal valszeg ma is lesznek fent emberek. Ha meg nem, akkor menj be, és majd jönnek :)
Looserke
Nem tudom pontosan mire gondolsz...
Egyébként tényleg az F2K szerveren vagyok a legtöbbet.

rudanjoe
squadban voltam (szokás szerint) és a leaderem vezetett, én csak robbantgattam (specops) ha már ott voltam:)

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Running
Sunyi bézkemp.:)

Szia! Játszotok ma este bf2-t?

rudanjoe
minap, - nemtommelyik pályán - amcsiknak 1 anyahajójuk volt a part közelében,
és asszem kínaiként 3an odasunyiztunk 1 helivel. Vízfelszinen 1-2m magasan,
felrobbantottam a radart + 1-2 gépet és lefeküdtünk a hajó tetején és onnan osztottunk :)

erre 2 perc múlva kiraknak a szerverrõl - biztos az amcsi kommander volt az admin<#violent>

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Hello!

nem tudjátok mi van a -es szerverrel???
passz
Checkerboy
mclarenpowa!!!Te lõsz engem folyton le amikor átfutok az úton? xD A J2K vagy vmi ilyesmi szerveren találkozunk a nevem checkerboy

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

szerintem sincs

khumbula

fr3ddy14
szerintem nincs
(szerintem)

Danee
srácok, van pb nélküli ranked??

Na, az már nekem is megy pár óra gyakorlás után, hogy jól elmegyek adott pontra, akár tetõre leszállok, felszállok, viszonylag stabilan manõverezek. De sajna ez édeskevés. Olyan szinten érzik a gépet és a teret a jó pilóták, ismerik a mapokat, bonyolult forgásokat, mozgásokat lazán csinálják...
Két hete még én sem vittem volna el helit. A vadászgépeket persze még most is nagy ívben kerülöm kifele :)

khumbula

fr3ddy14
ez tökre illik a bf2-re
pedig ez c&c generals-os kép