Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kemények voltatok bazzee...:DD
ott rohangáltam a dzsippetek körül nem igazán sikerült elütni csak sokadik probálkozásra :)
az volt a legnagyobb oltás amikorti jöttök szemböl padlogázzal én hasravágtam magam és átmentetek fölöttem :)))))
Az ilyen kötekedõs csávók akik mindenképp be akarnak kerülni a helibe pedig pontra mennek, mert látják hogy mennyit szedünk össze, erre élet-halál kérdése nála h õ is benne legyen, mert egyébként 5 pontot nem képes összehozni.
piros = elsõdleges ellenség
kék = másodlagos ellenség
A rock gyerek pedig azért mert folyamatosan volt más jármû is az anyahajón. volt bh, cobra, vadászgép. Kb 1 percenkét termelõdött újra, mivel lõtték õket rendesen mivel 1-2 ember vitte csak el õket, kivéve a csapatom ahol ugye a 3 szerelõ miatt nehezen szedték le. Emiatt csak várnia kellett volna a köv helire, vagy átmennie a másikba ami 10 m volt tõle. Ehelyett mindig abba szállt ahol mi vártunk és mikor bejutott és kimaradt vki a csapatból a komplett squad szállt át a másikba ha sikerült és megint nem rohant oda a köcsögje. Ez volt a szicsu pontosan. Szóval tõlem lehet valaki jobb pilóta mint én, de ne zavarjon 6 embert azzal h õ szórakozik.
Azt pl kihagytam hogy mikor sikerült egyszer elindulnuk a csapattal, véletlenül kimaradt, akkor felszállt a cobrával és seggbelõtte a helit és minket lõtt addig amíg le nem zuhant a géppel. Ennyi.
Pl gyorsan mozgó célt hiába fog be, akkor is elé kell lõni valamivel, mert a rakéták X ideig csak elõre repülnek, és csak utána gondolják meg magukat, hogy ráforduljanak a célra. Szal van hogy elrepülnek a cél mellett, mire eljönne a ráfordulás ideje.
De pont ezért, inkább közép és nagy távolságra jobbak. Tegnap Omanon pl 8-as killing streak-em volt zsinórban stingerrel, ebben volt egy heli, egy repülõ, meg néhány földi célpont, amelyek felett a heli lebegett épp :) És ugyancsak 2 zászlónyi távolságból.
Amúgy ugye: fix helyen vannak + 2 rakétát tudnak csak lõni... attack helire nem igazán veszélyesek. Bezzeg a tunguskák!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Akit érdekelnek, vagy akarnak jönni a szerverre, azok húzzák le az sgteam oldalról, packban õket. 2 pack van már fent, egyedül a wake islandot kell külön letölteni.
az a falus pálya tényleg jó, kínai doki voltam, asszem guerrel.
khumbula
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Aztán gondolom Oman után mikor megint custom map jött, megint lepárolgott a fél banda, akinek nem volt meg a map.
khumbula
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Together we'll fly someday...
Na játszottam eddig kb 200 órát de két ilyen faszt mint tegnap a uk #9-en nem láttam. Rockandroll és The -UK- valaki. A rock gyerek beszállt a helibe, a csapatom meg kiszállt ugye mert én már nem fértem be. Megvártuk a másikat, erre kiszáll és átrohan ahova mi mentünk, persze megint kimaradt valaki. Kértük, könyörögtünk szájjon ki, de nem. Halál után ismét ott van, beszáll a helibe pilótának, vki rálõtt ablakra szájjon már ki, de semmi, erre a csapat elkezdte lõni a pilótafülkét, jöttek csapaton kívüli emberek is viccelni, kb 8-10-en lõttük a csávót a helibe, de nem halt meg. :) Tiszta szita volt a gép, kár h nem csináltam screent. Mikor kifogytak a lõszerek, felmászott mindenki a gépre, kb 6-an álltunk a helin....ekkor bombáztak le minket. :) Jó vicc volt. A csávó persze késõbb pl miket követett, próbált leszorítani a géppel, alám, fölém állt, nekem jött ilyesmi, aztán eltûnt... nagy ész lehetett.
A Uk gyerek pedig szintén azt játszotta, hogy követett a másik helivel, ahova mentünk foglalni jött õ is, szerencsére az ellensége stinegerek sokszor leszedték. Nem igazán értettem miért csinálta mindenesetre jó volt az ellenségen kívül rá is figyelni, éppen hol van, hátam mögött, alattam, vagy felettem.:)
Persze azért jó volt a dolog, csak érthetetlen számomra, hogy az ilyen emberek miért próbálják elrontani mások szórakozását.
A stingereket bénítsuk meg teljesen, bezzeg a heliket turbózzuk is fel a végtelenségig :)
Alma: Igaz hogy jól nyomtátok helivel, de kivétel nélkül mindig leszedtelek titeket stingerrel :) És ha jól emlékszem a ticketet is bõven mi vittük, legalábbis amire emlékszem még az valami 200-50 állás volt a mi javunkra ;) Egyedül akkor volt nálatok Oman-on 4 amerikai pont, amikor 8vs4-ben nyomtunk vagy 20 percen át, mire valaki átállt tõletek :)
Egyébként a ház felett volt még a heli, amikor befogtalak titeket, kilõttem, és úgy ereszkedtetek a bokor meg a kerítés alá, hogy a rakéták még épp rátok tudtak menni.
Csináltam ott vagy 15-20 killt zsinórban a stingerrel :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
khumbula
Together we'll fly someday...
Ha jól tudom a kiegben lesz Apache Longbow. Gyúrhattok rá.
Meg harci horog :) Majd jól felcsimpaszkodok vele rátok.
khumbula
szerintem
khumbula
szerintem
es esze agaban sem volt kiszallni a squadbol, ezert ott segitettunk neki ahol tudtunk.Tobb ilyen jatekost please :) soulvalami neven jatszott.
szerintem
khumbula
milyen neven ? akinek a legjobb volt a kill/death ratioja a gulf of oman mapon ugy, hogy vagy haromszor valtottunk csapatot fel ido alatt:) csak azon az egyen voltunk bent.
De mar tudom kit "utalok a legjobban", ha legi jarmu mentes mapon kell jatszani, es shrank kollega az :)
szerintem
khumbula
amugymeg milyen néven voltál benn?
Borg az ilyeneket kellene pl megszuntetni, hogy ket zaszloval allsz arrebb, mint mi a helivel es fakon keresztul meg mindenen leszedsz a stingerrel.Bar sokkal idegesitobb amikor, ha olyanja van a jateknak a sharqi penny palyan az amcsik lelonek a szelso bazisukrol stingerrel, a mec oldalon levo respawn helyen allo heliket.Nehol le kellene csokkenteni a befogasi kepesseguket viszszintes sikon.az a kutyat nem zavar, ha egig tudnanak loni viszont.A jatekban hogy van, egy egyforma sugaru kor a hatotavolsaguk ?Aztan ha nem figyel a plyaszerkeszto atlovi az egesz palyat egy stingerrel ?Biztoslehet allitani a hatosugarat is.
szerintem
The Negative Response Ribbon is awarded to recognize the individual who disrespects the chain of command and who likes to punish others for his own foolishness while engaged in active combat. Also known as PgDn Ribbon.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Ha azt torlod ki amit meow irt, akkor meg nem a telepito azt hiszi, hogy nincs fent ezert szo nelkul elkezdi felpakolni, de ennyi ido alatt mar ujra tetted volna az oprendszert es akkor minden bajod megszunik :)
szerintem
és azon kívül, hogy gránátot dobáltál, a jelenléteddel segítetted a gyorsabb zászlófoglalást, úgyhogy tulajdonképpen megérdemeltek azok a pontok
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
csak most újra kellet rakni a gépet és azota csinálja!
mit csináljak?
régen tõrt verzioval tudtam játszani, miota megvettem eredetibe azota szarakodik!
nem értem miért valaki õtlet?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
rohadtul idegesítõ, meddig szokott ez tartani?
utánna néztem pár külföldi fórumon is, mindenki ezt szopja be!
MIndíg ez van, ha megveszem az eredetit, csak nagyobbat szopok vele mintha warezolnék!
pedig iszonyat állat a gamma, de ez a szarakodás! (EA<#mf3>#mf3>)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
khumbula
Senki sehova. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.