172102
  • Cream78
  • Boxer HUN
    Nem a játékon... azon már túl vagyunk.
  • alma2
    Inkabb ezen huzom fel magam, mint a politikan, netan a szomszedomon es legutoljara a munkamon.
    Ezt tudom szabalyozni, mekkora dozist birok el egyszerre :)
  • q13579
    Megint egy elég kerekre és hosszura sikerült vita a BC-röl. A legjobb megoldás az lenne ha akit ez zavar, nem menne fel ezekre a szerverekre mert valljuk be öszintén elég visszatérö probléma. Én nagyon ritkán megyek magyar rankedre pont az ilyen ügyek miatt. És nekem senki ne mondja hogy nincs bc, meghogy csak a légvédelemet lövi ki vki.... Ezerrel megy a bc, föként ahogy láttam Gulf of Omanon. Ezt nem kivánom kifejteni mert ez is elinditana legalább ennyit. Az a szomoru hogy pontazok nem vezik észre magukat, akik ezeknek az elinditoi okozoi. Mindenesetre ha valakit tényleg zavar ez a dolog disconnect és tud találni olyan szervert ahol tisztességes játékot produkál a playerek 90%a.

A másik dolog ami még egy kicsit zavart az elözöekböl, hogy ne fikázzuk már egymást stattok alapján. Milyen jogon lehet valakit leszolni csakmert 1.5 pl a heli átlaga? Vagy 0,6 az assault átlaga. Elég sokszor itélkezünk külsöségek alapján.
  • mesor
    Azért vicces hogy mennyire ki tudtok akadni egy játékon!
  • alma2
    Akkor is ide irom a sajat szegyentablam, az elmult 3 kor az ex szerveren:
    jcsr apache kis idiota vezetni nem tud, normalisan korreketen jatszani nem tud, beul gunnernek majd jon rank az arti, huzom arrebb a testet a foldon a helinek, hogy tuleljuk o neki tele a gatyaja kiugrott persze agyonnyomtam es mar nyomta is a punisht, en ugye tuleletem. Kis idiota, ez nem eleg neki a kovetkezo koron ott riszalta a segget az ellen helipadjan ellenseg kent, de ott is tele lett a gatyaja epp toltott a heli igy siman agyonnyomtam, erre mar inditotta is a kick votet. ilyen kis idiotak vanna a jcsrben eddig nem tudtam.
    aztan hallak65 o gondolom egy ven idiota.
    pcef szgabor
    veny krapek
    es meg sorolhatnam... mindegyiknek eltornem a kezet nem, hogy a jatekohoz, de meg magukhoz se tudjanak nyulni egy jodarabig....
    Este remelem anyuka tisztaba teszi oket aztan alvas, akkor lesz erteleme visszamenni jatszani...
    Bar, ha bent vannak az exesek kevesebb heli repcsi marad az embernek, de eddig ok a legkorrektebbek, mondjuk, ha mar ennyit emelem a nevuket adhatnanak, egy bonusz admin jogot a szerverrre :)
    sirasnak vege.
  • Boxer HUN
    INSIDE-ba nem járok, banoltatni nem akarom, a szájvizet meg használja a barátnője v. a barátja...
  • SigS
    Idegesit a hulyeseged lassan mar...
  • Me0w
    Esetleg keszits be par adag szajvizet, mert Odint most egy-ket melytorkos szopason kivul massal nem fogod tudni kibanoltatni :D
  • FlatlineHun
    Sorry, de épp heliztem, amikor hirtelen bf2-ből kilépve valami request audio chat volt, akkor ezek szerint tőled....
  • Boxer HUN
    Köszi, hogy tudtunk élő szóban beszélni...
  • FlatlineHun
    Az Odinos témához az utolsó szó jogán csak annyit tennék hozzá:
    - Ha működnek a szabályok, akkor az NF bázison nem kell légvédelembe ülnöd, mert nem fognak lebombázni.
    - Ha te mégis beülsz, és ki akarod szedni a tölteni hazatérő repülőt üldöző repülőt, magadra vess, ha kiszednek belőle. A te választásod, hogy beülsz, és támadni akarod azokat, akik a harci tevékenységük közben (ami lehet, hogy NEM foglalja magába a kempelést) a hatókörödbe kerülnek.

Részemről ennyi.... és bocs Odin, az eddigi elmondások alapján nekem úgy tűnik, hogy te betartottad a szabályokat.
  • digitalenjoy
    baromira nem vagyok az, tisztában vagyok annak minden részével, mely torz képet fest az adott játékosról. csak zavart, hogy itt villog a mókás statjával. that's all.
  • Hatt
    Hjaj mennyi bajotok van.
    Mutogat mindenki a másikra.
    Én személy szerint már most unom az állando alt+tab párost hogy figyelmesztessek vagy kirugjak valakit.
    Az adminok provokálása pedig már most üzemel. Vényes srác lezuzza a felszállokat párszor majd beirja hogy akkor most befejezte...
    Ezúton is jelzem ismert klánokat én nem fogok figyelmeztetni. 2 hét mulva már senkit se fogok. Mindenki tud olvasni.
  • mobal
    hi' statisztik: ki mennyit ,hány órát bf2 -zik egy nap? :)
  • joebacsi
    én valahogy most nemlátok itt ködösítést :)
    amúgy a warrok nagyrészén tényleg lételem a bc...mérne gyakorolhatná ezt olyan publicon, ahol ez nincs tiltva?
    ex szerverén pedig az AA kivakaráson kívül mást nemnagyon tett, úgynézki a dolog...
  • joebacsi
    kornél nelegyél már teis stat buzi :)
    jó valamit azért ki lehet belőle nézni, de messzemenő következtetéseket nemszabad levonni belőle...főleg a kd-kből...
    ha a repülőket nézzük 1.2vel most teljesen más lett minden, előtte tényleg nemkellett nagy tudás ahhoz, hogy repülővel csinálj egy sok-nullás körstatot, egyszerűen csak az kellett, hogy másik oldalon ne legyen jó repcsis, mert mással megkarcolni se tudtak...
    assault rifle-nél meg ottvannak ugye az unlock űrfegyverek...most egy m16al életbe nem leszel olyan effektív mint vérpistike a g36e-jével, ha a kd-t nézzük, és ez nem jelenti azt, hogy szarabb assi-s lennél...jó azért 1.0-ás statnak ígyse árt meglennie :)
    szóval másik játéktudását fikázni kizárólag a stat alapján..khm..elég butaság :)
  • joebacsi
    áhh nemértesz hozzá, p90 csak jólehet :)
  • SigS
    Unlockoltam igen, ra is jottem hogy fel tar kell egy emberbe mellre
  • TS Zolly
    Statok mire jó? Megmutatja ki millen kecseg játékos?
  • TS Zolly
    Szerintem csak ködösí a lelkem. Ismerjük Odin játékos előéletét, neki lételeme a bc.
  • SigS
    Villog a halal a statommal. Mas statjai meg piszokul nem erdekelnek hidd el...
    Sot meg jcsr-es em akarom lenni brrr
  • Csirke4
    :D:D:D:D:D Hát a BF42-ről ne beszéljünk az akkora árkád mint a ház ott a B17-essel helyben letudok szállni annak aztán annyi köze volt a szimulációhoz... :D
  • digitalenjoy
    Megnéztem. 2.8. Az extra szar. Helivel 1.5. Az szintúgy. JCSR-be biztos nem férnél be. Már csak a 0.6-os assault rifles miatt sem. :) De gondolom nem is célod. Meg úgysem vennénk fel. ;)

A repülni tudás az valahol 5-ös repcsis k/d körül kezdődik.

És még itt villogsz vele. LOL. Nézegesd meg akkor a mi repcsiseink k/d-it:
    ODIN stat[/URL
    [URL=http://bf2s.com/player/43357876/]GCR stat

Én szárazföldi emberke vagyok, de még az enyém is 4.85.

Szóval ne hogy már meg akard magyarázni, hogy mit hogy lehet kilőni azzal a repcsivel.
  • Admiral Chris
    ohhtényleg. kössz, hogy szóltál
  • joebacsi
    hmm unlockolva van a p90neked...őő ne spawnol túl sürün AT-vel, ha nem akarsz véletlen tk-k áldozata lenni :P
  • joebacsi
    igen erős fegyver, de csakis megfelelő kezekben :)
    jó nemkell attól félni, hogy túlmelegszik a hajtómű, hogy elfogy az üzemanyag, hogy dugóhúzóba kerülsz, vagy hogy elájulsz a nagy G erőtől, de 42ben azért az energiaharc jelen volt, és az árkád irányítás ellenére igenis kell elég komoly skill hozzá...bf2ben is viszonylag normálisabb lett a repülés (vége a végtelenig tartó forgolódásnak, illetve figyelni kell mostmár az AA-kra is), szóval mostmár itt se igaz a teóriád :)
  • SigS
    Hude jopofa gyerek
  • digitalenjoy

Megjegyeztem az arcodat! :) Ha repcsizel, mindig nézz a hátad mögé ... (főleg, ha egy fa felé repülsz)
  • SigS
    Egy: Nem erzed az ironiat a hozzaszolasomban

Ketto: Nem nezted meg a repulos
    stat -om, ergo fingod sincs hogy repulok

Harom: cica ul az agon...
  • digitalenjoy
    Pfff. Láma!
  • Csirke4
    1 ügyes rántás a joy-on és halott az egész oldal :)
  • Boxer HUN
    szvsz. tud annyira repülni, és közben lőni, hogy még egy lukat lőjjön a seggedre...
  • digitalenjoy
    Már bocsi, de ha valaki tud repülni - nem úgy mint pld. te - akkor az géppuskával sebészi pontossággal lazán szétlövi a hajón a légvédelmet, AA-t. Mivel azonban gyorsan visszaspawnol, a saját bőrét is vásárra viszi. De gondolom neked még csak úgy sikerült eltalálni, hogy a szőnyegbombázó szu34-el lekaszáltad a hajót.

Szóval először tanulj meg repülni. Ne a magad bénázásaiból indulj ki pls. Köcce.
  • Boxer HUN
    Nincs harag. Akkor vagyok dühös, amikor szétkempelik az agyunkat. Mindegy, hogy melyik klán tagja, vagy, hogy szabadúszó-e. (New round, one new hope)
  • SigS
    Elhiheted hogy kilovom ugy a legvedelmet hogy ESSEX-en meg egy F-35 is minuszos lesz?
  • mesor
    Szerintem itt nincs harag csak beszélgetünk (kivéve Boxer vs JCSR)!

Egyébként szerintem ha a légvédelem közelében meghal egy, két ember az belefér még a dologba. Persze ha kilőtte a légvédelmet és még vagy 5-6 kill van az illető neve mellet akkor ott már gyanús a dolog!
  • joebacsi
    áhh még tuti tömi a hasát, utánna még büfökézik egy sort, majd ledől sziesztázni, aztán max olyan estefelé ránéz a fórumra, de akkor már úgyis písz és láv lesz itt, szal nopara :D
  • Boxer HUN
    Mingyárt jön Running, aztán takaríthatja el a roncsokat...
  • joebacsi
    azért mind a 2 félnél vannak túlzások, ezért az a nagy "utálat", ami szvsz kicsit gyerekes egy elsősorban "szórakoztató" játékkal kapcsolatban, de ti tudjátok :)
    (a Megmondóember)