Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mapokat letölteniitt vanak
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szoval te 13 éves vagy igazam van ???
Elastic An-usZ Boys
az a jó, hogy már megvan :D
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
raadasul asse tom merre van...:)
8990 Ft/db! Vettem is egyet. Igaz nincs hozzá headset, de nekem nem is kell.
Még volt vagy 5-6 db.
szerintem
alberto, ne kerzed meg hol van.Keresd meg raersz ugye egy hetig otthon vagy mint tudjuk :)
mutasd
szerintem
Together we'll fly someday...
de az sem szarakodás :)
csak sötét a álya engem meg zavar
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Ha csak a BF2 szarakszik akkor használd ezt, ha minden más is akkor #40262 bár egyszerûbb ha veszel egy új monitort :)
DE VAN MEGOLDÁS, s míly egyszerû:
asztalon jobb klikk - tulajdonságok - beállítások - speciális - szín - és itt a teljes képernyõs 3D-s alkalmazások-at kijelölöd - feltolod a gammát+a fényerõt, kicsit a kontrasztot is, elmented a beállításokat valamilyen névvel - alkalmazod - okézod - indítod a játékot - és láss csodát mindent látni, ha nem sikerül ne add fel, ez a megoldás.
ui - nekem radeon 9600xt-m van , szóval a geforszosoknál lehet másképp van, de tuti ott is ez a módszer.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Ha meg mégse akkor sry :(
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
használj powerstrip-et
mert van egy csomo sötét rész, ahol nem látok senkit, viszont az ellenség lát és le is lõ
biztos tudja világozítani
hogy lehet?
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
pedid kikapcsoltam szinte minden renderelest.Na mindegy latom mar egyedul kell szenvednem vele :)
szerintem
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
tegnap nezegettem a mapeditort alapban 3 fele map meretet lehet beallitani talan 3 fele skálázassal. bar furan tarolja a con fileban, mert nem tudtom eldonteni ebbol en mekkorat is allitottam be. Gondoltam megnezem miert ilyen rossz ez az el al... palya.
De volt itt valaki aki palyat kezdett csinalni, vagy abba is hagyta miutan elinditotta a bf2editort.exe-t ? :)
szerintem
ameddig visszaemlekszem kb 5 eve meg csak nathas sem voltam, pedig eleg sok ember korbevesz.
szerintem