172102
  • alma2
    Miert is ? a sok claymore-t hianyolod, vagy a cikk-cakk raketakat ? :)
  • koschwarz
    hát az ex (vagy 7th) szerverére tegnap este meccs előtt felkúsztam. oman, mec oldal. beülök a bombázóba másodpilótának. az első pilóta nevét nem említem meg. de a lényeg, hogy hamar elfoglaltuk az amcsi parti bézeket, utána pilótám folyamatosan az anyahajóra járt bombázni. én meg inkább kiléptem a szerverről

nem azért hogy az adminokat itt basztassam, hiszen nem lehet mindig valaki fent a szerveren, meg asse tudom, hogy a szerverszabályok szerint ilyenkor lehet-e ilyet csinálni...csak tanulságként írtam le
  • GameOverrr
    "az eldobált lőszerért meg gyógyszerért nem adnék pontot csak ha mellé áll és megvárja amíg feltöltődik"
    Ki ne találd már! Ez az, amitől hülyét tudok kapni. Amikor az idióta support/medic arra nem képes, hogy megnyomja a tűzgombot és ezáltal eldobja a pakkját. NEM, inkább percekig állunk egy helyben(én jobb esetben körözök körülötte, hogy legalább a mesterlövészek ne engem szedjenek le)és várjuk, hogy szépen laaaaaaaaaasssssssssaaaaaaan feltöltődjön, aminek fel kell.
    Hányszor jártam már úgy, hogy mondjuk egy háztetőről C4-el vagy antitank rakétákkal vedtem egy zászlót, leugrottam lőszerért, aztán mire 5 perc alatt sikerült feltöltődnöm begördült egy tank és mindkettőnket szitává lőtt. Pedig ha az a drága supportos odabaszta volna elém a pakkot, simán lett volna időm visszamászni a háztetőre és még mindig élnénk.
  • Hatt
    Nálunk felváltva van, 1 gyalogos 1 repcsis map. Mindegyik benne van a listában.
    Előferdűl hogy kevesen vagyunk, igaz én patch óta max 1x játszottam.
  • koschwarz
    nem azért, de meg lehetett oldani a kléjmóros időszakot is (nem árulom el a részleteket, mert horda-titok). most meg úgyis csak 2-őt lehet letenni egyszerre, úgyhogy a legutóbbi meccsen, tegnap este nem is volt ez különösebben kérdés.
  • koschwarz
    becsület kérdése, de végülis csak a scant tudná használni, mert a többit észrevennénk játék közben. a commandert meg a végén lévő eredménytáblából
  • kBagyula #67252
    ...félreértettél nem általánosítottam, jól tudom kire (kikre) gondolsz. Én sem tenném meg ezt, nem egy szituban fordítottam vissza a szakaszom ha túl közelinek éreztem az egyetlen megmaradt (elfoglalhatatlan)bázist. De ugyanakkor beletudom "élni" magam annak a heligunnernek a helyébe aki vérbenforgó szemekkel ordítva ül odahaza a pc előtt és mészárolja az ellent. Mivel nem vagyok olyan űberszuper játékos, (napi 1-2 óra játékkal hétvégenként) így elég kevés hasonló szituban volt részem, de láttam - szerintem - eleget ilyenekből. Én a játék kedvéért játszom, nem pedig a fraggyűjtésért, nyilván jólesik ha nyer a csapat amiben játszom, de sajnos kevésszer tudtam elmondani eddig, hogy ez "de k**va jó kör volt" (mégha veszítettünk is). Ugyanakkor ha látom, hogy "azok" a személyek játszanak a kiszemelt szerveren ahova menni akarok, fel sem megyek, választok mást. Ők ilyenek, én elfogadom, van választásom. Az, hogy az adminok nem tesznek semmit - vagy nem akarnak, az egy dolog, a szívük joga.
  • alma2
    Igen, a titek kivetel, de amikor ranezek, kezdenenk jatszani, mindig gyalogos palya megy, vagy kevesen vannak, aztan mar belelendulunk mas szerveren.Na meg magyar szerver elott nem art egy kis bemelegites se :)
    Tegnap beirtam a jatek keresojebe EA EU, kidob vagy 20-40 szervert, es olyan mintha szinkronba mennenek, 90%-an ugyanaz a map megy, nem tudom, hogy csinaljak.Sot tegnap a magyarakon is harman is egyszerre karakand, ha jol emlekszem.

• Hatt
    Hát nem tudom, én felmegyek a szerverünkre és láss csodát nem igen megy a BC-BR. Kb 1 hete alig akadt kirugnivaló emberke.
  • mesor
    Egyébként valami EASY clan-os emberke olvasgatja ezt a topicot?
  • alma2
    Ne altalanosits, a jelek szerint te se vagy kulonb, kihasznalnad.Nekem a gonszabbik enemet, majd szetveti a kin, hogy a jobbik enem, megoforditja a heli orrat, meg az ellen bazisa elott.Pedig kecsegtetoek az ingyen fregek.Persze biztos lehetne rolam is screenshotot csinalni, csak turelem kell hozza :)
    Inkabb kellene jo par szerver hasonlo neven.Ide gyertek BC-s lamak jatszani, es akkor nem a sok normalisan jatszo embernek kellene szervereket keresgelni.Bar sajna az utobbiak vannak kissebbsegben.
    Mult heten wake island palyan nem tudtunk felszallni helivel, mert az ellen artija folyamatosan szetlotte, kozben egy repulo ontotta rank a bombat.Igazabol megszuletni se volt nagyon idonk nem, hogy leloni.Persze mar volt pontunk a szigeten ott is megszulethettunk volna.Egyertelemu a helit nem akartak, hogy felszalljon.Nezem van az ellennel ket admin is. Elkezdtem magyarazni, hogy tegye mar ki azt a ket idiotat, erre annyi volt a valaszuk, nem tiltott semmi sem.Ja mondom jo, nem emlekeztem a betolto kepernyon mi volt irva.Bar szerintem kamuztak, de hat ok a nagy ADMINOK.
    Na utana eleg sok screenshot keszulhetett volna rolam, ha lett volna elfoglalhatatlan bazisuk az tuti.
    De majd megjegyzem az ilyen serverek nevet, mert itt eleg nagy nepszerusegnek orvendhetnek es mar mehettek is oda.
  • mesor
    Szerintem ez becsület kérdése!
  • kBagyula #67246
    Nem tudom miért rágódtok ezeken a dolgokon. Szerintem ha Te is hasonló helyzetben lennél tuti kihasználnád és én is.
    Nálam az a szokás, hogy ha 2. spawn-ra is ott eszi a fene őket és BC-znek, és a tetejébe még le is lőnek akkor lépek is ki azonnal, elvégre van még a favoritok közt jónéhány szerver, ingyen freget nem adok senkinek... főleg ha még visszalőni se nagyon tudok. A szabályok pedig arra valók, hogy meglehessen szegni őket, elég sokan élnek belőle sajnos.
  • alma2
    Akinek cheatelni szabad, majd pont BR lenne tiltva ? De szerintem csak nezd, meg a nevenek az elso 4 betujet, ahogy mondani szoktak a nev kotelez :)
  • kBagyula #67244
    elgondolkodtató.
  • Gerbill
    Úgy néz ki hogy mostmár megy. Valami szlovák antik szerveren játszok. A magyar szerverek mind üresek:(
  • schrank
    nem muszály gyilkolnia scan-el , megjelöli az ellent aztán gyorsan kilép csak addig nem szabad pontot csinálniuk a többieknek
  • alma2
    Na ne mar, fogod aztan megnezed a masodik fulben, hogy van-e, pont ott ahol "jelentkezhetsz" ra
  • alma2
    Bevált nem "bevallt"
  • kBagyula #67239
    a commandernek sárgán van kiírva a neve ha gyilokol... :)
  • alma2
    Egy uberszuper commander leirhatna mire kapja azt a sok pontot.koszi.
    Azt a tortenetet ismerem, hogy a squadok atlagat ?Es ha csak pl egy squad van 2 taggal akkor pl 120+80/2 pontot egybol kap, vagy ez leosztva a teljes csapatra ?
    na meg meg mi sok masert ? pl csomagjabol javit valaki stb.

Kicsit elkezdett bosszantani, hogy az esetek 60 %-ban mindig a 4. vagyok./en lama statvadasz :)/
    Elso a gunnerem, masodik az ellennel valaki a harmadik lennek en, de ilyenkor mindig tobb pontja van a commanderunknek.Persze mi mindig squadba vagyunk, aztan egyik palyan csak azert se, egybol harmadik lettem.Gondoltam bevallt a trukkom.Kovetkezo korben csak 1 percig voltam squadba mig ujraeledt bennem a gunner, de ismet csak negyedik voltam a commander miatt, pedig a kor vege elott feloszlattam.
    Barmilyen pontos leiras, ha valakinek a birtokaban van, ne tartsa vissza.
  • Me0w
    Jajjvazze, ti nem tanultok semmibol.
  • Cream78
    Na FAQ! Amúgy+ valszeg a CD-keycheck exe-re lesz szükséged!
    Nekem is volt egyszer global bann, én accot-is újat kellettem csinálni....
  • Gerbill
    Eddig beengedett a szerverre a játék is lindult csak a pb kidobott, most új kulcsal azt írja ki hogy invalid cd key
  • Cream78
    Hát ja! Az uav-ot lehet érzékelni, de a scan-t? De mintha az eredménytáblán látszana a végén, meg asszem játék közben is... Passz nem szoktam figyelni...
  • Cream78
    Viszont születésünk pillanatában a tankok helyett a spawnkillerek irtják a népet!
  • joebacsi
    akartam volt mondani :)
  • schrank
    hogy lehet ellenőrizni hogy tényleg nincs kommander
  • joebacsi
    generálj uj cd kulcsot
  • dronkZero
    Jah, sokkal humánusabb a claymore-, vagy support-spawnkemp... :)
  • Gerbill
    global punkbuster guid ban f51f445f
    Ezt írja ki. Nincs semmi mod a játékon, és eddig még interneten sem játszottam vele. Mi lehet a baj?
  • koschwarz
    mostanában 2 dologtól halok meg: arty és pkm

egyébként nagyon bejön ez az infantry kupa, valahogy fair-ebbnek tűnnek ezek a meccsek, hogy nincs arty, uav, meg apc, ami irtja az embert születése pillanatában
  • Nagydög
    Karkandon, meg a tobbi palyan, amin a gyalogsag nem azert van, hogy a mindenfele gepesitett nepeknek legyen mire lodoznie. Azert dzsippel is csak ovatosan nyuzsogj a kozelemben, zavar a zugasuk.
  • schrank
    hol karkandon mert máshol sokra nem mész azzal a szarral
  • koschwarz
    grat!!!
  • koschwarz
    most néztem, hogy a war college ribbonhoz 3 win/loss ratio kell. az elég durva. nekem momentán 0.91
  • Nagydög
    Nana, soforking! Eleg sokszor lattalak en az eg fele emelni egyaltalan nem formas csulkeidet a granatvetom hatasara. :)
  • schrank
    nnna ha azokután kapnál kajajegyet éhenhalnál
  • Nagydög
    Az assaultnak peldaul plusz pont jarhatna a claymore-lama taxihercegekert.
  • schrank
    az eldobált lőszerért meg gyógyszerért nem adnék pontot csak ha mellé áll és megvárja amíg feltöltődik
    a snipernek ara kéne plusz pont hogy ha kiszedi a commandert
    a maradék kettőnél már nehéz kitalálni értelmes dolgokat