172102
  • Hatt
    Talán mindössze csak a Golf áramlat kevergette a vizet a kis buksiban.
  • Running
    Janek miért nem mesélsz valamit arról miért léptél le tegnap éles warról? Miért hoztál 19 embert szar helyzetbe? És miért aláztad meg a saját csapatodat (GBC), mikor mindenki által ismert faszságaid ellenére felvettek a csapatukba? Mesélj valamit annyira érdekel, mi járt a fejedben...
  • uHs Gerzson
    nm ;)
  • Frequency
    Köszönöm Gerzson!
  • uHs Gerzson
    josé gonzales - heartbeats
  • Frequency
    Megnéztem én is a mine 2 videót.Nagyon jó!A bunny hoppingos rész alatti zene előadóját nem ismeri valaki?Megnéztem a stáblistában,de nem jöttem rá melyik előadó az.
  • alma2
    Anno egy fel eve, talalkoztam azzal, hogy a fobazison serthetetlen voltal a csapattars toltenyetol, celja ugye, hogy a dtk lecsokkenjen, talan meg a szerver nevet is beraktam, de azota se lattam semelyik szerveren.
    nincs mese lustak a magyar adminok :p
  • Admiral Chris
    én is úgy tapasztaltam, hogy mintha kerülné a raksi. Márha én lövök rá... ha engem lőnek, akkor bezzeg elég gyorsan le tudnak szedni
  • GameOverrr
    Tegnap hogy jártam:

Mentségemre szóljon, hogy a főbéz közelében sem voltam, annak háttal álltam, de lőttek rám onnan az Igla-ból, így hát odarepültem és.

Ezután kipróbáltam, hogy akkor is ez lesz-e, ha én nem vagyok ott, csak mondjuk beküldök egy TV-raksit. A válasz igen, csak ezúttal a megtorlás sem maradt el.

Egyszerűen felrobbantottak. Többet nem is csináltam.

Ahogy nézegettem a magyar szervereken is kezd általánossá válni a no BC/BR szabály, de sokszor olvasom, hogy ezzel problémák vannak(nem "veszik észre" az adminok, kivételeznek egyesekkel stb.)

Ez viszont szerintem jó megoldásnak tűnik: ha valaki kétszer főbézen belül kinyír valakit, az szó nélkül felrobban(tehát automatikusan, admin beavatkozása nélkül), vagy akár lehetne még drasztikusabb megtorlás is: rögtön kivágni a szerverről.
    Lehet, hogy ez már most is így van néhol, de a hangsúly most azon van, hogy AUToMATIKUSAN, tehát akár admin jelenléte nélkül is működjön a dolog.(Bár egy kicsit módosítva a fenti eseten, mert ott kifele lövögettek a főbézről(igaz nem sokáig, tehát már "harckész egység" volt -egy klasszikust idézve-, mégis szabályszegésnek minősítették.)
  • Hatt
    Ne is mond, jó hogy szabin vagyok:D
  • ERykk
    :oDDD
  • Hatt
    Ez nagyon jó
  • Mersant
    eh..miért domnak ki egyszerre ennyi jó játékot? még meg sem melegedtem RO-ban és már itt a godfather, call of cthulhu....nincs mese szabira kell mennem
  • Cobra.
    Nekem is tetszik a MW, de ez a videó a BF2142-ről elég elrettentő. Grafikája elég gyengének tűnik (ha már 10 évvel ezelőtt meg tudták csinálni a MW-ban, hogy részegységeket lehet elhagyni, akkor ma miért csak egyben robban minden?).
    Lehet jó lesz a játék, de tényleg nem BF néven kellene kiadni.
  • haxoror
    Hát akkor kapd össze magad mert az Oblivion nem "már csak 1 hét" hanem már ma tölthető ;)

Ja és még ajánlom a Call of Cthulhu-t
  • PannonRobi
    Sziasztok!
  • Running
  • uHs Gerzson
  • erdos
    Hát két Atlas ellen ha esetleg felajálják bátran fogadd el az döntetlent...
  • Me0w
    Lol odin :D ELmondom mi a Bf 2126(sp?) menete:

Szeptember 5.

Kijott a Bf ize demoja, nagyon zsir, 1 dvd. Megprobaltam felinstallalni, de csak a C: drivera hajlando telepulni, ott nincs eleg helyem.

Szeptember 6.

Olvastam egy forumon, hogy ha ket fajlt atbuheralok, akkor fel lehet telepiteni mas meghajtora is, volt mar akinek elindult a demo. Egy srac a forumon azt mondta, hogy o marad is a demonal, itt jobban lehet biztosan lebegobizbaszt iranyitani.

Atirtam a fajlokat, de az install felenel kiirja, hogy a memoriaval van valami baja. Harmadik inditasra, safe modban, a tempbol kimasolt fajlokkal sikerult vegre feltelepiteni, de indulasnal fekete kepernyovel visszadob a desktopra. Megyek aludni.

Szeptember 7.

Felkeltem reggel, es elindult a jatek, fogalmam sincs miert. Az intronak nincs hangja, es fejjel lefele jatsza le. Olvasgattam a forumokat, nincs megoldas ra, de jo hir, hogy elindult egyaltalan. Megprobaltam accountot gyartani, de minden nev foglalt volt, azt mondjak estere javitjak a hibat.

Szeptember 8.

Mar tudok accountot gyartani, de minden 5. inditasra visszadob a desktopra. Az options menuben a hangkartyat nem ismeri fel, csak Alibnak. Mikor ranyomtam hogy 'Auto detect best settings', kidobott a desktopra. A jatekbol meg 1 pixelt nem lattam.

Szeptember 9.

Az EA bejelentette, hogy 2 het mulva jon a teljes jatek + 2 expansion hozza amit csak neten keresztul lehet megvenni. En a demot sem tudtam meg elinditani *sohaj*.

A jatek elindult, de csak 640x480-ban tudom jatszani, nagyon szaggat, de csunya. 3 szerver van amire be lehet joinolni, abbol 1rol mar kibanoltak valamiert. Az Insurgents oldal sokkal taposabb, az alcazott sniperek egesz ido alatt a fobezen kempelnek. Nem tudom mi lesz ebbol.

Szeptember 16.

Az EA bejelentette, hogy keszul az elso peccs a jatekhoz, igaz az csak 1 het mulva jon ki. A peccs javitja a lathatatlan egysegeket, igy mindenki lathatatlan lesz, mivel ugy ereztek, ez igy lesz jo. Ha nem, majd kiadnak egy uj peccset.

A texturak eltuntek a jatekbol kozben, es a hang is akadozik.

Szeptember 23.

A jatek 1 honapot csuzik, mivel a lathatatlan egysegek felboritottak egy kicsit az egyensulyt. Az EA kozlemenye szerint a jarmuvek is lathatatlanok lesznek a vegleges verzioban.

:))
  • uHs Gerzson
    Az öregek othona BF42-ben van ;)
  • Nagydög
    Csak sokkal reszletesebb sebzesrendszerre lenne szukseg, es a fegyverk sebzeset is kene igazitani, mert a lezerek kb. annyit sebeztek, mint egy jo zseblampa. OFF vege, mert Running szenne moderal minket.
  • ERykk
    És találtak már neked uj gazdit?
  • bakvarnyu
    Mármint az "ezzel" alatt mit értesz a leendő új részt, vagy a BF2-t?
  • Mr Manson
    Hihi!
    Beestem megnézni mi folyik manapság BF szinten, és a régi arcok közül nem sokan vannak itt...
  • uHs Gerzson
    Vagy egy olyan játékalamit eddignem jelentetek be ;)
  • eX RambO
    Hát ennek nem igazán örülök, de szerintem rajtam kívűl még sokan nem fognak neki örülni.Ez lesz az a fejezet amit ki fogok hagyni tutira....
  • JCSR ODIN
    Húúúú ez nagyon zsír 8) Láthatatlan future medic rulez 8)

Báármit is mondtok sztem pár év múlva az emberek jórésze vagy ezzel nyomul majd, vagy Quake Wars-szal. Annyira csak nem basszák már el.
  • Me0w
    De azt nem mondhatod, hogy az eddigi reszek amit a MS Game Studio felugyelt nem lettek jok :) En imadtam az osszes reszet, nagyon fiiiiiilinges volt :) Foleg amikor egy-egy MW kony elolvasasa utani lazban beugrottam egy skirmishbe, egy szarig tulhevult Madcattal rohangalva ket Atlas ellen :P
  • bakvarnyu
    Szia Rambo te voltál a gyermekkori ideálom.
  • eX RambO
    Ki emlegetett engem????
  • bakvarnyu
    Rambo/Sylvester Stallone.
  • uHs Gerzson
    Demo:0
    Teljes:sokat
  • GameOverrr
    Áhhhh kezdenek kiismerni! Pedig az nem jó.

De most mit csináljak, ha megint nem volt lövészem, már csak nem hagyom kárba veszni a TV-rakétákat.
    Nem ismer valaki egy jó gunnert?
  • bakvarnyu
    Ja meg ami a lényeg , az emberek 70 % -nak kb 3 év múlva lesz olyan gépe amivel végre maximális felbontás mellett játszhat =)
  • uHs Gerzson
    Hi Mr.Manson hogy tévedtél te ide???
  • Mr Manson
    az más :D nem kell bemutatni
  • bakvarnyu
    A Bf1942 hány éve jött ki 5? És mennyien tolják még?
  • Nagydög
    Kell hozza az osszes javitas. Gyakran utkozik a Messengerrel es/vagy az Outlookkal, ezert ezeket el kell tavolitani. Az alaplapi hangkartyat tiltsd le, ha van, es ird le, hogy mi a sz*rt ir ki, ha ertelmes valaszt akarsz kapni!
  • Nagydög
    Meownak megint igaza van. Varom mar a kovetkezo Mechwarrior jatekot. Valoszinuleg persze sosem adjak ki, mivel az M$ rault a jogokra. A BF meg robotok nelkul jo. Meg jobb lenne persze idiota bugok nelkul.