172102
  • TS Zolly
    sniperrel hugy kö zumónyi?
  • schrank
  • TS Zolly
    Csak neked bavátom. Hamár a játék kézikönyvét sem tudod elolvasni!
  • GCR
    Szakítsd le a bal oldalát is .
  • joebacsi
    próbáld új driverrel
  • schrank
    leszakadt a fejhalgatóm komplett jobb oldala és azóta csak a bal oldala szól segítsetek PLS
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek ...

Sikerül az elmúlt pár órában bepótolni az elmúlt 2000 HSZ-t!

A legjobban azok tetszettek amik így kezdődtek:

"Bocs, kicsit OFF" ...

Hmmm ... kemény volt nagyon ...

Asszem levédetem a jogokat, megveszem a topicot és csinálok belóle "BF-esek közt"-öt ... Meggazdagodok és csináltatok valami normális játékot, ami ujjlenyomatérzékelés alapján indul, és egy adatbázisból kiszedi, hogy adott ujjlenyomathoz mekkora életkor idő és mekkora IQ társul ... És kivétel nélkül mindkettőnek 18+-nak kell lennie :) (Extra feltétel lesz az IQ 80-100+ is :) )

Neveccséges :)
  • JCSR Apache
    Nekem is ez volt, nm ment a voip de nem mert halk volt hanem mert egyszerűen 5 mp-val a squaba lépés után már nem érzékelte a mic-et.Máig se jöttem rá mi volt vele.De a végén csak az segített hogy egy másik gépen játszom.
  • uwu
    Valdd be, hogy ez azért elég hülye kérdés. És nem nagyon lehet rá válaszolni, csak ahogy Zolly csinálja...
  • kensesboy
    én hallok mindent,(viszonylag)
    de engem nem hallanak
  • kensesboy
    persze,be van
  • Nagydög
    Az utobbi parszaz hozzaszolasban magam is ketszer valaszoltam ugyanerre a kerdesre. Egy ido utan kurvara unalmas. Arrol nem is beszelve, hogyha kerdesed van tedd fel pontosan, mert jelenleg kezdhetnenk onnan is, hogy be van-e dugva a mikrofonod egyaltalan.
  • kensesboy
    Kösz az ötletet Zolly,igazán fasza gyerek vagy.
    Ismét bebizonyitottátok milyen milyen oks ez a forum.
    Ha nem tudsz (akarsz) segiteni akkor legyél csöndbe inkább.............
  • schrank
    a sztori úgy szólt anno hogy neki rossz a netje azért nem lehetett lelőni bunny-hopping-olás közben és ezt a lag-os bf1942-es hsz-ra válaszoltam semmiféle rettegésről nincs szó bár kíváncsi vagyok játszik -e bf2-t inkognítóban
  • GSJinn
    Látom még mindig rettegitek a nevét: (BB)Krisz...
    De nem tom mi vot vele a bajotok.... Szerintem hasonlo kaliberü mint Chuck Norris... Csak Krisz már nem aktiv...
  • DoctorStryker
    BBkriszt ne emlegessük jó...
  • schrank
    BBkrisz
  • TS Zolly
    BF42-ben azért elég rendesen belaggolt a gém egy magas pingü miatt is. Ráadásul tényleg nehezebb volt lelőni azt, akinek magasabb volt.
  • TS Zolly
    Mikrofon beállításnál, és jól.

• kensesboy
    Hi!
    A mikrofont hol,hogy kell beállitani hogy tudjam használni is?
    Probáltam de nem jött össze.
    Segitsetek, PLS!!!!!!!!

Köszi
  • koschwarz
    de hát ha tényleg az, akkor miért törölte?

• joebacsi
    az hogy lammaer egy lami, de running gyorsan eltüntette ezt a rágalmazást :D
  • Danee
    lol igaza van Runningnak :D
  • lammaer
    Én se, mi volt ott? :)
  • Running
    Én se tudom...néha olyan furcsán viselkednek.
  • uHs Gerzson
    ti kihez írtok? én nem láttok senkit :DDD
  • Kovács legény
    kicsit eltévedtél nem?
  • DonC
    kit érdekel ez? :)
  • DonC
    Nézd ezzel nem akarok vitába szálni, mert szerintem 3-4 játékos még nem befolyásolná, bár még ez is meglehet, igazából senki nem ismeri innen a bf2 szervert behatóbban.

Természetesen a logika igaz, mert a történet nagyvonalakban így működik. A ping limitált szervereken pl. azért nincsen 85-100 fölötti ping, mert ezt a jelenséget akarják vele kiküszöbölni. Mindazonáltal teljesen igaz a leírásod az extrém különbségekre (2-300-as pingek), ellenben a 100-160-as ping még nem jelent szerintem a szervernek nagy problémát, mivel a kliens kiszolgálása nem sorosan hanem párhuzamosan megy.
  • JAG1
    Ebből a szempontból teljesen mind1 milyen sávszélen van a szerver, ugyanis "Ő" marha gyorsan elküldi az infót ez igaz, csak válasz jön lassan. Viszont "Ö" kötelességének érzi minden kliens kiszolgálását. Itt csúszik meg a dolog. Nehéz dönteni az elfogatható pingről és a magas pingű játékosok számáról, de sztem 3-4 150-es ping feletti user esetén, már érezhető a lagosság.
  • DonC
    Ez igaz is, de abszolút nem játszik bele annyira mint sokan gondolják, ugyanis a szerver folyamatosan szinkronban tartja a klienseket, mivel eredendően a szervered van x megabiten, egy normális netkóddal megírt játék (na ez nem a bf2) egy ilyen helyzetet elkezel. Itt persze nem arról beszélgetünk, hogy 35-ös ping vs. 750-es ping. Amit te írsz az ezekre az extrém helyzetekre igaz, erre netkódot sem lehet írni, mivel annak is vannak limitjei.
  • DonC
    valamilyen szintű összefüggés van persze, de ahogy már mondták urban legend...
  • JAG1
    Hogyne lenne köze hozzá.
    Server mindig a legkisebb sávszéllel rendelkezőhöz alkalmaszkodik.
    Ráadásul, ha nagy a ping lassan megy az infó, szét tud esni az egész játékmenet. Ugyanis állandóan azzal kell foglalkoznia, hogy a lemaradt kliens éppen hol jár. Esetleg ismét el kell küldenie az infót. Sőt, nagyon magas pingesnek állandóan küldi, mert mire a kliens visszaigolná az előző csomagot, már rég nem érvényes.
  • DoctorStryker
    Gerzson ez függetlenül jött töled :)
    meg jobban látszik így sztem :)
  • lammaer
    Köszi a választ. Nekem nem gond a ping, azért voltam kiváncsi rá, mert több szerveren is jártam, ahol a német helikopteresek azért inditottak kickvote-okat egyes emberkék ellen, mert hogy magas az illetők pingje és ezért laggol a játék. Ezért kérdeztem rá, mert számomra furcsa, hogyha valakinek lassú a netkapcsolata akkor az laggoltatná egy másik ember kapcsolatát is.

Ha esetleg mégis igy lenne, akkor szerintem megvan az ultimate fegyver a repülők és helikopterek ellen: kell egy ember aki modemmel jön be, azt a repcsisek csak úgy zuhannak lefele :)
  • uHs Gerzson
    "Az alcohol az emberiség ellnsége, DE aki megfutamodik az ellenség elől az gyáva"

Valahogy ez jórég nálam megvan az aláírásomban

• Kovács legény
    igen,de leszokóban vagyok,mert asszonykám itt TVzik/alszik mellettem és kapok tőle mindig
  • DonC
    nem a terhelésre gondoltam a nagyobbnál :) hanem a netkapcsolat / konfigurációra csak elírtam :D
  • DonC
    a kettőnek semm köze egymáshoz, max kellemetlen a játék akkora ping-el, ill kellemetlen lelőni is ekkora pingű játékost... a szerver lagnak a netkóddal és a szerver net kapcsolatával / konfigurációjával és terhelésével van összefüggése (az utóbbi kettő minél nagyobb annál jobb)

kliens oldali lag több dolog miatt lehet:
    - PB zavar be azoknál akiknek kisebb a gépük / kisebb a netkapcsolatuk (ahol a screenshot szolgáltatás be van állítva a szerveren...)
    - eredendően gyenge a gép / videókártya (grafikai lag, szaggatás)
    - kevés a kliens oldalon a memória / régi és lassú a vinyó (szaggatás)
    - totál szar a videódriver (grafikai hibák, grafikai lag)
    - 64-es szerveren adatfolyam gondok (nem eléggé optimalizált a kliens oldali lekezelés)

Megoldás több van főleg ha kliens odlali a próbléma, ezt tudom ajánlani: Tweak Guide BF2-höz
  • DoctorStryker
    Hmm KTC eddig 2* volt h 1kicit töbet ittam a mint kelett volna. :) akkro jobban játszottam, igaz TK-ztam is :)
    Az alcohol az emberiség ellnsége, DE aki megfutamodik az ellenség elől az gyáva... ugyhogy pusztítani kell.