172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hihetetlen...kb ketszer beraktam azt a kepet,amin a szerver automatikusan kivagja a rohadt kempelo faszjoskat...NEM kell ember hozza... -
Amint már itt elhangzott többször is az admin az nem egy 24 órás állás! Sőt még nem is fizetnek érte, de ha vállalod hogy előteremted a havi min 60e FT-ot amiből egy embert tudunk fizetni akkor az ott lesz a serveren mindig és csak adminolni fog.
De addig nem kell értetlenkedni, bár mit is várhatnánk tőled! -
lordjanek #70354 az sfeset majd meglátogatjuk -
kicsit töröd a magyartot nem ?

-
DonManó #70352 UPC Hungarian SF Test Server I: 195.184.181.229
UPC Hungarian BF2 Test Server II: 195.184.181.211
RANKED mind2 -
lordjanek #70351 

-
ez egy játék ...
-
Én folyton kempelek, és nem ég a pofám miatta .... gyerek ez háború.
Ha ellenem kempelnek assem érdekel, lenyomom őket ottis. -
lordjanek #70348 pff, de legalább maradt volna egy admin, mert elmentetek és kempeltek tankal meg apcvel -
Amúgy meg nem kell magyarázni allandóan a serveren hogy miért rakott át! Rád esett a teambalance választása. Hidd el ha mi raknánk át a mi csapatunkba embereket akkor te lennél az utolsó akire gondolnánk. ;)
Az meg hogy mi egy oldalon lehettünk csupán szerencse volt de amikor nem voltál bent a serveren és az ellenfél csapatában kevesen voltak akkor átrakott minket is a tb.(Ezt akár a klántársaidtól is megkérdezheted!
Szal' lényeg a lényeg ne magyarrázzál már állandóan úgy mintha te lennél az isten. Majd ha lesz saját servered akkor úgy magyarázol másnak ahogy akarsz addig meg vagy elfogadod úgy a servereket ahogy működnek vagy pedig nem játszol rajtuk!
Ennyi! -
Hogy meglepődne az EA ha elkezdené olvasni a fórumokat és azt látná hogy mindenki örvendezik a hír hallatán! :D -
valaki elmagyarázhatná, hogy ne jópofizzon a f@sságaival egy olyan közösségben, ahol mindenki rühelli az édes kis pofikáját...inkább próbáljon új barátokat szerezni az oblivion fórumban
-
Deqwator #70344 +szolalt a kocka
-
lordjanek #70343 akkor inkább adakozna ha van pénze, ne szaros rankedekre költse :D -
lordjanek #70342 és ez téged zavar?
(jön a kérdés hogy téged miért zavar hogy rankedet akar: mert van elég már így is, úgyse menne rá senki) -
ez jo:)
-
lol neked nem mindegy??ha van rá pénze akkor miért ne??
-
Majd ha ujra nevet valtasz, megkerdezzuk mi is, mivan, nincs eleg neved meg? -
lordjanek #70338 miért? nincs elég ranked még :) -
nem egy barátomnak van szerver és szeretne egy rankedot:) -
Nem, az igazi gyanakvasra ado ok az, hogy az illeto azert sopankodik, mert nem tudja majdan kifizetni a Ferrarija reszleteit a bejovo lovebol=)) -
Ki is derítettük annó, hogy Geronimo van a képen ;-) -
LOL, nna ez akkor tuti április 1 :DDD
Az ea nemigazán hallgat a community-re. -
Mai nap mindenkinek kötelező a teljes felszerelés a war alatt!! 
-
Lehet... Amúgy passz. Olvastam az oldalon azt átlinkeltem ide. Majd holnap kiderül
Mondjuk az igazi gyanakvásra okot adó mondat ez: " Furthermore a decision was made to focus on supporting Battlefield 2 through patches and listening to the entire community instead of the crying sounds of pubnubs." -
április 1? :P -
ranked szervert akarsz vagy nem rankedet?
a ranked szerverhez kell cég, cégbírósági bejegyzéssel, majd ha ez megvan akkor fordulhatsz az EAhoz, hoyg szeretnél rankedet. De csak akkor ha már van egy szervered, amin futni fog a ranked bf2 szerver.
Asszem vmi ilyesmi korlátai vannak a dolognak.
-
Marad a jó öreg partraszállós téma. 
-
Nem lesz BF 2142!
EA and DICE have said that BF 2142 is OVER.
“We are sad to announce that a decision was made to cancel Battlefield 2142. One of the main reasons behind this decision is we felt the community will not support this product, and we would not like to release another incomplete product. Secondly, due to a recent poll it was shown that a near majority of users will not buy this product. This essentially means there will be nearly no profit made, so I will not be able to make my car payments on my Ferrari 599 GTB Fiorano vehicle. Any users interested in this car in buying this car, please contact me.
Furthermore a decision was made to focus on supporting Battlefield 2 through patches and listening to the entire community instead of the crying sounds of pubnubs.”
-Johan Bergman
-Battlefield 2142 Executive Producer
-DICE Sweden
Forrás: fpsbanana
-
lordjanek #70327 

-
neménvoltam #70326 előbb utóbb majd ez lesz belőle
-
Károly vallja be hogy ön egy szerencsés lottó ötös nyertes és unatkozik
-
adminok és szerver tulajdonosok a kérésem halálosan komoly szeretnék infot kapni hivatalos szerver bérléséröl köszi -
neménvoltam #70323 én ezért szerettem nagyon anno a SWAT 4-et, abban aztán lehetett taktikázni :D -
akarok csinálni egy saját szervert,amin lehet anyázni bc mindent:))) -
aki érintett a dologban megtudná mondani hogy lehet szervert bérelni csinálni egyebek hivatalosan -
taktikára max klánmeccsen számíts. publikon semmiképpen. -
sok mindent kéne változtatni a játékon hogy taktikázós legyen de mi így szeretjük ilyen árkádosan 
-
Próbál de nem sikerül neki!
-
Hát ez a baj. Túl sok a statbuzi majom. Tisztelet a kivételnek.