172102
  • leveskocka
    hihetetlen...kb ketszer beraktam azt a kepet,amin a szerver automatikusan kivagja a rohadt kempelo faszjoskat...NEM kell ember hozza...
  • mesor
    Amint már itt elhangzott többször is az admin az nem egy 24 órás állás! Sőt még nem is fizetnek érte, de ha vállalod hogy előteremted a havi min 60e FT-ot amiből egy embert tudunk fizetni akkor az ott lesz a serveren mindig és csak adminolni fog.
    De addig nem kell értetlenkedni, bár mit is várhatnánk tőled!
  • lordjanek
    az sfeset majd meglátogatjuk
  • z0ty4
    kicsit töröd a magyartot nem ?

• DonManó
    UPC Hungarian SF Test Server I: 195.184.181.229
    UPC Hungarian BF2 Test Server II: 195.184.181.211
    RANKED mind2
  • lordjanek
  • BEAST #70350
    ez egy játék ...
  • Vorpal
    Én folyton kempelek, és nem ég a pofám miatta .... gyerek ez háború.

Ha ellenem kempelnek assem érdekel, lenyomom őket ottis.
  • lordjanek
    pff, de legalább maradt volna egy admin, mert elmentetek és kempeltek tankal meg apcvel
  • mesor
    Amúgy meg nem kell magyarázni allandóan a serveren hogy miért rakott át! Rád esett a teambalance választása. Hidd el ha mi raknánk át a mi csapatunkba embereket akkor te lennél az utolsó akire gondolnánk. ;)
    Az meg hogy mi egy oldalon lehettünk csupán szerencse volt de amikor nem voltál bent a serveren és az ellenfél csapatában kevesen voltak akkor átrakott minket is a tb.(Ezt akár a klántársaidtól is megkérdezheted!
    Szal' lényeg a lényeg ne magyarrázzál már állandóan úgy mintha te lennél az isten. Majd ha lesz saját servered akkor úgy magyarázol másnak ahogy akarsz addig meg vagy elfogadod úgy a servereket ahogy működnek vagy pedig nem játszol rajtuk!
    Ennyi!
  • mesor
    Hogy meglepődne az EA ha elkezdené olvasni a fórumokat és azt látná hogy mindenki örvendezik a hír hallatán! :D
  • joebacsi
    valaki elmagyarázhatná, hogy ne jópofizzon a f@sságaival egy olyan közösségben, ahol mindenki rühelli az édes kis pofikáját...inkább próbáljon új barátokat szerezni az oblivion fórumban
  • Deqwator
    +szolalt a kocka
  • lordjanek
    akkor inkább adakozna ha van pénze, ne szaros rankedekre költse :D
  • lordjanek
    és ez téged zavar?
    (jön a kérdés hogy téged miért zavar hogy rankedet akar: mert van elég már így is, úgyse menne rá senki)
  • FCH kari
    ez jo:)
  • FCH kari
    lol neked nem mindegy??ha van rá pénze akkor miért ne??
  • Me0w
    Majd ha ujra nevet valtasz, megkerdezzuk mi is, mivan, nincs eleg neved meg?
  • lordjanek
    miért? nincs elég ranked még :)
  • FCH kari
    nem egy barátomnak van szerver és szeretne egy rankedot:)
  • bakvarnyu
    Nem, az igazi gyanakvasra ado ok az, hogy az illeto azert sopankodik, mert nem tudja majdan kifizetni a Ferrarija reszleteit a bejovo lovebol=))
  • Zs0lt1

Ki is derítettük annó, hogy Geronimo van a képen ;-)
  • Zs0lt1
    LOL, nna ez akkor tuti április 1 :DDD
    Az ea nemigazán hallgat a community-re.
  • item
    Mai nap mindenkinek kötelező a teljes felszerelés a war alatt!!

• HunnernesKonge
    Lehet... Amúgy passz. Olvastam az oldalon azt átlinkeltem ide. Majd holnap kiderül
    Mondjuk az igazi gyanakvásra okot adó mondat ez: " Furthermore a decision was made to focus on supporting Battlefield 2 through patches and listening to the entire community instead of the crying sounds of pubnubs."
  • Zs0lt1
    április 1? :P
  • Zs0lt1
    ranked szervert akarsz vagy nem rankedet?
    a ranked szerverhez kell cég, cégbírósági bejegyzéssel, majd ha ez megvan akkor fordulhatsz az EAhoz, hoyg szeretnél rankedet. De csak akkor ha már van egy szervered, amin futni fog a ranked bf2 szerver.
    Asszem vmi ilyesmi korlátai vannak a dolognak.
  • item
    Marad a jó öreg partraszállós téma.

• HunnernesKonge
    Nem lesz BF 2142!
    EA and DICE have said that BF 2142 is OVER.

“We are sad to announce that a decision was made to cancel Battlefield 2142. One of the main reasons behind this decision is we felt the community will not support this product, and we would not like to release another incomplete product. Secondly, due to a recent poll it was shown that a near majority of users will not buy this product. This essentially means there will be nearly no profit made, so I will not be able to make my car payments on my Ferrari 599 GTB Fiorano vehicle. Any users interested in this car in buying this car, please contact me.

Furthermore a decision was made to focus on supporting Battlefield 2 through patches and listening to the entire community instead of the crying sounds of pubnubs.”

-Johan Bergman
    -Battlefield 2142 Executive Producer
    -DICE Sweden

Forrás: fpsbanana
  • lordjanek
  • neménvoltam
    előbb utóbb majd ez lesz belőle
  • schrank
    Károly vallja be hogy ön egy szerencsés lottó ötös nyertes és unatkozik
  • FCH kari
    adminok és szerver tulajdonosok a kérésem halálosan komoly szeretnék infot kapni hivatalos szerver bérléséröl köszi
  • neménvoltam
    én ezért szerettem nagyon anno a SWAT 4-et, abban aztán lehetett taktikázni :D
  • FCH kari
    akarok csinálni egy saját szervert,amin lehet anyázni bc mindent:)))
  • FCH kari
    aki érintett a dologban megtudná mondani hogy lehet szervert bérelni csinálni egyebek hivatalosan
  • Zs0lt1
    taktikára max klánmeccsen számíts. publikon semmiképpen.
  • schrank
    sok mindent kéne változtatni a játékon hogy taktikázós legyen de mi így szeretjük ilyen árkádosan
  • mesor
    Próbál de nem sikerül neki!
  • m4t1
    Hát ez a baj. Túl sok a statbuzi majom. Tisztelet a kivételnek.