172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #70837 Jah és meccs alatt meg a Hash alapján (CD kulcs, pb_guid) akárcsak a clanbasen, kiszürnénk az emberek cseréinek lehetőségét. -
ha egy csapatot inditotok,a fenet nem erdekli,hogy a jatekosok cserelodnek.it az a baj,hogy mindket csapatotok kozott cserelodtek!... -
Ahhoz képest, hogy poénosan megemlítettem, milyen jó kis vita táptalajába tenyereltem bele 
.
Az én véleményem szerint is igen etikátlan megoldás volt ez a GBC részéről, de ezt eddig nem akartam említeni.
Úgy lehetne pontot tenni az egész vita végére szerintem, hogy megnézni azt a 14 embert aki elvileg a GBC*ET színeiben indult, s még most leadni Runningnak a listát a másik 14ről, persze átfedések nélkül. -
Én úgy gondolom a GBC vezérei vannak olyan szinten, hogy tudják mi a dolguk és mit várnak el azok a csapatok akik jogosan háborognak most. Ha nem tudják akkor szomorú, azért bízom benne. -
A CB-n úgy csináljuk ha 20 jelentkeznek a klánból és aki jelen is van akkor azokból mindenki játszik úgy,hogy cserélgettünk. -
De nem tudtuk,hogy megszegtük a szabályokat,mert az én hibám volt,hogy nem jó névsor-t adtam le.Most nektek az a gondtotok úgymond,hogy 3-om olyan ember is játszott aki a GBC*ET-be nem volt nevezve.Na viszont nem miattuk nyertük meg a warokat hanem a GBC miatt,ők nem a Wilda vagy nem tudom milyen brutál csapatából vannak és nem azért játszottak,hogy velük nyerjünk meg a warokat,hanem azért mert jelentkeztek a honlapon.Kb ennyi. -
McKalton #70831 Érdekes a Clanbase-n egy csapatotok van egy ladderen belül. Pedig ott is indíthattatok volna még vagy kettőt. Mert ott sem tudtok mindig 28-an játszani egyszerre és sajnos 32vs32 még clanbasen sincs. -
rövid válasz: ... nem azzal van a baj hogy jól akarjátok érezni magatokat , hanem azzal hogy megszegtétek a szabályokat ... szerintem mindenkinek az a célja hogy jól szórakozzon és elhiszem hogy nem egyszerű 28 emberből kiválasztani azokat akik indulhatnak mert nem akartatok megbántani senkit sem , ez szép meg jó , csak nem a többi induló csapat rovására kellett volna. -
Ezzel nincs semmi probléma, de ha már vannak szabályok a kupára akkor azt próbáljuk betartani. A szabályok alól ne legyen senki kivétel! Sok beleszólásom nincs de támogatom a TS-es megbeszélést! -
McKalton #70829 Ezzel nincs is gond amig csoportmeccsek mentek. De mostmár kieséses meccsek lesznek és mindenki szeretne jó helyen végezni. És itt már nem szabadna megengedni ilyen kiskaput. Legyen egy csapatotok 28 emberrel majd aki a legjobb 8 ugyis az játszik. -
Landor #70828 -
Bár bizonyos értelemben érdektelen vagyok a dologban, (infranty cup.) de most már kezd engem is érdekelni a VÉGEREDMÉNY... Fordulatosabb, mint az UEFA... -
Aus megkért arra, hogy ezt másoljam be ide:
Srácok ! Azért alapítottuk a GBC-t, hogy jókat játszhassunk együtt. Mivel sokan vagyunk, úgy gondoltuk, csak akkor játszhat mindenki, ha két csapatot indítunk. Az eredeti terv az volt, hogy mindkét csapat ugyanazzal a 28 fővel indul el, de egy félreértés következtében az egyik csapatba csak 14 név lett nevezve. Erről viszont tudott kb. 3 ember összesen, mindenki más úgy vette, hogy simán játszhat. Annyira nem volt publikus ez az egész, hogy még én is úgy tudtam, 28 fő van nevezve mindkét csapatban. Mielőtt beírnátok válaszba, hogy ezt nem hiszitek el, rögtön megírom rá a viszontválaszt is : nem érdekel, ki mit hisz el.
Vannak, akik a mai napig azt hiszik például, hogy direkt kaptunk ki a horda ellen. Ez az egész egy belső félreértésből indult, amit nyugodtan meg lehet lovagolni, ez ettől már nem változik semmi. Ez az egész - legalább is számomra - csak arról szól, hogy jól érezzem magam a warokon és az egyéb megmozdulásokon. Én elhiszem, hogy van a magyarságon ez az ezeréves átok, meg itt van ez a dögöljön meg a szomszéd tehene életérzés, ehhez innen szeretnék sikert kívánni mindenkinek, de engem hagyjatok ki belőle ! Úgy gondolom, aki a játék élményéért csinálja ezt az egészet, az játsszon velünk továbbra is, aki meg mindenáron győzni akar, az járjon fradi meccsre vagy pártgyűlésekre ! -
Polemius #70825 Szerintem rendezzetek külön egy meccset a 2x nevezős klánnak, és amelyik csapata veszít, az abban szereplő playerek kiesnek. Persze, ha az egyik csapat nem jelenik meg, akkor automatikusan veszít..
-
McKalton #70824 Szerintem a 2 csapatból az egyiket ki kéne csapni a francba a másik maradhat. A kicsapott helyére meg bejönne a COR vagy a DR. Attól függően hogy melyik vétett. Elvileg a sima GBC szerintem, mert ott játszottak az Elit játékosok. -
A fix névsor a lényeg. -
a több csapat nem is gáz , ha jól emlékszem régebben volt már ilyen az Ex-7thnál is , de ott fix névsor volt ... lehet nem emléxem jól , akkor sorry :) ... és szerintem Running is így értelmezte amikor megkérdezték tőle és nem arra hogy 28 ember felváltva játszik a 2 csapatban -
Az a vicc hogy nem vártam semmit de eleddig bármit felvetettem kiröhögtek, elhajtottak és megnyugtattak kész érvekkel.
Veled mizu? -
greenberet #70820 szerintem azt a csapatot, amelyben(többségben) olyan emberkék játszottak, akik nem voltak lenevezve szüntessék meg, és töröljék le a pontjaikat az infantry cupról!!!! 

-
Ebbol ugyis az lesz a vegen, hogy "mindenki azert picsog, mert a GBC tul eros", es igy akarjuk ugymond palyan kivul kirakni oket... -
Több csapatos indulás nem probléma szerintem. Inkább az hogy az embereiket össze-vissza cserélgették (és mint alább kiderült szabálytalanul). -
McKalton #70817 Klánunk szeretne kezdeményezni egy TS-es beszélgetést a továbbjutott klánok vezetői, a GBC klán és Running között. Ezt mindenképpen tisztázni kell és tenni ellene.
Ui.:Az igazság az, hogy nagy butaság volt engednie az infantry cupa főszervezőjének a GBC többcsapatos indulását!!
-
mindket reszuk kilep a bulibol es elnezest ker -
-
Feltételezem tudod, hogy mit kell most tennetek... amúgy running gondolom nem azt mondta, induljatok bátran bármelyik csoportban :) -
Mégis mit vártál tőlük?
Már Vietnámban sem a tisztességes hozzáállásukról voltak híresek,hanem a kiskapuk kihasználásáról....
No more comment... -
eleve nem lehetett volna egy kategoriaban egy klanbol ket csapatnak indulnia!ilyen a meseben sincs... -
-
Ez szép hogy nem akartál megbántani senkit, de ezek szerint szabályt vétett az ET-s csapatotok mert olyanok is játszottak akik nem voltak lenevezve.
-
Gaboca, most azon kívül, hogy jól elvagyunk veletek, igazából az van, hogy másokat megintettünk, pontot vettünk el tőlük, stb. azért mert anyáztak vagy csítereztek, vagy leléptek. Szerinted ezek után a GBC*ET-vel mit kellene csinálni? (csak költői kérdés) -
Ha az elején nem azt az információt kapom hogy az ET-ben az ugymond Elite Infantrysok vannak a másikban meg a többiek, hanem ezt elmondja valaki akkor el se indítottam volna a csapatot. -
Igazából én is félre vagyok tájékoztatva.Aussal most beszélek és ő azt mondta,hogy megkérdezte Runningot,hogy a GBC indíthat-e kettő csapatot ugyanis 28-an vagyunk a klánba és meg akarjuk adni a lehetőséget mindenkinek,Running meg mondta,hogy oké mehet.Na én 14 embert neveztem a GBC*ET-be viszont aus úgy tudta hogy én 28 embert neveztem a GBC*ET-be és így megoldható,hogy mindenki játszon.És néztem is,hogy a GBC*ET-s meccsre is olyanok jelentkeznek akik nincsenek is benne a listába,de nem akartam senkkit megbántani így hagytam hogy azok játszanak akik jelentkeztek. -
Sajnos igazad van. Elegge gerinctelen ez a megoldas, foleg az, hogy cserelgetik az embereket :( Minden csaaptnak le kellett adni a taglistajat, akik jatszhatnak, evvel az erovel indithattunk volna FRX I, II, III csapatokat, ahova leadjuk ugyanazokat a neveket, es igy ha kiesunk 1 csoportbol, meg van ket lehetosegunk. -
Hogy miért nevetséges?
Eddig számomra ez egy komolyan vett kupa volt ahol a csapatok komolyan veszik a szabályokat.
Te most írtad le hogy már az alap szabályokat is megszegtétek.
Ez a kisebb gond.
Minden csapatnak 1 esélye van. Akár a S.O.S klánnak akár a JCSR-nek akár nekünk is. Ehelyett ti indítottatok két csapatot, persze lehetett volna 8at is és akkor mindenki csak veletek játszik.
Innen nézve számomra ez a kupa már nem is olyan komoly... -
Meccsen is eletet viszek a ventrilo-chatbe :P -
McKalton #70803 Ez nekem se tetszik, hogy most két csapatban ugyanazok az emberek játszanak tőletek. Szal ergó nektek 2* nagyobb az esélyetek győzni, hisz a hordát vagy minket kell legyöznötök. Nekünk és a Hordának is CSAK egy lehetősége van. Szal ez így nem fer. Kérem az infantry cupa fő szervezőjét, hogy ez ellen lépjen vamit. Nem erről volt szó az elején!!!!! -
Ne félj ha azt hiszed,hogy nem jó csapattal álltunk ki ellenetek mert nem így van akkor tévedsz.Azon a meccsen komoly csapattal álltunk ki ellenetek.És ha eddig nem volt nevetséges akkor most se lehet az.Talán ha leírnád,hogy miért pont most vált nevetségessé??? -
Köszönöm hogy ezt így leírtad. Számomra most vált nevetségessé, sok sikert kivánok. -
nahát, akkor tehát elbaxtátok, miért nem ragaszkodtatok az "eredeti" tervhez? 

nálunk pl. az a terv, hogy runningot abban a hitben hagyjuk, hogy ő a horda vezetője, de psszt, meg ne hallja!
pedig nem is ő az, csak minden csapatba kell egy udvari bolond...
-
fontolgatom, hogy indítok egy "Meow aranyköpései, avagy miért is szeretjük a nyávogást" topicot