172102
  • FaRockHUN
    Szia. A Program Files-ban megtalálod az EA Downloadert és azon bellül a Cash könyvtárba..
    Az utóbbi kérdésedre nem tudok megoldást, ha fent van 1.22-es patch
  • koschwarz
    azért az igaz, hogy abban van némi "tisztességtelenség", hogy egy csapat, bár más néven, de gyakorlatilag két nevezést ad le, ezáltal kétszeresek az esélyei. persze csak akkor, ha tényleg ugyanazok játszanak mind2 csapatban. itt ez volt a felháborodás tárgya.

de én hiszek runningnak, mert ennek a szent embernek minden szava mély bölcsességet és a megfellebezhetetlen igazságot sugározza, úgyhogy ha azt mongya, hogy gyakorlatilag ilyen nem történt (mármint hogy tényleg ugyanazok játszottak volna mind2 csapatban), akkor biztos úgy van.
  • tubifex
    inkabb kitoroltem azt a sokmindent....
  • crow
    Sziasztok!

Két kérdésem is lenne az EuroForce-al kapcsolatban:
    1. Hová menti az EA downloader a letöltött cuccot?
    (Install előtt - mivel el szeretném menteni)
    2. Miért vág ki minden EF-es pálya töltés után olyan hibaüzivel, hogy
    frissítsek official verzióra, amikor nekem is az van?

Előre is köszi!
  • Mersant
  • Running
    Na srácok kicsit pihennyetek már. Vannak szervezők, több bíró is (Running csak egy, ő viszont komolytalan) 7th-Hatt is tagja, majd szépen összeülünk mi a gond, átrágjuk magunkat rajta, mindenki megmondja mi legyen és döntünk hogyan tovább.

Nem kell itt egyből egymás torkának ugrani, rémképeket festeni, egymást baszogatni.

Ha megszületett a végleges döntés, gondolom hétvégéig megtörténik, akkor ki lesz írva mindenhova és ennyi.

• Mersant
    na már most az a helyzet, hogy ha nem tartatjuk be a szabályokat akkor felesleges kupát kiírni, akkor lehet sima fun warokat nyomni egymás ellen... és itt nem a balfaszságról van szó, hanem az igazságtalanságról. a klánok többsége azért alakult, mert hazai és/vagy nemzetközi szinten eredményeket akarnak elérni, nem azért mert jól mutat a nevük előtt a klánjelzés. és a klánok közül aki megnyeri ezt a kupát az joggal büszkélkedhet el vele stb. persze ha mindenki egyenlő esélyekkel indul...na ez nem valósult meg. és gondolom ha GBC megnyerné a kupát, biztos szívesen emlegetné fel ezt a tényt,és lennének rá büszkék mint ahogy a többi klán is...tehát egyáltalán nem mindegy, hogy ki nyeri, és hogy hogy.
  • Running
    Na gyerekek gyerekek....még beszélnem kell a bf2 scene két oszlopos tagjával osztán kiderül ki milyen állásponton van, én a magamét leírtam, olvashattátok.
  • koschwarz
    nagydög your're my man!

(utolsó mondatot kivéve, mer én se akartam, de mégis rábeszéltek)

személyes véleményem az, hogy:

1. a tisztességes játék és a tisztességes hozzáállás mindenkitől elvárható, még egy ilyen "fun"-bajnokságon is természetesen
    2. szerintem is hibázott a gbc, illetve ez elismert tény

(mivel mindenki elismerte, hogy nem az a probléma, hogy a gbc két csapatot indít, hanem az, hogy állítólag ugyanazok jáccottak mind2 csapatban, ezért)

3. ha running azt mondja, hogy igazából csak 2-3 ember átfedés volt, akkor egyrészt higgyük el neki, másrészt szerintem ez azért még megbocsájtható
    4. úgy lácik mindenkire átragadt a kampányhangulat, mert szerintem túlzás már ez a fröcsögés. azt persze megértem, hogy a kupa végeredménye presztízskérdés minden klánnak, de valljuk be, hacsak nem vakon és süketen ülnek a gép elé, úgyis JCSR-7TH döntő lesz
    5. minden tiszteletem mindenkié

egy funplaya, aki mindig a jót feltételezi másokról
  • koschwarz
  • Nagydög
    B+! Azt akarod, hogy felsirjak almomban?
  • lordjanek
    EASY, [HTS]DAQ
  • Nagydög
    Na mar mostan az a helyzet, hogy kenytelen vagyok igazat adni Csacsynak: Ez mar hiszti. Mi ez? Valami tarsasjatek egy lanykollegiumi pizsamapartin? Azt hittem, arrol szol a HunCup, hogy kicsit szervezettebb keretek kozott utik egymast a nepek, a dij pedig egy vallveregetes. Erre mit latok? Az egyik legkomolyabb klan ugy viselkedik, egy masik klan balfaszsaga miatt, mint egy gyomorbajos komornyik.

Szivesen jatszok veletek, sracok, de megkerem a taxipojacat, hogyha veletlenul klanjelzest fedezne fel egyszer a nevem elott, lojjon fejbe azon nyomban.
  • Crem
    [center]

[b]Boldog születésnapot ..::CB::..YAN
  • TS Zolly
    Legutolsó mecsünket a GBC ellen vivtuk. Mint ahogy korábban irtam, biztos volt átfedés náluk. Elvesztettük a wart, ezért nem is jutottunk ki. Joebá! Ezért volna nekünk pont reklamálni valónk. Nem másért. Én ugy vagyok vele, lesz@rom, hogy GBC-sek közük kik voltak ott. Eleve vesztett warnak indult, mert mi 10v10-re számítottunk, helyette csak 8v8 lett. De ez sem érdelkel. Megóvni a wart nekünk lett volna érteleme, és tök fölösleges itt egyeseknek azon rágódni, hogy vissza kell léptetni egy, vagy mndkét GBC csapatot. Ha a köv.-be összekerültők velük, akkor figyeljetek oda erre, és ha esetleg átfedés lenne, akkor szóljatok még a war elött. Addig szerintem nincs min vitáznotok.
    Horda nem akar ujragémelni a wart ellenük, mi, vagyis a CoR nemtom. Szerintem fölösleges, de ezt majd Murry dönti el.

• Verzoo
  • Hatt
    Érdekes hogy az egyik pillanatban még magyarázkodtok, aztán már ti szoltok le minket.
    Nekem nem fekszik ez az inkorrektség.
  • DummyBoy
    Mindenki monnnyon le! (háromennnyel ...)

Janekgyerek: Politikai dolgokat ki lehetne innen hagyni ... ha rajtam múlna 4 évig lenne kampánycsend ... :(

Tegnap a két buzi vitája miatt nem tudtam normálisan játszani!!! (Mielőtt felmerülne hogy néztem ... ISTEN ŐRIZZ ... Kedvesem nem tudott mit nézni :( :( )
  • Mersant
    kezd unalmas lenni, hogy ti vétetek a szabályok ellen, és amikor a többi klán nemtetszését fejezi ki , akkor még nektek jár a szátok...nézzetek már magatokba vazz.. ekkora baromságot senki nem hallott még, ennyi erővel a Fradi 2szer nevezhetné a csapatot a magyar kupában, mert a kispadon is ül 1 csomó ember... szerintetek jogos?! mondjuk az sem volt 100as aki ebbe belement úgy hogy lehetséges tagcsere, és nem fix a csapat.... oder?!
  • TC3
    Na gyönyörű!
    Még jó hogy nem akarod, hogy elnézést kérjenek!
    1 kis gondolkodás, 1 kis logika, és kész az eredmény!
  • Csacsy
    Köszönjük az összes 7th-s teljesen irracionális hozzászólását. SÍRÓS BAGÁZS.
  • eX RambO
    Na akkor ide figyel AmonSerrano és a baráti klikked, elmagyarázom mi is a bajunk veletek kapcsolatban:
    -Azt írod, idézem:"Hibáztunk! Voltak átfedések egy-két ember erejéig! Ezzel szabályt szegtünk! Elismerem! "
    Na akkor első kérdésem, mi a teendő egy kupán induló nem a szabályok szerint játszó csapattal??? Te mit tennél fordított esetben, ha mondjuk ez a CB-n esik meg veletek?? Megóvod a meccset, mint ahogy meg is óvtatok már egy CB-s meccseteket. Most, hogy ti voltatok a szabályszegők csak úgy átsiklanál felette??
    -Amennyiben Runing kolléga(akit tisztelek a szorgalma és tenni akarása miatt,de a tapasztalata igen kevés bírói poszton)ezt a hibát áhidalhatónak ítéli meg és ennyi az össz reakciója, hogy figyeljetek oda magatokra irgum-burgum akkor a továbbiakban én sem kérek az ilyen igazságtételekből.
    -Mivel ti amúgy is 2 csapattal indultatok, szerintem a minimum az egyik csapatot kizárni a további versenyből, és még így is marad egy csapatnyi esélyetek a továbbjátékra és ha netalán a döntőbe kerülnétek akkor nem lejátszani azt fairplay önfeláldozásként. De a 2 csapat itt és most semmilyen szinten nem folytathatja szvsz a bajnokságot, ha igen akkor részemről egy életre befejezve a magyar bajnokságok bármilyen színtje is, ezt tudja Runing én voltam az egyetlen a klánképviselők közül aki úgy nevezte be a csapatát, hogy KOMOLYTALAN HOZZÁÁLLÁS ESETÉN A 7'th VISSZALÉP A SZEREPLÉSTŐL, és ezt Running kolléga tanusíthatja is....... köszi hogy meghallgattatok nincs több mondanivalóm és vitatkozni sem fogok, döntsetek kinek mia jobb, egy Bunda gyanus bajnokság komoly ellenfél nélkül, vagy egy inkorrekt csapat nélküli kemény bajnokság. IT'S CHOISE is YOUR'S....
  • mNzJean
    LOL ezt a hisztit , ne haragudj de ez már nevetséges , mit követtünk mi el amiért neked abba kéne hagynod a kupát ? És mi a komolytalan ezen a kupán ?
  • Kovács legény
    necsináldmár
  • Hatt
    Semmi nem lesz a lan party-n mert max nézni megyünk.
    Komolyan vesszük? Ne haragudj de nézz körűl a saját házad körűl mert az a gond hogy ti nem veszitek komolyan. Ha ezt tudom hogy így lesz akkor nem is filoztam volna az induláson. Az hogy a 7th folytatja e az már a többiek dolga de én befejeztem.
    Sok sikert minden csapatnak.
  • Pharolas
    Az a baj, hogy hiába mondanék bármit is, amit egy normális józan ésszel fel lehetne fogni, úgyis elvakultak vagytok a témában, szóval részemről ennyi.
  • vsly
    Most biztos megijedtek...
    "mi lessz a lan partyn ahol még pénzdij is van?"--->na pont ez az!
  • mNzJean
    Azért nem tudom mivel érdemeltük ki a 7th részéről ezt az egyoldalu negativ hozzáállást.Majd jól elverjük őket a 2. fordulóba . Netán innen fúj a szél?? Azért remélem nem gondoljátok ilyen komolyan , mert ha igen akkor mi lessz a lan partyn ahol még pénzdij is van?
  • Running
    Nos akkor lássuk a GBC-t.
    Megnéztem a GBC és GBC*et taglistát valamint visszanéztem az eredményekről készült képeket és 2-3 név volt mindig at átfedés. Szóval a csapat nagy részével nem volt gond.
    Ezek után. Mindenki megtalált a majomságaival, mindenki megmondta a frankót ezért én is ezt fogom most tenni.

1. Azonnal kérem a GBC-től a két normális taglistát.
    2. Akik problámáznak a GBC ellen lejátszott meccsekkel azok a csapatvezetők jelentkezzenek nálam. (Horda nincs gondja.) Azokat a meccseket újratolják 14.-ig bezárólag.
    3. Akiknek nem tetszik ez a megoldás azok még mindig kiléphetnek a kupából, nem kötelező végigjátszani.

Várom a listát GBC és sok sikert minden csapatnak a további meccsekhez. Téma innentől le van zárva.

Running (cléjmór és specmaki)
  • Pharolas
    Amonserrano, én azért írtam ezt a 14 az egyikbe, 14 a másikba, mert még Gabóca mondta, hogy túl sokan vagytok, és ezért kellett két csapatot indítani.

Leszögezném, nem kötekedni akarok, DE:

Ha azért lett indítva 2 csapat, mert még így is egy GBC alakulatra 6 cserejátékos jut, akkor mi az istennek az átfedés? Ez nem fér a fejembe. Pont ezért van az, hogy sokakban felmerülhet a mahinálás gondolata. ezért ajánlottam, hogy akkor legyen kettéválasztva, és akkor nincs belőle probléma.

most ezt még lehet csűrni, csavarni, de ha marad ez a legyen átfedés hozzáállás, akkor ez az egész mégiscsak arra irányult, hogy a GBC két ágon is tudjon menetelni?
    Szerintem objektív megközelítéssel ti is észrevehetnétek ezt a nyílvánvaló dolgot.

• Polemius
    Nem lehet felvenni a C4-et.
    Battlerecorder a szerveren fut. Ha fut.
    Saját gépen fraps vagy hasonlóval tudod rögzíteni.
  • Csacsy
    Az meg támogatom.
  • Csacsy
    Témogatom a béke van mozgalmat és nem szólok be senkinek semmit pedig lenne mit :)
  • Amon Serrano
    Na most olvastam végig ezt az egészet.

Egyrészről teljesen igazatok van! Hibáztunk! Voltak átfedések egy-két ember erejéig! Ezzel szabályt szegtünk! Elismerem! Döntse el a szerveszőség, hogy mi legyen velünk! Azt mondjuk nem értem, hogy egészen eddig miért nem volt baja ezzel senkinek! GBC meg GBC*ET, egyételmű, hogy nem független két csapatról van szó!

"runningnál valószínű megvan a lista a 14 főről, a maradék 14 lesz a sima GBC."
    Hát szabályok szerint egy ember játszahat több csapatban is, így ezzel nem értek egyet! Inkább csak szankcióként alkalmaznám!

Zsolt1, benned pedig óriásit csalódtam, bírtalak régebbről, még vietnámos időkből, tartottalak valamire, de azzal, hogy ilyen primitív módon minősítetted az egykori (TLD) és mostani(GBC) csapatom, valamint bebizonyítottad gyengécske szövegértelmező képességed (Fegyenc commanderkedett az inf meccseken), hát nem igazán tudok, pontosabban akarok mondani...

Mi soha nem szóltunk semmilyen csapatot, mindenkit tiszteletben tartottunk, (ok, én arra a bizonyos Dragon klánra tettem egy-két megjegyzést) így nem igazán vártam ilyesmit mástól!

Többieknek köszönöm a korrekt hozzáállást!

Döntsön a vezetőség, részemről nem bízom a többi csaptra, ez a bírók/zsűri/szervezők -ahogy tetszik- dolga!

Tisztelettel

GBC{TLD}AmonSerrano
  • Pharolas
    Szerintem meg nem. Mint mondottam volt, runningnál valószínű megvan a lista a 14 főről, a maradék 14 lesz a sima GBC.

Ha az 1es vagy a 4es csoportban valamelyik klán úgy érzi, hogy egy újrajátszással lenne esélye a továbbjutást jelentő 2ik helyre az játsza le újra.

Másik téma: féltem, hogy fel fog jönni ez az "egyesek azt akarják, hogy a gbc-t diszkvalifikálják a huncupról" baromság. És lőn világosság, hát nem ezt kell olvasnom?
    Az én részemről a lényeg, hogy a másik gbc ellen, ha játszunk ne lássak meg egy olyan játékost se, aki már játszott ellenünk. Ez így fair, és semmiféle hátsószándék nincs mögötte.
  • Zs0lt1
    jahm bszn az érintetteknek ;-)
  • Swy
    Sziasztok!!

Lenne néhány kérdésem!
    Hogyan lehet felvenni a c4-est? (tudom, hogy lehet mert egy ea videóban láttam.)
    Hogyan lehet elindítani single-ben, multiban a battlerecordert?
    a fraps-ot ismerem de nem szeretem mert az azt veszi fel amit már láttam én is!
    A célom az hogy videókat tudjak készyteni szórakozásból, vagy ha lehet (úgy tudom nem)akkor a multis ranked meccseket felvenni, mert a serverek nem teszik ezt meg. (nem min1-ik)

Köszi a válaszokat
  • joebacsi
    /agree
    ausék leadják a 2*14 névsort, és ahhoz tartják magukat az egyenes kieséses meccseken
    bár sztem a továbbjutott csapatoknak kéne ezt eldönteni, elvégre őket érinti elsősorban a dolog...
  • TS Zolly
    Mi még abba is belementünk, hogy az egyik warunkon az ellenfél kiegészüljön egy másik klán pár emberével, kik a saját klánukkal benne vannak az inf kupába. Igaz eleinte elleneztük, de inkább a játék mellett döntöttünk. GBC ellen is tuti volt olyan, ki az Et-be volt regelve. És?
    Szvsz, nem kellene visszaléptetni egyik GBC csapatot sem.
  • lordjanek
    gergodnak is