172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ne legyel morcika, mert a pici civeckem osszetorik, cicafiju :D -
viszont a kapson a másodikon a gizike számítógépe elromlott..., bakker erre fizeti a rendőrség a zinformatikusokat 
-
Jössz bulizni? -
ha épp nemtaláltok kisjánykát, úgylátom running is jólesz
-
kabbe, ég így se tudom 

"jössz bilcsizni?"

-
"üccsi"
-

-
Jólt toljátok. Olvasom a topicot...közbe rágom a kolleganőim pattogatottkukoricáit, iszom rá az üccsit, meg cigizek. Jó ma a melóba. -
akkor elkapom eccer szerveren joebácsit, és amolyan jackbaueresen fogom megkínozni, hogy mondja meg mi az a bilcsi 
-
:P
segítek lamik:
"Jössz bilcsizni?" -
áááááááááááááááááááááá, akkor mi? 
-
Háhá!
Te is hülyén fogsz meghalni!
-

nem tom én úgy értelmeztem, hogy "kiborul a bili"

joebá magyarázd má meg lécci
-
Úgy néz ki! :D -
nagyooon hideg :) -
mermég mindig nemvoltál kisjánykákkal szorosabb kapcsolatban :D
hülyén fogsz meghalni :P -
Így van, köszsönöm, csak ezt valahogy senki nem veszi észre!!! -
neménvoltam #71100 tom, olvasom ám folyamatosan :) -
Nem bili! Bilcsi! Nem hiszem hogy azt jelenti a mondat hogy király lesz a bili!(vagy mégis? :P)
Lehet hogy neked 9 éves korodig eltartott míg szobatiszta lettél, de én már 9éves korom elött az lettem!
Korán érő típús vagyok! :P -
Tényleg komoly kis csaták voltak -
ááá, ne is törőggy vele, ez már csak láccólag bf2 topic 
most finom anyázás megy
-
neménvoltam #71096 bár nem konkrétan a mondanivalódhoz kapcsolódik, de a tegnapi meccseket nagyon élveztem a szervereteken, rég nem játszottam már ilyen jókat -
ez belinkelte, nem viccelt 
-
Nagydög #71094 Nekem erosen remlett, hogy nem tegnap hallottam eloszor errol a GBC koruli rendellenessegrol, ugyhogy keresgeltem egy kicsit. #68895 -
bili? amibe pipiltél amikor szobatiszta lettél (úgy 9-10 éves lehettél)
-
dr1
dr2
dr3
dr4
sos1
sos2
sos3
sos4
gbc1
gbc2
gbc3
gbc4
t4ce1
t4ce2
t4ce3
t4ce4
-
Szó sincs lejáratásról ,csak azt szerettem volna érzékeltetni ,hogy mire is megy ki a játék, pls értsetek meg engem is végigszenvedtünk egy csomo meccset én személy szerint nem kis energiámat fektettem bele az infantry meccseinkbe , gyártottam szorgalmasan a taktikokat , szerveztem az embereket ,ott voltam majdnem minden meccsen és akkor most jöttök ti ,hogy mindezt hiába csináltam ,hát ezért bosszankodok ,és probálom a helyzetet menteni , lehet ,hogy nem a legjobb politika most visszatámadni , természetesen elfogadom a szervezők döntését de személy szerint engem nagyon bánt ,hogy minden erőfeszitésem azért ,hogy jó eredményt érjünk el az inf. kupán az most mind hiába volt. Na ennyi. -

folyton felizgulok ezen a topicon
(beteges?
)
-
Már megint a bilcsi! :P
(még mindig nem tudom mit jelent :D) -
Ha megkerlek, belenyalsz Running fulebe? :D -
nemakarok beleszólni, de már egy párszor elnézést kértek érte, csak még utánna is szapultátok őket folyamatosan, hát nemcsoda, hogy ők is pöttyet felkapták a vizet... -
ultragáz, meg ciki a szitu, de leginkább kircsi lesz a bilcsi! -
uwu #71085 A lejáratós téma nem fog összejönni, mert mi vagyunk ajók, ti meg a rosszak akárhogyis kapálózól. Nem érdekel, hogy mások visszahúzódak, és nem lépnek fel a szbálytalanság ellen, nehogymár a mi hírnevünk romoljon a ti lámaságotok miatt.
Jó lenne ha viszzább vennétek, és bocsánatot kérnétek. -
még mindig tart?
-

hát ja, akkor pontosítsunk, tehát nem a kupa komolytalan, hanem egyes résztvevők
az télleg gáz, hogy éles war közben lelépjen a csapat x számú tagja, vagy esetleg az egész csapat. megagáz.
-
hbd böléd :)
(sry, csak ez a kép volt leértékelve, és annyira nemvagyok eleresztve mostanában, de ugye a szándék a fontos :D)
-
Nagydög #71081 Probaljatok meg felgyujtani. Csipkebokorrnak nem csipkebokor, de egy kiserletet meger. -
Valahogy éreztem, hogy elő fog jönni ez a csak azért balhézik a 7th, mert a köv meccse a GBC ellen van.
Erre reagálnék, és örülnék annak, ha mindenki előbb elolvasná a dolgot, és nem csak kiragadna részeket, majd abból totál idiótaságokat komponálna.
Nem vagyok egy focirajongó, nem is nagyon mozgok e körben, de mivel itt volt egy ilyen példa, én is ezen keresztül vezetném le a teoriámat.
Az én véleményem szerint a GBCben is hasonlóan jó képességű játékosok vannak, mint a 7thben...indentitástól függ, hogy ki melyik csapatot tartja jobbnak. Pont ezért egy egymás elleni war alkalmával mindennek össze kell jönnie, vagyis:
- az egyén aktuális felkészűltsége (példának okáért ott van a tegnapi nap. Kicsit fáradtkásan elkezdtem játszani karkandon a szerverünkön, és egyszerűen képtelen voltam leölni KTC-t, míg ő vígan hentelt orrba szájba. Ezzel nem azt mondom, hogy a jobb napjaimon meg sem kottyan nekem a srác, de bizonyára nagyobb ellenállást tudtam volna tanusítani egy kis személyes párharc keretében - ezúton is grat neki, tegnap nagyon jól tolta)
- a csapat aktuális állapota (asszem, hogy ezt nem kell magyarázni)
- egy valag szerencse (mert lehet, hogy éppen csak le tudja az egyik a másikat pörgetni, s ezzel majdnemhogy eldönteni a meccs végeredményét, vagy nem)
Na itt jön a focis példa. Teszem fel ott van az UEFA kupa. Összekerül a Milán a Reállal, és egy kemény csatában győz (pedig a mecs előtt nyitott volt a kérdés, hogy ki nyeri). A Milán örül a győzelmének, és nem fogja kívánni, hogy az adott kupában még 1x összetalálkozzon ugyanazokkal a játékosokkal, csak más néven, mert van elég megmérettetés még előtte. Elég lesz neki csatázni mégegyszer a Reál ellen a köv kupában.
-
ez mekkora marha, de jó 

-
Huh, pedig mar elkuldtem neked Aberdeent :(
még mindig tart?