172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lenne egy kérdésem, a BF2 rendszerkövetelményeivel kapcsolatban.
Mondok 2 konfigurációt, és érdekelne, hogy milyen grafikai beállításokon lehetne futtatni természetesen akadás nélkül.
Egyik:
2,6GHZ P4 (775), 9600Pro VGA, 80GB HDD, DVD Rom, 512RAM
Másik:
3Ghz P4, x700 PCI-E, 1G RAM
Fontos lenne!
Köszi!
-
Lehet hogy több topicból lopta el egyszerre a postokat és mind itt kötött ki! :P
SZVSZ ez biztos hogy valami hiba a programban! -
Landor #71607 Jó hát így akarta nyomatékosítani a mondanivalóját.. Nna.
-
:D -
2 percig nem hinnem hogy laggzik valaki...
-
ha hiba akkor kiüti valaki més üzenetét és megeggyezne a post száma :P -
TS Zolly #71603 Lassan jönnek ki majd a BF2-es 2. világháborus modok. De ahogy gondolod. -
Neoncsoves #71602 Bocs az offért: Szerintetek megvegyem a BF1942 Anthologyt? Megéri? Vagy a graf már zavaró lenne ez után? Mert igazandibol 2.VH őrült vagyok.. :P -
Neoncsoves #71601 ez a mondás tökre hülyeség. az hogy ő a Bagoly az ok.. De én nem vagyok veréb... :P -
Neoncsoves #71600 Rendszerhiba a gép leáll... De örülnék ha bf2zés közben a repcsiben ulve felmondaná a muszerfal a szolgalatot és kiirna hogy Rendszerhiba... :D kicsi realitás ... :P -
TS Zolly #71599 Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejü. -
hiba a mátrixban -
TS Zolly #71597 Ez csak egy hiba lehet. -
neménvoltam #71596 lagg
-
TS Zolly #71595 Csá. De ilyen soxor? brrrr -
Nagyon sajnállak bennetekett,hogy csakegy sörre fussa de ha adtok egy címet akkor küldök nektek egy pezsgöt,hogy jobban tudjatok ünnepelni!!Én kifogásokat nem keresek. én tudom hogy,hogy volt vagyis történt azt,hogy ti mit mondtok azt nagyívben leszarom!Csá!De ugy nézem ti kerestek kifogást nem én!Én ezzel a témát lezárom!!Továbbiakban nem vagyok hajlandó vitatkozni róla!!Ahogy érzitek,hogy mi volt! -
Uborkasalata #71582 Ugye tört verzsönnel is csak belépek Multi Megcsinálom az akkontomat és kész tok MULTIZNI nem? -
boldog szulinapot kovacslegeny 
-
"omanon is ..." mint ha játszottál volna más pályán 
-
Csaba67, igazán nem történt semmi, nem fogjuk könnyesre sírni a szemeineket hiányodtól elhihetetd, sőt talán egy sört nyitunk ma este az emlékedre...
A kifogásod pedig elég gyenguszra sikeredett, szerintem dolgozz még rajta egy kicsit és próbáld meg újra.... Hajrá Kovácsnéni

-
Neoncsoves #71578 Janekot miért utáljátok ennyire? Mert
gondolom azért :P
-
mitkerestem az ellenséges bázis felett?pont egy vadászgépet lőtem ki ami a levegőben volt és nem a földön és még csak nem is felszálás közbben.utánna valaki gyorsan beugrott a stingerbe és nyilvánvaló,hogy nem hagyta,hogy kilöjön ezért odda bombáztam.amugy meg nem szoktam cempelni.De köszönöm szépen!Csá! -
GameOverrr #71576 Most figyelem, hogy már valaki a hajón is van. Mi olyan kurva vonzó az elnemfoglalható bázisokon?
Omanon is, ha az amcsik visszaszorulnak a hajóra és sehol senki, az UAV-nk szerint még legalább féltucat amcsi próbálja elfoglalni a MEC repteret.
Ha csak az elnemfoglalhatókat lehetne támadni, biztos nem menne arra a kutya sem... -
:)
csak megjegyeztem h mit keres a heli a hajo felett :)
leveskocka: azért mert sztem karkandon a bal arti az nem zaszlo azert :) -
BC? 
Kilovom a helire tamado repulot az BC? Komolyan mondod?
Az mar mellekes hogy nem volt eles?
-
akármit kereshet, pl üldöz egy másik repcsit
-
miert artyztal oda?a repulo meg mit keres a nem elfoglalhato bazis folott?
erdekes.engem meg nem vagtak ki sehonnan.biztos balfasz vagyok azert
-
egyzser leartiztam a fobazist, szoltak h hagygam abba. mondtam h ok, nem is csinaltam.. nicsak, kirugtak. de miért? -
Landor #71570 Base Cementer

Zárunkbye! jo7végét!
-
7th klán meg van a véleményem rolatok!Ugyanis nem cempeltem,csak átrepültem a bázisotok felett és stinger pont befogott,és ezért dobtam oda a bombát azt,hogy ott áltatok mellete 2-3-an arrol nem tehetek.Ugyanis nem fogom hagyni,hogy csak ugy simán kilöjön!Ezzel a véleményem meg van rólatok,hogy minden figyelmeztetés nélkül ki rugtatok!Köszönöm Szépen!a tanulságott levontam rólatok!Eddig se játszotam a szervereteken ezuntán még annyit semm!Csá! -
Landor #71568 túlóra rulez 

-
azt amiért baraktad a képet! na akkor mit is jelent?? -
Landor #71566 minnyárzáruunk -
fasza. lefotoztd magad bc kozben -
Landor #71564 mit jelentsen? [3.nap12óramelóutániszmájl] -
nekem a kevés volt a magyar arrol a sajnálatos Lagg jut eszembe a sok külföldi miatt
-
"ÉS ZŐD SZAR MAP?" biztos! te!!!jol vagy????ordellamas<<oszt az mit jelent??
-
Landor #71561 ÉS ZŐD SZAR MAP?
-
Jatszottam egy kort 7th-n, volt par erdekes talalat.Kar hogy csak bemelegites kozben 
Bocsi Simetro... harmadszorra miert nem repultel arra?
-
Bingo