172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
[IMG] [/IMG]
-
Ja igazad van, felreolvastam.
A jobb konfigon sztem nem futna full-highon, talan ha a lightning meg dinamic light mediumra allitva, akkor azert mennie kene. Bar puding probaja az eves, eleg nehez latatlanban megjosolni mit bir az x700-as. -
ha war3z akkor legalább ingyen B+ -
Mester01 #71691 Szerintem nem igy gondolta!
Probáld meg ezt! -
szegénykém még nem tudja mi vár rá 

-
TS Zolly #71689 Próbáld innen. Nekem sikerült anno. -
Én arra írtam hogy tegnap 9X volt bepostolva ua az üzenet és szerintem ez csak egy bug volt!
Az hogy a ti servereteken mi történt azt nem tudom és nem is akarok beleszólni hogyan oldjátok meg!
-
Uborkasalata #71687 Vki nem tud egy FREE oldalt ahonnan le tudom tölteni a BF 2- nagyon kéne PLS! -
neménvoltam #71686 dejavu -
TS Zolly #71680 Viszont a hegyen lévő bézeken van páncélos. Viszont lent is van pár befoglalható béz. -
De ez azért nem jó dolog, mert akkor a járművek 1 része kiszorul az ütközetből! 
Quaddal mégsem mehetek 1 T90 ellen
-
na jó de pontosabban nem lehet ezt behatárolni,mert igazából semmit nem raktam fel!
mult héten játszottam utoljára akkor még minden rendben volt...most meg kivág!
egyébbként nem vagyok csaló azért próbálom kideriteni mi okozza -
-
Landor #71676 [IMG] http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/chinois2.gif[/IMG] -
Mester01 #71675 De a PB kirugodt a serveren mert olyan programot használtál amit Csalásnak számit!
PL: GAMEHACK! -
sziasztok!
a #80139 gamehack nem tudjátok hogy mit takar?
-
nnna viselkedjél mert felültetlek egy vietnámi fapados járatra aztán napi 16 órában varrhatod a susogós melegítőt meg gyárthatsz kvarcórát 
-
Ez a kép olyan mintha a tankal probálnál rally modban felkapaszkodni :D -
TS Zolly #71671 Ez az a pálya, ahol középen van egy hosszu hegyvonulat, rajta 3 béz és marha keskeny ut két szélén szakadék. Igen ott nem megy fel, de illen meredek emelkedőn még a sima BF2-ben sem megy fel. -
Én akkor is, és most is csak azt tudom mondani, hogy egyetlen egy olyan magyar szerver van, ahol a legrosszabb esetben is "BIZTONSÁGBAN" tud az ember újraszületni. Amikor a játékos belép a 7th-ra tisztában kell lennie ezekkel a szigorú szabályokkal. Ha nem tartja be,... repül. (Hozzáteszem, határeset miatt már én is voltam kickkelve, hiába volt már meg a 7th-s prefixem. Igazolni tud V-sly.)!!! Nincs kivétel! -
Az hogy az SG bugos az egy dolog de Csaba67 és eléggé bugosra sikeredett szegény, ha nála a "csak visszabombáztam az iglára mert lőtt rám és épp mellette álltak" nem számít basecamp-nek akkor egy patch rá is ráférne.... Na de mindegy úgy is neki van igaza 

-
Landor #71668 Jah.. egy-két dolog jól jönne.
meg bolond schrank is biztos örülne egy riasztós kék nívának
-
Hát ez LOL, nagyon idegesítő bakker!!
Tegnap nyomtuk az RDHA szerveren és hát nagyon meglepődtem ezen...
-
Jó volt ez a kis videó!:)
Remélem eljön az a patch amiben megint kezdik erősíteni a BH-t.kétoldalt két nem irányítható raketakilövő [mondjuk]) Sok síró kisgyerek miatt, mostanra használhatatlan. -
Csaba67 biztos hogy nem szándékosan spammelt ide a topicba! Csak hát ezt egyesek nem tudják felfogni! Sajnos néha nagyon bug-os az sg! -
Neoncsoves #71664 Transzportáld el a külföldi lamakat pliz BF2bol...
-
Neoncsoves #71663 Elnézést de imádok beszolni annak aki spammel 

-
káromkodni szabad csak másik embert nem szabad trágár módon sértegetni
-
Neoncsoves #71661 Tök szép ez a felkilálltó jel... A bünti pontról jut eszembe: Még mindig annyi a lama a kulfoldi serveren aki beugrik eléd és punishol? BF2be. -
Neoncsoves #71660 Ja, bocs már nem láttam a hszt szal nem tudtam hogy kapott. -
kapott -

-
Neoncsoves #71657 Egyetértek abban hogy káromkodtam ezért bünti pontot kaptam... De aki szét spammeli az oldalt az nem kap semmit? 

-
SZÉP VOLT BORG, SZÉP VOLT BORG!!! -
Landor #71655 Az a baj, hogy nincs alternatíva ami legalább egy kicsit is megszorítaná a töküket az EAnak
-
Neoncsoves #71654 Ezaz végre van büntipontom
a War On Terror játék olyan mint a BF2 csak stratiban... Láttam 1 videot amiben F2000el rohangáltak a speciális erők... A világot az F2000es lamak uralják
-
Szerintem még most is megéri
-
amúgy is az év játéka volt a maga kategóriájában te 
-
1. én ezt nem igy látom
2. tegnap estére telitődtem az ilyen lamikkal, de már megnyugodtam :) -
Hát igen!
Akkor még úgy gondolta az ember, hogy megéri megvenni!
[/IMG]