Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Versenyzõk a régi sg szerverre gyertek!!!

Örömmel tudatom hogy lekerült a badword filter - és ezzel egyúttal rólam a ban - az EA HU IIrõl, így újfent élvezhetitek bársonyos stílusom a publik chaten! <#eplus2>

-tRs-Landor

ja, milyen fun lenne ha valakit agyonüt a katapultált pilóta leesõ ülése<#vigyor3>, ilyen killé lehetne 10 pontot adni

HUNForrest-Gump

alberto 15
legalább csinálnának a rapülõbe katapultot 😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Úgy tudom sima gyalogságnak az ejtõernyõ nem alapfelszerelése 😊

Beers
Remélem mi azzal!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

dronkZero
Szerintem nagyon ne szokjatok hozzá, warozni úgysem moddal fogunk...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alberto 15
meik kép??

alberto 15
minek kérdezed meg mikor már válaszoltam játék közben?

Danee
és ehhez a HTS-nek mi köze van? 😊 Kit érdekel? Mondtam h a HTS-esek jók? Nekem csak megtetszett ez a Great Basecampers név 😊

Egyébként Alberto, minek kezdtél már megint uj nevet?? AlbertO

HALI
GYERTEK MA 19:00 orátol A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR NEM FOGTOK UNATKOZNI GARANTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ ÉN MÁR BEJUTOTAM
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN 😊😊)😊😊😊😊ITT NINCS RANK ITT MINDENKI EGYENLÖ ESÉLYEL INDULT!!!!!!!!!!!!!!!!

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

mNzJean
Semmiféle örömöt nem éreztünk , gyakorlás volt ennyi, csak gondoltam reagálok én is valamit Dane képbeszurására .PONT

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ERykk
Biztos nagy volt az öröm amikor elvertétek a mi "HATALMAS" klánunkat.😛<#felkialtas><#shakehead>

mNzJean
Kedved DaNe én pedig ezt szeretném kiemelni : GBC-HTS 523/35

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Szeritem olyan lesz mint anno a RTR és a SW. Minden csoda három napig tart, és feledésbe merül. Max egy-két hónap, és vissza lesznek állitva a szerverek az alapra.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alberto 15
akkor letöltöm.és van már szerver ahol fent van?? ha van, mennyien játszanak rajta?, és ha a mod fentvan attól még tudok rendesen multizni?

Bávan dugva! 😊 Az lesz amúgy, új táp, csak furi, hogy minden más flottul megy. Q4, FEAR, COD2, 3Dmark2K5. Húzni is lehet a karit rendesen... (Persze visszavettem) Ez a BF2 amolyan tesztprogram féle. Ha ez megy, akkor minden tuti. A szívem méllyén a windózra is gyanakszom, mert rövid pályafutása alatt 3 féle VGA megfordúlt a gépben, meg monitor csere is volt. Mindenesetre bosszantó ez így.

Kösz a segítséget!

Mersant
leteszteltem a modot, csak ugy lazan (15perc), nagyon fasza...BF2 mehet a sunyiba...mar csak 1 csomo szerver kene ahol fut...:-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ok kösz
alberto 15
nov. 24

És mikor jelenik meg a BF2:SF?
Vgez gratula
alberto 15
és nincs ejtõernyõ, abba mi a realiti?😄

alberto 15
szentem fölösleges megvenni azt a játékot, új fegyver, új jármû, új pálya miatt nem venném meg, a modok jobbak lesznek 😊

ERykk
Én biztosan megveszem, mert 1 próbát azért megér.<#eplus2>

Én nem veszem meg az SF-et, amíg ilyen állapotban van a BF2....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szal az antitankosnak van srawja, meg pisztolya. A medic éleszt, gyógyít, puskáz, de nincs pisztolya. se gránátja. Jah és nincs ejtõernyõje senkinek.... 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alberto 15
van egy kérdésem. ha megjeleni a special forces, és akkor áttértek arra??
vagy inkább játszotok majd az alapjátékkal ha lesz hozzá mod??

koschwarz
jól értettem, hogy az antitankosnak CSAK pisztolya van?

állat... 😊

jónak tûnik, amint hazaérek kezdem a letöltést. egyébként az a jó ebben, hogy úgy tûnik, a csapatjáték felé hajtja az embereket, mintha jobban egymásra lennének utalva. monnyuk amelyik szerveren ilyen mod megy, ott úgy sincs pontgyûjtés.

a medic a harctéren éleszti az embereket még mindig?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hysteria
amugy

BF2:SF Topic

😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
szerezz be egy uj tápot min 400 wattost és nézd meg h bevan e dugva a videokaridba a + tábkábel 😊

Hysteria
😊

alma2
Fuj ! ingyenes kiegeszito, mindenki vegye meg szepen az e honapban megjeleno kiegeszitot, hogy soetetben boklaszhasson az epuletek kozott 😊
Remelem lelkes amatorok majd kiszedik a mar kesz heli modellt a kiegbol, es beleteszik a sima bf-be, ha netan nem lehet majd keverni benne a ket jatek jo tulajdonsagait.

Amint belepakoljak azt az édi helit, ami a homepagen van, en is kiprobalom.

szerintem

Nekem is nagyon bejön

Ja, és kösz 😊

Crem
300W ???

szerintem az qrva kevés...

Egyébként nekem a 81.85 van-volt fent és semmi gond nem volt.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Felraktam a 81.85-öt, úgy nem ment, visszaraktam megint a 77.72-t, és most megint jó. Beszarás. Azért menéztem, VGA 59 fokos, és a többi is teljesen rendben van, szóval passzolom. Viszont a táp az több, mint necces! Meg sem merem mondani ... 300W-os display (codegen) 😊 Bátor vagyok, tudom, de minden más pöpecül megy. ÉS ez a driver dolog elgondolkodtató. Na mindegy, a lényeg, hogy ilyen is van. Majd ha BF2-zni akarok driver leszed-felrakot fogok játszani. Ez van. Aztán lehet, hogy mégis XP-t telepítek, és az megoldja.

Crem
Most csak találgatok, de 3 dolgot próbálj meg.

1,Vedd le a gép oldalát, mert lehet, hogy a hûtéseddel van gond. (esetleg a radiátor mellõl se árt elvenni a gépet, mert már fûtenek)
2, ha esetleg új dolog került a gépbe vagy új dolog lett csatlakoztatva (scanner) akkor vedd "el" Néha ha kevés a táp nem restartoltat, csak kidob az asztalra.
3, Nézd meg a videokártya ventillátorát. Elég gyorsan összeszedi a port. (ne menet közben)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kipróbáltam a snipert is: fejlövés = halál. Állva nagyon pontatlan, fekve oda lõ, ahova célzol 😊
Zsiráf!

Ja, eredeti game, és a drivereket leszedem elõbb az add/rem prog-ból...

Hi!

Kezdek mérges lenni én is a fejlesztõkre. Eddig én is csak röhögtem, hogy mindenki szenvedett a játékkal különbözõ problémák miatt, mert nekem frankón ment minden, most azomban én is elakadtam. 1 hónapos XP, új VGA: Gb6800. Asztalra kidob indításkor. Jó, játék újrarak, refreshfix: off. Fastwrite: off. FAQ áttanulmányozás: negatív. Problem marad. Haver mondja: felejtõs az új nforce driver, 77.72 az ász ehhez a gémhez. Jó, ebben csak feltételesen hittem, de próba cseri: MEGY! Gondoltam, minden jó, ha a vége jó, erre most megint kidob, pedig nem csináltam semmit.
Ötlet? (Az XP úrarakáson kívül.)
Addig megint drivereket váltogatok, hátha...

Crem
Ma vizsgálják be, hogy nem szándékosan lett tönkretéve...

Remélem a hétvégén már az új géppel jövök.

( most megyek imátkozok egyet kelet felé!😊 )

A snipert is reálisabbá tették?
(remélem nem)

Running
Ja bocsi elfelejtettem...szeretnék embereket gyûjteni egy film leforgatásához. Téma és célja: Autóverseny, bemutató hogyan is zajlanak a versenyek, reklámozni szeretném vele a dolgot.
Kérek mindenkit jelentkezzen itt, ha érdekli a dolog:
ITT JELENTKEZZ!!!!!

Követelmény: TS legyen, hogy gördülékeny legyen a dolog, de ha nincs hát majd kitalálunk valamit...köbö ennyi!!

Minden jeletkezõt szívesen várok!!

Szia újreg Robi! Remélem tetszett a tegnapi játék velünk! Igaz játszani nem nagyon tudtok, de a hangulat nagyon jó volt! <#hehe>

-tRs-Landor

Nekem tényleg bejön a cucc... nem látod, mikor találod el az ellenfeleket... a killeket sem írja ki. Pisztolya asszem csak az antitanknak van, lõszerrel spórolni kell (de kockázatos, hisz a tárban lévõ lõszert nem látod, és ha kifogy, nem tudsz pisztolyra váltani!) Support fegyver kb annyira szór, mint a sima bf2-ban az m16, csak sokkal jobban rángat...
1 tár m16-tal 3-4 embert simán ki lehet szedni...

Me0w
En is to'tom 😉

Together we'll fly someday...

Running
Feltöltöttem a vasárnapi versenyekrõl készült képeket, akit érdekel nézze meg!

koschwarz
én meg az basic armor badge-t már vagy 5x megszereztem, míg a support badge-t (ami nem a combatos) még 1x sem, pedig egy idõben csak supporttal nyomultam, és amilyen feltételek vannak a bagde-hoz, már meg kellett volna kapnom vagy 20x. de nem számít 😊

akkor ma leöltöm ezt a reality modot. Operation Flashpoint rulzik!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mersant
jol hangzik, du. lehuzom....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.