172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem új, füstgránát is öl meg a sima is ha eltalálnak vele (szvsz nem mindig...)
-
Magyarul egy szar... -
No , ma volt szerencsém jástszadozni ezzel a szépséggel XBOX 360 on , hát szép játék lesz , ha ezt megtartják PC re is . Kicsit furcsa volt néhány sebzés rendszer , pl. tankkal a csávó válla felett 5 centivel meglőttem a betonfalat a csávónak semmi baja ... , meg ha minden igaz automata gyógyulás lesz ->nem lesz medic kaszt . A másik érdekes dolog hogy a zászlók igen gyorsan le-fel mennek, egyedül olyan mintha Hotelt huznánk 3-4 en ! Járműpark kissé szegényesebb , de hát ez várható volt . A pálya rombolhatósága kiváló , egészen az alapig le lehet a házakat venni , viszont ami érdekes hogy a .30 as géppuska 2 golyóból dönti a pálmafát . A kezelést viszont remélem jobban megcsinálják mint a control padon mert ott elég kusza volt a különböző fegyverek használata , ja és fegyver érdekesség a SMG kel nem lehet célozni , csak közelíteni , mint a sörétessel BF2 ben. A repülőkből nem fogy ki soha a lőszer , 2 bombát dobhatunk , az is kb 10 mp ként visszatöltődik , szóval a felszállópályát egyszer látjuk ( a javítást nem próbáltam hogy javít-e) . Van viszont egy érdekes radar féle jelenség a repcsikben , ami mutatja hogy van e repcsi a közeledben és merre , pl . repülsz és egyszercsak megjelenik egy piros repülőgép ikon a jobb sarokban akkor arra van (ezt se értem igazán ) . Maga a játék feeling az király , a Squad ra születős rendszer megmaradt , de mintha bármelyik tagjára lehetett volna születni , de ebben nem vagyok biztos . A meghalás az igen király , attól függ mivel voltál , meg mivel öltek , csak összeesel , kirepülsz a kocsibol a robbanástól , a tankból is szétszálsz, a rakétavetőtől kicsit felemelkedsz és megint összeesel , a mások kasztját szintén fel lehet venni ,ha meghaltak és itt már nem kell pár mp t várni azonnal lehet . Hát kb most ennyi , ha vmi még eszembe jut leírom !
ezt írta milka 7th belső fórumba -
Hát én jobban félek attól, hogy a járműveket elviszik ilyen mindentbemér és mindentkilő POE/AIX irányba.Élmény lesz úgy játszani, hogy igazándiból egy 8 éves vérpistike is képes lekempelni egy egész anyahajót 5 perc gyakorlással :) -
Livius #162216 BF1943 konzolos verziójában is már a golyók átmennek az ellenen, és nem adja. Ez is sikerjáték lesz szerintem. -
na végre vmi újj a bfbe:D -
-
Egyébként az új BFben is láma leszel, szóval az is fölösleges pénzkidobás :) -
GaL=GET A LIFE :) -
1.fos
2.néha játszom vele,de abban is
vagyok
3.nincs rá 50€-m(lehet má 40,de annyi sincs)
4.ammeg mi?
-
Hát erre a hatalmas űrre ami a BFBC2-ig itt van bennetek elég sok megoldás van:
1.WoW
2.CSS
3.COD4
4.GaL -
ki mondta,hogy megváltást látunk benne?lenne valami új a bf2 helyett(ezért raktam most fel újra a boostereket,hátha még valaki játszik velük)
egyébként meg,elszabadult a firefoxom mire hazajöttem:
-
4 pálya 3k ért. Jó lett volna bőven bc2ig... -
Én még azt az 5kt is sajnálom rá :) -
Livius #162206 Tényleg egy Demo szintű játékban látjátok majd a megváltást? Ebben összesen lesz 2 pálya, és az ára is vagy 5k lesz mert nem teljes értékű. -
-
jó póló baszod :D 

-
JagFater #162203 A PC-s játékoknak leáldozott! -
Nah mar csak az kellene hogy kiadjak a vegleges 1.5-ot :D -
Ezzel vigyazzatok, nekem is nyomattak egy polot es par mosas utan rendesen kifakult a minta
-
Egyet tudok. Az IP cime: 127.0.0.1 -
tudtok olyan szervert amelyiken fut néha a Strike at Karkand 2? -
Nem vagy te egy kicsit depressziós? Most komolyan kérdem.
-
Akkor meg mitől lennétek idegesek és miért anyáznátok, ha úgy is tudjátok, hogy késni fog a megjelenés? _:Ö -
-
polomania -

Btw hol lehet csinaltatni igy? -
én ilyet egy szóval sem írtam. -
Én voltam akkora gyökér , hogy még pólót is csináltattam. 
-
Ne mondjátok, hogy ti hittetek benne, hogy ki fog jönni időben.Olyan vicces, hogy mindenki ilyen naiv :) -
Jóreggelt :) Én mostzanában nem igazán kelek előbb mint dél :) -
166. Anyád az a rézfaszú bagoly az a sex éhes rakott karfiol az a seggbe baszott vietnami harciszöcske az a szájbakúrt daru madár az a leszopott kólás üveg fejű csizmáskandúr.made byadadu Buzi DICE és EA 
-
eugabesz #162188 Kapják be...mé' nem bízták egy heccerre és már futna 

-
Milyen meglepő. -
na most megint egy oldal anyázás következik
ezért -
szerintem azt mi már nem érjük meg
-
Öregszel bazzeg, majd akkor kapcsolsz mikor tolókocsival gurulsz a géphez, játszani a BF 6.- részével
-
eugabesz #162183 3 nap alatt hozzá lehet szokni és ha nincs ami kibillentene az egyensúlyból,mindig is akkor fogsz felébredni.Biológiai óra. -
Kösz , végülis Vámház térnél parkoltam, csak 4 km volt a séta (oda)
-
Ha arra utaltok, én kb 10 perce keltem volna fel. :)
Muszáj volt neki a helyi tűzjátékot végignéznie.