172102
  • SigS
    Nem új, füstgránát is öl meg a sima is ha eltalálnak vele (szvsz nem mindig...)
  • Fujiryu
    Magyarul egy szar...
  • HTS s3rg1nh00
    No , ma volt szerencsém jástszadozni ezzel a szépséggel XBOX 360 on , hát szép játék lesz , ha ezt megtartják PC re is . Kicsit furcsa volt néhány sebzés rendszer , pl. tankkal a csávó válla felett 5 centivel meglőttem a betonfalat a csávónak semmi baja ... , meg ha minden igaz automata gyógyulás lesz ->nem lesz medic kaszt . A másik érdekes dolog hogy a zászlók igen gyorsan le-fel mennek, egyedül olyan mintha Hotelt huznánk 3-4 en ! Járműpark kissé szegényesebb , de hát ez várható volt . A pálya rombolhatósága kiváló , egészen az alapig le lehet a házakat venni , viszont ami érdekes hogy a .30 as géppuska 2 golyóból dönti a pálmafát . A kezelést viszont remélem jobban megcsinálják mint a control padon mert ott elég kusza volt a különböző fegyverek használata , ja és fegyver érdekesség a SMG kel nem lehet célozni , csak közelíteni , mint a sörétessel BF2 ben. A repülőkből nem fogy ki soha a lőszer , 2 bombát dobhatunk , az is kb 10 mp ként visszatöltődik , szóval a felszállópályát egyszer látjuk ( a javítást nem próbáltam hogy javít-e) . Van viszont egy érdekes radar féle jelenség a repcsikben , ami mutatja hogy van e repcsi a közeledben és merre , pl . repülsz és egyszercsak megjelenik egy piros repülőgép ikon a jobb sarokban akkor arra van (ezt se értem igazán ) . Maga a játék feeling az király , a Squad ra születős rendszer megmaradt , de mintha bármelyik tagjára lehetett volna születni , de ebben nem vagyok biztos . A meghalás az igen király , attól függ mivel voltál , meg mivel öltek , csak összeesel , kirepülsz a kocsibol a robbanástól , a tankból is szétszálsz, a rakétavetőtől kicsit felemelkedsz és megint összeesel , a mások kasztját szintén fel lehet venni ,ha meghaltak és itt már nem kell pár mp t várni azonnal lehet . Hát kb most ennyi , ha vmi még eszembe jut leírom !
    ezt írta milka 7th belső fórumba
  • Fujiryu
    Hát én jobban félek attól, hogy a járműveket elviszik ilyen mindentbemér és mindentkilő POE/AIX irányba.Élmény lesz úgy játszani, hogy igazándiból egy 8 éves vérpistike is képes lekempelni egy egész anyahajót 5 perc gyakorlással :)
  • Livius
    BF1943 konzolos verziójában is már a golyók átmennek az ellenen, és nem adja. Ez is sikerjáték lesz szerintem.
  • McKenny

na végre vmi újj a bfbe:D
  • McKenny
  • Fujiryu
    Egyébként az új BFben is láma leszel, szóval az is fölösleges pénzkidobás :)
  • Fujiryu
    GaL=GET A LIFE :)
  • HTS s3rg1nh00
    1.fos
    2.néha játszom vele,de abban is vagyok
    3.nincs rá 50€-m(lehet má 40,de annyi sincs)
    4.ammeg mi?
  • Fujiryu
    Hát erre a hatalmas űrre ami a BFBC2-ig itt van bennetek elég sok megoldás van:
    1.WoW
    2.CSS
    3.COD4
    4.GaL
  • HTS s3rg1nh00
    ki mondta,hogy megváltást látunk benne?lenne valami új a bf2 helyett(ezért raktam most fel újra a boostereket,hátha még valaki játszik velük)
    egyébként meg,elszabadult a firefoxom mire hazajöttem:
  • TDC Geronimo
    4 pálya 3k ért. Jó lett volna bőven bc2ig...
  • Fujiryu
    Én még azt az 5kt is sajnálom rá :)
  • Livius
    Tényleg egy Demo szintű játékban látjátok majd a megváltást? Ebben összesen lesz 2 pálya, és az ára is vagy 5k lesz mert nem teljes értékű.
  • Bogdogege
  • CopyKing92
    jó póló baszod :D
  • JagFater
    A PC-s játékoknak leáldozott!
  • BEAST #162202
    Nah mar csak az kellene hogy kiadjak a vegleges 1.5-ot :D
  • bakvarnyu
    Ezzel vigyazzatok, nekem is nyomattak egy polot es par mosas utan rendesen kifakult a minta
  • atomboy
    Egyet tudok. Az IP cime: 127.0.0.1
  • bakvarnyu
    tudtok olyan szervert amelyiken fut néha a Strike at Karkand 2?
  • Herold
    Nem vagy te egy kicsit depressziós? Most komolyan kérdem.
  • Fujiryu
    Akkor meg mitől lennétek idegesek és miért anyáznátok, ha úgy is tudjátok, hogy késni fog a megjelenés? _:Ö
  • McKenny
  • Bogdogege
    polomania
  • atomboy

Btw hol lehet csinaltatni igy?
  • HTS s3rg1nh00
    én ilyet egy szóval sem írtam.
  • Bogdogege
    Én voltam akkora gyökér , hogy még pólót is csináltattam.

• Fujiryu
    Ne mondjátok, hogy ti hittetek benne, hogy ki fog jönni időben.Olyan vicces, hogy mindenki ilyen naiv :)
  • Fujiryu
    Jóreggelt :) Én mostzanában nem igazán kelek előbb mint dél :)
  • Bogdogege
    166. Anyád az a rézfaszú bagoly az a sex éhes rakott karfiol az a seggbe baszott vietnami harciszöcske az a szájbakúrt daru madár az a leszopott kólás üveg fejű csizmáskandúr.made byadadu Buzi DICE és EA
  • eugabesz
    Kapják be...mé' nem bízták egy heccerre és már futna
  • 0Fritz0
    Milyen meglepő.
  • HTS s3rg1nh00
    na most megint egy oldal anyázás következik
    ezért
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem azt mi már nem érjük meg
  • SigS
    Öregszel bazzeg, majd akkor kapcsolsz mikor tolókocsival gurulsz a géphez, játszani a BF 6.- részével
  • eugabesz
    3 nap alatt hozzá lehet szokni és ha nincs ami kibillentene az egyensúlyból,mindig is akkor fogsz felébredni.Biológiai óra.
  • SigS
    Kösz , végülis Vámház térnél parkoltam, csak 4 km volt a séta (oda)
  • Zerénd
    Ha arra utaltok, én kb 10 perce keltem volna fel. :)
    Muszáj volt neki a helyi tűzjátékot végignéznie.