172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nm.
A RegCleaner progit ne feledd, csodákra képes. :-)
Tud magyarul. Azért óvatosan törölgess benne.
Amit érdemes végigcsinálni: Eszközök - Regisztrációs adatbázis rendbetétele - Mind végrehajtása. -
Te még a dömperrel ismerkedtél a homokozóban,mikor Mesor már a buxákhoz járt! -
Dexantreal #72825 oks,mégegyszer kösz
-
C:\TEMP!
A C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temporary Internet Files
az internet szemeteit tárolja, mint azt a neve is mutatja. -
Repcsiztem en eleget anno, de javits ki ha tevedek 1-2 oraja te voltal a 7 th-n a daging oilfildesen hasonlo neven ki szinten keptelen volt leloni minket, leszamitva amikor ketszer kamikazet nyomtal nekunk, es termeszetesen lelassitottal, tehat benne vagy a 80-%ban majd irtad, jaj mar nem gyorsult fel... es bumm.
Ja, hogy tobb ido van raketazni, harcihelinek raketa ?, a takarekossag nem az erosseged a jelek szerint :)
Nekem mindig az a bajom nincs eleg utanegeto, ha vegtelen lenne, tuti ugy repulnek mindig. Irtad a jatekban tenyleg bajok lehetnek a reflexeiddel, ha valoban te voltal, megertem a togyogos repulest, de eselyed sincs igy egy masik jo pilota ellen.
Aham, akkor forditsuk le marcee es baratai kolyok klubbnak is, hogy ertsek tehat, ha nincs bent a tanito bacsi a teremben akkor mar oda szabad szarni a terem kozepere, sot kotelezo, mert attol nagyot novunk hirtelen, foleg a alnyok szemeben.De attol fuggetlenul vannak irott es iratlan szabalyok amit illik betartani.Sooot megneztem ez vonatkozik a wake onlyra szerverre is, bar lehet, hogy nem tudjatok ertelmezni a no bc br stb kiirast.Ez lehet a baj ? kernem a szerver uzemeltetojet a csak magyarul tudo fiatal korsztalynak irja ki rendesen mit is jelentenek ezek.
De azt hiszem ezzel elarultal mindent, nem vagytok normalisan jatszo emberek ezert kerulitek a 7th szervert, ezzel egyet tudok csak erteni.
Bar ma hiaba kertem barni19000-at tuntessek mar el a fenebe, ha repulohoz jutott, bombazta a helire varakozokat /daging oilfield/ ha helivel volt akkor meg bent probalkozott szinten a fobazison / dalian plant/.
Visszaterve a wake onlyra, amikor fordult a kor es mi lettunk a a kinaiak, a commanderunk elso utasitasa az volt /epp repultem/ menjunk a hajotokat irtani, ha mar olyan gennyesek voltatok az elobb, a jelek szerint nem csak nekem szurta a szemem, de hat megtagadatam parancsat meg jo, hogy nem lottek tarkon hazaarulasert.Fura modon, ha fent volt az ellen repcsije tobb mint szarul teljesitettek.
Na szep kis regeny irtam, de ne felejtsetek inkabb a kotelezo olvasmanyt tanulmanyozni, nagyobb haszna van :)
-
j4n3k #72822 azza játszottam! az nagyontetszett, csak már alíg emlékszem rá :( -
Dexantreal #72821 bocs,ez a #72806-ra ment -
Dexantreal #72820 hmm..Temp,vagy Temporary Internet Files?mer azé nem mindegy
...ok,tudom te, Tempet írtál,de két Temp van
-
C64-es időszakból, emlékszik valaki a Jostick ölő, ősember olimpiára? :-) -
Dexantreal #72818 jaaaa...ok..ebből is láccik,h mennyire nem értek gépekhez 
-
A Temp mappában ideiglenesen letöltött/használt/installálásnál kitömörített fájlok vannak. Semmi szükség rájuk. -
j4n3k #72816 :D -
j4n3k #72815 nem néztelek ki, csak szeretek dumálni :) -
Dexantreal #72814 nem vágódik ettől haza a gép?... -
Mindent törölj ami ott van. Lesz olyan, amit majd nem enged. Indítsd újra csökkentett módba, úgy majd menni fog. -
Akkor sok jóból maradtál ki kis gyerek korodban mi? :P -
j4n3k #72811 Nővéremnek volt c64es, 4éves koromba már azon játszottam, akkor tanultam me gépelni :) aztn jött a 486os, p2es, p3as, aztán meg a mostani. már szinte peenkás koromba játszottam sz.gépen :) -
Dexantreal #72810 de a Tempben pontosan mit is keressek?mer annyi van ott,h csak na.. -
j4n3k #72809 sok kis parast pontért játszik! LOL -
Mi van ki néztél magadnak mára?
A franc tudja mióta de még simán a C64-es(ha mond neked ez valamit) időkbe nyúlik vissza! :P -
hát tudod Albertónak/Jancsiknak sem mély a hangfekvése...mellesleg tévedtél,rendesen 
Marcee tényleg nem sokkal,de idősebb,Oliv meg még többel...mellesleg egyétrelmű,OTT miért csináljuk:mert pontot akarunk szerezni,és ha csak a Airfield felett repülsz,abból az nem lesz...mellesleg ott az Essex,azért van...ki kell vele lőni a repcsiket,nem olyan nagy ördöngősség...mellesleg 7th-ön nyílván senki nem fogja ezt csinálni,mivel ott azonnal kick jár ezért.
Ami a repcsizést illeti:naná,hogy lassítanak:tudod van egy olyan bug,amivel a repcsisek igen gyakran NEM találnak célba a rakétával,nekem is volt,h. Sauersigre ráeresztettem 2-t,és mind2 a hajtóműnél hirtelen irányt váltott,majd elkerülte,sőt ami durvább volt:a másik repcsiből szóltak,h. help kéne,mertr rajtuk voltak(asszem ép ti,vagy egy JCSR-es...),és mondom ok megyek,fél perc múlva utolértem őket,bemérem az ellen repcsit,ráeresztek 3 rakétát,és:2 TK,az ellen repcsit kikerülve mind3 a saját repcsibe csapódott...ennyit erről...mellesleg minek gyorsan repülve lelőni vkit,ha lassan repülsz,nagyobb esélyed van,hisz több az időd
gondolom Te is lassítanál,ha repcsiznél...most jól megmondtam a tutit
-
Nem találozatm még ilyen gondal, egyetlen játéknál sem. Mielött az egész Wint újrarakod, pár dolgot érdemes megtenni.
Nézd meg, rendszergazda vagy e a saját gépeden.
Törölted e rendesen a játékot. pl. RegCleaner nevü progival, leírtható a maradék is.
Töröld a Temp mappában lévő összes fájlt.
-
Dexantreal #72806 ja meg olyan hű de sok cd-m sincs hozzá
-
Dexantreal #72805 csak van1rakat géjmem,amit kikéne írnom előtte cd-re,vagy dvd-re,de nincs hozzá cd tartóm
...és ami nagyobb baj..nem értek szinte semennyire se a gépekhez
,ergo újra telepítés reménytelen
-
szerintem itt eleg sokan tobb ideje mint amiota teged erre a bolygora kuldtek az idegenek, hogy bosszantsd a jo nepet, szoval a helyedben nem asnam magam melyebbre ebben a kerdesben :) -
j4n3k #72803 tuti -
Dexantreal #72802 egyébként esetleg az egész gép újra telepítése megoldaná a problémám?vélemény?.. -
j4n3k #72801 biztos? hány éve gépezel? -
Én már akkor itt voltam amikor te még csak ismerkedtél a billyentyüvel meg az egérrel! ;) -
j4n3k #72799 én meg 3 ;) -
Mas most jatszottunk, 7th-n csak en gondolom ugy, hogy a lamik lassitanak le a repcsivel ? /meg ed101 is leveszi de o tenyleg lama :)/ Soha nem veszem le a gazt, bomba igy is ugy is celba talal, ha megtanultal celozni, csak hatranyod van belole ha lassitas, pl lelo egy antitankos :).De ahogy elneztem a par kor alatt, hasra utve a pilotak 80 % -a ezt csinalja.Ami teljesen szetrombolja az illuzion, hogy itt jo pilotak is vannak.
Hogy mire alapozom ezt ? 3 kor alatt egy repulos sem volt kepes leloni helivel, pedig ha van fent egy jo pilota es le akar loni akkor 3 masodpercem marad elmondani az imat.
Persze tisztelet a kivetelnek, ismet leirom :)
Crem meg a tobbiek leveszitek vagy nem ?
-
LOL!
-
TS Zolly #72795 Ja. Ugy két éve kb csak.
-
j4n3k #72794 nem is vagy itt olyan régóta :) -
Dexantreal #72793 az pech...ok,akko nemtom,várok,hátha lesz mégis megoldás rá
-
Erre valószínű azért nem válaszol senki mert nem tudjuk a megoldást!
Emlékeim szerint ilyen még nem fordult elő senkinek sem itt a fórumozók között!
-
Dexantreal #72791 #72783 az,ha minden igaz én vok
...scak1hiba van...hogy én az alappal szarakodok...egyszer feltoltam és azóta amióta leszedtem,kb1év telt el...nem sikerült feltelepítenem a géjmet ismét
...telepítő elidnul,kék csík végig fut,kiírja,h felkészül a telepítésre és annyi...kilép..
-
Ja igen az elobb az lemaradt, persze biztos vannak nalatok is kivetelek.
De mivel kozos a nevetek egyutt szidok mindenkit:) pl az igazgato ur is az altalanos isiben nem azt mondta mar megint a franya x y hanem az a romlott maju 6 b. Gondolom nem tevedtem nagyot, ami a korosztalyt illeti :)
-
j4n3k #72789 joe04;) -
sikerüült vééégreeee :D
miután felraktad az SF-et, újra patchelni kell (1.22)
thx to [szerk :D] joe04...