172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Más: A "CHEATER" szó hallatán is ökölbe szorul a kezem, a szemem vérben forog, egyszóval tajtékzok. Nem a viselőjével van bajom, hanem a neve az ami lázít és ingerel!!!" Ez szerintem nagyon is normális reakció! 
Le a cheater-ekkel!!
-
GameOverrr #74427 "Te meg az okos hozzászólásaiddal kitörölheted a valagad, majd ha végeztél vele, vonszold vissza a demóba!!! " Gratulálok!
És még Running engem figyelmeztet, mert sértőket írok másokra nézve...
(Nagyon nehéz megállnom, hogy mást ne írjak. De megfogadtam, emlékeztek? "Never argue with an idiot, he will bring you down to his level and beat you with experience.")
-
emlékszem dc-ben a TK nevű klánra Vezérkutya vezetésével :) asszem utánna jött az FB -
Te meg az okos hozzászólásaiddal kitörölheted a valagad, majd ha végeztél vele, vonszold vissza a demóba!!!
Más: A "CHEATER" szó hallatán is ökölbe szorul a kezem, a szemem vérben forog, egyszóval tajtékzok. Nem a viselőjével van bajom, hanem a neve az ami lázít és ingerel!!! -
Majd akkor a te valladon sirja ki magat ha ezert kibannoljak par szerverrol...
Regebben csipobol nyomtuk a kick/ban-t ha valaki ilyen nevvel jott jatszani.
De igy jart binladen, ssfuhrer, krvaanyad stb. nicku okostojas is.
Igaz Promi papa?
-
Nekem is attól száll el az agyam mint amit valaki lentebb írt ... ma 5 szerveren volt ugyanaz ... egyik oldal profik (pontokból és meglepően egyforma klánprefixekből gondolom ... meg abból hogy a srác ugribugri közben bekapott 4
sorozatot LMG-ből, majd 1 lövés és meghaltam ... többször is persze ...) természetesen, a másik oldalon 2-vel kevesebben, és szophattam ... Karklandon úgy lettünk lepörgetve hogy 2-szer elfoglaltam egy egy spawnpointot és tartottam egy darabig (Amcsiként ...) de sem segítség sem támogatás semmi nem jött ... arról nem is beszélve, hogy alighogy kilőttek pontról, már vissza is foglalták őket ... az egész map alatt ez a 2 foglalás történt ...
Arról nem is beszélve, hogy amikor valamelyik oldal lepörgethetetlen, akkor minig azon az oldalon vannak a "prók" :(
Én a kiegyenlített gémeket szeretem, 7th szerveren szoktam jókat nyomulni, de napközben üres, este meg nem férek fel :) -
GameOverrr #74422 Szerintem is tök mindegy mi a neved. Kit érdekel, amíg nem sért valakit konkrétan? Mellesleg nekem tetszik, szellemes.
Csak hát itt egyesek szeretnek belekötni még az élő fába is.
Ismerek egy srácot, akinek az a neve, hogy Teamkiller, egy másiknak meg Iamtherealteamkiller, és akkor mi van? Semmi. Egészségére.
Egyébként ha már a hülye neveknél tartunk, már láttam ilyet is: 1+1=? Ez se normális.
-
n003 #74421 néha annak érzem magam 

néha meg mindenki mást

-
Noob ass Commander :DDD -
Hehe,látom nem is adsz neki időt hogy magától megoldja ??
Azért én is kiváncsi leszek rá, mi lesz az első.
-

Varjuk a kerdeseket.
-Kidobal
-Fekete kepernyo
-Nem enged szerverre
-
Akkor most ujra hi all
énis elkezdek BF2-zni sry ha az elején kicsit lámi vok de még sose jáccottam a bf2-vel
nevem nem CheAteR hanem : [SG]Nevenincs lett -
Ja,és kiszedni se lehet mert a MEC vadászgéppel tulmész rajta olyan lassu a Euro Fighter.. -
Hát amikor bejött ez a stinger megerösítő "patch",akkor tényleg ilyen volt a helyzet,mint ahogy most leírtad.A legutóbbi patchnél viszont picit finomítottak rajta,így már van esély lerázni az üldözőt.Persze csak ha idöben észreveszed.Ha elbambulsz és sunyin beáll mögéd,akkor csak a szerencsén múlik:)
Erről jut eszembe:Múltkor épp Zataron voltam F35tel.Szép nyugisan kergettem őrületbe a MEC helis párost(szokásomhoz híven,ha nincs erős repcsis a túloldalt).Egyszercsak tiptipBAMM...Leszedett a MIG.Gondoltam furcsa,de van ilyen,hogy a fullos repcsit pikkpakk szétkapják.Na ezután még 3szor zsinórban ugyanez.Már sandítottam hátrafelé azért néha és láttam,hogy szinte a semmiből mögémkerül és annyi nekem...Jahh a srác neve MaSiLa(vagy ilyesmi:))Mondom OK,akkor stílust váltok és megmutatom én neki,hogy milyen a magyarok Istene
:Innentől csak rá vadásztam.Sikerült is visszadnom a kölcsönt és 4szer,vagy 5ször le is vadásztam zsinórban.Na itt neki is eldurranhatott az agya,mert onnantól csak egymást kergettük
.El is intézett jópárszor,de legalább már nem adtam olyan olcsón a börömet,mint elötte
Szerencsére vége lett a körnek és megmaradtam más favorite victimje
Prüszköltem is a dühtől,hogy hogy a fenébe csinált 1-2 dolgot,de aztán megnéztem a repcsis ranglistát és ö a 3.rajta
.Szal ahhoz képest egész jól helyt álltam
-
A repülős témához: Valaki próbálta már huzamosabb ideig az EURO Fightert? Szerintem egy kalap szar a bombázó képessége! Mintha elé és mögé robbanna mindig a bomba... -
Most "jöttem" ki egy EF serverről. Ott ugyan nem volt gond az aránnyal, de aki lelötte az admint, azt kirugta... Ez is jó kis stratégia, hogy egy oldalra kerüljenek a gyengébb játékosok!:D -
kész az account:
[SG] Nevenincs :) -
és mire NEM VOK CHEATER?:) -
hidd el elegge rossz emlekeink fuzodnek a csiterekhez...nem volt ez oknelkuli...tenyleg ramozdultunk a dologra:)nos,en elnezest kerek,amennyiben csak a neved csiter:)de azert a jatekban valktoztasd meg,pont az ilyenek miatt:) -
McKalton #74409 Hát mert nem szeretjük ezt a szót!!
-
és akko a cheater-é mé ugáznak? -
j4n3k #74407 szerintem se baj, most neked az a neved hogy noob, mégse vaty az :P -
n003 #74406 ...és mért is bajj ha valakinek az a neve hogy cheater?? -
rendben de azé elötte lehetne kérdezni mint inkább rögtön lebaszni
monyuk egy ilyen jobban esett volna:
Miért ez a neved?
Lehet azért nem enged be., probáld meg másik accountal
de azé nincs harag ugye? -
figyelj,ha ilyen nevvel lepsz be barhova,ne szamits zajos sikerre...ajanlott a nevcsere...foleg ezert -
szoval akkor rwegeljek ujj accountot? -
ez a nevem mióta megszülettem mert
Csallóközi X vok -
tört -
Ja én is szeretem az ilyet, legalább több ellenfél ellen lehet küzdeni :) -

csiter
-
Verzoo #74398 Akkor már az elején elbukják 

-
Verzoo #74397 Én sem lepődtem meg csak beraktam mert szerintem tök vicces:)))))))
Lehet,hogy én vonzom ezeket de általában mindíg így játszok:)))))) -
Es mi lett volna ha ott se vagy...?
-
Miért nem tudok meglepödni ezzen? :) -
Verzoo #74394 Nem ártana ugyanis itt mindenki utálja a csítereket
-
GameOverrr #74393 Szerintem az is elég, ha vársz egy kicsit, és később újra próbálkozol.
-
Verzoo #74392 Játszottam egy szerveren és ez volt a balance addig amíg már csak egy pontunk volt,utána egy páran átálltak és még így is csak egy pár pontal nyertek..... -
Majd megfogja a PB, es regel masikat...
az uj BF2-jehez.
Vagy tort?
-
Juteszembe!
Flare-rol nem beszelt senki, holott a pecss ota az ertemle a 0-hoz kozelit...
Regebben nem kellett hasznalni mert nem volt (foldrol inditott raketa) ami leszedte, most meg hiaba dobom ki, ha mar be vagyok merve es ugy jonnek a raksik, 10:9 aranyban betalalnak.
A helikopter flare-jei se terelik a Stinger/Igla raketait
-
hö?
most akkor regeljek ujj accountot vagy mi a gond?