172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #74508 Az én voltam
-
Persze vannak ilyenek, de azt nem értem hogy alapból enginerrel kéne beülni tankba. Én ha hallom hogy elkezd sípolni és látom hogy egy AT-s az, de közben javítanak hátulról akkor nem mozdulok sehová vagy ha nagyon gáz a tank állapota akkor inkább én is kiugrok és elkezdek javítani. Egy AT-s úgyse sebez annyit mint amennyit két enginer javítani tud.
Ha meg látom hogy helikopter közeledik magasról és nem tudom kilőni akkor inkább kiszálok a tankból mert TV-raksis találatot úgy se lehet javítani + ritkán lehet menekülni is előle. Ha meg kiszáltam és mellé ment a TV vagy csak picit sebzet a tankon akkor gyorsan javítok azt csapatok tovább a tankkal.
theodor alapból az 1G ram az optimális. -
hát egy jobb vidkari sem árt, de egyébként kell az 1 giga. megy 512-vel is, de nem az igazi. -
theodor #74505 Hi azt halottam hogy ha valaki a legjobb grafikával akar játszani, akkor minimum 1024 MB RAM tényleg? -
monnyuk azért az iszonyatos, hogy egyes tankosok, apc-sek miért nem tudnak egyhelyben maradni, miközben hallják, hogy valaki javítja őket. kényszeresen muszáj nekik előre-hátra gurulniuk, hogy szerencsétlen enginek is rohangálnia kelljen, arról nem is beszélve, hogy nagy az agyonlapítás veszélye. és ez még akkor is igaz, ha az engi a saját védelme érdekében inkább a tank mögé áll.
persze tudom, hogy ha a tankos hallja a sípolást, akkor menekülni próbál, de a legtöbben azt is rosszul csinálják. -
Én is voltam egy ilyenen. Specops-al kinyirom a Square-on az ellen APC-t + tankot, utana latom a zaszlonal hasal meg valaki (mondom ok feje felett nincs kek felirat) kinyirom. Kiderul, hogy megis csapattars volt, nyomom a Sorry-t, de egybol Kick-elt - mivel kiderult, hogy Admin volt. :( -
Ne haragudjál már, de hogy gondolod, hogy össze-vissza, szanaszéjjel' lövöldözöl mindenféle repülőket és nem módszeresen, alkatrészmaradvány' röppályájának kiszámításásval, úgy lőnéd szét, hogy az pont a szemetesbe landoljon. Nevetséges, hogy ennyit nem tudsz. :-) -
TS Zolly #74501 Én még a környezetvédelmi bírságot is kiszabtam volna rád! :P -
Nagydög #74500 En a multkor Zataron egy foldon parkolo helibe lottem bele egy SRAW-ot. A pilota szepen ki is nyiffant, de egyik kollega is tul kozel volt. Jo tiz masodpercel kesobb valaki pont ott ogyelgett, mikor felrobbant a roncs. Persze azert is en kaptam a TK-t, es meg punisht is kaptam az eszlenytol. Gondolom azert, amiert szejel hagytam a mindenfele veszelyes roncsokat. -
TS Zolly #74499 Mint pl hétvégén velem. Feljavítottam a tankod, már pár méterre voltam tőled, és tk mégis. Hogy mé? Ujabb bug? -
TS Zolly #74498 Jaa! Hétvégén én meg DC-tem egy kicsit, és nem tudtam hirtelen, miért van olyan sok minusz pontom iraki oldalon. :D -
A legjobb az amikor a tank körül szerencsétlenkednek aztán kicsit megkoccolom a hülye fejüket azt rögtön elhaltak és persze én vagyok béna. :)
Persze azt már nem fogja fel hogy nem a tanktól 10 cm-re kell közlekedni gyalogosként. -
tegnap kb 3 hónap után újra bf2-ztem kicsit :) első körbe asse tudtam hol vagyok, másodikban véletlen letkztam egy fiatalembert, aki rögtön elmondott mindenféle lámának meg n00bnak, és meg is kaptam a punisht :)))))) -
n003 #74495 csak hüjjéskedtem 
..
egy figyelemreméltó úriember
history/suicides: ezt nemértem 392x lett önygyilokos 15,5óra játékidő alatt??
-
TS Zolly #74494 Bevallom töredelmesen, én nem olvastam e remek orosz irodalmi gyöngyszemet.
#74493 a válasz: Nem vagyok pilóta, sőt, nagyon is nem, de mostanába rákaptam a repkedésre, és szépen jön a 15-20-30/nagyonkevés K/D GameOver örömére. Majd a köv. hőstettemről, megszületők lebombázásáról teszek fel ide képet. :P Gondolkodtam még az anyhajó artyzásáról is repülés közben. :D -
n003 #74493 nahh ez sem ér sokat a földön -
n003 #74492
és lássuk be nem is éri el annak művészi méjjségeit .. bár senki nem is várja el
hihi -
TS Zolly #74491 Ajaj! Ennyi monológ! Kasztró elbujhatna meletted lassan. Sokkal célratöröbb a rövid, tömör megfogalmazás. Hisz én sem irok Háború és béke hosszúságot. -
INFANTRY DÖNTŐ (7TH VS JCSR) ÉLŐ KÖZVETÍTÉS LESZ VASÁRNAP 20:00-TÓL, SZPÍKEREK JOEBÁCSI-GERZSON, MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK ÉS MINDENKI HOZZON MÉGEGY EMBERT!
-
Szerintem bele kéne írni a faq-ba, hogy a PB-t saját kezüleg semmi esetre sem frissítsd, mert úgyis csak elbaszod!
-
Az is lehet hogy kezdő volt és fingja nem volt mire kell nyomni.Legtöbbször az van sztem.Az elején én is mindig öszekevertem a PAGEUP/DOWN-t. -
Nálam volt nemrég olyan a 24/7 es szerveren,hogy amcsiként mentem az APC vel mint állat hogy segítsek a társakon, és mikor befordultam a sarkon éppen egy csapattárs futott át az úton, persze nyomtam 1x re a féket, de úgy is tudjátok, hogy nem brembo fékek üldögélnek az APC alatt
ígyhát éppen elkaptam a srácot. Nyomtam neki egyszerre 3x hogy sorry, meg be is írtam, de nem érdekelte egyből a punishra nyomott, mondom magamba, hát így jártam. De úgygondolom neki magyarázhattam volna hogy nem szándákosan tapostam el nemigazán mutatott hajlandoságot a megértésre.
Mindegy nem kezdtem el mérgelődni, nyomtam tovább a játékot mert nincs értelme a civakodásnak. Ja és persze már csak 1 szabad zászlójuk volt
-
nekem rejtély,hogy a BF2 sorozatban, miért nem frissűl a Punkbuster:(
Ugyan ez volt a RavenShield programnál is!:((( -
Van ez a Project Reality MOD nem tudom ismeritek-e.Igen nehezitett.Nincs UAV,nincs commander, nem latod az ellenfelet a radaron csak ha a haverok
kiszurjak.Nincs muszerfal mentes nezet ha repulsz es nem tudod azt sem ki olt meg tehat nem lehet anyazni.Viszont a hangok sokkal jobbak mint az alapjatekban. Legjobb az APC amikor raketat lo ki.Erdemes kiprobalni.Viszont kurva nehez igy jatszani. -
Nekem már a 2.5 ös nyomul...
-
Mindenkinek vannak rossz pillanatai, nem ez a gond, valamelyik nap egyik szegény GBC-s kollegát is úgy lőttem mellbe sörétessel hogy csak úgy nyekkent, elnézést kértem érte, elfogadta, ennyi. -
én nem tudom, hogy borg mennyire követi naprakészen ezt a fórumot, de a mondókájából azt szűrtem le, hogy nem igazán. lehet, hogy nem mindig az esetek 100%-ban, de 98%-ban biztos hogy normális kérdésre normális választ kapnak a kezdők, akik kérdést tesznek fel itt. ha mást nem legalább annyit, hogy "FAQ", tehát felhívják a figyelmét a banner-re. én legalábbis így látom.
másik: felőlem lehet valaki klános vagy kezdő, ha azért lő hátba csapattársat, mert neki kell a jármű, akkor az így is úgy is bunkóság. ezen kívül nem tudom,hogy tudja más játékát tönkretenni akár egy kezdő, akár egy profi, mert ebben a játékban mindenki követ el hibát, bárki felrobbanhat egy csapattárs gránátjától, ha véletlenül pont olyan helyre futott, stb. lehetne a példákat sorolni, de a lényeg az, hogy a szándékos bunkóságot én sem tudom tolerálni.
gameoverr-rel szerintem csak az a baj, hogy nem tud (konfig-problémája miatt) túlllépni a demo keretein, ha arról ír, végig sem olvasom, mivel számomra fárasztó. de bárki hasonló hsz-ét fárasztónak találnám, ha azt ecsetelné, hogy megint sikerült a helivel beállni egy spawnpont közelébe, és a demóval játszó, tehát valszeg full kezdő játékosokból álló ellenfeleket irtania... -
A PB kézi update programja frissült.
[center] -
n003 #74480 ezt még lehagytam: 

de azért:
-
Azokat a kezdőket akik normálisan jönnek ide és nem rögtön hülyeségeket kérdeznek, ráadásul olyat ami már 100X meg volt válaszolva elötte azokkal teljesen normális hangnemben beszélnek itt is. + ott van a kereső a topic alján csak használni kéne.
Az is nagy baj hogy a kezdők nagy része nem érti a poént és mindent rögtön támadásnak vesz amitől persze rögtön megsértődik.
"pl amikor a Janek-féle felélesztem-lelövöm esetet szóvá tettem"
Sajnos ennek meg voltak az előzményei, szal ezeknek az ismereteknek a hiányában szerintem nem is kellet volna szóvá tenned semmit.
Abban viszont eggyetértek hogy ez a BF2-es olvasztó nem tett jót, de sajnos az értékelhető modok is nagyon lassan jönnek amik hatására szerintem szétszóródik majd ez a közösség(mármint a játékon belül + mindenki elvonul majd a neki legjobban tetsző mod topicjába). -
n003 #74478 én pl új vagyok és soha nem vietnámoztam + bf42-ztem tehát nem vagyok nagy öreg és érdekes módon nem mindenki útál pedig nem nyalom senki seggét
... és ha jól láttal pl cheater nevű beíró mellé álltam és megvédtem pedig aztse tom kicsoda
szal szerintem enyhe túlzás amit írtál ... de van némi igazság tartalma
ráadásul amit kaptál részben magadnak is köszönheted - bár már újabban sokkal szimpatikusabb a megnyílvánulásod -
Ja az kimaradt az elobbibol, hogy grafoman is a fiatalember egy picit :)
Azert nincs mindenben igazad, Alberto megerdemelte a bunteteset, en se cselekedtem volna maskepp, sot beszalltam volna szivesen a mokaba :)
Akkor most en is talpnyalo vagyok, vagy csak egyezik a velemenyem a "nagy oregekkel" ? -
Dtomika nem adminként vagy bejelentkezve a Win-be és ezt a BF2 és a PB nem szereti. -
Ez így szép és összefüggő gondolat de nehogy már te legyél az ártatlan bárányka mert még meg is könnyezlek... Elfelejtetted a bevonulásodat a kempelős képeiddel meg a szarulment6000/0kdr-rel? persze mindenki hibás de ki mint vet úgy arat, ennyi. Nomeg nagyrészt nem a kezdőkre pipák hanem személy szerint rád, nem együtt kezelendő nem vagytok ti frakció....
Ennek ellenére én örülök hogy tudtál váltani, bár Zolly vízöntő ugye...
-
VeNYLaci #74474 Csak tipp: nem lehet hogy nem administrator jogú userrel akarsz játszani? -
GameOverrr #74473 Én elmagyarázom:
"Biztos megsértek pár embert azzal, hogy én nem szoktam kertelni, és kimondom a véleményemet.
De a BF/DC klánok jelentős része (akik egy közösséget képeznek, és a vetületük sajnos itt az SG-n is megvan) mára olyan lett, mint egy belterjes falu egy horrorfilmben. A lakók egymást dugják, de ha valaki kintről jön azt kiutálni, leugatni, megölni. Pontosan leszűrhető ez abból is, ahogy itt ebben a topikban egyesek az újoncokhoz állnak. Hihetetlen tapló és bunkó módon kezelnek embereket, és mikor valaki ezt szóváteszi nekik, akkor összpontosítják a támadásaikat arra az emberre egyből. A kezdők csak faszlámák, és hülyegyerekek, akik úgysem tanulnak soha, és úgyis csak az Ő játékukat akadályozzák. Mintha a BF valami különbejáratú kupleráj lenne, ahova csak az öregek járhatnak... akik persze sosem voltak kezdők, hanem beleszülettek a profizmusba. Amely profizmus sajnos csak a kultúrát felejtette el rájuk erőltetni.
...Bármilyen bunkó, tapló legyen az adott ember, mindig jön még pár az adott klánból, vagy egy másikból, aki mindegy mire de helyesel neki. És közös erővel elkergetik az újakat(pl amikor a Janek-féle felélesztem-lelövöm esetet szóvá tettem(amit mellesleg minden jóérzésű ember megszólna), olyan túlerővel találtam magam szembe, hogy 2 hétre jobbnak láttam visszavonulni), az érdeklődőket, sőt bárki mást is, aki nem csahol az ő véleményük után kutya módjára.
...Van itt jópár ember (sőt talán a jelentős rész), aki teljesen normálisan tud fórumozni, normálisan áll a felmerülő témákhoz, és nem azt lesi egyfolytában hogy hol nyaljon mélyre valamelyik nagyöreg véleményének..."
Ezek egy bizonyos Borg nevű úriember szavai(akitől elnézést kérek, hogy csak így idézem a szavait, de ha már egyszer leírta akkor bárki bármikor elolvashatja, és ha csak szimplán beírtam volna a hozzászólás számát a kutya sem nézte volna meg).
Szóval a sok észosztó okostojás lehet, hogy jobban tenné, ha magába szállna egy kicsit.
Utánam is jött egy-két új fórumozó, amelyek többségéhez olyan hangnemben szóltak egyesek, hogy én szégyeltem magam.
Én minden hozzászólásomat teljesen normális hangnemben írtam, senkit sem bántva meg velük. De valakinek mindig sikerült valami olyat válaszolnia rá, ami nyomdafestéket nem tűrt. Ezek után teljesen természetes módon próbáltam magam megvédeni/visszavágni, de még azt is kultúrált formában.
Én megfogadtam, hogy nem szólok hozzá valakihez(ez a szám már talán kettő), "ők"(nehéz őket emberszámba venni a viselkedésük után) nyugodtan elolvashatják Borg szavait mégegyszer. Na szóval én megfogadtam, hogy nem szólok hozzájuk, de az egyikük azóta is nyomdafestéket nem türő megjegyzéseket tesz és tehet mindenféle kimoderálás nélkül. Szóval a probléma megoldására tisztelettel javasolnám, hogy ők se szóljanak hozzám a továbbiakban(én is visszafogom magam, mint ahogy arra már utaltam korábban is, hogy lényegesen csökkentek a hozzászólásaim száma)), ne kérdezzenek semmit, ne reagáljanak egyetlen hozzászólásomra sem és el leszünk békében egymás mellett.
Ha nem fogadják meg a tanácsom, akkor nyugodtan elolvashatják az idézetet még egyszer...
-
No tisztelt uraim hölgyeim, az inf döntő előreláthatólag vasnap 20:00-kor kezdődik és LESZ KÖZVETÍTÉS, NE CSINÁLJATOK PROGRAMOT! :D
Amint többet tudunk egyből benyomom ide. -
Gameoverral az a baj, hogy o kepes kerek mondatokat irni es a jatekrol beszelni, mig az ittlevok 90 %-a nem.Bar sokszor ugyanazt hajtja, de ez megbocsathato bun :)
-
n003 #74470
derég nem volt részem egy kis vérengezésben!
-
Utolag grat mind2 csapatnak!