172102
  • Drang
    Kedves Bf közösség!

Kérem, hogy az alant vádaskodó 7th-tag bizonyítsa Spy csítelésére vonatkozó állításait!!!

Amennyiben a vád igaznak bizonyul Spyhun-nal kapcsolatban, tehát bizonyíték is van rá, akkor természetesen a klánon belül kivizsgáljuk az ügyet és szabályzatunk értelmében kizárjuk őt tagjaink sorából.

Drang over and out!
  • mesor
    Vigyázzunk hogy beszélünk vele mert a végén még jön GameOver azt mi leszünk a kecsegek!
  • Nagydög
    Mitol szeretitek annyira, ezt a derek sztrovacseket?
  • uHs Gerzson
    Sic innen a hülye óráidal, semmit nem bizonyitasz ezzel nem vagy több....
  • nortsen
    McKalton..sorry
  • eX RambO
    Tényleg van bőr a pofádon idemerészkedni és még tekintéjről magyarázni?? Húzz innen ember és máshol verd a nyálad...
  • nortsen
    Szia McCalton!

Végre egy normális megynílvánulás.
    Megértettem, és akkor minden valószínűségből, a klántársatok szórakozott!
    TEHÁT ELNÉZÉST, HA VKIT MEVÁDOLTAM!
    Csak sztem az ilyeneket óvatosan kezeljétek, főkent, mert amikor ez történt, én meg is jegyeztem, hogy ez aranyos, ha csitelnek a kollegák.
    Erre minimum vmi válasz kellett volna...

A tegnapi banom teljesen jogosnak veszem, mivel magam harcoltam ki, nekem csak az lenne a kérésem, hogy prioritásban ne az legyen már e legfontosabb, hogy ki hogyan beszél, hanem figyeljetek már a játékmenetre.
    Ha ez lenne az egyetlen magyar szerver, amin ez működik, akkor ez nagyon vonzó lenne mindenkinek.
    Főként a tegnapi nap miatt mondom, mert ami ott ment 18-19-ig, az nagyon gáz volt. Nem mintha nem lett volna már ilyen máshol, csak sajnálatos, hogy ilyenkor az adminok inkább a csúnya beszólásokra ugranak, mint a játékmenet élvezetesebbé tételére.
    Ha vki engem ok nélküli BR/BC-n kap, nyugottan vessem rám átkot!

A randomra, meg csak annyit, hogy az biztosan nem jó, ha JCSR randira megyek be a szerverre. De az sem, ha minden körben küzdeni kell az együttmaradásért, ami a mi esetünkben kemény 3-4 ember ;).
    Az viszont más szerverekről szimpatikus, hogy csapatot cserélnek a felek körönként.

sztetek én dolgoztam ma vmit? :)
  • kBagyula #74621
  • mesor
    Ez mit bizonyít hogy ennyi órád van? Azt hogy mekkora kocka vagy?
  • dronkZero
    Hát te meg mi a faszt keresel itt?
  • kBagyula #74618
    Úgy értem, hogy ha már nincs választása akkor ott marad ahol van, de leghamarabb csak a új kör elején állhasson át.
    A smartbalance pedig érdekes. Összekeveri a népet mint állat, nem jó, akkor inkább a TB.
    Ha nem ragaszkodnék ahhoz, hogy lehetőleg azokkal az emberekkel játszak egy squadban akkor nem érdekelne az SB sem, csak ez a játék taktikai részét teszi tönkre, lesüllyed egy Q3/UT Deathmatch szintre miatta, mert az egyik húzza a másik tolja, a harmadik várja, hogy a sültgalamb belerepüljön a szájába....
  • goodspeed
    nah almácska... a nevemet ne vedd szádra, mert ez számodra kicsi makákó, olyan név melyet tisztelhecc :D
    http://bf2s.com/player/43514697/

Ha majd enni órád lesz akkor ugrálj, kicsi makákó...
  • mesor
    "Döntse el mindenki, hogy melyik oldalon akar játszani"

Ne döntse el mert akkor elég gyakoriak lennének a 10 vs 20 szituációk! :(
  • Nagydög
    Meg felszallni a partmenti fakra....
  • kBagyula #74614
    Ez a smartbalance egy baromság. Döntse el mindenki, hogy melyik oldalon akar játszani, illetve csak a következő kör elején lehessen átállni.
    De ilyet valószínű nem lehet beállítani. (én pl. szeretem Nortsent kilődözni a helijéből ha nem egy oldalon állunk. )
    A csítes dologra visszatérve én elfogadom a válaszotok, mert valóban zöldel volt kiírva a szerverüzenet.
    Ebben az esetben csak egy virtuális megrovással kell, hogy beérjétek: Nem jó dolog ilyesmivel játszani!
  • n003
    hmm ... köszi a kimerítő választ, mert ez így korrekt és sajnálom hogy ez van

ami spy-t illeti kíváncsi vagyok mit mond erre
  • Nagydög
    Wolfguy, Odin, Verzoo es meg nehany figura eseteben sokkal konyebben hajlamosak elhinni az emberek, hogy csaltak, mert nagyon jol nyomjak. Ha rolam terjedne olyan hir, hogy cheater vagyok valoszinuleg turelmesebben varnak a nepek a biztos eredmenyt, mert maximum kozepes jatekosnak szamitok.
  • uHs Gerzson
  • Nagydög
    Akkor most meg azt deritsuk ki, nekem miert nem megy nalatok a VOIP, es teljesseggel elegedett leszek A szerveretekkel.
  • BurnBaby
    a wolfguy esetben én annyit kértem a srácoktól, h addig, amíg nem derül ki h az adott kód valódi gamehack vagy tévedés, addig ne kezdjenek belőle műsort csinálni. akkor még nem voltak a magyar szerverek benne a punkbusted.com hálózatában, így a havonta egyszer frissített ban logok alapján lehetett megnézni, h ilyen kóddal tettek-e vkit banlistre. amikor az eset történt az adott gamehack kódszám miatt még senkit nem banoltak szerverről (a globális lista alapján), következő hónap másodikán jött a frissítés.
    az utóéletét a dolognak nem tudom, mert - mint ismeretes - mérsékelt intenzitással játszom :)
  • McKalton
    Na akkor én most mindent összefoglalok szal hosszú lesz!!

T4CE|spyhun-t fogta meg a Punkbuster a hétvégén a Ranked I-en. Ezt a Morfi mondta hétfőn nekem, mivel az új adminfelület BF2CC frissítése történt a saját szerverünkön. És kértem hogy ellenőrizze a miénk fogott-e. És mondta, hogy a miénk még nem fogott ez volt tegnap délelőtt. Morfi bármikor ezeket a tényeket loggal bizonyítani tudja.

Ami a mi szerverünküön történt utána néztem a loggokban és egy marhulás történt egyik késő esti órákban (23-24 óra között) az egyik klántársunk a másik klántársunkra marhulásból az összes az admin progi által kiadható figyelmeztetést ráküldött. Ami nem egyenlő a pb-vel. Ezek a következő néven futnak:
    - Teamkilling
    - Vehichle whore
    - Language
    - Cheating
    - Make room for Admin
    - Idle
    - High ping
    - Spamming

Ezeket a figyelmeztetéseket korlátlan számban lehet küldeni a bent lévő játékosoknak. Persze lehet Custom azaz tetszőleges akár magyar nyelvű figyelmeztetést is küldeni. Mindezt loggolja a szerver

Az új admin progi verzió frissítésével jónéhány új beállítási lehetőség lett. Amik közül tegnap délelőtt én bepipáltam egy olyat, hogy a csapatokat a két oldalon minden kör után tetszőlegesen ossza szét. Ezt azért találtam jó dolognak mivel sokszor jönnek fel klánok a szerverünkre pl. JCSR aminek örülünk de sokszor 6 JCSR vagy 6 egyéb klán embere egy oldalon van. Ez pedig nem mindig fair ezzel kiküszöbölhető. De ugy látom ez egy fél napot se bírt ki, mert meg is szóltad Nortsen. A másik amit nem pipáltam be és újítás az aknák és claymore-ok saját csapattársra felrobbanás. Ezt nem találom jó ötletnek mert csak a punisholás után veszekedések lennének a szerveren nem is lett bevezetve.

Új dolog még hogy akik tegnap játszottak látták hogy a szerver kiirja hogy punisholtak vagy megbocsájtottak e neked és ezeket hányszor tette az illető.

Pár infó a szerverünk beállításairól:
    A legnépszerűbb pályákat futtatjuk rajta 2 kör minden mappon. Egy város map után mindig repcsis map jön (kimarad, csak ritkán van betéve a mappok közé: kubra dam, wake island, zatar wetland, songhua)

4 punisholt TK után kick a csunya magyar szavak eltárolva a szerveren 3 szori csetbe való beírásra kick. 5 perc tétlenség után auto kick. 150 ping határ tullépése szintén auto kick. Nincs autobalance, de van smartbalance. És a szavazások is mérsékelve vannak min 15fő és 30mp idő.

Summa Summarum: Nem kapott el senkit a mi szerverünkön a Punkbuster, sem saját klántársat, sem semmilyet. Akit elkap az azonnal MBL-re kerül és 1000 szerverről azonnal ban-t kap. Ezt Morfi üzemelteti minden szerveren, ővé a felelősség is és ő be is tartatja ezt február óta, mióta bevezetésre került.

Szóval Nortsen remélem kimerítő választ adtam benne van minden ha kell privátba tudok neked msn címet adni Morfihoz és ő megmutatja visszamenőleg (március 2-tól van szerverünk) onnantól kezdve visszanézheted mi történt a szerverünkön. És megfogod találni hogy egy admin progis marhulás történt, ami nem egyenlő a pb által megfogott narancssárga üzenetekkel. A figyelmeztetés (warning) simán zöld szokott lenni.

Ui.: Kössz, hogy végigrágtátok magatokat rajta
  • n003
    Hatt írta: #74534
    "Mi tudjuk kit fogott meg, de nem 7th-s ha arra gondolsz:)
    Globál bann listán van az illető ha megnyugtat. "

valaki megbukott!! nemértem hogy a magyar bf2 társadalomban miért kell mindig ennyire idiótán kezelni a dolgokat (főleg ilyen kényes témát) ... amikor jcsr-es wolfguy megbukott ott is a hírhozó lett megkövezve és nem a tettes ... és most megint ezt érzem ... nem nortsen a hibás ha valaki csalt!! ha módja van az illetékesnek a nevet közzé tenni akkor tegye és ne szívjátok egymás vérét értelmetlenül
  • erdos
    Ha 32 ember káromkodhatna vazze, annyi anya nincs is a földön amennyit ott szidnának. Én speciel igen rühellem de ez magánügyem persze. A másik dologhoz meg annyit hogy a PB ezer dolog miatt kibasz, elszívsz egy cigit és sokáig tart, repülsz, és még ezer szarság miatt...
  • dronkZero
    privi ment
  • dronkZero
    Mivel
    1. screenshotod nincs
    2. névre nem emlékszel
    3. még arra sem, hogy a pb milyen okkal baszta ki
    így gyakorlatilag csalással vádolod a klánunkat. Olyan embereket, akikkel már évek óta játszom együtt, és többek közt engem is. Erre ugrom.

Hozzátéve, hogy ezzel az akcióddal annyit azért sikerült elérned, hogy mostantól az ide esetleg csak alkalmanként betérő játékosoknak a 7th-ről esetleg csak az fog eszükbe jutni, hogy "azok közt volt csíter, nem?", akkor is, ha az egész alaptalannak bizonyul (pl nem 7th-s volt az illető, vagy esetleg bármi másért baxta ki a PB).
    (Azért beszélek feltételes módban, mert tegnap este TSen 6unkból senki nem tudott a dologról, de még a szerverlogban sem találtuk meg)

Ha tényleg 7th-ös volt, és tényleg csalt, akkor biztos lehetsz benne, nem fogja megúszni. De ha nem 7th-s volt, vagy nem csíttel lett kidobva, és te így felfújtad...
  • nortsen
    dronkZero mondasz egy web címet, ami nem mysql hibával szál el, és megmondom a nevet.
  • nortsen
    Hoho egy teljesn klánt? Írta ezt vki?
    Egy nevet láttem, nem többet.
    Véletlenül 7th volt eléírva. Ezért én lennék a bűnös?
  • nortsen
    Sztem nem ez lenne a lényeg egy szerveren.
    Én azon nem húzom fel magam, ha vmi nyomja a say-eket.
    Azon inkább, hogy míg várom a helit, leartiz a commander,
    vagy hogy mikor elindulok a bázisról egy tankkal, C4..
    Vagy , hog ymegszületek, és lelő egy shotgun..
    Sztem ez inkább ok, mint a csúnya beszéd.
    Bár az sem elhanyagolandó egy bizonyos mennyiség fölött.

Szerintem.
  • dronkZero
    "3. Nekem nem kell bizonyíték, hogy a kollegátokat elkapta a szerver Cheat közben. Látta más is, és látta az egyik klántársatok is, aki még nevetett is rajta...
    Ezt egymás között rendezzétek le. Legközelebb ígérem, hogy lesz screenshot.
    Csak kicsit bosszantó, hogy a feltételezett admin is csal. Kár, hogy vki ebben lát örömöt."

Ha ezt a szemembe mondanád, belelépnék a szádba. Elég féreg dolog bizonyíték, sőt, név nélkül rágalmaznod gyakorlatilag egy teljes klánt!
  • nortsen
    a Nick miatt meg meg kéne néznem a klántagok neveit, onnan beugrana.

Mesor BF-ben csak azért kezdtem visszaírni,mert reagáltál az írásomra.
    Nem szoktak :)
  • nortsen
    Biztos így is igaz, de ismerek pár véleményt, hogy miért nem járnak magyar szerverre.

• mesor
    Pár hsz-el ezelött leírtam hogy miért szóltam vissza!
  • nortsen
    Sza erdos

basszus mennem kell melózni, gyors leszek :)

Szal mi egy haveri team-el jártunk játszani, amit a SUKRAN név jelez.
    Gyakorlatilag külön-külön még nem negyon játszottunk, vagy csak kényszerhelyzteben :)
    Mindig nehéz egy oldalra állnunk, de ezt sztem az összes klántag tudja.
    És mivel szeretünk együtt játszani, ée sztem ezzel nem vagyunk egyedül, nem szeretnék minden kör elején szenvedni, hogy egy oldalon legyünk.

CS-ben sem szerettem az ilyen configokat, és BF-ben is hülyeség szerintem.
    CS-ben még azzal is próbálkoztak egy időben, hogy kiegyelítik a csapatokat, játékosok tudásszintje alapján. Hát az sem jött be.

Na de nem akarom húzni ezt a témát, sztem nem jó, mások szerint jó. Úgy is kiszeditek idővel :)
    A játékbani beszólásomra meg érvényes, hogy ideges voltan, ezért bocs.
    De az is érvényes, hogy ha nem szól vissza az frx-es, akkor én sem fűzöm tovább :)
  • mesor
    Egyébként azért engem is érdekel az illető neve!
    Szal' 7th a nép egy nicket követel! ;)
  • mesor
    Nekem az a véleményem hogy a legtöbb magyar azért jár külföldre mert ott meg lehet csinálni a szemétségeket BC/BR spawnrape stb... és másnap senki sem fogja világgá kürtölni a magyar fórumokon hogy mit csinált elöző este mert senki sem látta a magyar sceneből.

Persze biztos vannak akik azért járnak külföldre mert ott jobb a játékmenet (szerintem nem vagy csak rossz serverekre megyek).
  • nortsen
    Én csak olvastam játék közben, természetesen ez még nem lehet bizonyíték, főleg, mert még neveket sem tudok mondani (bár ha megeröltetném magam, megmondanám).. Ha leírnám a 7-8 éve látott plyaerek neveit, akiket láttam, akkor én lennék a gatyaúristen.

Mindenesetre amióta CS-zek, és BF-ezek, sosem láttam cheatet.. És sajnálom azokat, akik csak ezzel tudnak eredményeket elérni. Főként, ha ezeket az embereket egy klán istápolja.

• n003
    hmm és te vagy az ultimative teszter?? ijjen énis akarok lenni hol lehet jelenkezni?
  • erdos
    ehh, bocs, a második pontot
  • erdos
    Az egyes pontodat nem értem
    Most az a jó ha nem tesznek ki ha trágárul beszélsz? Mert sztem semmi kersnivalója a szerveren a moslékszájúaknak, hangsúlyozom szerintem.
  • nortsen
    Nos pár dolog:

1. "Szar a szerver config" - ezt mondtam, mert az a random team tényleg baromság sztem.
    2. Én a ti szerveretekre azért járok(tam), mert állítólag figyeltek a korrekt játékra, legalábbis ezt harangoztátok be. Sajnos én az adminok ténykedését ugyanolyan alacsonyszintűnek tartom, mint a többi magyar rankedon. Kiváncsi voltam, hogy az ocsmány szám miatt kirakotok e. Ez meg is történt, és éppen ezért olyan a szerver mint a többi magyar. Sajnálom, mert többet vártam.
    Érdekes, hogy mindig háborognak a tulajdonosok, ha vki leírja a véleményét. Pedig lassan tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy vajon miért jár a legtöbb magyar srác külföldi szerverre játszani? Vajon miért van pangás a legtöbb magyar szerveren?
    3. Nekem nem kell bizonyíték, hogy a kollegátokat elkapta a szerver Cheat közben. Látta más is, és látta az egyik klántársatok is, aki még nevetett is rajta...
    Ezt egymás között rendezzétek le. Legközelebb ígérem, hogy lesz screenshot.
    Csak kicsit bosszantó, hogy a feltételezett admin is csal. Kár, hogy vki ebben lát örömöt.
    4. Reméltem, hogy azok is olvassák, akik magukra veszik...