FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nortsen #74622 Szia McCalton!
Végre egy normális megynílvánulás.
Megértettem, és akkor minden valószínűségből, a klántársatok szórakozott!
TEHÁT ELNÉZÉST, HA VKIT MEVÁDOLTAM!
Csak sztem az ilyeneket óvatosan kezeljétek, főkent, mert amikor ez történt, én meg is jegyeztem, hogy ez aranyos, ha csitelnek a kollegák.
Erre minimum vmi válasz kellett volna...
A tegnapi banom teljesen jogosnak veszem, mivel magam harcoltam ki, nekem csak az lenne a kérésem, hogy prioritásban ne az legyen már e legfontosabb, hogy ki hogyan beszél, hanem figyeljetek már a játékmenetre.
Ha ez lenne az egyetlen magyar szerver, amin ez működik, akkor ez nagyon vonzó lenne mindenkinek.
Főként a tegnapi nap miatt mondom, mert ami ott ment 18-19-ig, az nagyon gáz volt. Nem mintha nem lett volna már ilyen máshol, csak sajnálatos, hogy ilyenkor az adminok inkább a csúnya beszólásokra ugranak, mint a játékmenet élvezetesebbé tételére.
Ha vki engem ok nélküli BR/BC-n kap, nyugottan vessem rám átkot!
A randomra, meg csak annyit, hogy az biztosan nem jó, ha JCSR randira megyek be a szerverre. De az sem, ha minden körben küzdeni kell az együttmaradásért, ami a mi esetünkben kemény 3-4 ember ;).
Az viszont más szerverekről szimpatikus, hogy csapatot cserélnek a felek körönként.
sztetek én dolgoztam ma vmit? :)