FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #74608 Na akkor én most mindent összefoglalok szal hosszú lesz!!
T4CE|spyhun-t fogta meg a Punkbuster a hétvégén a Ranked I-en. Ezt a Morfi mondta hétfőn nekem, mivel az új adminfelület BF2CC frissítése történt a saját szerverünkön. És kértem hogy ellenőrizze a miénk fogott-e. És mondta, hogy a miénk még nem fogott ez volt tegnap délelőtt. Morfi bármikor ezeket a tényeket loggal bizonyítani tudja.
Ami a mi szerverünküön történt utána néztem a loggokban és egy marhulás történt egyik késő esti órákban (23-24 óra között) az egyik klántársunk a másik klántársunkra marhulásból az összes az admin progi által kiadható figyelmeztetést ráküldött. Ami nem egyenlő a pb-vel. Ezek a következő néven futnak:
- Teamkilling
- Vehichle whore
- Language
- Cheating
- Make room for Admin
- Idle
- High ping
- Spamming
Ezeket a figyelmeztetéseket korlátlan számban lehet küldeni a bent lévő játékosoknak. Persze lehet Custom azaz tetszőleges akár magyar nyelvű figyelmeztetést is küldeni. Mindezt loggolja a szerver
Az új admin progi verzió frissítésével jónéhány új beállítási lehetőség lett. Amik közül tegnap délelőtt én bepipáltam egy olyat, hogy a csapatokat a két oldalon minden kör után tetszőlegesen ossza szét. Ezt azért találtam jó dolognak mivel sokszor jönnek fel klánok a szerverünkre pl. JCSR aminek örülünk de sokszor 6 JCSR vagy 6 egyéb klán embere egy oldalon van. Ez pedig nem mindig fair ezzel kiküszöbölhető. De ugy látom ez egy fél napot se bírt ki, mert meg is szóltad Nortsen. A másik amit nem pipáltam be és újítás az aknák és claymore-ok saját csapattársra felrobbanás. Ezt nem találom jó ötletnek mert csak a punisholás után veszekedések lennének a szerveren nem is lett bevezetve.
Új dolog még hogy akik tegnap játszottak látták hogy a szerver kiirja hogy punisholtak vagy megbocsájtottak e neked és ezeket hányszor tette az illető.
Pár infó a szerverünk beállításairól:
A legnépszerűbb pályákat futtatjuk rajta 2 kör minden mappon. Egy város map után mindig repcsis map jön (kimarad, csak ritkán van betéve a mappok közé: kubra dam, wake island, zatar wetland, songhua)
4 punisholt TK után kick a csunya magyar szavak eltárolva a szerveren 3 szori csetbe való beírásra kick. 5 perc tétlenség után auto kick. 150 ping határ tullépése szintén auto kick. Nincs autobalance, de van smartbalance. És a szavazások is mérsékelve vannak min 15fő és 30mp idő.
Summa Summarum: Nem kapott el senkit a mi szerverünkön a Punkbuster, sem saját klántársat, sem semmilyet. Akit elkap az azonnal MBL-re kerül és 1000 szerverről azonnal ban-t kap. Ezt Morfi üzemelteti minden szerveren, ővé a felelősség is és ő be is tartatja ezt február óta, mióta bevezetésre került.
Szóval Nortsen remélem kimerítő választ adtam benne van minden ha kell privátba tudok neked msn címet adni Morfihoz és ő megmutatja visszamenőleg (március 2-tól van szerverünk) onnantól kezdve visszanézheted mi történt a szerverünkön. És megfogod találni hogy egy admin progis marhulás történt, ami nem egyenlő a pb által megfogott narancssárga üzenetekkel. A figyelmeztetés (warning) simán zöld szokott lenni.
Ui.: Kössz, hogy végigrágtátok magatokat rajta